Arrietty_ umarım yarın sapasağlam takıma girersin enerjine neşene çok ihtiyacımız var.
İyi geceler kızlar ben bi depresyona girip çıkayım öptüm sizi
Kuzularim, ninemi kaybettim. Koydeyim yas evinde. Cevap vermezsem bilin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahKuzularim, ninemi kaybettim. Koydeyim yas evinde. Cevap vermezsem bilin
KAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli iki kuru incir, 400 ml su
KAHVALTI
40 Gr tahıl topping+300 Gr ev yoğurdu+1 adet büyük kırmızı erik, marul, salatalik, kapya ve yeşil biber, 20 Gr keçi peyniri, haşlanmış yumurta
Sade Türk kahvesi
ÖĞLEN
250 Gr bol sebzeli tavuk sote, karışık yeşil salata, 200 ml ayran
Yeşil çay, 10 Gr çiğ çerez
AKSAM
250 Gr Z.yagli patlıcan silkmesi, 200 ml kefir
200 ml süt, 1 tatlı kaşığı tahin
3.5 lt su
SPOR:
+
20 dk yoga
Eki Görüntüle 2905882
Hatunlar yanlış anlamazsınız ablanız olarak bir şey söylemek istiyorum. Çoğunuzun öğünlerinde bazı öğünler hariç neredeyse protein yok, her öğün protein yemeniz lazım. Yoksa kilo verdikten sonra yeniden çok hızlı bir şekilde kilo alırsınız. Eğer kalıcı olarak kilo vermek istiyorsanız mutlaka ama mutlaka her öğünde proteinli bir şey yiyin, azıcık da olsa yeseniz yeter.
proteinli besinler zaten düşük kalorilidir sonuçta kızartmazsınız ya da çok yağlı yapmazsanız kalorisi düşük besinler. Ayrıca protein yağı enerjiye dönüştürür yağ yakar ve kas yapar. Böylece kilonuz sabitleştir.
Dikkat ettiyseniz öğünlerimin hepsinde bir çeşit protein var mutlaka. Ama öğünlerimin kalorileri genellikle ortalamanın altında ve gayet enerji doluyum hiç acıkmıyorum her öğünde tıkabasa doyuyorum. Aslında ara öğün yemesem de olur ama sırf metabolizmam çalışsın diye 1-2 bi şey Atıştırıyorum. Yoksa acıktığımdan değil.
Şahane öneriler. Kesinlikle ben bunu çok ihmal ediyorum o an elime ne gelirse şeftali felan geçiştiriyorum.Hatunlar yanlış anlamazsınız ablanız olarak bir şey söylemek istiyorum. Çoğunuzun öğünlerinde bazı öğünler hariç neredeyse protein yok, her öğün protein yemeniz lazım. Yoksa kilo verdikten sonra yeniden çok hızlı bir şekilde kilo alırsınız. Eğer kalıcı olarak kilo vermek istiyorsanız mutlaka ama mutlaka her öğünde proteinli bir şey yiyin, azıcık da olsa yeseniz yeter.
proteinli besinler zaten düşük kalorilidir sonuçta kızartmazsınız ya da çok yağlı yapmazsanız kalorisi düşük besinler. Ayrıca protein yağı enerjiye dönüştürür yağ yakar ve kas yapar. Böylece kilonuz sabitleştir.
Dikkat ettiyseniz öğünlerimin hepsinde bir çeşit protein var mutlaka. Ama öğünlerimin kalorileri genellikle ortalamanın altında ve gayet enerji doluyum hiç acıkmıyorum her öğünde tıkabasa doyuyorum. Aslında ara öğün yemesem de olur ama sırf metabolizmam çalışsın diye 1-2 bi şey Atıştırıyorum. Yoksa acıktığımdan değil.
Ya depresyona giricem ya da estetik yaptırcam of bi de bölgesel incelmeye mi gitsemGir gir, gencecik yasinda zamanini depresyonla harca
%40 protein %30 carb %30 yağKatılıyorum
Bir de salata/sebze muhakkak olmali diye dusunuyorum, her ogunde sart degil ama gunluk rutinde bulunmali.
%40 protein %30 carb %30 yağ
Ama sağlıklı seçimler gerek.
Beyaz ekmek yerine tahıllı ekmek
Yağ olarak zeytin yağı, avokado, tereyağı da zararlı değil eğer iyi bir tereyağı olursa
Şekeri çok yüksek olmayan meyveler ve tabii ki Sebzeler vazgeçilmezimiz, sebze yemeden olur mu zaten yeşil olan her şeye saldırıyorum doğal olarak çok seviyorum
Çocukken çok zayıfım diye annem doktora götürmüştü, doktor bana sordu ne seviyorsun işte başladım anlatmaya, pırasa seviyorum ıspanak seviyorum ayva seviyorum nerede ekşi meyve var onu seviyorum, nerede yeşillik var onu seviyorum, yeşil biber yerdim böyle boş boş millet çikolata yer ben yeşil biber yerim salatalık yerim doktor şöyle bir döndü anneme, bu çocuk asla kilo almaz dedi boşuna uğraşma
Hakikaten ne hamileliklerimde ne de başka zaman hiç kilo almadım ilk defa 45 yaşı geçtim karnımda yağ birikmeye başladı ama oda zaten normal olarak herkeste oluyormuş maalesef yaşlanınca metabolizma yavaşlıyor veya yedigin her şey karnında toplanıyor bir de doğumlar da cabası tabi
Ya depresyona giricem ya da estetik yaptırcam of bi de bölgesel incelmeye mi gitsem
Menüm..
9.00
1.5 yumurtadan otlu omlet
3 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 şeftali
14.00
1.5 kase sebze çorbası
1 dilim ekmek
Su 2 lt
1 maden suyu
Spor akşama..
Arrietty_
Chloe dan sonra zor geliyor bana yurumek
Arkadaşlar yazmis zaten Vera gecistirmissin bugun aksamki sebzelre birazda yesillik ekleseydim meyvelerden birini secsen bile sana yeterdi doygunlugun artarSabah yarım şeftali peynir 3 zeytin 2 kapya
Öğle kabaklı omlet 1 kase cacık yarım dilim kepekli ekmek
Ara 1 züber lokum
Akşam 2 kapya domates salatalık 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 1 incir 1 şeftali
Eki Görüntüle 2905918
Çok yemişim bugünakşam stresliydim ne var ne yok yemişim
Su 2.5 lt
Spor 228 puan
Arrietty_ H3RA_
Sen zaten delımizsin bizimAaa olmaz delilerin eksikse gel ben senin delin olurum
Zillliye bak la bide dalga gecıyoYeni geldi o. Eski nazi üyesiymiş kaptan yardımcısı oldu işte gelir gelmez. Kaçamak yapanları sabun felan yapıyor kırbaç cezası veriyor çok tehlikeli. Ben ondan korktuğum için artık bişey yemiyorum sadece vitamin hapı
Kız 58 olmuşum yumurta detoksuna gırdım aksamda yumurta yedımAma kahve mideni mahveder sende bi tavuk patlat akşama fırında
he bide en bi alçak gönüllünüzen bi fit , en bi güzel, en bi ince belli, en bi sportif
hani şu peri kızı gibi olan neutral ben canım
Başınız sağolsun canımKuzularim, ninemi kaybettim. Koydeyim yas evinde. Cevap vermezsem bilin
%40 protein %30 carb %30 yağ
Ama sağlıklı seçimler gerek.
Beyaz ekmek yerine tahıllı ekmek
Yağ olarak zeytin yağı, avokado, tereyağı da zararlı değil eğer iyi bir tereyağı olursa
Şekeri çok yüksek olmayan meyveler ve tabii ki Sebzeler vazgeçilmezimiz, sebze yemeden olur mu zaten yeşil olan her şeye saldırıyorum doğal olarak çok seviyorum
Çocukken çok zayıfım diye annem doktora götürmüştü, doktor bana sordu ne seviyorsun işte başladım anlatmaya, pırasa seviyorum ıspanak seviyorum ayva seviyorum nerede ekşi meyve var onu seviyorum, nerede yeşillik var onu seviyorum, yeşil biber yerdim böyle boş boş millet çikolata yer ben yeşil biber yerim salatalık yerim doktor şöyle bir döndü anneme, bu çocuk asla kilo almaz dedi boşuna uğraşma
Hakikaten ne hamileliklerimde ne de başka zaman hiç kilo almadım ilk defa 45 yaşı geçtim karnımda yağ birikmeye başladı ama oda zaten normal olarak herkeste oluyormuş maalesef yaşlanınca metabolizma yavaşlıyor veya yedigin her şey karnında toplanıyor bir de doğumlar da cabası tabi
Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşaallah.Kuzularim, ninemi kaybettim. Koydeyim yas evinde. Cevap vermezsem bilin
Evet, yarışma olunca sporu artırdım biraz. Alışmaya çalışıyorum ağrılarım oluyor ama ilk günlere göre daha az. Okul açılınca fazla yapamam, şu günlerde ne yapsam kâr gözüyle bakıyorum.Nasil gidiyor nurdeva?
Bu sefer sporda daha aktifsin, keyifli mi?
Cloe yi sevenlerden misin?
Ben hemen ardından 20 dk Leslie yapmıştım dün, bana iyi gelmişti. Bazen de Leslie'yi ısınmak amacıyla yapıyorum. Günlük rutinimde Leslie muhakkak oluyor çünkü adım yaptırıyorChloe dan sonra zor geliyor bana yurumek
Hayvanat bahçelerine bakış açım aynı ama orada o ambiyansı hissetmedim. Her şey onların yaşam şartlarına göre tasarlanmış. Kullanılmasından ziyade nesillerinin tükenmemesi için yetiştirilip, korunan kuş cenneti havası verdi bana.Alacam seni yavru
Oncee ben
Sexy sempazem evet o Konyada. Ama ben karsiyim. Hayvanlari kullanan hic bi yere gitmem bebem
Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun.Kuzularim, ninemi kaybettim. Koydeyim yas evinde. Cevap vermezsem bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?