Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben yine gezmede yim kayinvalideye geldik, spor yapamicam

Yes baby
Haftaici baska birseyler daha deneye biliriz
Mesela 2gun 20bin adim hedefi ,
Hafta içi çalışıyorum ve sonra da çocukları okuldan almam falan eve gelmem beşi buluyor beşten sonra yemek falan da yapmam lazım malum, 20.000 adım atmam mümkün değil 10-12000’i zor tamamlıyorum hafta içi bence başka bir şey yapalım ya da daha kısa süreli daha yoğun bir şey yapalım

Tamam dusunelim baska birsey
Ben ayakda calistigim icin kendimi dusunur gibi oldu

Tamam dusunelim baska birsey
Ben ayakda calistigim icin kendimi dusunur gibi oldu
Evet maalesef benim ofiste yürümem mümkün değil. O kadar küçük bir alanda çalışıyorum ki popomu çeviremiyorum neredeyse, o yüzden orada olduğum sürece oturuyorum, sonra çocukları okuldan alırken de arabanın içinde oturuyorum, yani adım atmam mümkün değil
Ağırlık mı kaldırsak hem sıkılaşmak için gerekli zaten. Ayrıca ağırlık kaldırılan sporlardan sonra vücut yağ yakmaya devam edermiş yani spor bittikten sonra da saatlerce vücut yağ yakarmış böyle bir şey de deneyebiliriz. YouTube dan bişey bulalım ikimiz de aynısını yapalım mesela.

Ispanaklı yumurtam çok entel oldu @Lori görmesin. Üzerine de Sivas çökeleği koydum, aşırı entel
Sivas cökelegi miii
Afiyet olsun

Felaket uykum var
Esim gece okadar kotuydu ki.
Bøluk porcuk 2saat uyudum

Tamam Pazar bakalim belirliyelim ozaman

O da olur okulla zor olmasin simdi,baska gunde olabilir benim oylesine gecti aklimdan masallah ogrenmenin yasi mi olur hic

Sivas cökelegi miii
Afiyet olsun

Felaket uykum var
Esim gece okadar kotuydu ki.
Bøluk porcuk 2saat uyudum
Evet Sivas çökeleği, peynirlerimi Türkiye’den getiriyorum. Sivas’tan anneme gelmiş annem de bana verdi.
Geçmiş olsun eşin hala düzelmedi mi? İnşallah en kısa zamanda atlatır, ailecek biz de hasta olmuştuk ama atlatıyoruz, pazar günü de aşı olacağım bayağı bir korkuyorum.

Yardim edeyim Kac yaptin bugun?
Eksin goz dolduruyor bu arada

Merhaba herkese...
Üzerinize afiyet bugün sürekli bir baş ağrısı var.
Balkonda dag-tepe gezdim, ev sporlarını da yaptım ama bir de bana sorun.
Çok güzel eksi görenler var. Çaba gösteren herkesi tebrik ederim. Sağlıkla hedeflere ulaşalım inşaallah.

Offff şahane afiyet olsun yalnız şu tarhana firigini aşırı merak ettim

Gecmis olsun

Az kalmis, yarim saatlik isi var. Yaparsin
Birazdan çıkıp çocuklarımı okuldan alacağım, iki ayrı okula gidiyorum birisi ilkokul birisi ortaokul. Sonra çocuklarla alışverişe gideceğim, mutfak alışverişi, sonra eve geleceğim ve yemek yapacağım ama öncesinde bir yarım saatim olabilir. 15000’e tamamlıcam aşırı hırs yaptım bugün

`