Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlım sorun deil az da yese yaz.

estentenen'in menüsü
Sabah kahvaltı yapmadım ara ogün de yoktu
Öğleyin sanırım uç kasık kabak ve iki kasık yoğurt yedim
Ara ogün olarak limonu maden suyu
Aksam iste saçmalama kısmı başlıyor dört kasık bakla yemeği iki kasık yoğurt yedi kasık domatesli makarna
Ara Ogün bir avuç Çiğdem
Yine ara yaptım ama çok geç saatteydi iki salatalık bir nektar iki kayısı uç kiraz yedim aslında bu ara oğunu iki seferde yedim yanı aksam uç ara Ogün yapmış oldum biliyorum çok fazla ama geç saatte uyuduğum için çok acikiyorum:26:[/QUOTE]

biliyorum tatlım canın istemiyor ama gündüz kendni ac bırakmamaya calıs ,gündüz bişi yememişsin die aksam bu kadar ara yapmıssın,,bide uyku düzeni cok önemli

genede meyve agırlıklı yemişsin cok fazla diil yani

ya bendede öle oluyor regl dönemi deli gibi yemek istiyorum.tok karnına bile yiyorum.
,

ok canm.olmadı 3bu hafta seni aynı geçerim şehir dışında olduğun için.gelince beleriz tekarrdan aramıza.

Bugün yoktum buralarda. Dün gece duş alayım dedim saç kurutma bozuldu mahvoldum sinüzit var bende ıslak saça dayanamıyorum. Mide bulantısı başağrısı çok afedersiniz istiğfar üstüne istiğfar...

Yediklerime dikkat edemedim annem ne koyduysa önüme onu yedim itiraz etmeden

1 börek
2 salatalık
k.k peynir
2 cherry domates
1 fincan nescafe
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
1 kase sebze yemeği bezelye,havuç,kırmızı biber

/////////////////
burçezgi
slm kızlarr ,, ya ben bugn birazcık abarttım ama genede yazayım

menücüm

sabah (7:00) : bi kase nesfit

öğlen (kahvaltı yaptım) : 5dilim sucuk ,2 yemk kaşıgı salata , 3 dilim karpuz , 2-3 dilim peynir, 2 dilim cavdar ekmegi (((((((çok abarttım biliom)

ara (öğle yemeginn üstüne bide ara yaptım düşünün artık) : 1 dilim çavdar ,1 dilim peynir

akşam : 1 tabak dolusu kıymalı kabak yemeği , 2 tane samandağı biberi (çok acı) 2 dilim cavdar

akşam üstü biraz kuruyemiş yedim , ayrıca gene nesfit yedim ama küçük bi kase

bu arada arkadaslar benm 14 aylık bi kızım var ve emziriyorum bu aralar cok emmek istiyor ,,beni eritiyor resmen ama herseye ragmen saçmalamıcam ,

ayrıca sabah sporu : 35 dk koşu ve 50 mekik gün içerisinde de 3 lt yakın su içtim

//////////////////
estentenen'in menüsü
Aksam iste saçmalama kısmı başlıyor dört kasık bakla yemeği iki kasık yoğurt yedi kasık domatesli makarna
Ara Ogün bir avuç Çiğdem
Yine ara yaptım ama çok geç saatteydi iki salatalık bir nektar iki kayısı uç kiraz yedim aslında bu ara oğunu iki seferde yedim yanı aksam uç ara Ogün yapmış oldum biliyorum çok fazla ama geç saatte uyuduğum için çok acikiyorum:26:
////////////
zeynep ece menü:
sabah:1 dilim ekmeğe labne ,1 salatalık
öğle:1 tabak kadar makarna ve kabak yemeği,yarım kasede yoğur,
akşam::5 köfte,1 börek,2 kaşık şakşuka,1 dolma,1 mercimek köfte,salatai 1 parca peynir,3 çatal humus,3 lokma ekmek,1 bardak ayran(arkadaşlarla taksime eğlenmeye gittik.orda bol bol oynadım yediklerim umarım erimiştir:)az az yedim.humusumu ve cerkez tavuğunu bıraktım tabakta.bide bunların hepsi sıryla geldi.gece2 ye kadar yedikk.
guardedlie az öz olmuş ama güzel menün.her grup besinden almışsın.,
burçinim güzelm sebze yapılmış.spor güzel bol da su içmişsin.öğle yemeği geç kahvaltı olmuş.ondan heralde biraz fazla gibi gelmiş ama gayet güzel menün.
estenten:sabah öğlen süper ama tüm güne dağıtman gereken 3 porsiyon meyven akşamda toplanmış

Son düzenleme:
Bugün yoktum buralarda. Dün gece duş alayım dedim saç kurutma bozuldu mahvoldum sinüzit var bende ıslak saça dayanamıyorum. Mide bulantısı başağrısı çok afedersiniz istiğfar üstüne istiğfar...

Yediklerime dikkat edemedim annem ne koyduysa önüme onu yedim itiraz etmeden

1 börek
2 salatalık
k.k peynir
2 cherry domates
1 fincan nescafe
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
1 kase sebze yemeği bezelye,havuç,kırmızı biber

/////////////////
burçezgi
slm kızlarr ,, ya ben bugn birazcık abarttım ama genede yazayım

menücüm

sabah (7:00) : bi kase nesfit

öğlen (kahvaltı yaptım) : 5dilim sucuk ,2 yemk kaşıgı salata , 3 dilim karpuz , 2-3 dilim peynir, 2 dilim cavdar ekmegi (((((((çok abarttım biliom)

ara (öğle yemeginn üstüne bide ara yaptım düşünün artık) : 1 dilim çavdar ,1 dilim peynir

akşam : 1 tabak dolusu kıymalı kabak yemeği , 2 tane samandağı biberi (çok acı) 2 dilim cavdar

akşam üstü biraz kuruyemiş yedim , ayrıca gene nesfit yedim ama küçük bi kase

bu arada arkadaslar benm 14 aylık bi kızım var ve emziriyorum bu aralar cok emmek istiyor ,,beni eritiyor resmen ama herseye ragmen saçmalamıcam ,

ayrıca sabah sporu : 35 dk koşu ve 50 mekik gün içerisinde de 3 lt yakın su içtim

//////////////////
estentenen'in menüsü
Ara Ogün bir avuç Çiğdem
Yine ara yaptım ama çok geç saatteydi iki salatalık bir nektar iki kayısı uç kiraz yedim aslında bu ara oğunu iki seferde yedim yanı aksam uç ara Ogün yapmış oldum biliyorum çok fazla ama geç saatte uyuduğum için çok acikiyorum:26:
////////////
zeynep ece menü:
akşam::5 köfte,1 börek,2 kaşık şakşuka,1 dolma,1 mercimek köfte,salatai 1 parca peynir,3 çatal humus,3 lokma ekmek,1 bardak ayran(arkadaşlarla taksime eğlenmeye gittik.orda bol bol oynadım yediklerim umarım erimiştir:)az az yedim.humusumu ve cerkez tavuğunu bıraktım tabakta.bide bunların hepsi sıryla geldi.gece2 ye kadar yedikk.
guardedlie az öz olmuş ama güzel menün.her grup besinden almışsın.,
burçinim güzelm sebze yapılmış.spor güzel bol da su içmişsin.öğle yemeği geç kahvaltı olmuş.ondan heralde biraz fazla gibi gelmiş ama gayet güzel menün.
estenten:sabah öğlen süper ama tüm güne dağıtman gereken 3 porsiyon meyven akşamda toplanmış

Kuzusununzuzusu
dün
kahvaltı
1kase yoğurda 1 tatlı kaşığı keten tohumu attım
ablamın mocilyalar değişti ona çalıştım paso öğle falan yok
akşam üzeri bi çay içtim
sonra 3kaşık pilava yoğurt döküp yedim
akşam 9da iş bitti direk yatıp ağrılardan sabaha kadar uyuyamadım

bugün
kahvaltı
2 kaşık karışık kızartma 1 çay

öğle 3-4 dilim karpuz

sonuncusu az önce olmak üzere 3bardak süt

zeynep ece menü:

hayatım sabah ve öğle gayet güzel ama akşam hakkaten sende de midende de şenlik olmuş nese sporunu da aralarda yapmıssın zaten bi çatal humus iki göbek şeklinde dimi

maşallah sana kuzum ne diyim de baya kaçırmışsın sakın bırakma ipin ucunu yemek nasıl tatlı nasıl güzel bişi ye yiye bildiğin kadar yeme bide ne güzel yazmışsın çok yedim biliyorum diye çok hoşsun

Son düzenleme:
dün

sabah : 1 nescafe , 5 adet badem , 5 adet fındık

öğle : 1 yumurta ile menemen

ara : 1 kase sebze corbası , yarım dililm karpuz

akşam :yarım tabak makarna , yarım kase yogurt

ara : 5 kiraz , yarım şeftali , çeyrek dilim karpuz ,10 tane leblebi

sabah : 30 dk spor , 50 mekik

dünkü menüm

yazmasan yeri bakın şimdi anlaşalım ve kızmayalım
sabah
bi önceki günden yaptığım patatesli ve sosisli 5 börek
peynir domates salatalık ve zeytin ama ekmek yemedim

öğlen
2dilim pizza koca bi tabak salata ve yarım kase çorbayı nişanlımla ortak içtik bi bardak icetea

akşam
yoğut çorbası 1kaşık ciğer

bi tane dondurma o kadar diycektim de daha ne olsun dimi?

ne kadar sade bir menü gel bide benim menüyü oku, oku oku bitmez...

tfneyll

kızlar ben dün yoktum hemencecik ekliyi vereyim

sabah
muzlu süt

öğlen
karışık kızartma yoğurt yedim ama (patates 10 adet 4adet patlıcan 2 biber tam buğday ekmeği 1 dilim)

akşam
2tane sosisli börek küçük sigara böreği gibi

1tane dondurma 2ltreden fazla su

hakkaten cnm haftasonu biraz abarttım , eşim evde olunca sapıtıyorum bide regl dönemimdeyim artı emzriyorum yani anlicağın bazen sapıtıyorum , ama bugün cok dikkat edicem

sen bayağı iyi gitmişsin de kızartma hakkaten cısssss!!!hem kızartma hem börek hem dondurma yemişsin bide eklemişsin sgara böregi gibi ya küçücük valla küçücük:d bugün dikkat et bence biraz canım , öpuyorummmm

ama aynı gün yemedim ki biri cumartesi biri pazar sustum sustum bak bide utanmadan aynı gün değil diyo alla alla

Ay ben bu günlerde çok tatsızım
bişe yemek istemiyorum,su içemiyorum,mide-bağırsak sayesinde huzursuzum vs vs vs
Gelip bakıyorum ama yazacak bişeyde bulamıyorum,depresyona giriyorum herhalde:))

Ay ben bu günlerde çok tatsızım
bişe yemek istemiyorum,su içemiyorum,mide-bağırsak sayesinde huzursuzum vs vs vs
Gelip bakıyorum ama yazacak bişeyde bulamıyorum,depresyona giriyorum herhalde:))

amanda aman ne güzel yememen ama az da olsa zorla ve su içmeyi ihmal etme ,güzel şeler düşünmeye calıs , bu güzel hava da insan depresyonamı girermis canımmm

amanda aman ne güzel yememen ama az da olsa zorla ve su içmeyi ihmal etme ,güzel şeler düşünmeye calıs , bu güzel hava da insan depresyonamı girermis canımmm

Düşünecek güzel şey bulamıyorum bu ara:) hep sıkıntı hep sıkıntı.
Sinir stres güzel kilo verdirir aslında değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…