Canım dün çok kötüydü benim. Regl dönemlerim çok agir gecer sürekli sancı mide bulantisi istifradün de oyleydİm sabah birşeyyiyemedim öğle iki kasık salata aksam bir cokonat yedim gece midem kazınıyordu tost Yedim ama sabaha karsı uyudum bu sabah uyandığımda yine birşey yiyecek halim yoktu öğleyin uç kasık kabak yedim başka birşey yemedim midem çok kötü ama zorlayıp birseyler yiyeceğim birazdan
Bu arada kızlar bugun tartildim 66.6 değilim :) ama kaç oldugumu söylemeyeceğim :) ama zaten çok büyük fark yokBu hafta cuma gunü tartilamayacagim sehir dısına çıkıyorum ama Pazartesi tartilacagim cuma gunü onu veririm listeye :)
ya bendede öle oluyor regl dönemi deli gibi yemek istiyorum.tok karnına bile yiyorum.gecmiş olsun , bende regl dönemimdeyim ama nedense tatlı bişiler yemek yerine sürekli yemek geliyor aklıma
benmde regl dönemlerim cok agrılı gecerdi ama dogum yaptıktan sonra çok değişti , şimdi oldugumu bile hissetmiyorum , ne agrı ne sancı ne mide bulantısı..çok şükür
umarım hafif atlatırsın tekrr gecmiş olsun kendne dikkat et arkadasım
,Bu arada kızlar bugun tartildi
,3
m 66.6 değilim :) ama kaç oldugumu söylemeyeceğim :) ama zaten çok büyük fark yokBu hafta cuma gunü tartilamayacagim sehir dısına çıkıyorum ama Pazartesi tartilacagim cuma gunü onu veririm listeye :)
slm kızlarr ,, ya ben bugn birazcık abarttım ama genede yazayım
menücüm
sabah (7:00) : bi kase nesfit
öğlen (kahvaltı yaptım) : 5dilim sucuk ,2 yemk kaşıgı salata , 3 dilim karpuz , 2-3 dilim peynir, 2 dilim cavdar ekmegi(((((((çok abarttım biliom)
ara (öğle yemeginn üstüne bide ara yaptım düşünün artık) : 1 dilim çavdar ,1 dilim peynir
akşam : 1 tabak dolusu kıymalı kabak yemeği , 2 tane samandağı biberi (çok acı) 2 dilim cavdar
akşam üstü biraz kuruyemiş yedim , ayrıca gene nesfit yedim ama küçük bi kase
bu arada arkadaslar benm 14 aylık bi kızım var ve emziriyorum bu aralar cok emmek istiyor ,,beni eritiyor resmen ama herseye ragmen saçmalamıcam ,
ayrıca sabah sporu : 35 dk koşu ve 50 mekik gün içerisinde de 3 lt yakın su içtim
Bugün yoktum buralarda. Dün gece duş alayım dedim saç kurutma bozuldu mahvoldum sinüzit var bende ıslak saça dayanamıyorum. Mide bulantısı başağrısı çok afedersiniz istiğfar üstüne istiğfar...
Yediklerime dikkat edemedim annem ne koyduysa önüme onu yedim itiraz etmeden
1 börek
2 salatalık
k.k peynir
2 cherry domates
1 fincan nescafe
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
1 kase sebze yemeği bezelye,havuç,kırmızı biber
/////////////////
burçezgi
slm kızlarr ,, ya ben bugn birazcık abarttım ama genede yazayım
menücüm
sabah (7:00) : bi kase nesfit
öğlen (kahvaltı yaptım) : 5dilim sucuk ,2 yemk kaşıgı salata , 3 dilim karpuz , 2-3 dilim peynir, 2 dilim cavdar ekmegi(((((((çok abarttım biliom)
ara (öğle yemeginn üstüne bide ara yaptım düşünün artık) : 1 dilim çavdar ,1 dilim peynir
akşam : 1 tabak dolusu kıymalı kabak yemeği , 2 tane samandağı biberi (çok acı) 2 dilim cavdar
akşam üstü biraz kuruyemiş yedim , ayrıca gene nesfit yedim ama küçük bi kase
bu arada arkadaslar benm 14 aylık bi kızım var ve emziriyorum bu aralar cok emmek istiyor ,,beni eritiyor resmen ama herseye ragmen saçmalamıcam ,
ayrıca sabah sporu : 35 dk koşu ve 50 mekik gün içerisinde de 3 lt yakın su içtim
//////////////////
estentenen'in menüsü
Sabah kahvaltı yapmadım ara ogün de yoktu
Öğleyin sanırım uç kasık kabak ve iki kasık yoğurt yedim
Ara ogün olarak limonu maden suyu
Aksam iste saçmalama kısmı başlıyor dört kasık bakla yemeği iki kasık yoğurt yedi kasık domatesli makarna
Ara Ogün bir avuç Çiğdem
Yine ara yaptım ama çok geç saatteydiiki salatalık bir nektar iki kayısı uç kiraz yedim aslında bu ara oğunu iki seferde yedim yanı aksam uç ara Ogün yapmış oldum biliyorum çok fazla ama geç saatte uyuduğum için çok acikiyorum:26:
////////////
zeynep ece menü:
sabah:1 dilim ekmeğe labne ,1 salatalık
öğle:1 tabak kadar makarna ve kabak yemeği,yarım kasede yoğur,
akşam::5 köfte,1 börek,2 kaşık şakşuka,1 dolma,1 mercimek köfte,salatai 1 parca peynir,3 çatal humus,3 lokma ekmek,1 bardak ayran(arkadaşlarla taksime eğlenmeye gittik.orda bol bol oynadım yediklerim umarım erimiştir:)az az yedim.humusumu ve cerkez tavuğunu bıraktım tabakta.bide bunların hepsi sıryla geldi.gece2 ye kadar yedikk.
guardedlie az öz olmuş ama güzel menün.her grup besinden almışsın.,
burçinim güzelm sebze yapılmış.spor güzel bol da su içmişsin.öğle yemeği geç kahvaltı olmuş.ondan heralde biraz fazla gibi gelmiş ama gayet güzel menün.
estenten:sabah öğlen süper ama tüm güne dağıtman gereken 3 porsiyon meyven akşamda toplanmış
Kuzusununzuzusu
dün
kahvaltı
1kase yoğurda 1 tatlı kaşığı keten tohumu attım
ablamın mocilyalar değişti ona çalıştım paso öğle falan yok
akşam üzeri bi çay içtim
sonra 3kaşık pilava yoğurt döküp yedim
akşam 9da iş bitti direk yatıp ağrılardan sabaha kadar uyuyamadım
bugün
kahvaltı
2 kaşık karışık kızartma 1 çay
öğle 3-4 dilim karpuz
sonuncusu az önce olmak üzere 3bardak süt
kızlar ben dün yoktum hemencecik ekliyi vereyim
sabah
muzlu süt
öğlen
karışık kızartma yoğurt yedim ama (patates 10 adet 4adet patlıcan 2 biber tam buğday ekmeği 1 dilim)
akşam
2tane sosisli börek küçük sigara böreği gibi
1tane dondurma 2ltreden fazla su
dün
sabah : 1 nescafe , 5 adet badem , 5 adet fındık
öğle : 1 yumurta ile menemen
ara : 1 kase sebze corbası , yarım dililm karpuz
akşam :yarım tabak makarna , yarım kase yogurt
ara : 5 kiraz , yarım şeftali , çeyrek dilim karpuz ,10 tane leblebi
sabah : 30 dk spor , 50 mekik
/////////////////////////////////////
tfneyll
dünkü menüm
yazmasan yeri bakın şimdi anlaşalım ve kızmayalım
sabah
bi önceki günden yaptığım patatesli ve sosisli 5 börek
peynir domates salatalık ve zeytin ama ekmek yemedim
öğlen
2dilim pizza koca bi tabak salata ve yarım kase çorbayı nişanlımla ortak içtik bi bardak icetea
akşam
yoğut çorbası 1kaşık ciğer
bi tane dondurma o kadar diycektim de daha ne olsun dimi?
dün
sabah : 1 nescafe , 5 adet badem , 5 adet fındık
öğle : 1 yumurta ile menemen
ara : 1 kase sebze corbası , yarım dililm karpuz
akşam :yarım tabak makarna , yarım kase yogurt
ara : 5 kiraz , yarım şeftali , çeyrek dilim karpuz ,10 tane leblebi
sabah : 30 dk spor , 50 mekik
tfneyll
kızlar ben dün yoktum hemencecik ekliyi vereyim
sabah
muzlu süt
öğlen
karışık kızartma yoğurt yedim ama (patates 10 adet 4adet patlıcan 2 biber tam buğday ekmeği 1 dilim)
akşam
2tane sosisli börek küçük sigara böreği gibi
1tane dondurma 2ltreden fazla su
hakkaten cnm haftasonu biraz abarttım , eşim evde olunca sapıtıyorum bide regl dönemimdeyim artı emzriyorum yani anlicağın bazen sapıtıyorum , ama bugün cok dikkat edicem
sen bayağı iyi gitmişsin de kızartma hakkaten cısssss!!!hem kızartma hem börek hem dondurma yemişsinbide eklemişsin sgara böregi gibi ya küçücük valla küçücük :d bugün dikkat et bence biraz canım , öpuyorummmm
ama aynı gün yemedim ki biri cumartesi biri pazarsustum sustum bak bide utanmadan aynı gün değil diyo alla alla
bi şaşırdım zaten önce ,bakıorum ne pazar yazıyo ne cumartesi
Ay ben bu günlerde çok tatsızım
bişe yemek istemiyorum,su içemiyorum,mide-bağırsak sayesinde huzursuzum vs vs vs
Gelip bakıyorum ama yazacak bişeyde bulamıyorum,depresyona giriyorum herhalde:))
Merhaba bayanlar... Giriyorum bakınıyorum ama yazmıyorum
Ya diyete başladığımdan beri midemde bi ağrı var ne ki bu :44:
amanda aman ne güzel yememen ama az da olsa zorla ve su içmeyi ihmal etme ,güzel şeler düşünmeye calıs , bu güzel hava da insan depresyonamı girermis canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?