Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederiz Zeynepece takım kaptanımız

kızlar herkese merhaba ben 5. takımdan ece. birinciliğinizi tebrik ediyorum güzel kilolar vermişsiniz

bu arada burda zeynepece diye bir nick gördüm sonuçlara bakarken

benim adım da zeynepece :)) gerçek adım yani:) böyle bi yakınlık hissettim söylemek istedim :13:

Teşekkür ederim canım...
Sinirleri tepesinde bu ara ablam sağolsun,her gün yeni bir aksiyon var sayesinde. Moralinin bpzuk olması tetikliyor sanırım,aynı zamanda tansiyonuda çıkıyor.
Kendi evladıın ömür törpüsü olması ne kötü:26:

Doktor değiştirdik,çarşambadan beri yeni ilaçlar sanırım daha etkili. Biliyorsundur sende belli yönlere döndüğünde oluyor ne oluyorsa,pozisyonel vertigoymuş. Uyuyamıyordum onun sağa sola dönmesini engellemek için.Bir akç gündür daha iyi,uyuyoruz ikimizde:)

Guardedlie;Menümüde yazayım gayet güzel geçti birazdan spor yapcam...

Sabah: 2 dilim kepek ekmeğine lor peynirle yağsız fırına sürdüm kızarttm
3 salatalık
1 nescafe
5 kaşık yoğurt
1 kase mercimek çorba bol limonlu
1 patatesli börek (bugünkü tek ayıbım bu onuda eriticem savaş açtım )

1. liğimizi tebrik ediyorum katkım olduysa ne mutlu bana. Nazar değmesin inş.

zeynep ece:
sabah:1 haş yumurta,kenarı 3 cm olan kare şeklinde küçücük bi börek
ara:tekrar o börekten
öğle:2 kaşık un helvası
ara:2 dolma ve yarım kase yoğurt
akşam:1 kase kiraz

spor:yarım saat yürüyüşş,ağırlık ve 200 kadar ip atladım.[/QUOTE]

burcezgi:
sekersiz kahve ve 35 dk spor ,, 50 mekik

sabah : çökelek salatası (domates , salatalık , soğan ve pulbiber azıcık yağ) 1 cavdar ekmegi

öğle:4 yemk kasıgı makrna(bol acılı) , yarım kase yogurt

ara:yarım dilim karpuz

aksam :2 yemk kasıgı makrna , yarım dilim karpuz , 2 dilim peynir , yarım kase yogurt

kuzusununzuzusu
sabah 2 erik küçük bi kase yulaf+süt(bitiremedim)

ara
sütlü türk kahvesi

ara
1mısır

5çayında 3-4 kurabiye yedim

akşam yemeğim yok bi bardak ayran içtim o kadar.
Çok saçma bir gündü:26:

canım benim günün hafif geçmiş zaten eminim onuda sporla hemen verirsin

zeynep ece ye katılıyorum tatlım ,, kesinlikle erkeklere o fırsatı verme ,,mesela ben şu anda halamla konusmuyorum,3 senedir evliym 3 senedir konusmuyoruz

kesinlikle ailenle ilgli en ufak bişi bile söleme bence

doğru söylüyosunuz ama galiba benim tek yanlışım bu kendimi yalnız hissedince ona anlatıyorum of ya

bu menü tam ama tam beni anlatıyor bence çok sevdim makarnaya ve yoğurda yok dayanamıyorum ben

bencede canım benim bu menü hafif kalmış diyet yaparken dikkat et sağlığın daha önemli

Normalde çok yiyordum listelere baktıkça bende azaltmaya gideyim dedim :26:

ya ben zaten yazmıştım menümü ben yine yazmıyım da bugünden sonra başlıyım katılıyım ben

kızlar hepinize günaydın ben bişi demek istiyorum gördüm ki bazı arkadaşlarım diyet yapıcam diye yediklerini çok çok azaltıyor bakın bu tamamiyle benim düşüncem ama bence çok sağlıksız güçsüz düşersiniz yaptığınızda bir işe yaramaz bütün besinlerden alın ama az alın tabi bunun içine ben börekler yiyin yağlı yiyin demiyorum ama aç kalarak diyet yapmayın olur mu? burda ki arkadaşlarımda diğer takım arkadaşlarımızda bizim için önemli dikkat edin kendinize hepinizi seviyorum....

menücüğüm

sabah
nesfit meyveli 5 kaşık,süt

öğlen
karnıyarık (yarım) ben pek patlıcan sevmem ayıra aryıra minicik bişi yedim
5 kaşık pilav
saoğuk naneli güzel bi kase cacık

ara
çikolata yedim ama kızmayın ben kilo verdim ya tamam mı kızmayın.

akşam
kuzenimin doğum günü vardı ama;
pasta yemedim
yarım poğaça
3 mercimek köfte
1 tane börek

burcezgi:
sekersiz kahve ve 35 dk spor ,, 50 mekik

sabah : çökelek salatası (domates , salatalık , soğan ve pulbiber azıcık yağ) 1 cavdar ekmegi

öğle:4 yemk kasıgı makrna(bol acılı) , yarım kase yogurt

ara:yarım dilim karpuz

aksam :2 yemk kasıgı makrna , yarım dilim karpuz , 2 dilim peynir , yarım kase yogurt

kuzusununzuzusu
sabah 2 erik küçük bi kase yulaf+süt(bitiremedim)

ara
sütlü türk kahvesi

ara
1mısır

5çayında 3-4 kurabiye yedim

akşam yemeğim yok bi bardak ayran içtim o kadar.
Çok saçma bir gündü:26:[/QUOTE]

dünkü menüm :
sabah : domates,salatalık, 1 dilim kepek ekmek, 1 parça yağlı beyaz peynir (canım yulaf karışımı istemedi dün, zaten haftada 5 gün yulaf hikayesi diğer günler normal kahvaltı var diyetimde)
ara : sütlü nescafe, 1 kepekli galeta
öğle : 8 kaşık yoğurtlu makarna + 4 parça hindi döner (makarnayı abarttım ama ekmeksiz yedim -normalde mantı makarna hepsini ekmekle yiyen bir karbonhidrat canavarıyım)
ara : 1 türk kahvesi + 1 dilim karpuz
akşam : çoban salata (yağlı ve booool sirkeli) + 1 kase merc. çorbası + 5 ince dilim hindi döner (hindinin kalorisi diğerlerine göre az, çok keyifli bir et değil ama tok tutuyor)
gece : 1 avuş kuruyemiş, fındıklı kayısı sandviç, 1 hurma
spor : leslie fast start 3 mil 45 dk

senerr dünkü menüm :
sabah : domates,salatalık, 1 dilim kepek ekmek, 1 parça yağlı beyaz peynir (canım yulaf karışımı istemedi dün, zaten haftada 5 gün yulaf hikayesi diğer günler normal kahvaltı var diyetimde)
ara : sütlü nescafe, 1 kepekli galeta
öğle : 8 kaşık yoğurtlu makarna + 4 parça hindi döner (makarnayı abarttım ama ekmeksiz yedim -normalde mantı makarna hepsini ekmekle yiyen bir karbonhidrat canavarıyım)
ara : 1 türk kahvesi + 1 dilim karpuz
akşam : çoban salata (yağlı ve booool sirkeli) + 1 kase merc. çorbası + 5 ince dilim hindi döner (hindinin kalorisi diğerlerine göre az, çok keyifli bir et değil ama tok tutuyor)
gece : 1 avuş kuruyemiş, fındıklı kayısı sandviç, 1 hurma
spor : leslie fast start 3 mil 45 dk[/QUOTE]

Pozisyonel vertigo için bazı günlük egzersizler var yapılacak. Bana doktorum bir ilaç firmasının bastığı 2 sayfa vermişti, doktorunuza onu da sorun, yoksa bendekini size bir şekilde ulaştırabilirim. İlacın tam saatinde alınması çok önemli, tecrübe ile sabittir bu. Ben telefonumun alarmını hergün çalacak şekilde kurdum unutmamak için. Anneciğine okutabiliyorsan bu yazdığım okut, ben herşeyi kafama takan, her an sırtımda ağır bir yükle gezen bir tiptim. Başdönmelerim başlayınca baktım ki taşıdığım hiçbir sorunu çözememişim herşey olacağına varmış, hatta taşıdığım için sağlığımı kaybetme noktasına gelmişim. Ne yazıldı ise o oluyor, kaderi değiştirmek mümkün değil, sağlığım herşeyden önemli çünkü beni üzen evladım da olsa yine ona ilerde zor anında destek olabilmek için sağlıklı bir anne olmalıyım. Diyet grubu burası biliyorum belki uzattım çok ama öyle bir hastalık ki bunu yaşayan bilir, yazmadan duramadım.

kesinlikle katılıyorum ,, aç kalarak kilo veremezsiniz , aksine diyet sizin için ızdırap olur ve daha cok yersiniz ...

valla ben kalorisi düşük karnımı tok tutacak şeyler yiyorum cok rahatım valla hiç diet falan deil bence bu sadece cok dikkat ediyorum SAĞLIGIMA VE KİLOMA

[/QUOTE]

süper menü , çok beğendim valla ,, sütlü kahve tok tutuyo demi???

düğüne kadr dikkat et bence genede ,, arada öle kacamaklar olabilir ben valla bi yere gtmiyor,en güzeli bu oluyo

süper menü , çok beğendim valla ,, sütlü kahve tok tutuyo demi???[/QUOTE]

evet ben şişkinlik yapcak diye sütten kaçardım hep, sonra diyetisyen akşam ara öğünümü sütlü nescafe koydu ve hangi öğünden önce içilirse o öğüne hafif tok başlatıyor geçekten, makarnayı biraz abartmasam iyiydi

tatlım yediklerim kalorili olduğu için heralde yetiyor bana.ama gece gec saatlere kadar uyanık kalıyorum son 1 aydır.dünde dolmayı 4 gibi yemiştim gece acıktım:1 dilim ekmeğe labne sürdüm,1 salatalık ve 1 de dolates yedim.bu ara kilo vermeyi kafaya koydum ondan da azaldı heralde.umarım ipin ucu kaçmadan böle süürer

güzel olmuş tatlım bugün sebze yapmayı ihmal etme.bende şekersiz 2 türk kahvesi içtim bu arada onları yazmamışım.

canm hoşgeldin.teşekkr edriz.benm kızımın adı zeynep ece tatlım.benm adım zeynep pınar.herzaman bekleriz kızımın adaşı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…