bütün gün yediklerin bumu,,ya böle ac kalınca moraliniz bozulmuyormu??
kızlar herkese merhaba ben 5. takımdan ece. birinciliğinizi tebrik ediyorum güzel kilolar vermişsiniz
bu arada burda zeynepece diye bir nick gördüm sonuçlara bakarken
benim adım da zeynepece :)) gerçek adım yani:) böyle bi yakınlık hissettim söylemek istedim :13:
Çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm çünkü ben de kulağımdaki bir problem sebebiyle vertigo atakları yaşıyorum arada sırada. İnsanın psikolojisini çok bozuyor çünkü dışardan insanlar bakınca sağlıklı görüyorlar sizi ama vücudunuzun dengesini sağlayabilmek için sürekli extra efor sarfediyorsunuz. Ben işimden izin alıp eve kapandığım zamanları bilirim. Ama düzenli ilaç kullanmak ve düzenli yaşamak çok önemli. Mesela uykusuzluk ben de tetikeleyicidir, ya da azcık moralim bozulsa üzülsem atağım hemen yenilenir. neyin tetiklediğini bilmek önemlidir, acil şifalar diliyorum
Normalde çok yiyordum listelere baktıkça bende azaltmaya gideyim dedim :26:
Menümüde yazayım gayet güzel geçti birazdan spor yapcam...
Sabah: 2 dilim kepek ekmeğine lor peynirle yağsız fırına sürdüm kızarttm
3 salatalık
1 nescafe
5 kaşık yoğurt
1 kase mercimek çorba bol limonlu
1 patatesli börek(bugünkü tek ayıbım bu onuda eriticem savaş açtım )
1. liğimizi tebrik ediyorum katkım olduysa ne mutlu bana. Nazar değmesin inş.
zeynep ece ye katılıyorum tatlım ,, kesinlikle erkeklere o fırsatı verme ,,mesela ben şu anda halamla konusmuyorum,3 senedir evliym 3 senedir konusmuyoruz
kesinlikle ailenle ilgli en ufak bişi bile söleme bence
bugünn
sekersiz kahve ve 35 dk spor ,, 50 mekik
sabah : çökelek salatası (domates , salatalık , soğan ve pulbiber azıcık yağ) 1 cavdar ekmegi
öğle:4 yemk kasıgı makrna(bol acılı) , yarım kase yogurt
ara:yarım dilim karpuz
aksam :2 yemk kasıgı makrna , yarım dilim karpuz , 2 dilim peynir , yarım kase yogurt
/////zeynep ece:
sabah:1 haş yumurta,kenarı 3 cm olan kare şeklinde küçücük bi börek
ara:tekrar o börekten
öğle:2 kaşık un helvası
ara:2 dolma ve yarım kase yoğurt
akşam:1 kase kiraz/////
zeynep canım bu böyle olmaz ama hiç bişi yememişsin ,, böreği nerden buldun ya??? bence biraz dikkat et canım böle hem cok ac kalırsın hemde hersey gözünde kalır yani
menünü daha saglıklı düzenle yoksa saglıgından olacan((
Normalde çok yiyordum listelere baktıkça bende azaltmaya gideyim dedim :26:
Guardedlie;Menümüde yazayım gayet güzel geçti birazdan spor yapcam...
Sabah: 2 dilim kepek ekmeğine lor peynirle yağsız fırına sürdüm kızarttm
3 salatalık
1 nescafe
5 kaşık yoğurt
1 kase mercimek çorba bol limonlu
1 patatesli börek(bugünkü tek ayıbım bu onuda eriticem savaş açtım )
1. liğimizi tebrik ediyorum katkım olduysa ne mutlu bana. Nazar değmesin inş.
zeynep ece:
akşam:1 kase kiraz
spor:yarım saat yürüyüşş,ağırlık ve 200 kadar ip atladım.
burcezgi:
sabah : çökelek salatası (domates , salatalık , soğan ve pulbiber azıcık yağ) 1 cavdar ekmegi
aksam :2 yemk kasıgı makrna , yarım dilim karpuz , 2 dilim peynir , yarım kase yogurt
kuzusununzuzusu
sabah 2 erik küçük bi kase yulaf+süt(bitiremedim)
ara
sütlü türk kahvesi
ara
1mısır
5çayında 3-4 kurabiye yedim
akşam yemeğim yok bi bardak ayran içtim o kadar.
Çok saçma bir gündü:26:
Teşekkür ederim canım...
Sinirleri tepesinde bu ara ablam sağolsun,her gün yeni bir aksiyon var sayesinde. Moralinin bpzuk olması tetikliyor sanırım,aynı zamanda tansiyonuda çıkıyor.
Kendi evladıın ömür törpüsü olması ne kötü:26:
Doktor değiştirdik,çarşambadan beri yeni ilaçlar sanırım daha etkili. Biliyorsundur sende belli yönlere döndüğünde oluyor ne oluyorsa,pozisyonel vertigoymuş. Uyuyamıyordum onun sağa sola dönmesini engellemek için.Bir akç gündür daha iyi,uyuyoruz ikimizde:)
kızlar hepinize günaydın ben bişi demek istiyorum gördüm ki bazı arkadaşlarım diyet yapıcam diye yediklerini çok çok azaltıyor bakın bu tamamiyle benim düşüncem ama bence çok sağlıksız güçsüz düşersiniz yaptığınızda bir işe yaramaz bütün besinlerden alın ama az alın tabi bunun içine ben börekler yiyin yağlı yiyin demiyorum ama aç kalarak diyet yapmayın olur mu? burda ki arkadaşlarımda diğer takım arkadaşlarımızda bizim için önemli dikkat edin kendinize hepinizi seviyorum....
[/QUOTE]senerr dünkü menüm :
sabah : domates,salatalık, 1 dilim kepek ekmek, 1 parça yağlı beyaz peynir (canım yulaf karışımı istemedi dün, zaten haftada 5 gün yulaf hikayesi diğer günler normal kahvaltı var diyetimde)
ara : sütlü nescafe, 1 kepekli galeta
öğle : 8 kaşık yoğurtlu makarna + 4 parça hindi döner (makarnayı abarttım ama ekmeksiz yedim -normalde mantı makarna hepsini ekmekle yiyen bir karbonhidrat canavarıyım)
ara : 1 türk kahvesi + 1 dilim karpuz
akşam : çoban salata (yağlı ve booool sirkeli) + 1 kase merc. çorbası + 5 ince dilim hindi döner (hindinin kalorisi diğerlerine göre az, çok keyifli bir et değil ama tok tutuyor)
gece : 1 avuş kuruyemiş, fındıklı kayısı sandviç, 1 hurma
spor : leslie fast start 3 mil 45 dk
menücüğüm
sabah
nesfit meyveli 5 kaşık,süt
öğlen
karnıyarık (yarım) ben pek patlıcan sevmem ayıra aryıra minicik bişi yedim
5 kaşık pilav
saoğuk naneli güzel bi kase cacık
ara
çikolata yedim ama kızmayın ben kilo verdim ya tamam mı kızmayın.
akşam
kuzenimin doğum günü vardı ama;
pasta yemedim
yarım poğaça
3 mercimek köfte
1 tane böre
düğüne kadr dikkat et bence genede ,, arada öle kacamaklar olabilir ben valla bi yere gtmiyor,en güzeli bu oluyo
/////zeynep ece:
akşam:1 kase kiraz/////
zeynep canım bu böyle olmaz ama hiç bişi yememişsin ,, böreği nerden buldun ya??? bence biraz dikkat et canım böle hem cok ac kalırsın hemde hersey gözünde kalır yani
menünü daha saglıklı düzenle yoksa saglıgından olacan((
bugünn
kızlar herkese merhaba ben 5. takımdan ece. birinciliğinizi tebrik ediyorum güzel kilolar vermişsiniz
bu arada burda zeynepece diye bir nick gördüm sonuçlara bakarken
benim adım da zeynepece :)) gerçek adım yani:) böyle bi yakınlık hissettim söylemek istedim :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?