Çok gecmis olsun tatlım. Ayy evet hiç sorma derece falan olacaktı bir de :)Vertigo var canım,ciddi denge problemi var şuan. Aşırı başdönmesi yapıyor ve o an nerde olduğunun farkında deil,yatarken bile düşüyorum tutun diyor
Hani geçen haftaki anlık derece sana gaz vermiştide bu hafta dereceye girecektin:))
Takımı ve senerri tebrik ediyorum :)Kızlaaaaar yine birinciyiiiiiiiiz
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Takım Dereceleri
1.) 4. Takım %1,34
2.) 8. Takım %1,27
3.) 13. Takım %1,16
Bireysel Dereceler
1.) 8. Takımdan '' Brnkya'' %4,85
2.) 4. Takımdan '' senerr'' %4,28
3.) 13. Takımdan "pia '' %3,57
Senerr bireysel derecenden dolayı tebrik ederim canım,ben aslında birinci olmanı bekliyordum ama azıcık farkla geçen olmuş.
Birdahaya artık,maşallah sana.
HakikAten canım iNsanin eşi ne kadar harika bir insan olsa senin aileni kendi ailesi gibi goruyor olsa da öyle bir şey oluyor ki senin ailen el oluyor o anlattığın seyler beyfendinin aklına düşüyor arada kalıyorsunbence eşinde olsa akraban annen baban ve kardeşlerinle ilgiili herşeyi cok anlatma.kendimden biliyorum.anlatıyosun ondan sonra en ufak bişeyde oda fırsat alıyor.ya onlara tepkim gösteriyor ya benm hareketlerimi kısıtlıyor.bende müdahale edilmesinden hiç hoşlanmam.gideceksen git onu pek sevmesende halan sennkimlere katlanıyozzzzz canımızdan olan insanamı katlanamaycaz
ah canım zaten anne babalarımızın moralini biz cocuklar daha çok etkiliyoruzTeşekkür ederim canım...
Sinirleri tepesinde bu ara ablam sağolsun,her gün yeni bir aksiyon var sayesinde. Moralinin bpzuk olması tetikliyor sanırım,aynı zamanda tansiyonuda çıkıyor.
Kendi evladıın ömür törpüsü olması ne kötü:26:
Doktor değiştirdik,çarşambadan beri yeni ilaçlar sanırım daha etkili. Biliyorsundur sende belli yönlere döndüğünde oluyor ne oluyorsa,pozisyonel vertigoymuş. Uyuyamıyordum onun sağa sola dönmesini engellemek için.Bir akç gündür daha iyi,uyuyoruz ikimizde:)
tatlım yediklerim kalorili olduğu için heralde yetiyor bana.ama gece gec saatlere kadar uyanık kalıyorum son 1 aydır.dünde dolmayı 4 gibi yemiştim gece acıktım:1 dilim ekmeğe labne sürdüm,1 salatalık ve 1 de dolates yedim.bu ara kilo vermeyi kafaya koydum ondan da azaldı heralde.umarım ipin ucu kaçmadan böle süürer
süper menü , çok beğendim valla ,, sütlü kahve tok tutuyo demi???
güzel olmuş tatlım bugün sebze yapmayı ihmal etme.bende şekersiz 2 türk kahvesi içtim bu arada onları yazmamışım.
arkadaslar bu internette satılan göbek eritme bantları hakkında ne düşünüyorsunuz,,? aranızda kullanıpta faydasını gören oldumu??
teşekkürler estentenen, kızlar o kadar çok kez diyete başlayıp o kadar bıraktım ki, artık sağımdan solumdan destek isteyecek yüzüm kalmadı. Şimdi bu ikincilik ve burdaki grup ortamı çok motive etti beni. İnşallah bu hevesimi kaybetmemve size de katkım olur
hay yavyum kahvesizmi kaldın sen.ben gidiyim yollarım sana.aynen bende sevmyrm ama meburen içiyorum.mehmet efendi var istanbulda ordan aldırıyoruz.ama ama ama kahvem bittiii yaaaanneme söledm gönder bana die , du bakalım gönderecekmi ,, burdakileri içemiyorum ben ya ,
bişi olmaz ccanm az bile yemişsin.gürkan amca 1 tabak veriyor.evet ben şişkinlik yapcak diye sütten kaçardım hep, sonra diyetisyen akşam ara öğünümü sütlü nescafe koydu ve hangi öğünden önce içilirse o öğüne hafif tok başlatıyor geçekten, makarnayı biraz abartmasam iyiydi
canm benmm bırakmak yok.bizim öle bir lüksümüz yok bırakınca fazlasıyla geri alanlardanız.teşekkürler estentenen, kızlar o kadar çok kez diyete başlayıp o kadar bıraktım ki, artık sağımdan solumdan destek isteyecek yüzüm kalmadı. Şimdi bu ikincilik ve burdaki grup ortamı çok motive etti beni. İnşallah bu hevesimi kaybetmemve size de katkım olur
Guardedlie;Menümüde yazayım gayet güzel geçti birazdan spor yapcam...
Sabah: 2 dilim kepek ekmeğine lor peynirle yağsız fırına sürdüm kızarttm
3 salatalık
1 nescafe
5 kaşık yoğurt
1 kase mercimek çorba bol limonlu
1 patatesli börek (bugünkü tek ayıbım bu onuda eriticem savaş açtım )
1. liğimizi tebrik ediyorum katkım olduysa ne mutlu bana. Nazar değmesin inş.
zeynep ece:
sabah:1 haş yumurta,kenarı 3 cm olan kare şeklinde küçücük bi börek
ara:tekrar o börekten
öğle:2 kaşık un helvası
ara:2 dolma ve yarım kase yoğurt
akşam:1 kase kiraz
spor:yarım saat yürüyüşş,ağırlık ve 200 kadar ip atladım.
burcezgi:
sekersiz kahve ve 35 dk spor ,, 50 mekik
sabah : çökelek salatası (domates , salatalık , soğan ve pulbiber azıcık yağ) 1 cavdar ekmegi
öğle:4 yemk kasıgı makrna(bol acılı) , yarım kase yogurt
ara:yarım dilim karpuz
aksam :2 yemk kasıgı makrna , yarım dilim karpuz , 2 dilim peynir , yarım kase yogurt
kuzusununzuzusu
sabah 2 erik küçük bi kase yulaf+süt(bitiremedim)
ara
sütlü türk kahvesi
ara
1mısır
5çayında 3-4 kurabiye yedim
akşam yemeğim yok bi bardak ayran içtim o kadar.
Çok saçma bir gündü:26:
şenerrrrr
dünkü menüm :
sabah : domates,salatalık, 1 dilim kepek ekmek, 1 parça yağlı beyaz peynir (canım yulaf karışımı istemedi dün, zaten haftada 5 gün yulaf hikayesi diğer günler normal kahvaltı var diyetimde)
ara : sütlü nescafe, 1 kepekli galeta
öğle : 8 kaşık yoğurtlu makarna + 4 parça hindi döner (makarnayı abarttım ama ekmeksiz yedim -normalde mantı makarna hepsini ekmekle yiyen bir karbonhidrat canavarıyım)
ara : 1 türk kahvesi + 1 dilim karpuz
akşam : çoban salata (yağlı ve booool sirkeli) + 1 kase merc. çorbası + 5 ince dilim hindi döner (hindinin kalorisi diğerlerine göre az, çok keyifli bir et değil ama tok tutuyor)
gece : 1 avuş kuruyemiş, fındıklı kayısı sandviç, 1 hurma
spor : leslie fast start 3 mil 45 dk
tfnyell
menücüğüm
sabah
nesfit meyveli 5 kaşık,süt
öğlen
karnıyarık (yarım) ben pek patlıcan sevmem ayıra aryıra minicik bişi yedim
5 kaşık pilav
saoğuk naneli güzel bi kase cacık
ara
çikolata yedim ama kızmayın ben kilo verdim ya tamam mı kızmayın.
akşam
kuzenimin doğum günü vardı ama;
pasta yemedim
yarım poğaça
3 mercimek köfte
1 tane börek
Canım dün çok kötüydü benim. Regl dönemlerim çok agir gecer sürekli sancı mide bulantisi istifrakızlar estenten,derya,galanthusun menüsü yok.ama genel itibariyle değerlendirilecek olursa:
kendimden başlıyayım:az ama kalorili şeyler yemiişim.zararlı şeylerden uzak durmam lazım kilo vermem durdu.hızlandıraak bişeyler yapmam lazım.tavsiyelerinizi bekliyorum.
guardedlie :sende dün baya az yemişsin.kızların dediği doğru birden bu kadar azaltırsak sonar önümüze geçene saldırırız.ü
kuzu:sende söledin sende gerçekten cok az yemişsin tamam abuk gitsin ama sonra sağlığından olacan.bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine
burcezgi:cok güzel başldın bu azimle devam edersen 2 aya 60ı bulursun.bugün senden sebzede bekliyoruz.
şener:önce menün cokmuş gibi geldi ama sonra iice okuyunca isimlerini uzun yazdığını farkettim.
tfnyel:ara çiko akşamda kaçamak ardarda getirmemye calışalım vücudumuz hemen natlıyor o kalorilerin üstüne biliyosun.
Bugün yoktum buralarda. Dün gece duş alayım dedim saç kurutma bozuldu mahvoldum sinüzit var bende ıslak saça dayanamıyorum. Mide bulantısı başağrısı çok afedersiniz istiğfar üstüne istiğfar...
Yediklerime dikkat edemedim annem ne koyduysa önüme onu yedim itiraz etmeden
1 börek
2 salatalık
k.k peynir
2 cherry domates
1 fincan nescafe
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
1 kase sebze yemeği bezelye,havuç,kırmızı biber
kızlar estenten,derya,galanthusun menüsü yok.ama genel itibariyle değerlendirilecek olursa:
kendimden başlıyayım:az ama kalorili şeyler yemiişim.zararlı şeylerden uzak durmam lazım kilo vermem durdu.hızlandıraak bişeyler yapmam lazım.tavsiyelerinizi bekliyorum.
guardedlie :sende dün baya az yemişsin.kızların dediği doğru birden bu kadar azaltırsak sonar önümüze geçene saldırırız.ü
kuzu:sende söledin sende gerçekten cok az yemişsin tamam abuk gitsin ama sonra sağlığından olacan.bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine
burcezgi:cok güzel başldın bu azimle devam edersen 2 aya 60ı bulursun.bugün senden sebzede bekliyoruz.
şener:önce menün cokmuş gibi geldi ama sonra iice okuyunca isimlerini uzun yazdığını farkettim.
tfnyel:ara çiko akşamda kaçamak ardarda getirmemye calışalım vücudumuz hemen natlıyor o kalorilerin üstüne biliyosun.
Canım dün çok kötüydü benim. Regl dönemlerim çok agir gecer sürekli sancı mide bulantisi istifradün de oyleydİm sabah birşeyyiyemedim öğle iki kasık salata aksam bir cokonat yedim gece midem kazınıyordu tost Yedim ama sabaha karsı uyudum bu sabah uyandığımda yine birşey yiyecek halim yoktu öğleyin uç kasık kabak yedim başka birşey yemedim midem çok kötü ama zorlayıp birseyler yiyeceğim birazdan
gecmiş olsun , bende regl dönemimdeyim ama nedense tatlı bişiler yemek yerine sürekli yemek geliyor aklıma
benmde regl dönemlerim cok agrılı gecerdi ama dogum yaptıktan sonra çok değişti , şimdi oldugumu bile hissetmiyorum , ne agrı ne sancı ne mide bulantısı..çok şükür
umarım hafif atlatırsın tekrr gecmiş olsun kendne dikkat et arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?