eveeeeeeeeeeeeet bence de, dip köşe ama nerdeeeeeeeeeeeeeee:)))
suyu teyzeme vermiştir kesin, oğlum da okula gidiyor zaten:)
öğlen ayrıydık yine de aynı şeyi yemişiz

ben şimdi herkese cevap yazıyorum amaaaaaaaaa
canııııııım ilgisiz mi kaldın sen bakıyım, gel seveyim ben seniiiiiiiiiiiiiii
canım genelde cuma günleri kaçamak yapıyoruz bi de bu hafta kişisel yarışlara denk geldin:)) misafirlik konusunda bişey diyemem mecbur yiyeceksin biraz:)
off ne demezsin aylardır patates kızartması yemiyorum, dün akşam eşim istedi az kızart siz yemezsiniz dedi ama birkaç tane attım ağzıma valla, nerde o patsolar:)))
menün çok güzel bende mi diyetistene gitsem acaba ama bende listeler ters tepiyor, otoriteye bünyem alerji yapıyo

canım ya menü ve spor çok güzel bence cuma sürprüz var sana dua ette sürprüz cumartesi olmasın

çok tatlısın yaaaa :)) seni okuyunca gülümsemek hoşuma gidiyor. Kolay gelsin ama çocukla inatlaşmaya gelmez benden söylemesi:))
süper gidiyosun canım sana

oy oy oy yemeğin suyuna ekmek banmak:))) boşver arasıra gerekir :))ben de beyaz ekmeği kokluyorum, özledim valla:)))
geçmiş olsun canım, yine de dişlerinin sağlıklı olmasına sevindim:)
bence o kadar uğraş spordan çok kalori harcatmıştır, menü bence güzel:)) fal var mıydı? fal( ben türk kahvesi içince falsız eksik oluyo:)))
hiç muhtaç değilmişsin yani

öğlen biraz kaçmış sanki ama eylülle tubis ilgilenir senle

, fıstığına öpücükleeeeeeeeer
canım ben de eşimle birlikte çalışıyorum, belge danışmanlığı yapıyoruz. Şirkete geliş gidiş saatelerimi çocuklara göre ayarlıyorum bazen ama teyzem sağolsun çocuklarla ilgileniyo:)