Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydin kizlar
dün yediklerimi yazim hemencecik
sabah
1 yesil elma
1 fincan 5i1yerde
ögle
1 tabak brokoli,limonlu ve pul biberli,hepsi bitmedi
2 kücük dilim hindi salami
yarim dilim ekmek
aksam
1 hurma
2 dl ekmek
2 dilim patates,1 parca tavuk gögsü
2 kupa besibiryerde
su
3 lt
spor
1:30 dk yürüyüs
30 dk zumba
250 ip atlama ve herzamanki gibi cocuklarin arkasini toplama:9::10:
ben simdi gidim kahvalrti hazirlim,sonra yine gelirim:54:
bu arada benim tartida tik yok daha,ne almisim,ne vermisim:9:hadi cuma bana bir sürpriz yap:16:
ayyy canım patates çekti ama nişastalı glisemik indeksi yüksek diye yemiyorum fazlaa nasıl canım çektiiii

canım süper menü ve spor mutlaka cumaya sürpriz olacaktır diye düşünüyorumm stres yapmaaaaaaa

günaydııınnnnn :3: bu sabah nihayet erken uyanabildim,akşam 12de kendimi yatakta buldum,günlerdir uykusuzluk yorgunluk pilim bitmiş malesef :9: kardeşimde tipime acımış olacak ki abla yat maymuna döndün dedi :37: yani velhasıl süper hissediyorum kendimi :16:
akşam bugün için uğrayamam demiştim ama erken kalkınca bakmadan geçemedim, spor 11 de birazcık nette takılayım bari :ssz:
kahvaltımıda erken yaptım bi aksilik olmazsa bugün 3 öğün yapmaya çalışıcam,sabah tartım bana yine güzellikler yapmış :16: onun hatrına metabolizmayı çalıştırmak lazım :34:
kahvaltı için çok aç hissetmediğimden fazla bişey yiyemedim ama olsun önemli olan yenmesi gerekenlerden bişeyler girmesi yulaf kepeği ekmeği labne ve çay yetti de arttı bile :21:
geçmişe de baktım sizlerinde menüleri süper görünüyor,sanırım gerçekten diyeti ciddiye alan bi takımdayım :34: arada mutlaka kaçamaklarımız da olacak hepimizin ama genel olarak bakıyorum hepinizin menüler muhteşem.
diyet esnasında en nefret ettiğim şey yemek davetleri :20: aksine ben başladım yemek daveti alıyoruz,cuma akşamı yine bi yemeğe gidicez.ve ben yine açıklama yapmak zorunda kalıcam.şimdi insan bazen açıklama yapmaya da çekiniyor,çünkü gideceğimiz ev eltimin babasının evi amcam yeni evlilik yaptı :34: teyze hanımı hiç tanımıyoruz,alınırmı gücenirmi yemeklerimi beğenmedi dermi napıcam bilmiyorum :50: artık ucundan kıyısından ogün biraz kaçırcaz saygı adına :ssz:

tık tık tık kızlar ben eylül pegasus hariç kimse yorum yapmamış boşuna mı paylaşım yaptık ben kırıldım valla özellikle tubişim sana yani. menüde yazdım yorum yok :50:

günaydııınnnnn :3: bu sabah nihayet erken uyanabildim,akşam 12de kendimi yatakta buldum,günlerdir uykusuzluk yorgunluk pilim bitmiş malesef :9: kardeşimde tipime acımış olacak ki abla yat maymuna döndün dedi :37: yani velhasıl süper hissediyorum kendimi :16:
akşam bugün için uğrayamam demiştim ama erken kalkınca bakmadan geçemedim, spor 11 de birazcık nette takılayım bari :ssz:
kahvaltımıda erken yaptım bi aksilik olmazsa bugün 3 öğün yapmaya çalışıcam,sabah tartım bana yine güzellikler yapmış :16: onun hatrına metabolizmayı çalıştırmak lazım :34:
kahvaltı için çok aç hissetmediğimden fazla bişey yiyemedim ama olsun önemli olan yenmesi gerekenlerden bişeyler girmesi yulaf kepeği ekmeği labne ve çay yetti de arttı bile :21:
geçmişe de baktım sizlerinde menüleri süper görünüyor,sanırım gerçekten diyeti ciddiye alan bi takımdayım :34: arada mutlaka kaçamaklarımız da olacak hepimizin ama genel olarak bakıyorum hepinizin menüler muhteşem.
diyet esnasında en nefret ettiğim şey yemek davetleri :20: aksine ben başladım yemek daveti alıyoruz,cuma akşamı yine bi yemeğe gidicez.ve ben yine açıklama yapmak zorunda kalıcam.şimdi insan bazen açıklama yapmaya da çekiniyor,çünkü gideceğimiz ev eltimin babasının evi amcam yeni evlilik yaptı :34: teyze hanımı hiç tanımıyoruz,alınırmı gücenirmi yemeklerimi beğenmedi dermi napıcam bilmiyorum :50: artık ucundan kıyısından ogün biraz kaçırcaz saygı adına :ssz:
Aynen bende hiç sevmiyorum misafirliğe gitmeyi ufacık bi değişiklikte tüm düzen bozuluyor :43:

günaydın kızlar
biraz geçmişi okudum, şimdi menümü yazayım sonra çıkıcam yine gelirim, yanlızım şirkette bugün:)

sabah
tost
çay

öğle
nesfit
süt

ara
5 diyet bisküvü

akşam
1 tavuk but
salata
1 yemek kaşığı pilav
4-5 patates kızartması

su 2.3lt
spor sabah 45 dk leslie, akşam trambolinde yapıcaktım yine uyuyakalmışım kızı uyuturken offffffff :((

görüşürüz:))
güsel olmuşşş trambolini de yapsaydın süper olacakmışşşş

Eylülüm hani nerde menün valla göremedim :43: bugünlerde gözümün önündekini göremiyorum offfffff yaaaaaaaaaa tek başıma nereye kadar gidecek şu iş bilmiyorum :43:

günaydın herkeseee bugün de izinliyim evdeyim ve tekim nihayet:52:
menümü yazıyım biraz evi toparlıcam:32:

sabah
tost
çay

öğle
nesfit
süt

akşam
2 tavuk but
salata
5-6 patates kızartması

yarım saat trambolin
sabahtan akşama kadar yiğenimle müzik açıp tepindik:52::52::52:
2 lt su
:16:

ayyy canım patates çekti ama nişastalı glisemik indeksi yüksek diye yemiyorum fazlaa nasıl canım çektiiii

canım süper menü ve spor mutlaka cumaya sürpriz olacaktır diye düşünüyorumm stres yapmaaaaaaa
tubisim arada ye patates,vucut unutmasin,cok olmasada bi kac dilim at agzina
cuma insallah öyle olur yoksa bu kadar dikkat edip,üstüne bide spor yapip kilo veremezesem ne olur bilmem:9:
:46::46: cok güzel cnm,erken kalkmak her zaman iyidr
misafirlik ve bide sey var böyle yemek yolluyolar ya ayy ben zaten aksam yemegini cocuklara göre yapiyorum ki kalmasin,yoksa ilk aclik belirtisinde saldiririm,ama yok aniden bi tabak bisey cikiyor,onuda elimden geldigince sakiniyorum,mesela ben asüre yapmadim,cok yerim diye,dün eltim koca bi kase yollamis:43:gelde yeme simdi,bu günü asüre günü yapicam heralde,baskada bisey yemem:43:
tık tık tık kızlar ben eylül pegasus hariç kimse yorum yapmamış boşuna mı paylaşım yaptık ben kırıldım valla özellikle tubişim sana yani. menüde yazdım yorum yok :50:
yok cnm ya gözden kacmistir,bu sralar aclik basimiza vurdu ya ne okudugumuzuda bilmiyoruz:9:belkide senin menüyü cok begendiler söylicek laf bulamadilar:9::9::54:

6287. Sayfada tubişim küstm ama pegasus hariç herkese.:19:
:17::17::17::17::17:
oyy cnm ya sen küsemezsn kimseye:54:
bugunkü menümü görücüye sunuyorum hemen 1. bugün hiç oturmadım ahçı abla yoktu ben yardım ettim 60 kişiye yemek yaptım 70 tane levrek kızarttım salata çorba helva derken dağıttık yıkadık offf :ssz::ssz::ssz: yoruldum :5::5::5:

sabah
peynir zeytin açık çay

öğlen
şehriye çorba
balık
salata
helva

ara
türk kahvesi

akşam
yemedim yemem artık

spor
umarım eve gidebilirim .:53::53:

bende dün gözden kacirmisim menüyü,bu arada o kadar baligi nasil temizleyip kizarttiniz:53:hamarat masallah:nazar:nisanlin yasadi:nazar:
aksam yemedim olmamis cnm,ac yatma,meyve yeseydin bari
ayrica umarim eve gidebilirim diye bir spor varmiydi ben hatirlayamadim:24:
su nerdeeeee:4:

sabah
tost
çay

öğle
nesfit
süt

akşam
2 tavuk but
salata
5-6 patates kızartması

yarım saat trambolin
2 lt su

:46: ben begendim cnm
tepiinmekte spordur:9:
niye yanlizsin su nerde:emir_bebek:
haha aksam ablan kontrol eder bak iyi temizle evi,spor yapiyorcasina,dip köse:26:ay ben ne karisiyosam anlamadim:9:

bugunkü menümü görücüye sunuyorum hemen 1. bugün hiç oturmadım ahçı abla yoktu ben yardım ettim 60 kişiye yemek yaptım 70 tane levrek kızarttım salata çorba helva derken dağıttık yıkadık offf :ssz::ssz::ssz: yoruldum :5::5::5:

sabah
peynir zeytin açık çay

öğlen
şehriye çorba
balık
salata
helva

ara
türk kahvesi

akşam
yemedim yemem artık

spor
sabahtan öğleden sonraya güzel olmuş ama akşam yemedim ne demekkkkkkkkk :43: bugün 1 kare çikolata ceza veriyorum sana :47: eylülüm valla görmedimmmm geçmişi okuyacak vakit bile bulamıyorum delircem yakında :43:

oglusum uyuyoken ben kalkim zumba yapim,besibiryerde cayimi hazirlim,hic su icmedim ya:26:hemen su iciyoruz kizlar hadii:7:

haha aksam ablan kontrol eder bak iyi temizle evi,spor yapiyorcasina,dip köse:26:ay ben ne karisiyosam anlamadim:9:

:52: suyla toprağı teyzeme sattım:52: yalnız kalmak istedim biraz dinleniyim diye öle çok temizlik yapamam ablam bilir beni toparlıcam öle bi evi sadece o kadar:49::44::33:

eveeeeeeeeeeeeet bence de, dip köşe ama nerdeeeeeeeeeeeeeee:)))
suyu teyzeme vermiştir kesin, oğlum da okula gidiyor zaten:)

sabah
tost
çay

öğle
nesfit
süt

akşam
2 tavuk but
salata
5-6 patates kızartması

yarım saat trambolin
2 lt su
öğlen ayrıydık yine de aynı şeyi yemişiz:9:

6287. Sayfada tubişim küstm ama pegasus hariç herkese.:19:
:43::43::43: ben şimdi herkese cevap yazıyorum amaaaaaaaaa:17:

canııııııım ilgisiz mi kaldın sen bakıyım, gel seveyim ben seniiiiiiiiiiiiiii:48:

canım genelde cuma günleri kaçamak yapıyoruz bi de bu hafta kişisel yarışlara denk geldin:)) misafirlik konusunda bişey diyemem mecbur yiyeceksin biraz:)

off ne demezsin aylardır patates kızartması yemiyorum, dün akşam eşim istedi az kızart siz yemezsiniz dedi ama birkaç tane attım ağzıma valla, nerde o patsolar:)))

Bende dünkü menümü yazayım hepinize mutlu günler diliyorumm :71:

Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğine az kaşarlı tost + domates + çay
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina
Akşam: 1 büyük kase tarhana çorbası + 2 galeta
Ara: 1 elma

Su: 3.5 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet + 5 dk twist ve kol egzersizi + 1 saat ab tronic

ve sabah tartıda 71.2 geldim topladım şişliği :52: cumaya inşallahhh 70 falan gelirimmm :43:

hepinizi öptümmm :71: bu aralar çok katılamasam da çok yoğun olduğumu bilin :43:
menün çok güzel bende mi diyetistene gitsem acaba ama bende listeler ters tepiyor, otoriteye bünyem alerji yapıyo:52::52:

günaydin kizlar
sabah
1 yesil elma
1 fincan 5i1yerde
ögle
yarim dilim ekmek
aksam
1 hurma
2 dl ekmek
2 kupa besibiryerde
su
3 lt
spor
30 dk zumba
bu arada benim tartida tik yok daha,ne almisim,ne vermisim:9:hadi cuma bana bir sürpriz yap:16:
canım ya menü ve spor çok güzel bence cuma sürprüz var sana dua ette sürprüz cumartesi olmasın:52::52:

günaydın kızlarrr!!!yine bana henüz gün aymış değil ama ayar bi ara herhalde...gece iki buçuktu güzel yatağıma kavuştuğumda.o saate kadar bostancı danayı kovmaktan bıktıda danalar bostana girmekten bıkmadı.şu insan kopyalama işini derhal bulmaları lazım!!

hafta sonu kipada taze zencefil bulmuştum.zamanın birinde çok aramıştım ama niye aradığımı hatırlayamadım bir türlü.yine de 3 kök aldım.dün sabah çayını yaptım yapmaz olsaydım!!!durdum durdum acıktım.geceye kadar idare ettim ama gece saat 10 sularında gözüm döndü artık.o saatte kendimi tost makinesinin önünde buldum:(((şimdi yine zencefil içiyorum bakalım bugün ne olacak???

menüme gelirsek

sabah

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
yarım çay kaşığı terayağ
1 fincan zencefil çayı

ara

1 tane elma
rezene çayı

öğle

4 yemek kaşığı pazı
1 kepçe tarhana çorbası
yarım dilim ekmek

ara

2 tane kuru incir
ısırgan çayı

akşam

1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği

ara

1 tane elma

yat zıbarlık

1 tane peynirli tost
rezene çayı

spor:1 saat bisiklet,300 mekik
su:3 litre
çok tatlısın yaaaa :)) seni okuyunca gülümsemek hoşuma gidiyor. Kolay gelsin ama çocukla inatlaşmaya gelmez benden söylemesi:))

hayırlı geceler...
yarın tüm gün çok yoğun olacağım o yüzden bugünki menümü şimdiden vereyim dedim.sabah spor öğlen kardeşimle dışarı çıkıcaz akşamda yemeğe misafirim var anca gece uğrayabilirim :37:

kahvaltı 11:30

yağsız menemen 1 dlim yulaf kepeği ekmeği(1 yemek kaşığına denk gelecek kadar)
labne peniri
şekersiz çay
1-2 yaprak marul

ara 15:00
1 bardak yağsız tarçınlı süt

akşam 20:00
tavuklu terbiyeli kereviz(yağsız,unsuz)
süzme yoğurtlu kornişonlu pancar salata
1 dilim yulaf kepeği ekmeği

3.5 lt su
1 saat aletli kardiyo çalışması

bugünlük bu kadar :21: :3:
süper gidiyosun canım sana:46::46::46:

kizlar ya cocuklarin yemegini bosaltirken özgenin lafi aklima geldi,ekmegi bandim yedim yazmisti ya,bende dayanamadim,2 dilim ekmegi bandim yemege,sonrada tabi pisman oldum ama ne fayda,kalktim bende 30 dk zumba yaptim,250 defa ip atladim,umarim faydasi olustur,terden su gibiyim simdi,oglusum biraksaydi daha yapacaktim zumba ama yapisti bacagima,birakmak zorunda kaldim,simdi dusa girim,yarin görüsürüz artiik:54:
oy oy oy yemeğin suyuna ekmek banmak:))) boşver arasıra gerekir :))ben de beyaz ekmeği kokluyorum, özledim valla:)))

hepinize iyi akşamlar..

özgem hadi gazan mübarek ola inşallah faydası olur canım :34:

öncelikle hepiniz ayrı ayrı ilgi alaka göstermişsiniz çok teşekkür ederim.yorumlarınız çok değerli.fakat erken kalkma meselesini öncelikle açıklıyım,daha öncede belirtmiştim kardeşim burda ve sıpa gece 4-5 ten önce uyumuyor e benide kışkırtıyor sabahları gözümü açamıyorum açıkcası sebebi bu uykuyu kahvaltıya tercih ediyorum,ama haftaya gidiyor ozaman düzenime dönerim merak etmeyin :16:

şu zero kola meselesine gelince çok tepki almışım haklı olarak :9: fakat ben dukan yapıyorum ve dukan amcam zero kolayı diyet menülerine eklemiş ben de ne gerkiyorsa onu yapıyorum yoksa kola tiryakiliğim yoktur :34: ayrıca uyarmanız fikrinizi söylemeniz bile çok güzel,bu forumu bu yüzden çok seviyorum ve yıllarca da diyet takımındayken de bu ilgi ve alakayı hissetmek müthiş bi duygu ..:29:

bugün bende dişçiye gittim :52: bana bi cesaret geldii valla,titreyerek oturdum ve yirmilik dişim çekilecek onun dışında hiç çürük yok ben ağzımda baya inşaat yapılacak diye beklerken doktor öyle deyince pek bi sevindirik oldum :9: birde temizleme yapılacak benim çürük sandıklarım diş taşıymış içim rahatladı :ssz:
geçmiş olsun canım, yine de dişlerinin sağlıklı olmasına sevindim:)

sabah
peynir zeytin açık çay

öğlen
şehriye çorba
balık
salata
helva

ara
türk kahvesi

akşam
yemedim yemem artık

spor
bence o kadar uğraş spordan çok kalori harcatmıştır, menü bence güzel:)) fal var mıydı? fal( ben türk kahvesi içince falsız eksik oluyo:)))

ayy kocisim elinden her is geliyor valla,pc yi yapti:9:
ona muhtac degilim yani:9::9:
hiç muhtaç değilmişsin yani:52::52:
bu arada bende birazdan çıkacağıım
birde eve git yemek yap:44: ne yapsam diye düşünüyorum
neyse
bugün ne yedim onu yazayım

sabah 2 adet etiform bisküvi bir parça peynir duble çay

öğlen abarttım biraz

mantar sote 2 - 3 kaşık
2 - 3 kaşık kuru fasulye

kırmızı biber salatası oda 2 - 3 kaşıktır ama 2.5 dilim ekmek yedim:25::25: böyle suyuna bandım :17::17:

arada bir mandalina yedim

1 lt. su şimdilik akşam elma yiyeceğim ve suyumu içeceğim daha da yemek yok

birazda kafadan atma sporumu yapacağım belki fıstığımla zumba yaparız:8::8:
öğlen biraz kaçmış sanki ama eylülle tubis ilgilenir senle :52::52:, fıstığına öpücükleeeeeeeeer:54:

Toprak nerede çalışıyorsun sen
ay çok soru soruyorum size ama yakından tanımak için ilk başta anlatmıştınız ama yavaş yavaş oturuyor kimlikler :30::30:
canım ben de eşimle birlikte çalışıyorum, belge danışmanlığı yapıyoruz. Şirkete geliş gidiş saatelerimi çocuklara göre ayarlıyorum bazen ama teyzem sağolsun çocuklarla ilgileniyo:)

oglusum uyuyoken ben kalkim zumba yapim,besibiryerde cayimi hazirlim,hic su icmedim ya:26:hemen su iciyoruz kizlar hadii:7:

iyi hatırlattın dedim ama bir baktım su bitmiş:((( yanlızım şirkette söyliyim de getirsinler bari, ne çabuk bitti bu su :44:

sabah
tost
çay

öğle
nesfit
süt

akşam
2 tavuk but
salata
5-6 patates kızartması

yarım saat trambolin
2 lt su

en iyi spor te pin mek :9::9::9::9::9: süpersin.:46::46::46::46:

sabahtan öğleden sonraya güzel olmuş ama akşam yemedim ne demekkkkkkkkk :43: bugün 1 kare çikolata ceza veriyorum sana :47: eylülüm valla görmedimmmm geçmişi okuyacak vakit bile bulamıyorum delircem yakında :43:

rüya mı cezamı anlamadım ben 1 kare çiki çiki mi? :53::53::53: söz uçar yazı kalır bunu dikkatle yerine getircem.:46::46:

hadi hadi hadi koooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşş pegasus koşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :7::7:

eveeeeeeeeeeeeet bence de, dip köşe ama nerdeeeeeeeeeeeeeee:)))
suyu teyzeme vermiştir kesin, oğlum da okula gidiyor zaten:)

öğlen ayrıydık yine de aynı şeyi yemişiz:9:

:43::43::43: ben şimdi herkese cevap yazıyorum amaaaaaaaaa:17:

canııııııım ilgisiz mi kaldın sen bakıyım, gel seveyim ben seniiiiiiiiiiiiiii:48:

canım genelde cuma günleri kaçamak yapıyoruz bi de bu hafta kişisel yarışlara denk geldin:)) misafirlik konusunda bişey diyemem mecbur yiyeceksin biraz:)

off ne demezsin aylardır patates kızartması yemiyorum, dün akşam eşim istedi az kızart siz yemezsiniz dedi ama birkaç tane attım ağzıma valla, nerde o patsolar:)))

menün çok güzel bende mi diyetistene gitsem acaba ama bende listeler ters tepiyor, otoriteye bünyem alerji yapıyo:52::52:

canım ya menü ve spor çok güzel bence cuma sürprüz var sana dua ette sürprüz cumartesi olmasın:52::52:

çok tatlısın yaaaa :)) seni okuyunca gülümsemek hoşuma gidiyor. Kolay gelsin ama çocukla inatlaşmaya gelmez benden söylemesi:))

süper gidiyosun canım sana:46::46::46:

oy oy oy yemeğin suyuna ekmek banmak:))) boşver arasıra gerekir :))ben de beyaz ekmeği kokluyorum, özledim valla:)))

geçmiş olsun canım, yine de dişlerinin sağlıklı olmasına sevindim:)

bence o kadar uğraş spordan çok kalori harcatmıştır, menü bence güzel:)) fal var mıydı? fal( ben türk kahvesi içince falsız eksik oluyo:)))

hiç muhtaç değilmişsin yani:52::52:

öğlen biraz kaçmış sanki ama eylülle tubis ilgilenir senle :52::52:, fıstığına öpücükleeeeeeeeer:54:

canım ben de eşimle birlikte çalışıyorum, belge danışmanlığı yapıyoruz. Şirkete geliş gidiş saatelerimi çocuklara göre ayarlıyorum bazen ama teyzem sağolsun çocuklarla ilgileniyo:)

evet ilgisiz kaldım ben sev beni sev hadi sev beni :29::29:

en iyi spor te pin mek :9::9::9::9::9: süpersin.:46::46::46::46:

rüya mı cezamı anlamadım ben 1 kare çiki çiki mi? :53::53::53: söz uçar yazı kalır bunu dikkatle yerine getircem.:46::46:

hadi hadi hadi koooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşş pegasus koşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :7::7:

evet ilgisiz kaldım ben sev beni sev hadi sev beni :29::29:
ben de mi yemek yemesem bu akşam ya bana da çiki gelir belki:52::52:
aman da aman benim sevimli kızım, tatlıııım, mını mın mını:))) bu resim de sana:)))
$fd2wk8.webp

Kızlarrrrrrrrrr bunu çok beğendim:)))

Üstada sormuşlar;
Kırılan kalp yine sever mi?
Üstat da "EVET" demiş...
Adam: Peki demiş üstadım,
"Siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi?"
Üstat da cevap vermiş:
"Peki sen hiç bardak kırıldı diye,
Su içmekten vazgeçtin mi?"

Necip Fazıl KISAKÜREK

günaydın kızlarrr!!!yine bana henüz gün aymış değil ama ayar bi ara herhalde...gece iki buçuktu güzel yatağıma kavuştuğumda.o saate kadar bostancı danayı kovmaktan bıktıda danalar bostana girmekten bıkmadı.şu insan kopyalama işini derhal bulmaları lazım!!

hafta sonu kipada taze zencefil bulmuştum.zamanın birinde çok aramıştım ama niye aradığımı hatırlayamadım bir türlü.yine de 3 kök aldım.dün sabah çayını yaptım yapmaz olsaydım!!!durdum durdum acıktım.geceye kadar idare ettim ama gece saat 10 sularında gözüm döndü artık.o saatte kendimi tost makinesinin önünde buldum:(((şimdi yine zencefil içiyorum bakalım bugün ne olacak???

menüme gelirsek

sabah

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
yarım çay kaşığı terayağ
1 fincan zencefil çayı

ara

1 tane elma
rezene çayı

öğle

4 yemek kaşığı pazı
1 kepçe tarhana çorbası
yarım dilim ekmek

ara

2 tane kuru incir
ısırgan çayı

akşam

1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği

ara

1 tane elma

yat zıbarlık

1 tane peynirli tost
rezene çayı

spor:1 saat bisiklet,300 mekik
su:3 litre
Menü herzamanki gibi güzel sporun çeyreğini yapabilsem ne mutlu bana
günaydin kizlar
sabah
1 yesil elma
1 fincan 5i1yerde
ögle
yarim dilim ekmek
aksam
1 hurma
2 dl ekmek
2 kupa besibiryerde
su
3 lt
spor
30 dk zumba
olsun arkadaşım cuma kesin fark olacak ben inanıyorum
Bende dünkü menümü yazayım hepinize mutlu günler diliyorumm :71:

Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğine az kaşarlı tost + domates + çay
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina
Akşam: 1 büyük kase tarhana çorbası + 2 galeta
Ara: 1 elma

Su: 3.5 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet + 5 dk twist ve kol egzersizi + 1 saat ab tronic

ve sabah tartıda 71.2 geldim topladım şişliği :52: cumaya inşallahhh 70 falan gelirimmm :43:

hepinizi öptümmm :71: bu aralar çok katılamasam da çok yoğun olduğumu bilin :43:

inşalhhhhh kim bilir 69.9 olursun belki

ben kaçırmışım galiba valla bilinçli değil özür dilerim kendi adıma

Back
X