cimcime menülerine bakıyorum evet az ama yeterli değil karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun
tamam kalori değerleride önemli günlük aldığın kalori değerleri önemli fakat karbonhidrata yükleniyorsun protein az kalıyor böyle yağ yakamazsın ayrıca yaptığın sporu karbonhidrata yüklenerek telafi ediyorsun sporda kaslar çalışırken karonhidrat yakar ama kasların gelişimi için protein lazım eğer yeterli saf protein vermezsen kaslarını kaybedersin tartıda zayıflarsın gerçekte yağlar kalır ve bir süre sonrada sıkılrsın
sizin oranın yemekleri yağlı etleri yağlı oluyor
madem sporada başladın öğlen et akşam sebze olmalı
öğlen yağı süzülmüş ton balığı salata olabilir yanına karbonhidrat olarak çorba veya bulgur veya esmer ekmek olabilir
akşamada sebze yemeği
lavaş döner tırnaklı ekmek vs.. bunlardan uzak dur
insülin seviyen 80 lere düşmeden yağlarından kurtulamazsın
belki o değerlerdedir diyecem ama lavaşlarla filan o değeri yakalamak çok zordur
saf protein derken mesela yağsız pişmiş tavuk göğsü yağı süzülmüş ton balığı haftada 1 kezde yağsız pişmiş kırmızı et
bunları yaparsan ve sıkı bir antrenmanla 1 ayda toparlarsın ben öyle yaptım sonuçlar mükemmel
sporda şuaralar 40 dakikaya çıktım ben hııt cardiyo yapıyorum çok hızlı koşma sonra tempoluya düşüyorum sürekli zorluyorum kaslarımı diğer günde ağırlıkla çalıştırıyorum bölge bölge tüm vücudumu
spora alışacak durum bırakmıyorum
takviye olarak l- carnitin alıyorum böylece daha verimli spor yapıyorum
depara kalktığımda nabız 160-170 arası oluyor 5 dakika böyle sonra nabız tekrar 120 lere düşürüyorum 5 dakikada böyle
çok yorucu fakat sonuçları mükemmel
0 şeker esmer karbonhidrat beyaz yok