El insaf öğlenden bu yana 25 sayfa yapılır mı , dil otu mu yediniz ?
Akşam üstü bizim yazlık kışlık olayı bitti derken balkon profillerini yükseltmek için ustalar geldi, 1 saatten biraz fazla onların işi sürdü annemle babam geldi balkona bakmaya, Teyzemin torunu olmuş, gelin burada İzmirde doğum yapmış normalde burda yaşamıyorlar, bizimkiler de ona giddiyorlarmış bebek görmeye, hadi dediler ana da apar topar çıktım ben de evden. Evin yolunu bulduğumda saat 11 olmuştu, Elif Duruyu yıkadım , onu uyuturken de uyumuşum. Şimdi su içmeye kalktım, hemen buraya geldim , aklım burdaydı ama gelemedim , bakayım neler kaynatmışsınız?
selaaaaaaaammmmm
ben geldim oğlumu okula kızımı uykuya, teyzemin evi toparladım şimdi benimkinde sıra su hanım uyanmadan evi toparlıyım sporumu yapayım geri teyzeme gidicem, hasta ya çok yanlız bırakmak istemiyorum fakaaaaaaaaaaattttt
işimi istiyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm

ev hanımlığı hiç bana göre değil çok sıkıldım çoooookkkkkkkkkk
Al benden de o kadar.... Dün dip bucak temizlik, bugün yazlık kışlık olayı beni fena yordu. Bi de dün regl başladı. Offf of.
Yarın sabahtan Bostanlı pazarına gidicem burada çok meşhurdur sosyete pazarı derler. Öğleden sonra da Elif Durunun kçülenleri kalkacak da nereye kaldırıcam onu bilmiyorum. Yok ki yakınlarda evi müsait olan bir Teyzem....
kolay gelsin şekerparemmmmmmm
benim deeeeeeeeee
tamamdır canım o zaman seni çok iyi tanımadığımızdan sözlerini sert bir sitem olarak algıladık ama öyle de olsa fikirlerimizi konuşacağız ki güzel sonuçlar elde edelim
eline sağlık canım
afferin kız sana

canım ne kadar uzak kalmışım gündeme etrafta bayrakları görünce hayırdır maç mı kazandı bu galatasaray dedim dün akşam öğrendim :26: dünyayla bağlantım kesilmiş di mi ayıplamayın beni ama ben evde olunca biraz öyle oluyorum bi de hastalıklar falan, tebrikler arkadaşım, aslında şimdi hatırladım bir ara kutlama için yazdıklarını okumuştuuuum,
ayrıca pokemonla beni karıştırmışsın, hastane olayı ona aitti

canım geçmiş olsun ben de duydum ama hiç bilgim yok ayrıntılı
Ayy özlemişim şekerparem demeni, sevindirik oldum.
Listemi beğendin mi ? Bu hafta evdeyim diye, çoook sevdiğim ve diyet konusunda çok bilgili bir arkadaşım ( ?) liste yapmam konusunda bana yardım etti. Ben de elimden geldiği kadar uygulamaya çalışıyorum. Motivasyonum çok düşmüştü şmdi tekrar canlandım.
Selamlar canım takım arkadaşlarım , dün yazdım mı hatırlamıyorum ama doktor kontrolüm ertelendi.Doktorum rahatsızlanmış , randevular sarktı dolayısıyla.
Beklemedeyim şuan.
Ağrılarım yok denecek kadar az , yalnız ilaçların yoğun etkisi var , Midem bulanıyor sürekli , o bulandıkça ben ilaçları çıkarmamak için ağzıma bir lokma atıyorum 
Derimde döküntüler başladı o da ilaçlardan , migrenimide tetikledi.Offfff offfffff , bir geçseydi şu günler.
Gogo canım sen Kocaelinde çalışıyordun hastanede .Sana sorayım belki bilirsin , safra kesesi ameliyatımı umuttepede olacağım , ama doktorumun rahatsızlığı uzun sürerse Konak hastanesine kayabilirm .Var mı bir bilgin bu hastanelerden hangisini tercih etmeliyim?
Üniversite hastanesinde Sadettin hocanın ekibine çok güveniyorum ama ...
Babymimmmm
Siz böyle şeyler yazdıkça da benim burada gözlerim doluyor . Dualarınızı hissediyorum hepinizin ve biran önce iyileşip başınızı şişirmek istiyorum 
wuwumdan da haber yok sanırım bu ara :26:
Gerbera canım sanırım hayal meyal okudum , sende ercp olmuşsun , bende geçen yıl oldum yine ölüyordum ağrıdan . Keşke o zaman hemen aldırsaydım saframı.
Demmay benimde fena geçmedi sınavlarım , bazıları çok iyi geçti hatta ama 2 tanesi süpriz .
Başka unuttuğum varsa affola güzeller , yusuf uyuyacak şimdi bende yatacağım , öpüyorum hepinizi.
Şekerparem iyi sayılırım , halsizim sadece.
Senin kuzucuk nasıl oldu ?
Bi kere o benim şekerparem...
Ha bu arada senin şekerpare zayıflamaktan vazgeçti heralde, takıma uğramadı bi daha, ismi aklıma gelmedi, hani öğrenciydi,sabaha kadar ders çalışıyordu, uff sinir oluyorum kendime böyle isim hatırlayamadığımda. Aman işte sen ona şekerparem demiştin de ben kıskanınca da o benim kardeşim sayılır, sen pampamsın demiştin ya !!! onu diyorum, uğramadı bir daha... AYYYh ne uzun , karışık, gereksiz bir cümle oldu, ama silmiycem
afiyet olsun cnm,cok güzel
sporunda süper

Mersiiiii, aynen listemde yazdığı gibi, 100 mekik çekecektim unutmuşum :-( tek eksiğim o....
nöbete gidiyom şimdi yarın görüşürüz :)
merhaba,ben bi ayak üstü ugrayayim dedim,sabah hastaneye gittimkaynanami dus yaptirdim,cani sikilmasin diye sohbet ettik(beni igneleyip duruyor o halde bile)ben sesimi etmedim yine,gülüp gectim,artik cevap vermekten ben biktim,o laf sokmaktan bikmadi,ben güldükce dahada sinir oluyor,dayanamadim artik yanliz biraktim geldim,etrafi toplayayim,sonrada aksam yemegi yapicam,esim gelirse ona verip gönderirim,offf cok yorgunum,hastanelerden nefret ediyorum,basima geldi,ben hastalanmiyorum,doktora gitmemek icin
gecmise kisaca göz attim
topraks cnm,cocuklarin iyilesmesine sevindim,darisi benim büyük cocuguma
aus cnm benim cocuklar nasilda etkileniyor annesine bisey olacak saniyor,en kisa zamanda yusufla puzzle yapmaya baslarsiniz umarim
bahar cnm,gemisolsun,doktora git cnm,sackirani duydumda tedavisi hakkinda bilgim yok
zeynos misafirlerlemi bogusuyonn
cimcime konuyu uzatmamak adina yazdiklarina cevap yazmiyorum,bundan sonra iki taraflida daha dikkatli olalim
pokemon araba maceran cok hosuma giti,ayrica aksam ki mesajinda güzeldi,icinde kayinvalidecigim olan,bide yag eritmissin ya bayildim,daha az yagli bir takimiz artik:13:
senin ara olmayan listenide gördüm bu arada,olmamis
bayb cnm,rüöportaj yapalim evet,yeni üyeler geldi,pokemon mesaji okuduktan sonra müsait bir aninda liste hazirlasin,yeni üyelerde bizleri tanimak adina kendi siralari oldugu gün,bizlere sorular sorabilirler
kizlar lütfen paylasim alaninda oy kullanmayan varsa kullansin,paylasim alanina girdiginizde üstte oylama var zaten,orda hangisini istiyorsaniz tiklayin
ben bakim unuttuklarim varmi,sonra kalkim,görev beklemez
Hayırlı gelin, Allah her kaynanaya senin gibi hayırlı gelin nasip etsin...
3 çocuk anası olmuşsun, daha neyine laf sokuyo, neyini beğenmiyo ki? Diğer gelinlerine de aynı şeyleri yapıyor mu ? Huyumu böyle bu kadının ? Amaaan benim ki çoook uzakta, yılda bir kez görüşüyoruz, ayda bir falan da telefonla görüşüyoruz. Ben onu anlata anlata bitiremiyorum o da beni övüyormuş herkese. Millet de diyor ki, görüşmezsen,z tabi çok seversiniz birbirinizi, bi görüşünde görelim o zaman??? Allah sabır versin sana, yaşlılar hep böyle zor, ama biz de yaşlanıcaz nasipse, bakalım bizi neler bekliyor, şaka bir yana, kocasıyla mutlu olsa bile kayınvalidesinin suratına bakmayanlar var. Allah razı olsun sen sevdiği yemeklere kadar yapıp gönderiyorsun, duşunu bile aldırmışsın, seviyodur o da seni, bi de küçük yaşta evlenmişsin ya kızı gibi görüyordur seni...
Ben oyumu kullandım ilk gün.
hos buldiuk cnm benum,kayinvalidem daha iyi,ben nasil oldum asil soru bu

yakinda akil hastanesine girmesem iyidir
insallah dicemde,kadin takti bana,doktoru gördüm sabah ne zaman cikaca diye sordum,hafta sonuna dogru yeniden kan alicaz dedi,sonra cikar
arkadan hemen atliyor doktora,benim dizlerim tutmuyor,bizim ev merdivenli asansörlü olan evler daha iyi demi benim icin,basim döner düserim,doktorda güldü yok dedi,zaten evde dinlenicen,merdiven inip cikmana gerek yok
bu arada kapagi bana atmaya calisiyor,bizim ev asansörlüymüs,daha iyimis,yarabbim ne alaka ben daha anlamadim,yok gelmede diyemiyor insan,dedim sen iyiles bi care buluruz,ne edcem ben bi gelirse hic giremem ben buraya
Eyvaaaah, işte o kötü . HAstalık sonrası ( Aus dan öğrenmiştim çok istedim yazmayı ama nekahet dönemi miydi neydi, hastalık sonrası iyileşme dönemi anlamına gelen kelimeyi yeni öğrendim ama unuttum işte ) neyse hastalık sonrası dönemde daha da mızmız olurlar. Benim babaannem kalp ameliyatı sonrası bizde kalmıştı oradan biliyorum Aman Allahım neydi o günler. Umarım kendi evine gider. Kızı yok mu?
dünkü menümü yazayım
sabah
klasik kahvaltı
ara
1 bardak süt
öğlen
1 kase yok tarhana çorbası (komşu yapıp getirmiş içmem diyemedim ayıp)
akşam
4 kaşık peynirli erişte
ara
elma
ara
1 bardak süt
birazda zytin ekmek yedim diyetim bozuldu

dengemi bozuyorlar böyle sinir olyorum

Klasik kahvaltı umarım diyet öncesi klasiklerden değildir, şaka şaka tabi ki biliyorum öyle olmadığını çok güldüm ama, yazmaya üşenmişsin yaa... Tarhana çorbasını içmeden sakınca yok niye açıklama yaptın ki, çorba yanında ekmeği bilerek mi yemedin ? Sabah ve akşam aralarında sütün ve elmanın yanına 1 er tane daha birşey olabilirdi, akşam da az olmuş. Genel olarak çok az yemişsin bence...
Kızla alıntılarımın hepsi uçtu gitti oysaki 7 sayfa geriden alıntılaryapmıştım.
Pegasuscanım allah sabur versin hakikayten zor durumdasın
zeynep abla çok tırstım akşamki toplantıdan
topraks canım o paaeslei şokellalaı yersen geçen haftaerdiğin kilolaı hooooooooop diyeei alısın
dılek canım eni askalaıyla kaısıısan eni ozlemen nomal

Dusla dasmıyo yıne yes
He ya öyleymiş, karıştırmışım, zaten anlamalıydım o kadar komikliği senin yapacağını, neyse tekrar söyliyim çok güldürdün beni...
Kızlaar birşey itiraf edeceğim, Kıbrıs'ta havalar inanılmaz sıcak geçen yıl Mayıs ayının sonunu bulmuştu böyle sıcaklaşması ve elim ayağım kalkmıyor, ben sıcağa hiç dayanamam, tansiyonumvs hemen düşüyor, vücudumda isilikler çıkıyor vs vs, diyeti bir şekilde idare ediyorum eşimin bırak artık demelerine karşı ama sporu yapamıyorum. Güneş batana kadar yanıyor ortalık, güneş gidince de hava karanlık olduğundan çıkamıyorum yürüyüşe, çünkü burada sokak aydınlatması bile yok.. Ev yine aynı derece sıcak
İnanın öğlen sıcağı bastırınca bir uyumuşum bu saate kadar, ara öğünde vs gitti, ne yapacağım bilemiyorum. Oturduğum yerde dünyanın terini akıtıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Akşam yatmadan dersten sonra 30 dakika kardio yapayım diyorum inşallah ama yeterli gelir mi? off off Usandım şu Kıbrıs'tan :26:
Sıkma canını, çalışırken ben de dışarıda yürüyüş yapamıyorum, spora gitmeye de vaktim yok, akşam 8 de geliyorum eve . Yürüyüş yapmak istediğim zaman Leslie Walk yapıyorum. Google a yaz bak, dene, bildiğin yürüyüş yappıyorsun , hatta ben bunu sauna eşofmanlarımı giyerek yapıyorum sorma nasıl terliyorum. Total bodyworkout 1 den 6 ya kadar serisi de çok güzel, evde de spor yapabilirsin yani, dışarı çıkamıyorum diye kendini bırakma, hedefin yakın olabilir ama sonuçta daha hedefine ulaşmadın, salma kendini lütfen. Eğer şartlar değiştiyse, havalar ısındıysa sen de kendine yeni şartlar yarat. Gece spor yapabilirsin evde, ya da sabah serinlik de çıkıp yürüyebilirsin... (Ayyyy birden içime Zeynep Abla girdi sanki , ayyy kendime inanamıyorum. iki gün spor yaptım ya havama bak sen ???)
güzel olmus begendim
menün güzel olmus
öğlenki simit fazla olmus onun dısında sorun yok dögme pilavı bende çok severim izmirde yok adanadan getirtiyoruz
o zaman hellim deme peynir de o da peynirin bi çesidi zaten

menü güzel olmus
güzel olmus
ya ben toplu alıntı yapmaya çalışıyorum mesela 3 sayfadan 5 alıntı yaptıysam 2 sini burda göstermiyo hiç alıntılamamış gibi neden öyle oluyo
Bende hiç öyle birşey olmuyor bişey diyemiycem bu konuda canım...