• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tam kapatıyordumki yazın çok hoşuma gitti ne güzel açıklamışsın hepimizi senin boyun kaç bu arada 54 kilo olmak istiyorsun ben diyorum önce bir 75 olsam :23:sonra belki biraz daha çabalayıp 70 olsam :24::25::26:ah ah hayal işte hep yarım bırakıyorum yada bir süre hiiiç kilo veremiyorum ama bu sefer hep siz geliyorsunuz aklıma elime aldığımıda yerine koyuyorum vicdan yapmaya başladım biraz takıma karşı sorumlusun sonuçta seninde dereceye kilon yazılıyor ve hırs yaptım zayıflayıp bütün dolabımı değiştirmek istiyorum :43::43:sonra nasipse en kısa zamanda isteğim 2 dileğimin gerçekleşmesi daha kolay olabilir belki:44::44:

hepinize iyi geceler tatlı rüyalar:16::16::16::16::16:

:16: Boyum 1.57 :) Allah'ım herkese istediğinden 5 kilo daha fazla verdirsin inşallah :9:

Canım yaa, ben sana ısındım bile...

:16: Çok teşekkür ederim canım... Duygular karşılıklı

Günaydın diyim artık sabah oldu. Su içmeye kalkmasaydım keşke nerden kalktım ?

Bugün 8 de çıkıcam evde anneme kahvaltıya gidicem oradan da kıyafet pazarına. Burada sebze ve kıyafetler ayrı ayrı günler kuruluyor. Öğleni bulur gelmem, öğleden sonra da Elif Durunun küçük büyük kıyafetleri ayrılacak.

Salı sabah

1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim yağsız beyaz peynir
domates, salatalık, taze biber
Azcık nar ekşili roka maydanoz

Ara

4 çilekten yapılmış çilekli yoğurt

Öğle

4 kaşık tarhana (Dünden kalan )
iki dilim tam buğday arası tavuklu sandviç

Ara

5 badem
1 kivi

Akşam normalde mantarlı tavuk sote olması gerekkiyordu
Ama apar topar hazırlıksız annemlerle gidince yemeği de onlarda yedim

tavuklu alinazik 3-4 kaşık
1 dilim kepek ekmek
2-3 kaşık yoğurt

ara
1 çay bardağı süt
3-4 badem

Spor

100 mekik
15 dk trambolin

bunları sabahtan yaptım öğleden sonra spor yapamadım.

Su 3 lt yi geçtim.

Menünde sporunda çok iyi canım beğendim :34:

günaydın şekerparem:)
sabah sabah spora başlamdan bakıyım dedim sen de burdaymışsın, gece o kadar oturunca sabah geç uyandım :((
dünkü menümü yazayım

sabah
1,5 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
çay

ara
yarım muz
yarım bardak süt

öğlen
1 kase yayla çorbası

ara
1 fincan 7 otlu çay
15-20 beyaz leblebi

ara
1 dilim tam bığday
bir parça beyaz peynir
4 zeytin
çay

akşam
4 ızgara köfte
az makarna
yoğurt

su 1.75
spor
50 dk koşu bandında hızlı tempo yürüyüş
30 dk trambolin

ikisi de hemen hemen aynı kalori o yüzden birini cezamdan düşüyorum (-300)

menünü ve sporunu beğendim seninde, tebrikler :8:

Gunaydinn kizlar dunki menumu yazim cikim
Sabah ilik su 50 ziplama bir haslanmis yumurta iki dilim ekmek domates salatalik
Ara iki kuru kayisi iki ceviz
Oglen yarim durumdoner dun yine evden goturemedim bgun goturuyorum
Bi ayran
Ara bi kayisi kuru ve bi ceviz
Aksam 3 dolma bi kase yogurt ekmek yok
Spor sabah aksam yuryus ve otuz dahha ip atlama 300 kalori gitti
Su 3 litre
Kizlar dun eve gelirken biraz tansiyonum dustu bende bi tane gofret yedim cezami kes zeynosum :(
Gofreeet :27: gerisi harika :23:

hepinize günaydın.sabah gelir gelmez diyetisyen için endokrinden sıra aldım 9 da muayane başlayacak 8 kişi vardı sırada.9 buçuk gibi sıra gelir herhalde bakalım ne söyleyecek doktor ve diyetisyen..:17:
dünkü menümü yazayım:
07.05.2013 salı
sabah:

1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
yarım k.k.kadar peynir,
1 adet domates,
ara:
6 adet kepekli bisküvi,
1 bardak çay(tek şekerli)
öğle:
4 kaşık patlıcan yemeği(yağsız)
2 kaşık nesfit 2 kaşık yoğurtla,
ara:
4 adet kepekli bisküvi,
akşam:
1 porsiyon tavuk şiş,
2 kaşık patlıcan yemeği (bir tencere yaptım daha bugünde yerim herhalde)
1 bardak ayran,
2 ç.b. çay,

su:3lt,
spor::8::8:
30 dak b-fit
30 dak.eliptik,
300 tane twist.

Menün çok güzel sporunda öyle, b-fitnedir acaba? bu arada doktor sonucunu bize bildirmeyi unutma :54:

hemen menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 dilim hellim
5 tane zeytin
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
1 domates
ara
1ç.bardagı ayran
öğlen 50 gram kadar et kavurma dilberimin yatığı salata
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug.ekmegi
ara 1 elma
akşam 5 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt salata
spor 45 dakika hoca ile
akşam komsumla 8 km yakın yürüyüş su 2 tl

:nazar::nazar::nazar:

Canim benim bu ne guzel aciklama boyle ya bayilma aciklamana aciklama sekline biz seni dusundugumuz icin sppr yap diyoruz fistik hem kacamak yapmaz hem hafif sporlar yaparsan basarirsin sen inaniyorm :)

İnşallah canım inşallah :54:

günaydın kızlar menümü yazayım geçmişe döncem.
sabah müsli 1 kase
süt

ara 10 fındık

öğlenpatlıcan yemeği
2 dilim ekmek
yoğurt

ara 2 kaşık sütlaç şekersiz neskafe

akşam
et sote
4 kaşık p.pilavı

1 kurabiye tuzlu çayın yanında
sonra 1 yeşil elma

su 2lt.
yeşilçay mate
30 dk. hoplama zıplama
möbette ayakta dolaşarak çalıştım baya yoğundu :27:

Geçmişe dönme Gonca abla,geçmişe dönen kayboluyor :9: senide kaybetmeyelim, menün gayet güzel..

kızlar bende dün ki menümü yazayım hemen;

Kalkar kalkmaz, 2 bardak limonlu su

Kahvaltıda; haşlanmış yumura, 1 dilim ekmek, çeyrek peynir, bol yeşillik

Ara; 3 kuru kayısı, 1 bardak süt

Öğlen, 5 yk patates püresi, 1 bardak ayran, 1 dilim hellim

ara; uyuduğum için yok

Akşam; peynirli salata

Ara; türk kahvesi+ 3 form bisküvi

Su; 3lt
Spor; yok

ben geldimmmmm.gittim tahliller istedi ama DECORT diye bir ilaç yazdı gece 11 de 2 tane içeceksin sabah 8-9 arası aç karnına kan vereceksin ondan sonra dedi.:34:

sabah olunca arkadaşımız konuyu okuyacaktır eminim
benim rahatsızlığım cimcimesude arkadaşımızdan gecen hafta evet takımda olsun demiştim ama bu hatfa dikkat ettegimde bize takımıza konsantire olamadığını gördüm menülerinde biraz abartı görüyorum düştüğünü söylüyor spor yapmaya çalışıyor ama çokta laf ediyor herkesin mazereti var ama hepimiz en kötüsünü yapmaya çalışıyoruz
cimcimesude arkadaşım kusura bakma ama seni samimiyetsiz buldum benim sana oyum hayır olucak
dürürst olmak gerekirse alındım:14: ben herkonuda gayet samimiydim.isterseniz belim için çekilmiş filimlerimi de getirip göstereyim bir süre spor yapmadım ağrısı hafifleyince yaptım.bu kiloların biran önce gitmesini istiyorum.eleştiri ve fikirlere kapalıysanız ve samimiyetimede inanmadıysanız zorlayamam. istediğiniz an beni grubunuzdan çıkarabilirsiniz.çıkarmanıza alınmam ama dürüst bulunmadığıma gerçekten üzüldüm...:50:

benim rahatsız olduğum bir kaç konu var kızlar öncelikle söyliyimki takımın içinde calısan hanımlar da var küçük bebekleri olan hanımlar da var hem öğrenci hem anne hemde calısan hanımlarda var birde ben varım 40 yasında akşama kadar orda burda katılan akşam olunca eve gelen :)
burda hepimiz kardeş gibiyiz kimseyi eleştirmeye özelliklede yıkıcı eleşti yapmaya hakkımız yok nazımız birbirimize geçer bazaen takılar bazende eleştiririz ama kimse kimseye kırılmaz helede ben hiç kimseye kırılmam :) bana Zeynep abla 40ından sonra kudurdunmu diyin heeee derim :)
bu hafta kaptanımız cok mesgül ve fırsat buldukça uğramaya çalışıyor topikle ilgilenmek bize kalıyor yani hepimize
herkes üzerine düseni yapıcagından eminim lütfen verilen cezalar yapılsın kaçamak yapmayın ve cuma günü harıka sonuçlar çıkartın kızlar birde cuma sabah herkesden kilolarını gösteren resim çekilsin ve eklesin bunu püskütede söylicem ben hayretlerde kalıyorum haftada 2.5 3 hatta 4 kilo verenlere ben afedersiniz ama yırtıyorum kendimi en fazla 1.5 kilo veriyorum
bende katılıyorum ablam 1 haftada bu kadar kilo verilmez.bencede resim koyulsun .
canım öğlen simit ayran diyet menüsü olabilir neden herkes buna takıldı ben mi yanlış biliyorum acaba:26:
simit olsun canım ama 1 değilde yarım olsun :)
zeynep yazdığın mesaja alıntı yapmıycam ama bana göre erken karar veriyorsunuz, eleştirileri biraz empati kurarak değerlendirmekte fayda var. pegasus ve ben bir hafta daha dedik ama diğer arkadaşlar hepiniz evet dediniz, şimdi takıma alınmış bir kişiye nasıl hayır diyeceğiz 1 , 2. si biz son haftalarda eski takım üyeleri olarak yeni gelenleri kaynaştıramamışda olabilirz. Demmay ve gonca senin arkadaşın ve çabuk adapte oldular fakat cimcime için ben bu kara için erken olduğunu düşünüyorum. Belki ileriki haftalarda sen haklı çıkabilirsin ama şimdi değil benim fikrim
cimcimenin yeni olduğunu bilmiyodum.biz adapte olduk çünkü önceden tanışıyoruz.birde ben eşimlede idaalaştım onunda etkisi var biraz daha zaman tanısanız iyi olurdu...
kovsanızda gitmemki zaten ben demirbaşım burda kolaymı 80 kilodan 55 kiloya düşmek ama bugun sabah itibarıyla 6 lı haneleri gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
kaç kilo oldun Zeynep ablam..biyere gitmek yok bizi topladın senmi gitcen olmazzzz
Zeynep abla nereye gidiyorsun en ufak fikir ayriliginda grubu terkedersek un ufak oluruZ. mezun olmadan bir yere gitmek yok.
bencede..
valla Zeynep abla senin bu toplantı işini anlamadım bende çok önemli birşey sandım :9: Sürekli konuştuğumuz şeyler, güzel birşey yapmaya çalışmışsın, gözüne batanları söyledin ama sen hariç pek kimse şikayetçi gibi değil :34: sen anaç davranarak bizi bir arada tutmaya ve Disiplinli bir şekilde kilo vermeye teşvik etmeye çalışıyorsun. Bu senin hayatın boyunca uyguladığın tek diyet, o yüzden bizden kat kat azimli, bizden kat kat disiplinlisin, motiven çok yüksek. Çocuklarında büyük, eşinde anlayışlı istediğin gibi uygulayıpistediğin kadar spor yapabiliyorsun ama bizim de senin gibi olmamız imkansız. Bak misal ben bu benim kaçıncı diyetim, bir tek derdim diyet değil ki ona yoğunlaşıp sporumu vs 4/4 lük yapayım.. Yine imkanlar dahilinde, sizlerin eşliğinde yapmaya çalışıyorum birşeyler.. Çoğu arkadaşımızda benim gibidir eminim.. Sana bu durum önemsemediğimizi düşündürse de birazda yorgunluk ve usanmışlık var.. Yoksa pes ettiğimizden istemediğimizden değil.. Elinin altında onca nimet varken ve yanındakiler yerken senin onlara dönüp bakmaman bile bir mucize ve biz bu mucizeyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz

Ayrıca şunuda arkadaşlara belirtmek isterim ki Biz Gonca ablayla burada rahat olma sebebimiz tanıdık faktörü vardır ama ondan daha çok biz yaklaşık 5 yıldır forum hayatındayız, tanımadığımız çok insanla tanışıp abla, kardeş gibi olduk. Artık kiminle yazışsak az çok niyetini, söylemek istediğini karakterini anlayabiliyoruz, tamam Zeynep ablanın vesilesiyle geldik fakat burayı sürekli hale getiren sizlersiniz.. Bize yabancı ortamda olduğumuzu hissettirmediniz

son olarak Zayıflamanın bahanesi olamaz, Spor yapamıyorum diyorum ama kaçamakta yapmayacağım, dengeleyeceğim, yapamadıklarımı yaptıklarımla telafi edeceğim ve tekrar diyorum SİZİNLE BİRLİKTE HEDEF 54!
çiğdeme katılıyorum bendeee
gonca :) hoş geldin

hoşbulduk abla.akşam nöbetteydim telefondan girip okudum bi ara ama cevap gönderemiyorum..bensiz bayaa kaynatmışınız..:52:

dürürst olmak gerekirse alındım:14: ben herkonuda gayet samimiydim.isterseniz belim için çekilmiş filimlerimi de getirip göstereyim bir süre spor yapmadım ağrısı hafifleyince yaptım.bu kiloların biran önce gitmesini istiyorum.eleştiri ve fikirlere kapalıysanız ve samimiyetimede inanmadıysanız zorlayamam. istediğiniz an beni grubunuzdan çıkarabilirsiniz.çıkarmanıza alınmam ama dürüst bulunmadığıma gerçekten üzüldüm...:50:

bence alınma sen bizi yanlış anlamış olabilirsin biz de seni o yüzden herkes birbirine daha iyi kaynaşmak için bir fırsat versin, bu konuda şimdilik kapansın.

ara; uyuduğum için yok

Akşam; peynirli salata

Su; 3lt
Spor; yok
canım bence güzel menü sıkını yok. aynen devam :))
hem az olmuş hem dengesiz.hiç sporda yok suyuda yazmamışsın.

seni anlıyorum canım burasıda yazın sıcak oluyo.benimde güneşe alerjim var çok zor durumda kalıyorum ..

benimki uygun anladım.tuşlar sayesinde bebek konuşması gibi olmuş.bilgi sayarda sanal klavye yokmu ?

kendine bu kadar eziyet etme Zeynep ablacım bünye bu spora alışacak ama sürekli yapamıycaksın bu kadar spora yüklenirsen sağlıklı kilo veremezsin sporu azaltmak zorunda kaldığında tekra alırsın geri.dengesiz beslenmek kadar tehlikeli..
canım etşekküler aslında öyle birşeyin alığını hatılıyor gibiydim sen diyince buldum sağol canım
sabah müsli 1 kase
süt

ara 10 fındık

öğlenpatlıcan yemeği
2 dilim ekmek
yoğurt

akşam
et sote
4 kaşık p.pilavı

sonra 1 yeşil elma

su 2lt.
yeşilçay mate
30 dk. hoplama zıplama
canım menün bence çok güzel ve dengeli ama o kurabiye olmamış
hemen menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 dilim hellim
5 tane zeytin
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
1 domates
ara
1ç.bardagı ayran
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug.ekmegi
ara 1 elma
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt salata
spor 45 dakika hoca ile
zeynep abla harikasın
hepinize günaydın.sabah gelir gelmez diyetisyen için endokrinden sıra aldım 9 da muayane başlayacak 8 kişi vardı sırada.9 buçuk gibi sıra gelir herhalde bakalım ne söyleyecek doktor ve diyetisyen..:17:
dünkü menümü yazayım:
07.05.2013 salı
sabah:

yarım k.k.kadar peynir,
1 adet domates,
ara:
6 adet kepekli bisküvi,
öğle:
ara:
4 adet kepekli bisküvi,
akşam:
1 porsiyon tavuk şiş,
1 bardak ayran,
2 ç.b. çay,

30 dak b-fit
30 dak.eliptik,
300 tane twist.
canım spor çok iyi ekmek konusunda deneme sürecindeyim demişin zaten onun dışında problem yok
sabah sabah spora başlamdan bakıyım dedim sen de burdaymışsın, gece o kadar oturunca sabah geç uyandım :((
dünkü menümü yazayım

sabah
1,5 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
çay

ara
yarım muz
yarım bardak süt

öğlen
1 kase yayla çorbası

ara
1 fincan 7 otlu çay
15-20 beyaz leblebi

ara
1 dilim tam bığday
bir parça beyaz peynir
4 zeytin
çay

akşam
4 ızgara köfte
az makarna
yoğurt

su 1.75
spor
30 dk trambolin

bence menün güzel spoda çok iyi

Bugün 8 de çıkıcam evde anneme kahvaltıya gidicem oradan da kıyafet pazarına. Burada sebze ve kıyafetler ayrı ayrı günler kuruluyor. Öğleni bulur gelmem, öğleden sonra da Elif Durunun küçük büyük kıyafetleri ayrılacak.

Salı sabah

1 dilim tam buğday ekmek

Ara

Öğle

Ara

5 badem
1 kivi

1 dilim kepek ekmek
2-3 kaşık yoğurt

ara
1 çay bardağı süt
3-4 badem

Spor

100 mekik
15 dk trambolin

Su 3 lt yi geçtim.
canım yemeği seven kadının hali başka oluyor tavuklu alinazik nedir yaaaa ama menüğn güzel beğendim

Canım üzülme alınma, Zeynep abla bir fikir belirtti ve bizde belirttik,bence herkes herkese böyle dürüst olmalı, Zeynep ablanında dürüstlüğü takdir edilesi birşey. Zeynep abla söyledi ve kabul görmedi, Yalnış düşündüğünü zaten zamanla görecektir.. :34:

ekran klavyesini buldum :)

Hadi gözünaydın :32:

Kızlar yeniyim biliyorum ama birkaç birşey daha eklemek istiyorum. Bu gruptaki ya da diğer gruptakiler, kolay kilo verebilseydi hiç buraya giripte hemmotive hemde teşvik arayıp, destek istemezdi. Bu işi tek başıa yapamayan kişileriz biz. O yüzden Kilo vermek yada başka bir işte hedefe ulaşmak için en önemli şey kişinin azmi olduğu kadar gördüğü destektirde.. Bu desteği alabilmek için burdayız. Birimiz 10 kilo verir, birimiz sadece 2 kilo ama önemli olan verebilmek ve burada herkes kendi için yapıyor. O yüzden sizlerden ricam motive düşürecek şeyler değil,motiveyi yükseltecek şeyler yazıp, paylaşalım, bu güzel bir spor videosu, dans videosu olur vs vs , umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir :54: Bu hafta 1. olacağız inşallah :32:

Salı sabah

1 dilim tam buğday ekmek

Ara

Öğle

Ara

5 badem
1 kivi

1 dilim kepek ekmek
2-3 kaşık yoğurt

ara
1 çay bardağı süt
3-4 badem

Spor

100 mekik
15 dk trambolin

Su 3 lt yi geçtim.
bence güzel olmuş.
dünkü menümü yazayım

sabah
1,5 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
çay

ara
yarım muz
yarım bardak süt

öğlen
1 kase yayla çorbası

ara
1 fincan 7 otlu çay
15-20 beyaz leblebi

ara
1 dilim tam bığday
bir parça beyaz peynir
4 zeytin
çay

akşam
4 ızgara köfte
az makarna
yoğurt

su 1.75
spor
30 dk trambolin

güzel dengeli olmuş..
Sabah ilik su 50 ziplama bir haslanmis yumurta iki dilim ekmek domates salatalik
Bi ayran
Su 3 litre
Kizlar dun eve gelirken biraz tansiyonum dustu bende bi tane gofret yedim cezami kes zeynosum :(
yarımda olsa dürüm değilde döneri sade yesen evden götürmek kadar dışarda yediklerinide ayarlaya bilirsin.dün nöbette kompostoda vardı çok canım çekti ama yemedim yemek porsiyonları küçük hastanede ama eskaza fazla koysalar bile azaltıyorum yerken..vs.vs...
dünkü menümü yazayım:
07.05.2013 salı
sabah:

yarım k.k.kadar peynir,
1 adet domates,
ara:
6 adet kepekli bisküvi,
öğle:
ara:
4 adet kepekli bisküvi,
akşam:
1 porsiyon tavuk şiş,
1 bardak ayran,
2 ç.b. çay,

30 dak b-fit
30 dak.eliptik,
300 tane twist.
güzel dengeli olmuş bence
hemen menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 dilim hellim
5 tane zeytin
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
1 domates
ara
1ç.bardagı ayran
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug.ekmegi
ara 1 elma
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt salata
spor 45 dakika hoca ile
menün güzel ama spora çok yüklenme Zeynep abla ilerleyen zamanlarda bu kadar spor yapamıycan geri alcan kiloları..dengeli beslenmek kadar spordada denge olmalıı:40:

ara; uyuduğum için yok

Akşam; peynirli salata

Su; 3lt
Spor; yok
güzel olmuşş..
ben geldimmmmm.gittim tahliller istedi ama DECORT diye bir ilaç yazdı gece 11 de 2 tane içeceksin sabah 8-9 arası aç karnına kan vereceksin ondan sonra dedi.:34:

geçmiş olsun canım.

bence güzel olmuş.

güzel dengeli olmuş..

yarımda olsa dürüm değilde döneri sade yesen evden götürmek kadar dışarda yediklerinide ayarlaya bilirsin.dün nöbette kompostoda vardı çok canım çekti ama yemedim yemek porsiyonları küçük hastanede ama eskaza fazla koysalar bile azaltıyorum yerken..vs.vs...

güzel dengeli olmuş bence

menün güzel ama spora çok yüklenme Zeynep abla ilerleyen zamanlarda bu kadar spor yapamıycan geri alcan kiloları..dengeli beslenmek kadar spordada denge olmalıı:40:

güzel olmuşş..

geçmiş olsun canım.

teşekkürler canım ama hasta değilim sadece diyetisyene gideceğim için önce endorine gitmek gerekiyor.tiroit kontroli yapıyor galiba bakalım sabah veririm kanı..inşallah işe yarar bu defa..:16:

ekran klavyesini buldum :)

süperrrrrrrrrrr benim niye aklıma gelmedi bu yahu

decort ne ilacıymış ki ne işe yarıycakmış belin için mi yoksa acaba tahlilden önce diyetini ayarlamak için

ara; uyuduğum için yok

Akşam; peynirli salata

Su; 3lt
Spor; yok
biraz a mı olmuş bana mı öyle geldi ben kaşardan kurtuldum sen de şu hellimden kurtulursan süper olacak :)))

sabah müsli 1 kase
süt

ara 10 fındık

öğlenpatlıcan yemeği
2 dilim ekmek
yoğurt

akşam
et sote
4 kaşık p.pilavı

sonra 1 yeşil elma

su 2lt.
yeşilçay mate
30 dk. hoplama zıplama
güzel canım başarılı gidiyosun :nazar:

hemen menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 dilim hellim
5 tane zeytin
bol maydanoz
1 kupa yeşil çay
1 domates
ara
1ç.bardagı ayran
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug.ekmegi
ara 1 elma
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt salata
spor 45 dakika hoca ile
bravo valla zeynepcim çok iyi motive olmuşsun sen bu işi bitiricen, ben 35 olmadan geri saymaya başladım sen de geri sarıyorsun galiba :)))

dünkü menümü yazayım:
07.05.2013 salı
sabah:

yarım k.k.kadar peynir,
1 adet domates,
ara:
6 adet kepekli bisküvi,
öğle:
ara:
4 adet kepekli bisküvi,
akşam:
1 porsiyon tavuk şiş,
1 bardak ayran,
2 ç.b. çay,

30 dak b-fit
30 dak.eliptik,
300 tane twist.
gayet başarılı nesfiti hiç yoğurtla denememiştim nasıl oluyor

Guzel fikir :)

Ask olsun olurmu oyle sey ha sen ha ben 750 mekikde cekebilirsin :):):):)
çekerim canısı bende de göbiş bol nasılsa:52:

Bi ayran
Su 3 litre

menü güzel gofret kaçmış ama bilirim insanın o durumda ağzına ne atacağı belli olmuyor genelde tatlı oluyor:))

:) :) :) anam yok yemiyom artik simit

Bu fikirde guzelmis

Oooy canim ya benim simit sani patlamis kusura bakma canim yaaa :(

Yaaa aman ha kimse gitmiyo boyle gerginlikler olabilir ama sonucda bi arada birlikde zayiflamak ve dost kalabilmek

yok canım ben de seviyorum da öğlen simit ayranı kendime yol yaptım:52::52:

Geçmişe dönme Gonca abla,geçmişe dönen kayboluyor :9: senide kaybetmeyelim, menün gayet güzel..
döndüm bi kere artık 2 saat oldu zor çıktım..
teşekkürler canım ama hasta değilim sadece diyetisyene gideceğim için önce endorine gitmek gerekiyor.tiroit kontroli yapıyor galiba bakalım sabah veririm kanı..inşallah işe yarar bu defa..:16:

tmm anladım devlet hastanesinemi gittin bende çalıştığım hastanedekine gitmiştim dahiliyeden diyetisyene ulşamak 1 haftadan fazla sürmüştü sonrada diyetisyen sinirimi bozdu ilgisiz soğuk inşallah seninki öyle çıkmaz.

Günaydınnnnnnn.

Bugün biraz daha iyiyim sanki , ilaçlarımın bazıları bitti , etkileride geçecek.

Az çok uygulamaya çalıştığım menümü yazayım ama lütfen hastalık dönemin ve ilaçların midemi bulandırması sebebiyle ağzıma attıklarım ona göre değerlendirilsin :26:

Sabah:

1 bardak süt (yeşil çay bu ara içemiyorum)
Peynirli tost

Ara:

2-3 galeta
Bir kase yoğurt

Öğlen:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye

Ara:

1 muz
1 bardak süt

Bir saat sonra ,

1 paket tarçınlı mavi yeşil bisküvi

Akşam:

2 adet biber dolma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara:

1 elma
2-3 galeta

Çok su içemiyorum , midem bulanıyor .
Spor hastalığımdan dolayı bu ara imkansız.

Çok düzensizdi yediklerim son 5 gün , dün ilk defa toparladım biraz.

Gogo canım , geçmişte bir soru yazmıştım sana ama nöbete gitmiştin , cevapladıysan da ben göremedim :26:

Şimdi ben ameliyatımı Umuttepe de ünversite hastanesinde olacağım , oradaki doktora çok güveniyorum ama şuana kadar mecburiyetten takibimi yapan doktorda Konak hastanesinde yapıyor ameliyatı.Doğumumu orada yapmıştım zaten .

Var mı bir fikrin ya da bilgin ? Safra kesesi ameliyatı olacağım . Özellikle uzak dur dediğin bir doktor ya da hastane ?

decort ne ilacıymış ki ne işe yarıycakmış belin için mi yoksa acaba tahlilden önce diyetini ayarlamak için

gayet başarılı nesfiti hiç yoğurtla denememiştim nasıl oluyor

canım diyet için troit bezlerine bakacaklarmış bu ilaç ne için sormadım ama eczaneden alınca sorarım.:28:
canım nesfiti yoğutla yiyince daha doyurucu oluyor.böyle daha lezzetli bence..:56:

Günaydınnnnnnn.

Bugün biraz daha iyiyim sanki , ilaçlarımın bazıları bitti , etkileride geçecek.

Az çok uygulamaya çalıştığım menümü yazayım ama lütfen hastalık dönemin ve ilaçların midemi bulandırması sebebiyle ağzıma attıklarım ona göre değerlendirilsin :26:

Sabah:

1 bardak süt (yeşil çay bu ara içemiyorum)
Peynirli tost

Ara:

2-3 galeta
Bir kase yoğurt

Öğlen:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye

Ara:

1 muz
1 bardak süt

Bir saat sonra ,

1 paket tarçınlı mavi yeşil bisküvi

Akşam:

2 adet biber dolma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara:

1 elma
2-3 galeta

Çok su içemiyorum , midem bulanıyor .
Spor hastalığımdan dolayı bu ara imkansız.

Çok düzensizdi yediklerim son 5 gün , dün ilk defa toparladım biraz.
çoooooooooook geçmiş olsun.:38:
menün gayet iyi bence.inşallah sağlığına da tez vakitte kavuşursun.:16:

Sağol canım ya :16:

Senin belin nasıl oldu ?

belimde halen birzda olsa ağrı var ani hareketler yapmamaya çalışıyorum birde zorlamıyorum.belimde normalde fıtıkta var uzun zaman fizik tedavi gördüm ama işe yaramadı ameliyat gerekiyor ama korkuyorum açıkçası.o yüzdende ağrısı uzun sürüyor.ilaçlarımı kullanıyorum geçer elbet..:34:

Back
X