Canım sana da hayırlı cumalar, sonuçların tertemiz çıkar İnşallah canısı, hastalık döneminde de birbirimizi idare etmiycekmiyiz ben de kilo aldığım hafta siz bana destek olmuştunuz, öyle düşünme
canım senin verdiğin linki iki gündür yapıyorum kollarım çok ağrıyor :)))
sen de kardeşimiz ol kıskanma yaw :)))
canısı menülerini beğendim saçın nasıl olduuuuuuu
sana da mı mikrop bulaştı yaaaaa
ben kesin hüngür hüngür ağlardım toprağın her gösterisinde ağlıyorum hatta eftelya mezun olurken de çooooooook ağlamıştım üniversitede :)))

ama sütlü tatlı vaaaaarrrrrrr hem de kuş kadardı yani

(
güzel öğlen geçiştirme olmuş fıstık birazcık
uyma sen şeytana boşver laf söyleyen söylesin bişey olmaz, listeni merakla bekliyorum, yapacağımdan değil tabi listeli diyetler bana göre değil hiç ama olsun fikir alırız
aaaa ben kirazla erği yazmayı unutmuşum sende görünce aklıma geldi
kızlarrrrrrr ben de yedim erikle kiraz biraz
ayıp ya hala öğrenemedin şu ekleme yapmayı şanımı lekeliyosun

tebrikler iyi gidiyosun

ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh
bence seni bu bakanlıktan acilen almak lazım bu ne canısı ya bu kadar ceza olur mu yaktın sen biziiiiiii

senin bu bakanlık bir haftaydı di mi

oyna valla hakettin ben de oynıycam 69 olunca :))))
olsun canısı haftaya veririsin
öğlen kaçmış biraz aralar da eksikli olmuş
canım kıyamam sana çok zekice bir ödev olmu :))) doğumgünlerinde kaçamaklar olabiliyor ama senin 1 değil 3 kaçamak olmuş hem de tartı öncesi. cezayı haketmişsin :)))
o sporu yaptım ya hala ağrıyo biraz sonra yapayım diyorum nöbete gitmeden ama gözümde büyüdü.
tamam olurum kardeşiniz benim kız kardeşim yok ama eltimle görümcem var iyi anlaşıyoruz ama uzağız birbirimize:)
kızımın gösterilerinde hep gözlerim dolar ama benim huyum garip biraz başkalarının yanında ağlayamam sonuna kadar sıkarım kendimi neden bilmiyorum ama huy işte çocukken bile öyleydim bi keresinde teyzem çok üzmüştü beni saygımdan cevao veremedim annemde susturmadı onları sonra odama geçtim burnum öyle bi kanadıki durduramadılar ondan sonra annem kimsenin laf söylemesine izin vermemişti hiç unutmam

ama eve gelince ağladım şimdi çok gurur duydum izin verirse mektubun resmini çekip koyarım buraya:26: