cnm benim üzülecek bisey degil yazdiklarim,arkadasligida basariya tercih etmedim ki,ben ayrilmiyorum,burdayim yine,üstelik hedefime az kalmis
tabiki herkes kendine zayiflar,benim anlatmak istedigim takim dereceleri vs degil
simdi bakiyorum mesela dilek 2 haftadir kilo almis cikiyor,demekki yeterli olamiyoruz,ben kendi adima kendimi sorumlu ttuyorum bu konuda
bide dönüp kendime bakiyorum,2-3 haftadir 100-200 gr dan fazla veremiyorum,ne yapmaliyim diye düsündügümde carede bulamioyrum
durum bu olunca kendime faydam yok,karsimdakine nasil olsun düsüncesine gidiyor aklim,senin kaptan olmani istememdeki amac bu,belki daha baska yöntemlerle takimin motivasyonunu yükseltebilirsin
cnm hirs demissin ya,belki biraz hirsli olabilirim ama bu kararimda hirs icin yazilmis bir durum yok,gercekten kontrol edemedigimi farkediyorum
mesele ceza sistemi var,ben su sukadar ceza ceksin dedigimde,ertesi gün kime ne kadar ceza vermistim,kim yapti,kim yapmadi kontrolu yapamiyorum,yada mesaj sayma sistemi var,kimi sayiyor,kimi saymiyor,veya ara ögün zorunlulugu,bakiyorum gercektende atlamaya baslandi aralar,analar bile azaldi
bunu defalarca dile getirdim,kural budur,sistem budur diye,hala bunlara uyulmuyorsa sorun ya kurallarda ya bende diyorum,kurallarda desem bu kurallari ortak verdik,herkesin onayiyla alindi,bir tek ben kaliyorum geriye
simdi burda kalkip sen ara yapmadin uyari 1-2-3- diskalifiye yazsam isteyen yer istemeyen yemez seklinde bir tepki alabilirim,vermesemde ben rahatsizlik duyuyorum...
biraz karisik oldu,sakin kafayla yazmadigimdandir,anlamissindir insallah:26: