menünü beğendim...alıştım ben böyle geçmişten bu güne gelmeye :)
dün sabah ılık su
1 dilim ekmek domates salatalık
1 dilim hellim domates soslu
ara 1 avuç çerez
öğlen 4 kaşık makarna yoğurtlu
ara 2 yenidünya 2 kayısı 5-6 dut
akşam ızgara tavuk
bol salata
3 etsiz çiğ köfte
su 2.5 lt.
spor gün içinde normal hızda yürüdüm 2 saatten fazla.
yeşil çay 2 fincan
Günaydin
listemi yazip cikicam,firsat buldugumda gecmise cevap yazarim
sabah
2 dl tam bugday arasi tost,yesillik,cay
ara
1 avuc kiraz,1 cay bardagi süt
ögle
yarim karniyarik,4 kasik pilav,cacik
ara
5 badem,1 seftali
aksam
1 kase corba,salata
su
3 lt
spor
2 saate yakin bisiklet turu,1 saat stepper,300 mekik
lavaş artık yok artık...sporlar güzel bu lavaşı açıp içini yesen bak kıskanıyorum..
canım allah yardımcın olsun anlayışsız komşular çok fena....kendinizden taviz vermeyin..insanlarda hep ben duygusunu yıkmak lazım başkalarının da olduğunuda görmeliler bence..kızlar ya bir ta ne kendini bilmez komşum yüzündeyim, Vallahi eşiminde boğazına kadar geldi bir kavga gürültü olacak diye ödüm kopuyorAradımgüzel güzel konuşayım diye ama hanım yoktu evde , Dün gece mangal yapacağızdiye bizimeviise boğdular, üstümüz başımız hep koktu, bir tane şömine yapmışlar güya baca çekmiyor bütün is bizimevde çamaşırlarda,kaç defa dedik uyarınçamaşırımız varsa toplayalım, açık kapı varsa kapatalım, Hanım arayıpmangal yapacağız demeyi görgüsüzlük olarak görüyormuş, bu yaptıkları ne peki, Valla ne olacaksa ben yaz tatiline gittiğimde olsun
Taşınmakta istemiyorum. Bu komşuda ev sahibinin gelini,kaç kişiler küs ayrılmış,neler nelerçektirmişler, Bizimde iyi niyetimizden yararlandı zamanda çok kullandı bizi,ne kadar safmışım , Ne yapacağımı şaşırdım
![]()