• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

huuuu huuuuu geldim burdayım ama geçmişi de takip etmem lazım bugün hiç giremedim . Senin gibi hem geçmişi hem geleceği takip etmeye çalışayım o zaman....

Naber nasılsın ?

bende bi sayfada gecmiş bi sayfada gelecek var canım öle kolay oluyo :9::9: ben bide taaa salı gününe gittim spor listesi yapcam yapabilirsem :18::18::18:

Tamam buldum

59,5 - 58,4 = 1,1 x100=110:59,5= 1,85

Menümü hesaplamalar bitince yazarım

Hedefe Son 4 kilooooooooooooooo :122::122::118::118::124:
oohh oohh ne güzel canım yaaa:nazar::nazar: darısı benim başıma :5::5:
günaydın herkese:
dünkü menüm 23.05.2013 perşembe:
sabah:

1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek
1 domates,1salatalık,
ara:
1 portakal 3 kaşık yoğurttan oluşan tarçınlı karışım,
öğle:
1 adet haşlanmış tavuk budu,
1 kaşık p.pilavı,
2 ince dilim somun ekmek,
1 kase mercimek çorbası,
ara:
10 adet fındık,2 adet kuru hurma,
1 adet küçük nektari,
akşam.
2 salatalık 1 kepçe yoğurttan oluşan cacık,
yarım dilim kepek ekmek,
su:2 lt,
spor yok...

geçen haftaki kilom:65,300 bu haftaki kilom..65,00:47::47::47::47::50::50::50::4:bu ne ya veremiyorum üffffffffffffffff sıkıldım valla.eşim çok zayıfladığımı söyledi sabah ama ben bunu neden baskülde bir türlü görüp sevinemiyorum.ama birşey var % 4 oranında kas oranım artmış...:46:
canım menün çookk az geldi bana akşam az yani sporda yokmuş :20::20:

evimin balkonundan erciyes dagı :)

dumanların arasında kalmış bügün yağmur yagıcak herhalde :)
ooohhhh manzaraya bak yaa bizde ne deniz ne dag var bişi yok :14::14::14:
***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/54,2 /4,3 /3,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü...Mezun Olmak Istiyor
pokemon51 :( 67,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL :(70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera1987 :(90,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia :(63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar2106 :( 61,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby:(72,4 /73.4 /-100/%0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan :( 68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
:53::53::53: tebrik ederim canımm:46::46::46:

Günaydin

son kez listemi yazayim
söyledigim gibi dün yine ayran detoksu yaptim,nasil yapildigini dün yazmistim

su
3 lt
spor
1,30 dk bisiklet,1 saat stepper,30 dk zumba,300 mekik

ayran detoksu yapmadan önce tartildim 1,8 kg vermistim,yedikerimi azaltip spora yüklenmek fayda etti,kalanini ayran detoksuyla verdim...simdi sira korumada:32:

tartimin fotosunu cektim ama bilgisayara yükleyemedim,kimsenin kalbine yanlis biseyler gelmesin,esim evde yok simdi,eger gelirse rica ederim yüklemesi icin,tabi yüklerse,pek sevmiyor böyle seyleri,yinede ben elimden geleni yaparim...

topraks cnm,dilek in kilosu - cikmis,yüzdesi nasil + oluyor anlamadim:44:bir kontrol et istersen:34:

son kez mi gidiyomusun canım :5::5:

Ausun bu sabah paylaştığı listeyi gören ya da duyan insaniyet namına şuraya taşısın bulamıyorum, yoksa yazmadı mı bu kız:50:

Aaaaa ne ayıp yazmadan mı çıkmışım :20:
Eşim tepemdeydi tatlım ya , ahh bu erkekler evde olunca akıl gidiyor işte :8:
Yazarım şimdi kaptanım benim :42:

BAHAR BABY VE BENNNNNNNNN:47: LİSTEYİ PAYLAŞMAMIŞIZ:52:

kendi listemi yazayım bari:17:

sabah
1 haşlanmış yumurta
b.peynir
domates+salatalık
yeşil çay( ausdan çaldım:52:)

ara
3 kuru kayısı
2 eti burçak
yeşil çay

öğlen
ton balıklı sandviç
yarım kola zero

ara
5 yeşil eril
3 eti burçak
yeşil çay

akşam
bir tabak taze fasulye
çok az pilav
cacık
1 dilim tam buğday

su 2,5 lt
spor
yarım saat jillian2. level
yarım saat mezdeke
15 dk yer hareketleri

Çok güzel canım , bu aralar eski listelerinden eser yok :nazar:

Ben de yazıyım listeyi sonra biraz temizlik yapmam lazım ablam evde deeğil o gelince yazsa olurmu topraks zaten oruçlu oldugu için akşamı yazaacak sadece

tüm gün midem bulandı pek bişey yiyemedim

sabah yarım domates 1 dilim ekmek 2 catal peynir

ara 2 kayısı 1 seftali

öğlen 4 kasık pilav 3 kasık yoğurt salatalık

ara 3 kayısı

akşam közlenmiş biber salatası 2 dilim ekmek 1 dilim peynir hem midem bulanıyodu hem de arapsaçı vardı onu sevmediğim içiin salata ve peynir yedim

SU 1 LT ANCA OLMUŞTUR
SPOR 250 MEKİK
çok dengesiz oldu farkındayım ama kullandıgım ilaç böyle midemi bulandırıyo kötü oluyorum o yzuden menü de dengesiz oluyo:43::43:

Miden bulandığı için peynir ekmekle geçiştirmen mantıklı olmuş yine de :34:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hu huuuuuuuuu bugün güsel olmuşmuyum bakemmmm, orta okul arkadaşımla buluşmayı planlıyorum:7:

Eki Görüntüle 719868 Eki Görüntüle 719869

Seni uzun zamandır görmüyorlarsa çok şaşıracaklar bence.
Kilondan daha incesin canım kesinlikle :12:

taş gibi hatun olucaksam denir:52::33::35: be be be:27:

Daha listeyi inceleyemedim Aus ne kadar vermiş ki, dün bir sürü spor yapmış işe yaradı mı acaba...

800 gr . canım :8:

Sporlar cezadandı dün yaptım ki bugün yarasın diye .

Bu haftaki mesaj sayım 60, gelecek hafta sınav haftam olduğu için daha az olacak malum şimdiden affola

Glelim dün ki menüme

kalkar kalkmaz; 1 bardak su

Kahvaltıda ; 1 haşlanmış umurta, birazcık pynir, 1 dilim ekmek, 4 üçgen karpuz dilimi

Ara; 3 tane bu sefer taze kayısı :9:

Öğlen; 5 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt

Ara; 1 bardak süt

Akşam; tavuk sote, bol salata, yoğurt 4 kaşık

Akşam; şekersiz sütlü kahve

Su; 3 lt
Spor; Kocaya laf yetiştirme :52: Şaka bir yana yine yok :14:

Rakibim Prapunzell naptın kiloyu? Bu hafta kimdi benim rakibim :12::12::12:

menün çok dengeli olmuş canım. Ya uğraşma adamcağızla git başka spor yap....

Kızlar dün Seda sayana bir diyetisyen katıldı kadın dedi ki verdiğiniz kilolarda ilk 3 ay sonra 6 ay sonra 2 yıl çok önemli dedi, eğer bu dönemlerde kilo alınmazsa bir daha alınmaz dedi. Birde Karpuzu yaz geldi diye hanımlar sürekli yiyor ben danışanlarıma HAftada 1 pazar günleri veriyorum dedi , karpuzun ne zararı olacak anlamadım abartmadan yediğin müddetçeuzmanlar diyor her meyveyi mevsiminde muhakkak bol bol tüketin diyorlar :50:

bilimsel olarak açıklayamam ama şekeri yüksekmiş bir de biz karpuzu yeteri kadar yemek yerine tabaktaki bitene kadar yiyoruz ya Türk milleti olarak fazla geliyor tabi.

***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/54,2 /4,3 /3,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü...Mezun Olmak Istiyor
pokemon51 :( 67,0/ / /% ) Kendi İsteği İle Ayrıldı
eftelya_blue: (63,2 /64,3 /-1,1 /-0,87 % ) İzne Ayrılmak İstiyor Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL :(70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera1987 :(90,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia :(63,1 /60.4 / 2,7/2,14 % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar2106 :( 61,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby:(72,4 /73.4 /-1/%-0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan :( 68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ 58,4/1,1 /0,92% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 /65 /0,9 /0,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / 71,8 /0,3 /0,21 %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

anasının nikahı artık.... Sen kaç kilo verdin yaaa ağlıycam şimdi hakkaten hüngür hüngür ağlıycam şimdi.

Günaydın arkadaşlar ,

Pek kırmızı olmuş bu hafta listemiz gözlerim kamaştı :1:

Pegasus tebrikler , süper bir nokta olmuş .:nazar:

Pokemon , hakkında hayırlı olsun , bir yerlerde ver de o kiloları nerde olursa farketmez :34:

Eftelya , izne ayrılmak istiyormuşsun güzelim , sağlıklı ve kaçamaksız bir izin olur dilerim .

Kilo veren tüm arkadaşlarıma da kocaman :46::46::46:

Baby canım , eksi gözüküyorsun ama geçen haftanın neticesinde biliyorum , bu hafta ben 800 gr . vermişim .

Offf yaaa , çok az kaldı 5 li rakamlara , heyecan bastı beni :52:

geçen hafta 74 düm ama evelki hafta 72.4 düm. sonuçta kilo vermiş sayıyorum kendimi gidesim de gelmiyor zaten izne ayrılmıyorum o yüzden üzülmüyorum artık kilo vermediğime, almadığım için seviniyorum. 300 - 500 versem de olur bir gün 58 olurum inşallah böyle 300- 500 lerle de olsa....

menü güzel sıcakta daha çok yenmiyo sanırım en azından aralar falan tam:))

bu hafta da devam et vücut bırakacaktır merak etme, şaşkın şu an bu kadar spora:))

tebrik ediyorum arkadaşım:46::46:

aslında menülerinde bişey yok ama sanırım polikistik için kullandığın ilaçlardan bir alıp bir veriyosun, sen tatilde güzel spor yap dönüşte güzel bir kilo bekliyoruz:34:

evet canım alelacele yazdım çıkmak için kontrol ettim, sağolasın:54: tebrik ediyorum seni çok güzel kilo vermişsin, tatilden dönüşte de uğra buraya mutlaka :54:

çok güzelllll ben de bir ara 11. katta oturuyordum çok severim yüksek evleri:)

sağlığına dikkat et hasta olmayasın bi de zayıflıycam diye

akşam yemek yememişsin canım menün güzel sporu neden yapmadığını biliyorum:) kilo konusunuda kafaya takma vücudun savunmadadır şu an haftaya dökülür:)

zeynep bu hafta benim 3 kilo vermem gerek, seninle mi yarışsak acabaaaaa:44:

menü güzel ama öğlen yememişsin olmazzzzzz:20:

haftaya biliyosun her anlamda bomba olacaksın senden özellikle bekliyorum, kendini ona göre motive et kuşum:54:

teşekkür ederim şekerparem benim:54:

ayy ona hiç dikkat etmemiştim cimcime giderken o kadar çok onu eklemişki ancak el sallama olduğuna ikna oldum:)))

:16:

Mesaj sayım : 122 :6::6::6:

Ne kadar konuşmuşsun, hiç susmamışsın...

ya anlamıyorum ben mi yapamadım acaba benim göbüş hiç gitmedi iki haftadır yapıyorum ben de:43: bugün ölçünce söyliycektim unuttum gogo da haber bekliyodu benden, ben jillianı bırakıcam demiştim kendi kendime:44:

ben de deniycem çok merak ettim...

bende bi sayfada gecmiş bi sayfada gelecek var canım öle kolay oluyo :9::9: ben bide taaa salı gününe gittim spor listesi yapcam yapabilirsem :18::18::18:

öyle yapıyım bari ben de

canım ben onu sana dedim ki ausa degil :44::9::9:

biliyorum canım anladım zaten, ben onunla bu hafta yarıştım ya bugün de giremedim topiğe sen biliyor musun ne kadar vermiş diye sana sordum ama gerek kalmadı öğrendim...

günaydın kızlar kilom 64.3 menümü de yazıyım yoğunum sonra çıkıcam.... listeye eklerseniz sevinirim.

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
2 adet diet bisküvi

öğle
fırında makarna
köfte

ara
bi avuç badem

akşam
2 dilim tam buğday
taze fasulye
cacık

2lt su
spor cezam için 45 dakka mezdeke, sonra 30 dakka bisikler, 100 mekik

hıımm güzel menü ama biraz öglen agır sanki canm :52:
dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah parmak ucunda zıplama 50 kez
ılık su yeşil çay 1 dilim ekmek tam buğday
peynir domates salatalık

ara 1 ince dilim kek

öğlen 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara 3 yeni dünya

ara şekersiz nescafe

akşam fırında tavuk yanında 2 kaşık garnitür patates havuç bezelye karışık
1 bardak ayran

ara domates salatalık biber
4-5 erik
2 lokma kepek ekmekle şeker koymadan yapılmış armut marmelatına bandırıp yedim(bundan yapıcam bende güzel bi diyet tatlısı ama az yapmak lazım şekersiz olduğu için çabuk bozulur sanırım)

su 3 lt.
spor 30 dk.latin dansı(cezam için)
30 dk.lesli yürüyüşü kendim için
vee nöbet baya yoğun geçti st.2 ye kadar çalıştık
güzel canım menün de sporunda ama kek göze carpıyo :34::34:
Bu haftaki mesaj sayım 60, gelecek hafta sınav haftam olduğu için daha az olacak malum şimdiden affola

Glelim dün ki menüme

kalkar kalkmaz; 1 bardak su

Kahvaltıda ; 1 haşlanmış umurta, birazcık pynir, 1 dilim ekmek, 4 üçgen karpuz dilimi

Ara; 3 tane bu sefer taze kayısı :9:

Öğlen; 5 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt

Ara; 1 bardak süt

Akşam; tavuk sote, bol salata, yoğurt 4 kaşık

Akşam; şekersiz sütlü kahve

Su; 3 lt
Spor; Kocaya laf yetiştirme :52: Şaka bir yana yine yok :14:

Rakibim Prapunzell naptın kiloyu? Bu hafta kimdi benim rakibim :12::12::12:
güzel menün canım benim :54:
Kızlar biraz önce facebookta bir guruba birisi eklemiş; jillianla 14 günün sonucu

MBWVmCL.jpg
ay bu fark 14 günde miiii :53::53::53::53:
***4. TAKIM 310.ETAP***
eftelya_blue: (63,2 /64,3 /-1,1 /-0,87 % ) İzne Ayrılmak İstiyor Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Ausencia :(63,1 /60.4 / 2,7/2,14 % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby:(72,4 /73.4 /-1/%-0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ 58,4/1,1 /0,92% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 /65 /0,9 /0,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / 71,8 /0,3 /0,21 %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
aus tebrik ederim canım :54::54::54::54::54:
Günaydın arkadaşlar ,

Pek kırmızı olmuş bu hafta listemiz gözlerim kamaştı :1:

Pegasus tebrikler , süper bir nokta olmuş .:nazar:

Pokemon , hakkında hayırlı olsun , bir yerlerde ver de o kiloları nerde olursa farketmez :34:

Eftelya , izne ayrılmak istiyormuşsun güzelim , sağlıklı ve kaçamaksız bir izin olur dilerim .

Kilo veren tüm arkadaşlarıma da kocaman :46::46::46:

Baby canım , eksi gözüküyorsun ama geçen haftanın neticesinde biliyorum , bu hafta ben 800 gr . vermişim .

Offf yaaa , çok az kaldı 5 li rakamlara , heyecan bastı beni :52:
ah bana daha cok var 5li rakamlara :5: 1,5 kilo
Mesaj sayım : 122 :6::6::6:

ya bu mesajları kısa yoldan nasıl sayıyoruz banada ögretseniz :14::14:

menün çok dengeli olmuş canım. Ya uğraşma adamcağızla git başka spor yap....

bilimsel olarak açıklayamam ama şekeri yüksekmiş bir de biz karpuzu yeteri kadar yemek yerine tabaktaki bitene kadar yiyoruz ya Türk milleti olarak fazla geliyor tabi.

anasının nikahı artık.... Sen kaç kilo verdin yaaa ağlıycam şimdi hakkaten hüngür hüngür ağlıycam şimdi.

geçen hafta 74 düm ama evelki hafta 72.4 düm. sonuçta kilo vermiş sayıyorum kendimi gidesim de gelmiyor zaten izne ayrılmıyorum o yüzden üzülmüyorum artık kilo vermediğime, almadığım için seviniyorum. 300 - 500 versem de olur bir gün 58 olurum inşallah böyle 300- 500 lerle de olsa....

ben de deniycem çok merak ettim...

öyle yapıyım bari ben de

biliyorum canım anladım zaten, ben onunla bu hafta yarıştım ya bugün de giremedim topiğe sen biliyor musun ne kadar vermiş diye sana sordum ama gerek kalmadı öğrendim...

haa pardon canım ya bebde simdi ögrendim ausun kılosunu bende baya gerideyimde özür :5::5:

He yaaa sorma bende anlamadım , bir de ben bu hafta hafta içi sabah hariç hiç girmedim , hep dışarıdaydım :52:
Cidden çok konuşuyorum galiba:9:

Bende çoooooook hafta 300-500 gittim canım . Bence almadıktan sonra o hafta sabit kalsan bile sorun yok . Almamayı dengelemenin tek yolu da spor .

Geçen hafta çok vermiştim canım , listede o yüzden öyle .Bu hafta 800 sadece

ya bu mesajları kısa yoldan nasıl sayıyoruz banada ögretseniz :14::14:

Canıım şimdi sen sadece burada yazıyorsan işin kolay kullanıcı profiline gir , yukarıda etkinliklerimde sadece bahar2106i tıkla , bu şekilde arkadaşlarının yazdıklarını görmezsin .
Bu şekilde o hafta kaç mesaj yazdığını rahatlıkla görebilirsin .

Ben sitede seksen yerde yazdığım için öyle bakınca sadece 4.takım mesajlarımı bulamıyorum , benim yolum başka ama pratik yine.Sitede 4. takım dışında başka yerlerde de sürekli yazan varsa onlara anlatayım .

Son düzenleme:
benimle yarış :) ama önce derslerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Zeynep ablaaa ben seninle bu hafta değil tatile gitmeden önceki son hafta yarışayımolur mu? sen benden fazla spor yapıyorsun adaletsizlik olur, O zaman spor konusunda yarışırım seninle, sabah başlar gece bitiririm artık :52::52::52::52: 1 haftada bütün sporlarımı telafi edermişim :9::9:

Topraksss Hani benim ödülüm :15::15::15:

Bahar canımmesajın nasıl sayıldığını buraya yazayım dedim, gitmedi mesaj bendeözel mesajla gönderdim

Bana müsade arkadaşlar, derse döneyim :34:

***4. TAKIM 310.ETAP***
RrapunzelL :(70,8 /70 /0,8 /0,56% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
tebrikler canım güzel kilo vermişim :46::46::46:
Görmeden inanmaammm :24: Bu hafta dile kolay 1.600 kilo verdim :32:

oh oh maşallaaahhh:nazar::nazar:
Gonca abla ne güzel ya bende kaçsam haftasonu bir yerlere, Neyse 3 Haziran'da deniz sezonunu açacağım inşallah , o da birşeydir :15::15: Yolun açık olsunnnn
benim 5 hazıranda almanyadan teyzem gelicek :52::62::62::62::62:

Dünkü menümü yazmamışım :17:

Sabah:

1 Fincan yeşil çay ve kepek ekmekle yağsız tost

Ara:

1 kase kiraz
Yağsız süt

Öğle:

1 kase mercimek yemeği erişteli
4 kaşık yoğurt
Salata

Akşam:

Tavuk suyunda haşlanmış patates/tavuk
4 kaşık yoğurt
Salata

Ara:

Süpriz çözüm :9::9::9:

Karışık meyve suyu yani , yusuf öyle diyor , Elleriyle yaptı oğlum tabii babasının yardımı ile bana da içmek kaldı :16:

yazdığım her şey silinmiş bir sürü alıntı yapmıştım.Neyse şöyle aklımda kalanları özet geçeyim

1) mesaj sayım 69

2) Benle de Aus yarıştık 700 gram o vermiş :14: ben 600 verdim. 100 gram farkla kaybettim . Ona ödül ver canım bol bol yesin, dondurma, pizza, kaymaklı ekmek kadayıfı, kumpir hepsinden bir tam porsiyon birde Yusufun yarım porsiyonlarını yesin.

3)IIIIIıııııı başka ne vardı. he listemi birazdan paylaşıcam.

4)Zeynep Abla ayakta alkışlıyorum seni. Azmini kıskanıyorum valla helal olsun sana.

5)Demmay tebrikler canım . Hedefine çok az kaldı...

6)Rapunzel biz de Deniz görmüyoruz canım çok yakınız ama görmüyoruz ben şaka olsun diye yazmıştım.

7)Jelly miydi neydi o kadını 10 günde zayıflatan ne olduğunu bilmiyorum ama bende deniycem.

8) Demmay dünkü menün güzel canım çok dengeli ama başka sporlar yapsan da adamcağızı rahat bıraksan ya...Yazııııkk.

9) Gogo hayırlı yolculuklar... İnşallah iyi bir hafta sonu geçirirsin.

10)Topraksım sabah günaydın demediğim için özrümü iletmişmiydim bilmiyorum iletmediysem bunu kabul eder misin şekerparem?

11)Pegasus çoook sevindim hedefine ulaşmana. inşallah arada bir uğrarsın ben görünüşe göre uzun süre buralarda olucam. Gelirsen bir iki kelime laflarız. Gelmezsen de hakkını helal et bana emeğin geçti arkadaşım... İyi tailler diliyorum umarım çoook eğlenirsiniz...

12) Son olarak geçen hafta 74 düm bu hafta kilo veremezsem izne ayrılcağımı söylemiştim. Bu hafta 600 gr verdiğim için ve hiiiç gidesim olmadığı için izne ayrılmıyorum ...Bu Zeynep abla beni çoook hırslandırıyor ama bende icraat yok kadın çatır çatır kilo veriyor. En sonunda hedef kilomı 70 yaptırıcaksınız bana:-)

canım menünü begenmedim sabah ekmek yokmu öglen 3 kaşık salata olurmu akşam güzel spor yok sporu yapmalısııınnn:20::20::20:

yorumun için teşekkürler:42:hemen açıklayım öğlen patates salatası doktor bana demiştiki 1 dilim ekmek yerine 1 patates değişimi yap dedi yemek yerine içine 1 kaşık yağ koyabilirsin dedi hem yemek hem ekmek yerine geçti yani:9:

domates tabağını birkaç kere anlattım aa sana denk gelmedi sanırım 2 dilim ekmek kızartıyorum hakkım kadar 1 -2 dilim arası peynir domates zeytin(5) veya zeytinyağı (1 yk)
domatesi ekmeği peyniri doğruyorum yağını koyuyorum harika oluyor biraz da limon sıkıyorum:56::56: canım çekti:56::56:

yarış yapanlar sürekli birliktemi yapıyorlar yoksa her hafta değiştirebiliyorlarmı...:26:
degişiyo sürekli canım
BAHAR BABY VE BENNNNNNNNN:47: LİSTEYİ PAYLAŞMAMIŞIZ:52:

kendi listemi yazayım bari:17:

sabah
1 haşlanmış yumurta
b.peynir
domates+salatalık
yeşil çay( ausdan çaldım:52:)

ara
3 kuru kayısı
2 eti burçak
yeşil çay

öğlen
ton balıklı sandviç
yarım kola zero

ara
5 yeşil eril
3 eti burçak
yeşil çay

akşam
bir tabak taze fasulye
çok az pilav
cacık
1 dilim tam buğday

su 2,5 lt
spor
yarım saat jillian2. level
yarım saat mezdeke
15 dk yer hareketleri
menü ve spor güzell :46::46:
bu hafta benimle yarışmak isteyen varmı...:16::38:
beeeennn:32::32::32::32:
Ben de yazıyım listeyi sonra biraz temizlik yapmam lazım ablam evde deeğil o gelince yazsa olurmu topraks zaten oruçlu oldugu için akşamı yazaacak sadece

tüm gün midem bulandı pek bişey yiyemedim

sabah yarım domates 1 dilim ekmek 2 catal peynir

ara 2 kayısı 1 seftali

öğlen 4 kasık pilav 3 kasık yoğurt salatalık

ara 3 kayısı

akşam közlenmiş biber salatası 2 dilim ekmek 1 dilim peynir hem midem bulanıyodu hem de arapsaçı vardı onu sevmediğim içiin salata ve peynir yedim

SU 1 LT ANCA OLMUŞTUR
SPOR 250 MEKİK
çok dengesiz oldu farkındayım ama kullandıgım ilaç böyle midemi bulandırıyo kötü oluyorum o yzuden menü de dengesiz oluyo:43::43:

geçmiş olsun canım menün kötü degilki güzel bence arapsacı ne bide :44::44: sporda yapmışsın :54:

Back
X