• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***7. Takım 309. Etap***

lepistesinyavrucugu (88.3/89.5/1,2/%-1,36)
ipekyol (76.8/77.2/0.4/-%0.52)
maviyesil1999 (65,1/67/ -1,9/%-2,92)
dudujan (101.9/101.1/0.8/0.79)
ganfed(55/55/0/%0)kilosu aynı

7. Takım ortalaması:%-0.80
listeniz doğru kızlarrrrr

hafta sonu geliyor...benim mesaimde bitmek üzere.pazartesiye kadar bay bay..:5:pazartesi görüşürüz.haftaya sınavım var çok fazla katılım yapamayabilirim kaptan..:38: bu sınavları bir atlatayım başka birşey istemiyorum biterse mezunum bu sene.:52:

hafta sonu geliyor...benim mesaimde bitmek üzere.pazartesiye kadar bay bay..:5:pazartesi görüşürüz.haftaya sınavım var çok fazla katılım yapamayabilirim kaptan..:38: bu sınavları bir atlatayım başka birşey istemiyorum biterse mezunum bu sene.:52:

iyi tatiller canım, sen mezun ol da hayırlısıyla gerisi kolay, arada gel ama hepten boş bırakmayalım burayı:54::16:

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitmek üzere işleri toparlamam lazım öpüyorum hepinizi:):16:
eğer izinliysem artık geldiğimde görüşürüz:5: kendinize iyi bakınnnn sağlıklı kilo vermeler:52::54:

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitmek üzere işleri toparlamam lazım öpüyorum hepinizi:):16:
eğer izinliysem artık geldiğimde görüşürüz:5: kendinize iyi bakınnnn sağlıklı kilo vermeler:52::54:

hadi sana iyi tatiller ben sana cezalarını söylerim buraya da yazarım artık izinliyken yaparsın, hele bir kilo al da gel bak ben sana sorucam o zaman:33::35::37:

BAHAR BABY VE BENNNNNNNNN:47: LİSTEYİ PAYLAŞMAMIŞIZ:52:

kendi listemi yazayım bari:17:

sabah
1 haşlanmış yumurta
b.peynir
domates+salatalık
yeşil çay( ausdan çaldım:52:)

ara
3 kuru kayısı
2 eti burçak
yeşil çay

öğlen
ton balıklı sandviç
yarım kola zero

ara
5 yeşil eril
3 eti burçak
yeşil çay

akşam
bir tabak taze fasulye
çok az pilav
cacık
1 dilim tam buğday

su 2,5 lt
spor
yarım saat jillian2. level
yarım saat mezdeke
15 dk yer hareketleri

MEnünde sporunda iyi canım

Ben de yazıyım listeyi sonra biraz temizlik yapmam lazım ablam evde deeğil o gelince yazsa olurmu topraks zaten oruçlu oldugu için akşamı yazaacak sadece

tüm gün midem bulandı pek bişey yiyemedim

sabah yarım domates 1 dilim ekmek 2 catal peynir

ara 2 kayısı 1 seftali

öğlen 4 kasık pilav 3 kasık yoğurt salatalık

ara 3 kayısı

akşam közlenmiş biber salatası 2 dilim ekmek 1 dilim peynir hem midem bulanıyodu hem de arapsaçı vardı onu sevmediğim içiin salata ve peynir yedim

SU 1 LT ANCA OLMUŞTUR
SPOR 250 MEKİK
çok dengesiz oldu farkındayım ama kullandıgım ilaç böyle midemi bulandırıyo kötü oluyorum o yzuden menü de dengesiz oluyo:43::43:

sen zaten durumu özetlemişsin, acil şifalar diliyorum
Hu huuuuuuuuu bugün güsel olmuşmuyum bakemmmm, orta okul arkadaşımla buluşmayı planlıyorum:7:

Eki Görüntüle 719868 Eki Görüntüle 719869

aynen 70 kimmmm sen kimmm , süpersin , İnşallah ömründe bir daha 70'lerden fazlasını görmezsin :34:

Kızlar noldu yarışmanın sonucu?

haydi kızlar partiyeeeeeeeeeeeeeee:64::62::66::71::119::118::118::124::124:

pegasus bir daha kilolarla başın hiç belaya girmesin, tebrik ediyoruz. İyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hidi kızlar 3 çocuklu çıtır anne için hoooooop dansaaaaaaaaaa

Bütün Kızlar Toplandık (Nil Karaibrahimgil) - YouTube

$DİP2.webp $images.webp $sampanya.webp

kızlar şimdilik 3.yüz ama diğer takımlara bakamadım, çıkıyorum kargoya yetişicem akşama uğrayamazsam şimdiden iyi haftasonları
öpüyoruuuuuuuuummmmmmmmmm:54::54::54:

selam kızlar ben 8. takımdan geliyorum bu hafta kilo aldığım için cezam
nasıl pis boğaz olduğumu sizlere göstermek
geçen hafta.58.2
bu hafta:58.7
kilom yaklaşık olarak yarım kg arttı koca bogazım yuzunden
spor da yok tabi
sporda yapmayınca cezayı aldım utanıyorum diyorsunuzdur diyette olan kişi fast food yermi diye
haklısınız işte siz sakın yemeyin ve içimdeki canavarı durduramadığımdan bu durumdayım
sizler istediğiniz kıyafetleri giymek istiyorsanız benım gıbı olmayın
herkese iyi günler diliyorum

kızlar bu hafta ne oldu bana kısaca özet geçin gezmedeydim orda nete girdim ama ganı hızındaydı internet bakamadım :(

haydi kızlar partiyeeeeeeeeeeeeeee:64::62::66::71::119::118::118::124::124:

pegasus bir daha kilolarla başın hiç belaya girmesin, tebrik ediyoruz. İyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hidi kızlar 3 çocuklu çıtır anne için hoooooop dansaaaaaaaaaa

Bütün Kızlar Toplandık (Nil Karaibrahimgil) - YouTube

Eki Görüntüle 719968 Eki Görüntüle 719969 Eki Görüntüle 719970

utandim valla:17:
tesekkürler cnm,darisi hepinizin basina,herkes istedigi kiloya ulasir insallah bir an önce,gelin olacaklar kugu gibi olur,evlilerde genc kiz gibi dolanir ortalikta...

yarim saate cikacaktik,bi bakim dedim son kez durum ne,mesajini gördüm,cok mutlu oldum...

tekrar tesekkürler:38:

Back
X