- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
kızlar yeni girebildim kusura bakmayım mersinden geldik teyzemle ilgileniyorum çok kötü implant yaptırıyor agzının komplesine gelen gidende cok oluyor yazamıyorum
spor listesinin de paylaşabilirmiyim bilmiyorum düzenlenmesi gerek bir ay hazırlayamam listeyi kusura bakmayın tamam
dünki menüm
sabah kahvaltı : iki dilim ekmek peynir zeytin çay domates salatalık
ara : iki kayısı bi şeftali
öğlen : 4 kaşık patatesli tavuklu bezelye yemegi 4 kaşık zeytinyaglı bulgur pilavı yogurt
ara : bi lokma çikolata :26: çay felan
akşam : 2 tane patlıcan dolması 6-7 tane sarma zeytinyağlı hepsi kıymalı felandeilgi ekmek yok bi kase cacık
ara : yok
spor :

su : 2 litre
bugün sabaha kadar uyuyamadım uykum geliyo ama uyuyamıyorum benim dengem iyice bozuldu sabah altıda uyudum 9.30 da uyandım ne yaparsam uykum gelir acaba yada hani uyuya bilirim gözlerim kıpkırmızı olmuş

spor listesinin de paylaşabilirmiyim bilmiyorum düzenlenmesi gerek bir ay hazırlayamam listeyi kusura bakmayın tamam
dünki menüm
sabah kahvaltı : iki dilim ekmek peynir zeytin çay domates salatalık
ara : iki kayısı bi şeftali
öğlen : 4 kaşık patatesli tavuklu bezelye yemegi 4 kaşık zeytinyaglı bulgur pilavı yogurt
ara : bi lokma çikolata :26: çay felan
akşam : 2 tane patlıcan dolması 6-7 tane sarma zeytinyağlı hepsi kıymalı felandeilgi ekmek yok bi kase cacık
ara : yok
spor :
su : 2 litre
bugün sabaha kadar uyuyamadım uykum geliyo ama uyuyamıyorum benim dengem iyice bozuldu sabah altıda uyudum 9.30 da uyandım ne yaparsam uykum gelir acaba yada hani uyuya bilirim gözlerim kıpkırmızı olmuş