cidden beni en çok üzen bu cahil kelimesi oldu...üstelik hiç ummadığım kişiden olunca..
ve de benimle ilgli yazıların hemen altında okuyunca gerçekten çok içerledim ama gördümki böyle bişey yok..
açıklaman içinde çok teşekkür ederim.öyle rahatlattın ki beni.
ve özür dileyerek senle alakalı sözlerimi geri alıyorum şeker..
bence de söyleme zaten ama yeterince söylemişsin söylemediğim şeyleri..
ben böyle bişey asla düşünmem..
iyi niyetli bir şekilde yapmaya çalıştığım bişeyi hala ve ısrarla sorun olarak yansıttığın içinde ayrıca teşekkürler..
Akrep ben senin yazdığına cevap yazmaktan başka ne arkadaşlarımın yazdıklarına cevap verdim, nede konuyu uzattım.
Esra kaptan yardımcısı olr. her mesaja yaptığı yorum gibi önce senin Nurcanı yanlış anlamanı yanıtlamış ardından da abetüşün yazdıklarına yorum yapmış. Kimsenin ısrarla sorun olarak yansıttığı bir durum yok biz kaptan ve yardımcısı olarak tek kalemde rahatsızlığımızı dile getirdik o kadar, uzayan bir konu yok . Bu konuda burada kapansın lütfen.
Konu dışı şeylerle uğraşcağımıza biraz kilolarımıza konsantre olalım.
herkese günaydın güzeller,nasılız bakem
kızlar hepinizden özür dilerim özellikle funda ve takıma gireyim diye özel izin kıoparan şebodan beni takıma yazmayın kızlar bi kaç hafta daha,
takıma baya eksi getircem böle en azından birazını vereyim şu kilolarımın kızmayın bana emi,
funda söz sana gene takıma girmiş gibi paylaşım yapcam senide kendimide gene dille dişle kıza kıza eritcem ama yarışma listesine almayın beni henüz o hakkım dursun sonra kulanayım
hepinizi öptüm hade bakem bakalım kim kaç kilo vermiş...
günaydnnnnnn hatunlar a.s. Şeniz nasılsınız bakalım geldik yine bir haftanın sonuna
hasbam nerelerdesin nan :mymeka: kaç ton bastığını yazmamışın daha :roflol:
Akrep ben senin yazdığına cevap yazmaktan başka ne arkadaşlarımın yazdıklarına cevap verdim, nede konuyu uzattım.
Esra kaptan yardımcısı olr. her mesaja yaptığı yorum gibi önce senin Nurcanı yanlış anlamanı yanıtlamış ardından da abetüşün yazdıklarına yorum yapmış. Kimsenin ısrarla sorun olarak yansıttığı bir durum yok biz kaptan ve yardımcısı olarak tek kalemde rahatsızlığımızı dile getirdik o kadar, uzayan bir konu yok . Bu konuda burada kapansın lütfen.
Konu dışı şeylerle uğraşcağımıza biraz kilolarımıza konsantre olalım
şebom tama be güzelim kapatın kimse kimseye cevap vermesin bu konuda daha,
ama kaptanlığı almışın ele süpersin :lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis...
hee ben yazdımmı uzun yazarım işte :roflol: okuyana kadar milletin canı çıkardı tam sayfa yazılarım var benim :roflol:petüş kıs amma uzun yazmışsın haaaa kaydirigubbakcemile3
sorun kimsenin yardım etmesini yanlış anlamak değil gülüm Allah razı olsun senden çok yardımcı oldun bizlere...
Sorunumuz daha vakit varken vede analiz raporumuzu tamamlamadan takım kaptanı görevini yapmamış ben bari üstüme düşen görevi yapayım diyerek paylaşım yapılmasıdır. Her neyse ben artık hiçbirşey söylemiyorum....
Boşver canım neyse...
bak sonra pişman olursanız karışmam lülülülülülü kovulana kadar burdayım ozaman :roflol:tamam gel sen ütüle kafamızı :roflol: tanışmış oluruz hayalin sayesinde
günaydın canım Şeniz burada o cadı alttan alttan bakıyor sengözlerimebaksanab birazdan cevap yetiştirir yetiştirmezse çatlar nere gitsem karşımda çünküGünaydın abetüşcüm, seninki yok heralde daha:)
nan körüm göz değil gelmişini geçmişini okumadımda ondan :mymeka:benim hasbam körün göz kısmınla okuma mesajları düzgün oku ben yazdım üküs:)))))))))),
kaç kentalsin betüş danoşu,geleyom 7. takımın demişbaşları takımına anam kazık kaktınız hepiniz ya takımdan mezun olmak için hamile kalmanız gerekiyo sizin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:,
ancak öle mezun veriyonuz:roflol::roflol:...
kaç kentalsin betüş danoşu,geleyom 7. takımın demişbaşları takımına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?