Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar selam evdeyiz opğlm allaha şükür iyi hatta yarın kreşe bilem gönderecem çünkü işyerinden aradılar bir toplantıya gitmem lazımmış fazla yazamıyorum bi hayalim gelmiş geri onu okudum kendinize iyi bakın

şahnurum geçmşler olsun canım . iyi olmasına çok sevindim . funda puanlı diyeti bende tuttum canım bak bbunu bende deneyebilirim

Merhaba arkadaslar..Bazilariniz beni tanimayabilir. Taniyanlari uzun uzun öpüyorum. Uzun zamandir sizleri takip edemedim. Bu arada bende kilo verdim tabi. Fazla degil ama 85 kilodayim. VAllahi kac kilo ile burdan ayrildim bilmiyorum.
Biraz zor zamanlar gecirdim. Ama kendimi yavas yavas toparliyorum.

Hepinizi öpüyorum. Yine ugrarim. Kendinize iyi bakin. Önce kendiniz icin yasayin...:teytey:

AKREPCİM CAHİL KELİMESİNİ SENİN İÇİN DEĞİL TATİLE GİTTİĞİ BAZI AKRABALARI İÇİN KULLANDI NURCAN SEN YANLIŞ ANLAMIŞSIN ŞEKER

Evet nurcan o kelimeyi tatile gittiği akrabaları için kullanmıştı.

kızlar akrepten alıntı yapmış nurcanım altına yazmış sanırım ondan oldu yanlış anlaşılma...

günaydın
dün akşam işkembe çorbası içtim+salata yedim
bu sabah 1gevrek +1 peynir+çay

kızlar bugünkü listede benim kilomu aynı yazın.dün regli oldum.su anda 1 kg fazla çıkıyorum.2 gün önceki kilom 81.2 isterseniz onu da yazabilirsiniz.

günaydınn bende bu sabah çıktığımda 77,2 çıktım ama dün adet oldum onun etkisi eminim var

hesaplamayı burda yapıcam yanlış yaparsam uyarırsınız
77-77,200=-0,20
-0,20/77*100=-0,25

bu sabah yarım simit az perynir 2-3 dilim domates ve salatalıkla kahvaltımı yaptım

herkese günaydın güzeller,nasılız bakem
kızlar hepinizden özür dilerim özellikle funda ve takıma gireyim diye özel izin kıoparan şebodan beni takıma yazmayın kızlar bi kaç hafta daha,
takıma baya eksi getircem böle en azından birazını vereyim şu kilolarımın kızmayın bana emi,

funda söz sana gene takıma girmiş gibi paylaşım yapcam senide kendimide gene dille dişle kıza kıza eritcem ama yarışma listesine almayın beni henüz o hakkım dursun sonra kulanayım
hepinizi öptüm hade bakem bakalım kim kaç kilo vermiş...

günaydın şekerler...
kilomu bildirip çıkıcam hemen..bankaya gitmem gerekiyor...öğlene kadar giremezsem diye kilomu yazıp çıkmak istedim..
69,4
çok şükür gitmiş biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…