Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzu damadım da çok yakışıklıymış hee gördüm resmini bende bi ara gelinin resmini koyarım :roflol: bu arada sizin topikten resmi koyduğun yerde suus nicli üye var tut kolundan getir o zilliyi buraya kilolarından şikayetçi selamımı söle o anlar :roflol:

gelinimin resmini sabırsızlıkla bekliyorum...
a.s. mesaj alınmıştır...

kızlar sabah 4 altınbaşak
öğlen yarım pide salata ayran yedim

esracım maşallah oğluş çok tatlı hayırlı ömür versin Allah

nurcanım gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım

hayalim ee napıyoruz şimdi hadi denemediğimiz bişeyler varsa hazırım ben heheee:)))))

hoşbuldum fundacım iim canım sen nasılsın . ben bi şok yapacam ama cesaret edemiyom gerisin geri almiim diye . hayalim gitti sanırım denediği acı çehremiydi onun

selam kızlar.
hayal hoşgeldin takıma.
sabahtan beri işten başımı kaldıramadım.daha şimdi yemek yiyebildim.okadar acıkmışım ki herşeyi yiyebilirdim.
saat 11 gibi 1 kaşık kuru üzüm yedim
14:30 da 4 kaşık türlü+2 kaşık haşlanmış iç bakla+4 kaşık yoğurt+2 dilim ekmek.(fazla oldu galiba)
ama açlıktan başım dönüyodu elimde değildi.akşama hafif yerim artık

selam arkadaşlar bende yediklerimi yazim sabah 6 altınbaşak peynir reçel zeytin domates öğle çorba altınbaşak salata 2-3 kaşık yoğurt kızlar 3akşamdır iştahım okadar çok açıkki kendime hakim olamıyorum regl yeni bitti sanki yeni başlıyormuş gibi canım tatlı istiyor ve doymak bilmiyorum kilo almadıysam iyidir

bende öğlen 6 yemek kaşığı türlü ve bir dilim çavdar ekmeği yidim...

sonra ara 1 adet çikolata kaplı püsküüt

ya şimdi yine acıktım yoğurt yedim yarım kasee

akşam pusuda beni bekliyor..

yok kiz bir dilim tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…