Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah altınbaşak yedim
öğlen sebze yoğurt ve az ekmek

hepinize iyi haftasonları canlarım öpüldünüz

Ben Çıkıyorum kızlar ıyı hafta sonları herkese
bu hafta sonu Çok dıkkatlı olacaĞım sızlere sÖz verıyorum hazır kılo vermeye baŞladım deĞılmı hepınızı ÖpÜyorm
hafta sonu vakıt bulabılırsem gÖrÜŞÜrÜz

saol canim ben sana sasirdim dogrusu okada spor yapiyosun sadece 400 gr vermiisn

şeker bu hafta fazla yapamadım spor..
birde ben diyet yapmıyorum..herşeyden yiyorum sadece spora ağırlık veriyorum
bu aralarda vücut direniyor sanırım epey ağırlaştı..şakkıdı

Ben bugün öğlen:1gevrek+1karper+1 meyve suyu
akşam:1 parça ızgara et+1salata+3 kaşık yoğurt+1 kase çorba
2 saat önce 2 top dondurma

huuuuuuuuuu kimse yokmu.
kapanışı da açılışıda ben yapıyorum bu kez.
sabah yürüyüşümü yaptım 40 dakika+çiçek ekmeğin 1 parçasına domat+peynir+salatalık koyup yedim+1/2 bardak süt içtim.
yarın yazaman evde yokum.pazartesi görüşmek üzere.herkese iyi tatiller.

günaydın günaydın...
güzel bir hafta sonu olsun hepimiz için

sabah kahvaltım:
1,5 dilim kepek ekmeği,küçük dilim yumurta,2 zeytin,1 kibrit kutusu büyüklüğü peynir,bol söğüş,şekersiz açık çay..

dün yediklerimse:
sabah; kavurma,soğan,ekmek,şekeriz çay
öğleden sonra seminer vardı.patates salata,yoğurtlukornişon turşulu bir karışım,peynirli milföy börek,ağlayan pasta ve şekersiz çay..
akşam yemeğim salatalık
aralarda bol su

ara:firik
öğle: patlican tava,domatesli bulgur pilavı,bol salata
ekmek hakkımdan vazgeçtim yerine pilav yedim

kızlarcım nasılsınıoz geömişi baya bi okudum sizleri özlemişim
kuzu funda şebo şahnur nurcan nasılsınız şekerler hayalim hoşgelmişsin tekrar hepinize kolay gele yeni arkadaşlara da selam
ilerde boş yer olursa ben de atlkarım belki şebom
okul bitecek ya paylaşım kolay olur hepinizi seviyor ve öpüyorum koklaya koklya

bengigökcüm hoşgeldin şeker...
arada gel de renk kat takımımıza şeker

kimsecikler gelmemiş hala.........
sabah:2 zeytin,birkibrit kutusu büyüklüğünde peynir,bol söğüş,bir dilim kepek ekmeği
öğle:zeytinyağlı yaprak sarma,semizotlu cacık
ara:bisküvi
ara:erik,yenidünya

selam millet ben geldim ama şuan çok işim var..bavulları yerleştiriyorum,çamaşır atıyorum sürekli makinaya ve dünya kadar ütü var..2 saat önce geldik.aslında dinlenmek istiyorum ama çok iş kalacak sonra...bu hafta sonuçlar pek iç açıcı değildi galiba baktımda...
ben tartıya hiç çıkmadım kendi tartım olmadığı için..dikkat etmeye çalıştım ama nereye kadar..arada ağzıma attım yalan değil..annem dünyaları yaptı...mükellef kahvaltılar,muhteşem akşam yemekleri...az yedim ama kilo aldım diye korkuyorum
heee bu arada çok az yürüyüş yapabildim..sadece 2 gece..sonra hep misafir geldi..hep doluyduk..sabahlarıda ben kalkamadım..şimdi çıkmam lazım..öpüyorum sizi

günaydınlarrr

ara:firik
öğle: patlican tava,domatesli bulgur pilavı,bol salata
ekmek hakkımdan vazgeçtim yerine pilav yedim
firik ne şeker yaa hiç duymadım ben

ayyücem canım hoşgeldin kendini özlettin kızların nasıl canım okullar kapanınca gel tabii bol bol vaktin olcak takımda boş yer olmasa da takımdaymış gibi olursun

özgem hoşgeldin canım ee kolay değil şekerim yaa annenin yanına gittin neler neler hazırlamıştır kimbilir

neyse kuzucum bu kadar kötü duruma rağmen 9. olmuşuz hiç yoktan iyidir

bana gelince haftasonu hiç giremedim kusura bakmayın dün oğluşun çim hokeyi turnuvası vardı ordaydık yediklerme dikkat etmeye çalıştım kaçamağım ctesi akşam küçük 1/2 dilim yaş pasta idi dün se akşam yemeği yerine 1 küçük lahmacun yedim haa bi de 8-9 tane badem yedim5-6 tane fıstıkla beraber biraccık bozuldu ama ctesi sabah ve bu sabah 1 saat yürüdüm ve parktaki aletleri yaptım ayrıca ctesi alışverişe gittiğimizde tam 2,5 saat tempolu olmasa da yürüdüm

kızlar diyetisyenim değişti gittiğim salondaki yeni bir diyetisyen başladı diyetimi değiştirdi etoks falan yasakladı yürüyüşü ya haftada 3 gün tempolu 1 saat yada 5 gün 30-40 dk civarı olacak dedi çok düşük kalorili diyet olduğu için kilo veremiyorsun dedi ben kilo takıntımdan bahsettim sakın haa kiloyu düşünme diye sıkı sıkı uyardı size son diyet listemi yazayım bakalım nasıl bulacaksınız bana fazla geldi ama bu şekilde yiyeceksin dedi

Sabah(07.30)
2 ince dilim tam tahıllı ekmek/çavdar(50 gr)
1 kibrit kutusu yarım yağlı beyaz peynir(30 gr)
çay şekersiz
söğüş yeşillik(1 domates,1 salatalık,yeşillkik)

ara öğün(10.00)
3 adet kuru kayısı+ 2 adet ceviz içi

öğle1230-13.30)
8 yk sebze yemeği
1 kutu ayran/2-3 yemek kaşığı yoğurt
1 ince dilim ekmek
söğüs salata

ara öğün (14.30-15.00)
1 porsiyon meyve+1 büyük boy galeta
(1 küçük boy elma=1 orta boy şeftali=1 küçük boy muz=10 adet erik=6-8 adet çilek= 4 adetyeni dünya=4 adet kayısı=15 adet kiraz=1 ince dilim karpuz)

akşam (18.30-19.00)
1 kase çorba
2 adet ızagara köfte(60 gr)=60 gr ızgara tavuk=90 gr balık
4 yemek kaşığı bulgur pilavı=pirinç=makarna
1 su bardağı ayran=2-3 yk yoğurt
söğüs salata

kurs için;
50 gr sandwich ekmeği+2 adet ızagara köfte(60 gr)=60 gr ızgara tavuk=90 gr balık=60 gr peynir+ bol söğüs+1 kutu ayran

araöğün: 3 adet etiform bisküvi+şekersiz çay

ara öğün: 1 porsiyon meyve+1 su bardağı süt

***haftada 1” gün sabahki peynir yerine 1 adet haşlanmış yumurta
***4 yk kurubaklagil tüketildiğinde 4yk makarna=pilav tüketilmiycek.
***haftada 3 gün 60 dk tempolu yürüyüş
***2 top dondurma=1 sb süt

herkeze günaydınnn
sabah tartıldım ve 75,5 çıktım:lepi: çok mutluyum vermeye başaldımmmm

hafat sonu hiçççç kaçamak yapmadım kendimle gurur duyuyorum
bu sabahta
2 şeri domates 1 salatalık 1 parça lığt beyaz peynir ve 1 dilim buğday ekmeği yedim şimdi suyumu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…