- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
saol canim ben sana sasirdim dogrusu okada spor yapiyosun sadece 400 gr vermiisn
firik ne şeker yaa hiç duymadım benara:firik
öğle: patlican tava,domatesli bulgur pilavı,bol salata
ekmek hakkımdan vazgeçtim yerine pilav yedim
ayyücem canım hoşgeldin kendini özlettin kızların nasıl canım okullar kapanınca gel tabii bol bol vaktin olcak takımda boş yer olmasa da takımdaymış gibi olursunkızlarcım nasılsınıoz geömişi baya bi okudum sizleri özlemişim
kuzu funda şebo şahnur nurcan nasılsınız şekerler hayalim hoşgelmişsin tekrar hepinize kolay gele yeni arkadaşlara da selam
ilerde boş yer olursa ben de atlkarım belki şebom
okul bitecek ya paylaşım kolay olur hepinizi seviyor ve öpüyorum koklaya koklya
özgem hoşgeldin canım ee kolay değil şekerim yaa annenin yanına gittin neler neler hazırlamıştır kimbilirselam millet ben geldim ama şuan çok işim var..bavulları yerleştiriyorum,çamaşır atıyorum sürekli makinaya ve dünya kadar ütü var..2 saat önce geldik.aslında dinlenmek istiyorum ama çok iş kalacak sonra...bu hafta sonuçlar pek iç açıcı değildi galiba baktımda...
ben tartıya hiç çıkmadım kendi tartım olmadığı için..dikkat etmeye çalıştım ama nereye kadar..arada ağzıma attım yalan değil..annem dünyaları yaptı...mükellef kahvaltılar,muhteşem akşam yemekleri...az yedim ama kilo aldım diye korkuyorum
heee bu arada çok az yürüyüş yapabildim..sadece 2 gece..sonra hep misafir geldi..hep doluyduk..sabahlarıda ben kalkamadım..şimdi çıkmam lazım..öpüyorum sizi
günaydın...
Özgecim Hoşgeldin canım :1hug:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-17.html
bu hafta dokuzuncu olmuşuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?