hasretim34 Takımın en iyisi olmuşsun, tebrik ediyorum.
8 mayıs : 79,5
22 Mayıs : 75,3
değişim % 5,28 (4200 gr)
1. kural gereği olması gereken : Vermesi gereken kg. vermiştir.
5 haziran itibariyle vermesi gereken kg : Vermesi gereken kg. vermiştir.
Günaydın kızlar.
Kimden başlayım bilemedim:)
Özgecim hoşgeldin, anne yemekleribaşkadır tabi, ama sen yinede dikkat etmişsin bravo, biz bir hafta sonun kendimize hakim olamıyos, minik kuzu nasıl?
Şahnurcum oğluşunun iyi olmasına sevindim, yeni diyetisyenin hayırlı olsun, dediği doğru olabilir. şekercim yarım pastayı yemişsin,(ooohh afiyet olsun) üstüne yediğin o 3-5 kuruyemişde yarım pasta kadar nerdeyse 100 gr fıstık badem vs. kalorisi 650, ordan 200-300 kalori almışsın, üstelik karnını doyuran birşey de değil, sen daha öncede fındığa dadanmıştın hatırlıyorum. Bence kuruyemişe hiç dokunma şeker.
Deryacım ne yaptın hafta sonu, dediğpini tutabildin mi şeker.?
Akrepcim evet bugünden itibaren herşey çok farklı olacak. Senin seminer bol kalorili olmuş ama akşama telafi etmişsin bravo.
Hatırladığım
esra-şebnem
akrep-özge
funda- ? kimle eşti (yellow muydu)
Şimdi yeni gelen arkadaşlar, sizede anlatalım 2 li gruplarla birbirimize hesap vereceğiz. Haftalık 4 saat yürüyüş 200 mekiki gibi bunu belirleriz tekrar, gruplara katılmak isteyen bende varım desin.
Yasemin oğluşunun iyi olmasına sevindim. Ama şekercim kural ihlali yaptın. 12.yi geçtin, bildirimini evden çıkmadan yada Perşembe akşamı yapmalıydın. Geç bildirimden dolayı ilk uyarını aldın maalesef.
Ayyüce hoşgeldin tatlım, takımda yer olursaalırız tabii olmazsa takımdaymış gibi yazışırsın bizle.
Bugün fısat olunca kuralları koyduğumuz günden bugüne kim ne kadar vermiş hesaplayacağım. Aylık % 1,5 veremeyen 1. kurala istinaden ayrılacak biliyorsunuz.
şeker kaydirigubbakcemile3firik ne şeker yaa hiç duymadım ben
hoşgeldin şeker...selam millet ben geldim ama şuan çok işim var..bavulları yerleştiriyorum,çamaşır atıyorum sürekli makinaya ve dünya kadar ütü var..2 saat önce geldik.aslında dinlenmek istiyorum ama çok iş kalacak sonra...bu hafta sonuçlar pek iç açıcı değildi galiba baktımda...
ben tartıya hiç çıkmadım kendi tartım olmadığı için..dikkat etmeye çalıştım ama nereye kadar..arada ağzıma attım yalan değil..annem dünyaları yaptı...mükellef kahvaltılar,muhteşem akşam yemekleri...az yedim ama kilo aldım diye korkuyorum
heee bu arada çok az yürüyüş yapabildim..sadece 2 gece..sonra hep misafir geldi..hep doluyduk..sabahlarıda ben kalkamadım..şimdi çıkmam lazım..öpüyorum sizi
tebrikler şeker77,2 den 75,5 indim acaba bu haftada 1,5 kg verebilirmiyimkii??
evet canım yaaa...ne zaman kararlı olsam böyle şeyler olur zaten...ama akşamı dikkat ettim yinedeGünaydın kızlar.
Akrepcim evet bugünden itibaren herşey çok farklı olacak. Senin seminer bol kalorili olmuş ama akşama telafi etmişsin bravo.
.
anaammm çok mutlu oldum yaaahihoyyyt beni acaip motive etti bu umarım bu hafta veririm 700 gr mı4. takım( takım içi analiz sonuçları)
akrep33
8 mayıs : 69,8
22 Mayıs : 69,4
değişim % 0,57 (400 gr)
1. kural gereği olması gereken : 70,3 (%1,60)
5 haziran itibariyle vermesi gereken kg : 0,7
arkadaşlar biz 9.olmuşuzama bu bizim takımızıza yakışmaz lütfen canlanalım
bu arada ben gene kahvaltı yapmadım
bende yaa öldüm hafta sonu hiç durmadım acaip ter attımevettt bende varım hafta sonu yürüyüş yapamadım ama dip köşe ev temizledim 5-6 saat oturmadım hiç durmadan çaılştım haftaiçi dediğim gibi hergün eve yürüyerek gidiyorum buda bazen 1 saat bazen 45 dk sürüyor
ne yiyosun kız şeker..yeme eğer iştahına engel olamıyosan süt iç hemen hem iştahı kesiyor hemde tok tutuyoray ya nasil utandim simdi ben 2 gündür adetim ve yedigimin haddi hesabi yok hakim olamiyom kendime yaa üff olacam gene 80
bu arada kizlar esimi kandirdim sonunda ve kosu bandini aldim ama daha gelmedi bugün yarin gelir ins ses cikarmaz yoksa esimin agzi durmaz ben sana demedimmi diye -tatlicadiarzu-
yasemin tebrik ederim canım...
kızlar yaa çok yoruldum beeen.dahada işim dolu offff...bu yaz taşıncaz diye kışlıklarla uğraşıyorum..boş kaldıkça az kullanılan eşyaları kaldıracağım yavaş yavaş...
acıktım ben adam gelmedi hala...2 tane altınbaşak yiyeyim bari..bu arada geçmişi okuamadım kime ne olmuş,iyimisiniz bilmiyorum..boş bir anımda okuyacağım yada biri özet geçebilirmi:)))
bugün hastaneye gittim kan verdim..hem aç hemde tokken
açlık ve tokluk şekerine bakıcaklar..hormon felanda var bakalım 6 tüp kan aldılar..
sonuçları merakla bekliyorum
şeker kaydirigubbakcemile3
firik nohutun taze hali.......bizim burda dalıyla satılır..kabuklu meyve şeklinde olur dalında zaten zar gibi kabuğu onu açıp taze nohutu yersin..benim kız pek sever de onunla yedik
hoşgeldin şeker...
sanırım durumlar hesapladığın gibi olmamış dimii:jeyyar:
umarım kilo almamışsındır
tebrikler şeker
evet canım yaaa...ne zaman kararlı olsam böyle şeyler olur zaten...ama akşamı dikkat ettim yinede
anaammm çok mutlu oldum yaaahihoyyyt beni acaip motive etti bu umarım bu hafta veririm 700 gr mı
yalnız şeker anlamadığım
olmam gereken kilo oldu neden 70,3? orda bir yanlışlık var sanırım dimi
klava:çok kötüüüü
kahvaltı çok önemli geciktirmemelisin
bende yaa öldüm hafta sonu hiç durmadım acaip ter attım
ne yiyosun kız şeker..yeme eğer iştahına engel olamıyosan süt iç hemen hem iştahı kesiyor hemde tok tutuyor
hadi bakalım gözün aydın
bugün hastaneye gittim kan verdim..hem aç hemde tokken
açlık ve tokluk şekerine bakıcaklar..hormon felanda var bakalım 6 tüp kan aldılar..
sonuçları merakla bekliyorum
4. takım( takım içi analiz sonuçları)
fguler
8 mayıs : 85
22 Mayıs : 84,7
değişim % 0,35 (300 gr)
1. kural gereği olması gereken : 83,7 (%1,55)
5 haziran itibariyle vermesi gereken kg : 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?