Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay ya nasil utandim simdi ben 2 gündür adetim ve yedigimin haddi hesabi yok hakim olamiyom kendime yaa üff olacam gene 80

canim sorun degil ama birsey daha var bizim burda saat bir saat geriden geliyorya ben onu unutmusum yetisirim diye giderken yapmadim kendi hesabima göre yetistimde ama unutmusum trnin 1 sat önden gittigini neyse bundan sonra olmaz zaten bu arada bende varim su ikili grup olayina

bu arada kizlar esimi kandirdim sonunda ve kosu bandini aldim ama daha gelmedi bugün yarin gelir ins ses cikarmaz yoksa esimin agzi durmaz ben sana demedimmi diye -tatlicadiarzu-

ins canim saol sükür iyi hafta sonu mevlüdümüz var bu hafta cok yogun gececek yogunlukta versem bari almasamda yeter aslinda

firik ne şeker yaa hiç duymadım ben
şeker kaydirigubbakcemile3
firik nohutun taze hali.......bizim burda dalıyla satılır..kabuklu meyve şeklinde olur dalında zaten zar gibi kabuğu onu açıp taze nohutu yersin..benim kız pek sever de onunla yedik

hoşgeldin şeker...
sanırım durumlar hesapladığın gibi olmamış dimii:jeyyar:
umarım kilo almamışsındır
77,2 den 75,5 indim acaba bu haftada 1,5 kg verebilirmiyimkii??
tebrikler şeker
Günaydın kızlar.

Akrepcim evet bugünden itibaren herşey çok farklı olacak. Senin seminer bol kalorili olmuş ama akşama telafi etmişsin bravo.

.
evet canım yaaa...ne zaman kararlı olsam böyle şeyler olur zaten...ama akşamı dikkat ettim yinede
4. takım( takım içi analiz sonuçları)

akrep33
8 mayıs : 69,8
22 Mayıs : 69,4
değişim % 0,57 (400 gr)
1. kural gereği olması gereken : 70,3 (%1,60)
5 haziran itibariyle vermesi gereken kg : 0,7
anaammm çok mutlu oldum yaaahihoyyyt beni acaip motive etti bu umarım bu hafta veririm 700 gr mı

yalnız şeker anlamadığım
olmam gereken kilo oldu neden 70,3? orda bir yanlışlık var sanırım dimi
arkadaşlar biz 9.olmuşuz ama bu bizim takımızıza yakışmaz lütfen canlanalım
bu arada ben gene kahvaltı yapmadım
klava:çok kötüüüü
kahvaltı çok önemli geciktirmemelisin
bende yaa öldüm hafta sonu hiç durmadım acaip ter attım
ay ya nasil utandim simdi ben 2 gündür adetim ve yedigimin haddi hesabi yok hakim olamiyom kendime yaa üff olacam gene 80
ne yiyosun kız şeker..yeme eğer iştahına engel olamıyosan süt iç hemen hem iştahı kesiyor hemde tok tutuyor
bu arada kizlar esimi kandirdim sonunda ve kosu bandini aldim ama daha gelmedi bugün yarin gelir ins ses cikarmaz yoksa esimin agzi durmaz ben sana demedimmi diye -tatlicadiarzu-

hadi bakalım gözün aydın

bugün hastaneye gittim kan verdim..hem aç hemde tokken
açlık ve tokluk şekerine bakıcaklar..hormon felanda var bakalım 6 tüp kan aldılar..
sonuçları merakla bekliyorum

yasemin tebrik ederim canım...
kızlar yaa çok yoruldum beeen.dahada işim dolu offff...bu yaz taşıncaz diye kışlıklarla uğraşıyorum..boş kaldıkça az kullanılan eşyaları kaldıracağım yavaş yavaş...
acıktım ben adam gelmedi hala...2 tane altınbaşak yiyeyim bari..bu arada geçmişi okuamadım kime ne olmuş,iyimisiniz bilmiyorum..boş bir anımda okuyacağım yada biri özet geçebilirmi:)))

hosgeldin canim sende

canim ne yedigimi ne sen sor ne ben söyiim ne blursam yiyomklava:sütü denerim

akrep33 doğru söylüyorsun kahvaltı çok önemli benim kusurumda buu kahvaltı yapamama
aşıcam kendimdeki bu engeli bakalım zamanla

bugün hastaneye gittim kan verdim..hem aç hemde tokken
açlık ve tokluk şekerine bakıcaklar..hormon felanda var bakalım 6 tüp kan aldılar..
sonuçları merakla bekliyorum

inşallah sonuçların iyi gelir canım
valla sorma durumlar istediğim gibi olmadı evet ama sadece yürüyüş kısmında olmadı aslında diğerleri gözen batan şeyler değil..mesela o kadar börek tatlı yapıldı..herkes yapmıştı annem,anneannem,teyzem..kime gitsem hamurişi tatlı..ama ben hiç yemedim onlardan..
kahvaltları kaçırdım biraz..bide annem lezzetli olsun diye yemekleri bol zeytinyağlı yapar..onlardan yedim ama tabak tabak değil..ama yinede canımı sıkan onlar aslında..zeytinyağı çok kalorili ya ondan

4. takım( takım içi analiz sonuçları)

fguler
8 mayıs : 85
22 Mayıs : 84,7
değişim % 0,35 (300 gr)
1. kural gereği olması gereken : 83,7 (%1,55)
5 haziran itibariyle vermesi gereken kg : 1

oy oy oyyyy
şebom teşekkür ederim canım kendime napayım bilmiyorumklava:

özgecim gelmiş hoşgelmiş hadi canım başlayalım birbirimizi asılmaya
bu arada o kadar güzel yemeğe karşı gösterdiğin irade için tebrik ederim canım

ayyüce canım hoşgeldin sen yine gel sık sık paylaşımda bulun canım uzak durma özledim valla

yasemincim kuzunun iyi olmasına sevindim canım Allah damatlıklarını da göstersin

şahnurcum oğluş iyileşti herhalde maçlara katılıyor çok sevindim bu arada yeni listeni inceledim de süper valla her şey var hiç aç kalmazsın ama eski listene göre fazla dimi inşallah kilo almazsın şekerim

bu arada sabah kepekli ekmek 1.5 dilim peynir
öğlen 4 kaşık kadar kuru fasulye 2 kaşık da bezelye 1 dilim ekmekle yedim
ara yapmadım

tebrik eden arkadaşlara çokk teşekkürler bana çok motive oldu bu 1,5 kg
öğlen taze fasülye ve domates çorbası içtim yemekte sadece fasülyeleri yedim çünkü yemek yağlı geldi biraz o yüzden ayıkladım
ben hertürlü şeye varım arkadaşlar eşleşebilirimde analizede girebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…