Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yorumların hepsine güldüm de özellikle diğerlerini sildim bu beni kopardı hala gülüyorum
millet diyecek hatun sıyıttı
Niye kizz :) :) ama napim zeynosda kacamak yaptiii
seni sevmeyen var mı baharım :)
pide ekmek yemek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Tamam tamam yemicem :) :) sahurda biraz yesem bari
bahar işte kaçamak yapmak için fırsat kolluyor :)

He valla :) :) :) hele hele simdi canim o kadar cok sey istiyoki uuff

Niye kizz :) :) ama napim zeynosda kacamak yaptiii

Tamam tamam yemicem :) :) sahurda biraz yesem bari

He valla :) :) :) hele hele simdi canim o kadar cok sey istiyoki uuff
bahar otur bir tüm pideyi ye canım :))))
benim canımda cok sey istiyor ama topigimizin adı ney güzelim ??

Geldim kızlar.gökçem yarın tartıda görcem ben ebemi yanlız degilsin merak etme..

Goncam nasılsın, nasıl gidiyor bu hafta kilo durumları
işle senin de dertlerin vardı benim gibi hallettin mi?

İşyeri hala aynı hemşirelik kadar suistimale açık bi meslek yok sanırım.sabah tartılmak istemiyom ben yaa vermedim kilo versem şaşardım zaten.

işyeri hala aynı hemşirelik kadar suistimale açık bi meslek yok sanırım.sabah tartılmak istemiyom ben yaa vermedim kilo versem şaşardım zaten.

olsun canım ya tartıl sen, napalım zaten yemek sevmeseydik şişman olmazdık, estek köstek gidiyoruz işte

iş için de haklısın her işin zorluğu var tatlım sıkma canını, bende bazen evde oturayım bıktım diyorum ama sonra kendimi biliyorum mümkün yok çalışmadan duramam. Hergün yüz tane insana laf anlatıcam diye canım çıkıyo benim de, bir de terslikler oldumu ohhh tadından yenmiyo :))

Niyr beni.kimsr semiyo yaaaa :'( hih agyadim iste hih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…