- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
canım kocişle başbaşayız kız yok can sıkıntısı çıkıyoz yürüyoz.kız varkende bi ben bi adam yürüyo.sporun güsel tatlım.kemalpasalar olmasa iyiymişş.tatlı dışında güsel menün
güsel menün baharcımmm. derse baslamadan önce olabildiğince kilo vermeye bak...
menün güsel gonca ablamda o kadar yürüyüşü nasıl yapıyosunuzz.ben mi vakit bulamıyorumm:44:
güsel menün gökçecim. bebek arabalarıyla yokuş çıkmak ölüm resmennn. bi de bizim apartmanda asansör yok. bi elimde oğlum bi elimde araba merdiven cıkmaktan helaak oldummm
yok tatlım bakmadım. dedim ya bi anlık oldu. bakmaya fırsat olmadan coktan midemdeydi
güzel olmuş beğendim.menümü yazayım
sabahh
2 dilim uno denge lıght
1 küçük ton balığı
gec kalktım ara yokk
öğlen
5-6 kasık patates yemeği
salata
akşam
4 kasık taze fasulye
3 kasık pilav
salata,
yogurt
leslie 3 mil yaptım
3 lt su
kızlar. size bişey sorcam..doğum kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz. bazen diyorum bende mi anormallik var. 5 ay oldu. ama hala daha eski halimden eser yokk. dun bankaya gittim.elimde bebek cantası var. girişteki stajyer kız demesin mi hamilemisiniz diiye. yerin dibine girddim yaayok daha yeni doğum yaptım diyebildim sadecee
![]()
benim doğum kilom yavaş yavaş gitmişti 78 le doğum yaptım kız 16 aylıktı işe başladım 68 dim işte koştururken 3-4 kilo 1 ayda gitti,çalıştığım servis yoğundu baya .