İsmin nedir?
İsmim Deniz.
Kaç yaşındasın? Burcun ne? doğum günün ne zaman?
22 yaşındayım, 9 Mayıs 1991 doğumluyum, burcum Boğa:)
Dış görüntünü tarif eder misin?
Balık etli, sarı saçlı, kahve gözlü, güleryüzlü biriyim:))
Boyun Kaç?
Boyum 167 cm
Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
2 kardeşiz biz. Bir kız kardeşim var, benden 1 yaş küçük, ikiz gibi büyüdük ilkokul, liseyi aynı sınıfta okuduk, üniversite aynı şehirde olmadı ama:) o da benim gibi sarı saçlı, boyu da 179 cm, kendisi en yakın arkadaşım gibidir:) Annem ev hanımı, o da sarışın:) Babam da gemi makine mühendisi, emekli şimdi.
Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
Bursalıyız diyoruz, bütün ailenin buluşma noktası Bursa olmuş ama, annemin tarafı aslen Eskişehirli, babamın babası Mersinli, annesi de Bulgaristan göçmeni:) Biz de kardeşimle birlikte Kanada'da doğduk, ben 4 yaşındayken Türkiye'ye geldik, İstanbul'da büyüdüm:)
Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
Şu an çalışıyorum, yaz için geçici bir iş, bir şirkette ihracat sorumlusuyum. Normalde İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliğinde okuyorum 2014 ocakta bitecek azıcık uzadı okulum, 1 dönem:)
Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
Evli değilim, ama evlenmek istiyorum, inşallah 2014 yazında:))
Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
Yok, evlenince de hemen değil bir 3 sene sonra düşünüyorum.
doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
Yapmadımmm
Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
Lise zamanı hep 56 kiloydum, üniversitenin ilk yılında en fazla 72 kiloya kadar çıktım, önceden tartıda 60'lı kiloları görüp hemen diyete başlayan ben 70'lere çıkmıştım. Neyse ki bu kötü gidişatın farkına varıp o yaz 61 kiloya düştüm, sonra yine al ver derken bu gruba geldiğimde 67,5 kilo idim, şimdilerde 65 civarındayım. Hedefim 57! Sonrasında da 55'in üzerine çıkmamak:))
Kilo alma maceran nedir?
Ben normalde 56-57 kilolarda gidip geliyordum, ne zaman üniversiteye geçtim, aileden uzak, yurtta bir yaşantı sürmeye başladım, o zaman kızlarla hadi gecenin köründe lahmacun söyleyelim, dürüm söyleyelim derkeeen bir sürü kilo aldım. Hep düzensiz ve çok yemekten aldım kiloları. Aslında her yaz da kız kardeşimle sahilde koşup, pilates yapıp kışın aldığımız kiloları verirdik, ancak son 2 yazdır stajlardan dolayı birikti bu kilolar
Nasıl diyete başladın? Seni tetikleyen neydi?
Üniversitede tatillerde eve gittiğimde annemle babam her seferinde, kilo almışsın çok nolmuş sana böyle, diyerek beni iyice tetiklediler ve aynaları çok seven ben, aynalara bakınca kendimi beğenmemeye başlamıştım, böylece bu gruba geldim:)
En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
Psikolojik, şizofrenik filmleri ve romantik komedileri çok severim. Kendimi müzik konusunda kısıtlamıyorum, genellikle yabancı şarkılar dinliyorum ama duygu durumuma göre hareketli pop veya slov şarkılar tercih ediyorum:)
Hiç hayvan besledin mi?
Evet çok besledik ailecek, ailem hayvanları çok sever, farklı zamanlarda 3 köpek besledik, bir sürü balığım oldu (hiçbiri 1 aydan uzun yaşamadı ( ), bir sürü civcivim oldu, 2 muhabbet kuşumuz oldu, 2 adet de su kaplumbağam vardı. Bunların hiçbiri şu anda yok, bizimkilerde en güzel hayvan beslemenin sokaktakileri beslemek olduğunu keşfettiler, annemle babam her sabah mahalledeki kedilere, köpeklere ve kuşlara yemek götürürler:)
Hobilerin nelerdir?
En sevdiğim şey, sosyal olmak, insanlarla konuşup muhabbet etmek, paylaşımda bulunmak. Onun dışında pilates yapmayı çok severim, ruhu rahatlatıp, huzura kavuşturan aktivitelere de bayılırım, yeni yerler gezip keşfetmek de fırsat buldukça yaptığım ve daha çok çok yapmak istediğim bişey:)
Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
Ortak bir arkadaşımız vardı ama biz kendimiz internetten denk geldik, bunu herkese söylemem kızlar aramızda kalsın internet deyince insanlar önyargıyla yaklaşabiliyor.
kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
Kitap okurum, ama çabuk bitiremem, şu son zamanlarda islam diniyle ilgili bir sürü kitap aldım, onları okuyacağım, onun dışında kişisel gelişim kitapları favorim, roman da okurum arada:)
En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
Ben çok kızan bi insan değilim, ama karşıdaki insanın samimiyetsizliği beni mutsuz eder ve ister istemez o insandan hoşlanmam, bu durum kendi içimde beni rahatsız eder.
En mutlu olduğum da sevgilimle geçirdiğim her an:))
Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
Zayıflayınca zamanında zayıflarım diye aldığım kıyafetleri alıp giyeceğim, özellikle 54 kilo iken bana bol gelen 36 beden bi eteğim vardı onu giyicem ve işte hedefime ulaştım diyeceğim:)
İsmim Deniz.
Kaç yaşındasın? Burcun ne? doğum günün ne zaman?
22 yaşındayım, 9 Mayıs 1991 doğumluyum, burcum Boğa:)
Dış görüntünü tarif eder misin?
Balık etli, sarı saçlı, kahve gözlü, güleryüzlü biriyim:))
Boyun Kaç?
Boyum 167 cm
Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
2 kardeşiz biz. Bir kız kardeşim var, benden 1 yaş küçük, ikiz gibi büyüdük ilkokul, liseyi aynı sınıfta okuduk, üniversite aynı şehirde olmadı ama:) o da benim gibi sarı saçlı, boyu da 179 cm, kendisi en yakın arkadaşım gibidir:) Annem ev hanımı, o da sarışın:) Babam da gemi makine mühendisi, emekli şimdi.
Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
Bursalıyız diyoruz, bütün ailenin buluşma noktası Bursa olmuş ama, annemin tarafı aslen Eskişehirli, babamın babası Mersinli, annesi de Bulgaristan göçmeni:) Biz de kardeşimle birlikte Kanada'da doğduk, ben 4 yaşındayken Türkiye'ye geldik, İstanbul'da büyüdüm:)
Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
Şu an çalışıyorum, yaz için geçici bir iş, bir şirkette ihracat sorumlusuyum. Normalde İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliğinde okuyorum 2014 ocakta bitecek azıcık uzadı okulum, 1 dönem:)
Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
Evli değilim, ama evlenmek istiyorum, inşallah 2014 yazında:))
Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
Yok, evlenince de hemen değil bir 3 sene sonra düşünüyorum.
doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
Yapmadımmm
Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
Lise zamanı hep 56 kiloydum, üniversitenin ilk yılında en fazla 72 kiloya kadar çıktım, önceden tartıda 60'lı kiloları görüp hemen diyete başlayan ben 70'lere çıkmıştım. Neyse ki bu kötü gidişatın farkına varıp o yaz 61 kiloya düştüm, sonra yine al ver derken bu gruba geldiğimde 67,5 kilo idim, şimdilerde 65 civarındayım. Hedefim 57! Sonrasında da 55'in üzerine çıkmamak:))
Kilo alma maceran nedir?
Ben normalde 56-57 kilolarda gidip geliyordum, ne zaman üniversiteye geçtim, aileden uzak, yurtta bir yaşantı sürmeye başladım, o zaman kızlarla hadi gecenin köründe lahmacun söyleyelim, dürüm söyleyelim derkeeen bir sürü kilo aldım. Hep düzensiz ve çok yemekten aldım kiloları. Aslında her yaz da kız kardeşimle sahilde koşup, pilates yapıp kışın aldığımız kiloları verirdik, ancak son 2 yazdır stajlardan dolayı birikti bu kilolar
Nasıl diyete başladın? Seni tetikleyen neydi?
Üniversitede tatillerde eve gittiğimde annemle babam her seferinde, kilo almışsın çok nolmuş sana böyle, diyerek beni iyice tetiklediler ve aynaları çok seven ben, aynalara bakınca kendimi beğenmemeye başlamıştım, böylece bu gruba geldim:)
En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
Psikolojik, şizofrenik filmleri ve romantik komedileri çok severim. Kendimi müzik konusunda kısıtlamıyorum, genellikle yabancı şarkılar dinliyorum ama duygu durumuma göre hareketli pop veya slov şarkılar tercih ediyorum:)
Hiç hayvan besledin mi?
Evet çok besledik ailecek, ailem hayvanları çok sever, farklı zamanlarda 3 köpek besledik, bir sürü balığım oldu (hiçbiri 1 aydan uzun yaşamadı
Hobilerin nelerdir?
En sevdiğim şey, sosyal olmak, insanlarla konuşup muhabbet etmek, paylaşımda bulunmak. Onun dışında pilates yapmayı çok severim, ruhu rahatlatıp, huzura kavuşturan aktivitelere de bayılırım, yeni yerler gezip keşfetmek de fırsat buldukça yaptığım ve daha çok çok yapmak istediğim bişey:)
Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
Ortak bir arkadaşımız vardı ama biz kendimiz internetten denk geldik, bunu herkese söylemem kızlar aramızda kalsın
kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
Kitap okurum, ama çabuk bitiremem, şu son zamanlarda islam diniyle ilgili bir sürü kitap aldım, onları okuyacağım, onun dışında kişisel gelişim kitapları favorim, roman da okurum arada:)
En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
Ben çok kızan bi insan değilim, ama karşıdaki insanın samimiyetsizliği beni mutsuz eder ve ister istemez o insandan hoşlanmam, bu durum kendi içimde beni rahatsız eder.
En mutlu olduğum da sevgilimle geçirdiğim her an:))
Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
Zayıflayınca zamanında zayıflarım diye aldığım kıyafetleri alıp giyeceğim, özellikle 54 kilo iken bana bol gelen 36 beden bi eteğim vardı onu giyicem ve işte hedefime ulaştım diyeceğim:)
Son düzenleme: