Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

%80 olması gerek canım, niye soruyosun doldurmadan kaçmak yoooookkkkk
yok canım kaçmaktan değil.58 oluncamı yani şimdi bana burda sürekli 58 in altına düşme yüzün çok küçük olmuş diyip duruyorlarda 58 olunca nasıl olurum eğer kötü durursam mezun olurmuyum diye merak ettim birde hedefim 56 değişmedi o kiloya illahaki geleceğim sadece 58 olunca bir bakarım diye düşündüm..

cuma günü şehir dışına çıkacağımdan dolayı takımın başında bulunamayacağım.. kaptan yardımcılarım da izinde bu nedenle listeyi hazırlaması konusunda kimseyi bulamadım ... toprak sen yardımcı olabilirmisin...

tabi ki canım, arkadaşlar kilolarını bildirsinler ben düzenler paylaşırım

1-İsimin nedir?
İsmim nurdan. 25 yaşındayım. Oğlak burcuyum.3 ocak doğum günüm.
2-Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
25 yaşındayım. Oğlak burcuyum.3 ocak doğum günüm.
3-Dış görüntünü tarif eder misin?
1.65 boyunda , esmer biriyim.doğumda aldığım 12 kilo eklenince tombiş biri oldum.
5-Boyun Kaç?
1,65
6-Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
1 kardeşim daha var. Daha doğrusu ikiziz biz.Tek yumurta ikizi.yani birbirimizin kopyası.tabi eskiden öyleydi.Ben kilo alınca birbirimize pek benzemiyoruz artık.Annemde babamda emekli..Kardeşimde bende matematik öğretmeniyiz.
7-Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
Afyonluyum.Eş durumu tayiniyle Ankaraya tayin istedim.Şimdi Ankara-Altındağda yaşıyoruz.
8-Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
Devlet okulunda ilköğretim matematik öğretmeniyim
9-Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
Geçen yıl aralıkta evlendim.Nisanda düğünüm oldu.
10-Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
14 mart 2013 doğumlu bir oğlum var.
11-Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
12 kilo aldım. Maalesef daha 4 kilosu gitti.o da oğlumun kilosu zaten
12-Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
evlendiğimde 57 idim. Sonra 62 kilo oldum. hamile kaldım 74 oldum.hedefim eski kiloma dönmek. Aslında 55 te fena olmazda.mümkün değil o kadar zayıflayamam
13-Kilo alma maceran nedir?
57 ile normalle zayıf arası bi görüntüm oluyor. Tam kıvamında yani. Hayatım boyunca kilo problemim hep oldu. Küçükken hep toplu bi bebek, çocuktum.sonra okuldaki izcilik kampına gittik.Orda noldu tam hatırlamıyorum ama döndüğümde ailem çok zayıflamış gördü.Ondan sonra ergenlikte falan sürekli diyet yaptım.üniversite sınavına hazırlanırken kaç kilo aldım hatırlamıyorum ama 75 kilo oldum.bir balina gibi dolaşıyordum. Sonrasında verdim kilolarımı 57-58 oldum. Takiii kpss sınavına kadar.Hayatım dersahne ve yurt arasındaydı.Hareketsizlik, sürekli yemek yemekte eklenince oldum gene 75. Sınava girdim çıkınca diyet yaparak başladım zayıflamaya 68e kadar indim.Ama sınav iptal oldu. 40 gün boyunca gene ders çalışma ve yemek yiyerek 73 oldum. Sonrasında gene verdim kilolarımı. Diyeceksiniz sınav dönemlerinde nasıl bu kadar kilo alıyorsun. Çok kötü bir alışkanlığım var. Ders çalışırım ama ders çalışırken yanımda kola, kek, cips, bisküvi falan olacak. Bir masa kitaplarla doluysa, bir masa da abur cuburla dolacak. Düşünün tarih dersini bile çekirdek çitlemeden çalışamam.

14-Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
Anlayacağınız hayatım hep diyet yaparak geçti. Kilolu görüntümden asla hoşlanmadığımdan kilolarımı her seferinde verdim.İnş şimdide hamilelikte aldığım kilolarımı vereceğim.

15-En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
film, müzik, sanatçı konusunda ilk şu olsun diye ayrım yapmam. Korku filmi izleyemem sadece. Bi de arabesk sevmem

16-Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
hayvan beslemedim ama eşim tam bir hayvansever olduğundan iş yerinde kedi , kayınvalidemde köpek var. Kediye alıştımda hala daha köpekten korkarım.Onların evlerine gittiğimde köpeği terasa çıkarmak zorunda kalıyorlar.Korkuyorum köpekten

17Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
Eşimle arkadaş ortamında tanıştık.Bizim zamanımızda msn çok meşhurdu.(şu an facebooktaki gibi) Kimi görsek msn ini ver kaydedeyim derken. Tanıştıktan kısa bir süre sonra ben afyona gittim.Yaz tatiliydi.Sonra msnde iş gelişti.Döndüğümde sevgili olmuştuk.2,5 yıl arkadaşlık, 1 yıl nişanlılık sürecinden sonra 1 yıldır evliyiz.

18-Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
Maalesef kitap okuma alışkanlığım yok.Bu nedenle kitap adı veremeyeceğim. Her ne kadar öğrencilik hayatı boyunca inek bir öğrenci olsamda okuma kitaplarıyla aram iyi değil.

19-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
Şu an beni en mutlu eden şey bebeğim.En kızdığım diye bir şey yazamayacağım.Çünkü bana uymayan ya da beni sinir eden hemen hemen her şeye kızarım

20-Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
hamile olduğumu bilmeden yaz dönemiydi.Bi ton kıyafet almıştım.tabi hamile kalınca hiç birini giyememiştim.Kardeşime vermiştim.Hala onda.İstiyorum ver artık diye napacaksın nasıl olsa giyemeyeceksin, Bari ben giyeyim diye beni sinir ediyor.İlk iş onları almak ve giymek olacak

yaaaaaaaaaa senin 65 e birşey kalmamış sen gidecek misin dolunca..:2:
şimdilik bilmiyorum 65 olunca listeden çıkıcam ama takımda kalır mıyım o zaman bakıcaz

olabilir bana daha şimdiden yeterler başladı, sanki 36 beden oldum durmadan yeter deyip duruyolar, kızıyorum haaaa

Gökçe tebrik ederim canım.bende bi degişiklik yok geçen haftayla aynıyım.İnşallah izin dönüşü daha iyi olurum.
sağol tatlım,
izinden kilo almadan dön tamam mı canısııııı

1-İsimin nedir?
adım Zeynep canan
42 yasındayım terazi burcuyum 29.09.1970 doğum tarihim
artık şişman bir kadın değilim :) 1.55boyunda beyaz tenli biriyim :)
4-Boyun Kaç?
1.55 boyum
5-Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
benimle beraber 5 kardeşiz 4 kız 1 erkek ben 2. çocuğuyum ailemin annem ev hanıma babam devlet memuru idi :)
6-Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
kayseriliyim ve kayseide yasıyorum
7-Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
çalışmıyorum ev hanımıyım
8-Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
evliyim ve 15 eylülde 22 sene biticek :) çokda mutlu bir evliliğim var allahım kızımada babası gibi bir koca versin inşallah
9-Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
2 tane evladım var kızım 19 yasında üniversite 2.sınıfa geçti oğlum 18 yasında 12. sınıfa geçti
10-Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
2 tane doğum yaptım ve 80 kiloya kadar çıktım bu kış
11-Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
martta en son 80 kiloydum su anda 56 larda felanim cuma tartılıcam :)

12-Kilo alma maceran nedir?
yedim içtim yattım :) uyumayı cok seviyordum öğlen 12 ye kadar uyuyordum ve uyku bana kilo yaptı birde hergün 4 tane ekmek alıyorduk meğer bizim evde
13-Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
bir gün sabah uyandığımızda eşimin bana Zeynep biraz kilo ver demesiyle çıktım zayıflama yoluna bilinçsiz zayıflamak istemedim ve diyetisyen yardımızyla 24 kiloya yakın verdim :) kus gibi hafiflediğimi hissediyorum
14-En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
en sevdiğim filim bundan yıllar önce seyrettiğim yeşil yol ve yüz yüze hala seyrederim
müzik olarak kulağıma hos gelen müzükleri dinlerim sanatçı olarakta sıla bengü Betül demiri beğenirim
15-Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
balıklarım vardı öldüler

16-Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
16.eşimle akrabayız yani onlar beni tanıyordı ben tanımıyordum eşimin annesi istedi beni bende olur dedim ve evlendik iyikide evlendik :)
17-Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
hırsat bulduğumda okurum kitap bugün 2 tane kitap aldım kızıma bende okucam güzel kitaplar
18-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
[TABLE="width: 1357"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]en kızdığım sey haksızlık yapılamsı bu ben yada başkası fark etmez ama haksızlığa gelemiyorum birde çocukları ile ilgilenmeyen annelere saldım cayıra mevlam kayıra :) sinir oluyorum o kadınlara
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]en mutlu olduğum zamanlar çocuklarım dogdu zaman eşimin askerden geldiği gün ve şimdiki oturduğumuz evimizi aldığımızda :)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çok istiyordum bu evi ve allahımda kısmet etti aldık ok şükür
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
küçük beden kıyafetler almak

canısı resmen ac kalmısın sen

sen bitanesin :)

günaydınn kızlarr
dünki menüm
sabah
1 kase sakala çarpan çorba
1 dilim ekmek
gec kalktıgımdan ara yok
öğlen
tavuk sote sebzeli

ara
1 bardak lıght nescafeli süt

akşam
tavuk sote

su 4 lt
spor
juli 30 dk
canım benim tebrik ederim senide :)

aaa biliyorum biz de yapıyoruz onu makarnayı kesme makarna koyuyoruz hazır değil yani el yapımı
bende yaparım hatta şimdi mercimek koydum haşlanıyor akşama pişiricem :)

merhaba tatlım hoş geldim aramıza :)))

deniz sabahları niye kahvaltı yapmıyorsnnnnn
akşamdan hazırla balım kahvaltı olmadan olmaz

Gökçecim haklısın bana ceza verin bu tatilde yaparımm, spor yapcam bi sürü zaten:))
ben seve seve veririm ablam :)

ayyy canım yüzden gidince cok kötü oluyor eşim sabah bana eridin yeter artık dedi bir mutlu oldum ki :)))
haaa bu arada kızlar ben karar verdim 3. bebegimizi yapıcam :))) ama ben karar verdim sadece eşimin haberi yok :)))))

1-İsimin nedir?
Gonca
36 yaşındayım kova burcuyum.5 şubat
kumral saçlarım dalgalı omuzlarımda.buğday tenliyim.gıdımda var
4-Boyun Kaç?
1.67 cm.
üç kardeşiz 2 erkek bide ben en büyük benim.babam 2002 de vefat etti annem en küçük kardeşimle yaşıyo.
memleketim Uşak.. Kocaelide yaşıyos..
evet hemşireyim.
12 senelik evliyim.
var çok şükür bir kızım var.9 yaşında.4 e geçti.
hamilelikte 14 kilo aldım 64 le başladı 78 le bitti kendiliğinden gitti kızım 2 yaşındayken 62 kiloydum
69 65 arası gidip geliyodum şimdi 70 kiloyum.60 olmak istiyom.

6 sene önce sigarayı bıraktım ondan sonra hızla kilo aldım çok yemekten ve hareketsizlikten.
arada diyet yapıyodum ama bu şubatta 77 olunca ben napıyorum dedim.birde kolesterolüm falan yüksekti.ilaç kullanmak istemedim.zayıflayabilirim dedim sigarayı bırakan neler yapmaz dedim başladım diyete.
En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.melekler şehri,yeşil yol.halk müziği severim.
Açıklama kızımın 2 tane balığı vardı 3 sene yaşadılar.sonra beslemedim bi daha.çok çiçeğim var ama çiçekleri seviyom.

16- Hobilerin nelerdir?
tabiki örgü örmek (sigarayı bırakmama çok yardımı oldu)ve kitap okumak..

17-Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
tesadüf bi arkadaşım sayesinde tanıştık ama amacı bizi tanıştırmak değildi olaylar kendiliğinden gelişti.
ooo bayılırım daha çok polisiye okurum.grange hayranıyım.nora Roberts severim.örgüyle ilgili kitaplarıda
[TABLE="width: 1358"]
[TR]
[TD]en kızdığım yalan söylenmesi.arkadan konuşmak insanlarla dalga geçilmesi vs..mutlu olduğum şeyler küçük
şeylerden bile mutlu olurum bazen bi söz bi bakış yün almak kocişimi düşünürken araması
kızımla kız kıza takılmak vs.vs..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tabiki kocamla girdiğim idaa neticesi istediğim kocaman ekranlı bi telefon almak.

1-İsimin nedir?
İsmim Gökçe

34,5 yaşındayım :))) 21 Şubat 1979 doğumluyum, balık burcuyum

1.68 boyunda, sarıydım da artık boyalı kahve saçlı, hafif dalgalı saçlarım. Yeşil gözlü, yuvarlak suratlı, göbüşlü, iri bir hatunum, kemiklerim kalın oldukça ben de 39-40 numara ayakkabı giyiyorum:))) Beni umutsuz ev kadınlarındaki 3 çocukluya benzetiyolar ismi neydi yaa he ceyda düvenci

4-Boyun Kaç?
1,68

2 kardeşiz, kız kardeşim eskiler tanır bizim takımdan eftelya, birlikte oturuyoruz. Ailem annem ve babam ben evlendikten sonra emekli de olunca Ayvalık'a yerleştiler. Biz bekar olan teyzem ve anneannem ile aynı mahallede oturuyoruz. Teyzem çocuklara bakıyo sağolsun. Babam emekli işçi, Annem de boğaz komutanlığından emekli memur.

Ben İstanbul'da yaşıyorum. Babamın ataları Bulgaristan göçmeni, Karamürsele yerleşmişler. Annemin annesi Rize babası Ordu'lu. Ben en çok Karadeniz kültürünü sevdiğim için kendimi laz zannediyorum

Kendimi bildim bileli çalışıyorum:) Şu an eşimle birlikte küçük bir ofisimiz var, firmalara danışmanlık yapıyoruz.

1998 de evlendim. 15 yılı devirdik:))

Oğlum Toprak 2005 doğumlu bu sene 3. sınıfa gidecek delikanlım benim:) Minik kızım Su 2 yaşında, o daha koynumda büyüyor:))) Su 33 haftalık doğdu 9-10 gün kuvezde kaldı minik kuşum.

Her iki doğumumda da çok kilo aldım birincisinde deli gibi yedim 30 kilo aldım sonra verdim kendi kendime, son dönemlerde tekrar kilo almaya başlamıştım ki Su kızıma hamile kaldım, şekerim çıktığı için dikkatli gidiyordum ancak son hafta erken doğum olacağı için kortizon yaptılar bana doğumdan sonra daha çok kilo aldım. En son kızımın 1. yaş gününde 93 küsürdüm. Yavaştan kilo vermeye başlamıştım takımımla tanıştım ve burdayım, çok şükür ki burayla tanıştım ve sağlıkla zayıflıyorum.

93,3 kiloydum şu an 70,8 kiloyum. Hedefim 65 ama 63 de olabilir bir 65'i göreyim de....

[TABLE="width: 1357"]
[TR]
[TD]Yukarıda anlattığım gibi hamilelik:)))

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Ben zaten çok çıtıpıtı biri hiç olmadım ama genelde kilolu değildim orta karar gidiyodum.
Kilolu olmaktan hiç hoşlanmıyorum. Su 1 yaşına geldiğinde bizim mahallenin bir delikanlısı
vardı elmizde büyüdü, askerden gelmişti. Arkadaşım var benim dilek beraber büyüdük ona
demiş ki" gökçe ablaya hepimiz aşıktık mahallenin en güzel kızıydı ne hale gelmiş böyle diye[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
dannnnnnn bir bozuldum bir bozuldum, öylece sebep oldu başladım:))))

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Birsürü var romantik filimleri severim, müzik de metal, arabesk vb. uçlar hariç hepsini dinlerim. Türkü, özgün, klasik, hafif müzik, caz bende kendimi bulamadım galiba her telden çalıyorum

Evet bir kara kaplumbağam vardı adı arsız Toprak doğunca komşuya verdim şimdi bahçesinde kocaman oldu gidip seviyorum bazen, bir de balığımız vardı sizlere ömür

16- Hobilerin nelerdir?
[TABLE="width: 1359"]
[TR]
[TD]Nedense bu soruyu çok düşündüm
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

bu sıralar ev ve iş arasında mekik dokumaktan hobilerimi unutmuşum:)) ne biliyim beni mutlu eden herşey, denizi seyretmek, kahve içip kitap okumak, yanlız başıma oturup hayal kurmak, gezmek,
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

17-Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
Aynı işyerinde çalışıyorduk. O bana asılıyodu ama ben başkasına aşıktım sonra tavladı beni nasıl oldu anlamadım :)))

Evet kitap okurum, bu aralar başucu kitaplarım çocuk psikolojisi ve tasavvuf kitapları. Kişisel gelişim kitaplarını da severim. Önceden daha çok roman okuyodum şimdilerde o kulvardan ayrıldım:))

[TR]
[TD]En kızdığım şey hesaplı davranılması, samimiyetsizlik ve çıkarcılık.
Mutlu olabildiğim çok şey var psikolojime göre kuş börtü böcek:)
çocuklarım, sevgilim, arkadaşlarım, ailem varlıklarına şükrettiğim herkes,
sokaktaki insanlar gülümsemeler, yani ne biliyim içimi ısıtan herşey beni mutlu eder

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
burda size göre beden yok diyen bir mağaza var bizim çarşıda orayı kaldırcam

evet kızlar eski röpörtajları yayınladım, eksik olanlar soruları cevaplarsa sevinirim
benim eksik gördüklerim( şuan takımda aktif olanlar) izinli arkadaşlar da geldikçe yazarlar
ben yemeğe gidiyorum, midem kazındı açlıktan
byeeeeeeeeeeeeeee

rapunzel
cimcime
[TABLE="width: 136"]
[TR]
[TD="class: xl63, width: 136"]yellowmelon[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ikbal

1. İsimin nedir?
  2. Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
  3. Dış görüntünü tarif eder misin?
  4. Boyun Kaç?
  5. Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
  6. Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
  7. Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
  8. Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
  9. Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
  10. Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
  11. Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
  12. Kilo alma maceran nedir?
  13. Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
  14. En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
  15. Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
  16. Hobilerin nelerdir?
  17. Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
  18. Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
  19. En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
  20. Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?

afiyet olsun kuzum
da rapunzeli ve cimcimeyi ben hatırlıyıorum onlarla yapmıstık :)
ama bir daha tanıtsınlar kendilerini

Bundan sonra evden hazırlayıp gideyim tamam Sabahları acıkmıyorum, 1 bisküvi ile geçiştirsem olmaz mııı, çünkü boşu boşuna fazladan kalori değil mi:/ Öğlen yememe gibi bi şansım yok acıkıyorum, kısarsam kahvaltıdan kısayım diyorum:)
Bence 3. çocuk iyi fikir eğer durumlar müsaitse:)) Çok çocuk, kalabalık aile iyidir, hem de böyle sizin gibi güzel, iyi, çocuklarıyla ilgilenen, eğitimine önem veren bilinçli ailelerin çok çocuk yapmasını desteklerimm:)

deniz cevap yazana kadar ben unutmuştum
yakışır zeynoşuma beeeeeeeaaaaaaaa

küscem bak şimdi gidcem heeeeeee((
utanmıyosunuz di mi beni yanlız bırakmaya

[*]İsimin nedir?

adım arzu,

[*]Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?

29 yaşındayım 1984 elazığ doğumluyum.20 eylül doğum günüm.

[*]Dış görüntünü tarif eder misin?

esmer kumral arası kumral tam olmamakla beraber kemiği geniş etine de hafifçe dolgun bir bayanım uzun kahve saçlarım kahve rengi gözlerim var.

[*]Boyun Kaç?

1,60

[*]Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?

6 kardeşiz 5 kız 1 erkek ben 3 numarayım erkek en küçüğümüz

[*]Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?

elazığlıyım ama şanlıurfa da yaşıyorum.

[*]Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?

evet üniversitede memurum.

[*]Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?

evliyim 22.08.2006 yılında evlendim.

[*]Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?

2 kızım var 5 yaşına girecek 22 eylülde diğeride 20 aylık olacak.

[*]Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?

büyük kızımda 9 kilo küçük kızımda 12 kilo aldım ilki doğumda gitti ikincisi tüm çabalarıma rağmen gitmemeye
yeminli.

[*]Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?

evlendiğimde 48-52 arası gider gelirdim hamile kaldığımda her ikisindede 60 idim.şuanki kilomda yarın belli olacak.

[*]Kilo alma maceran nedir?

hamilelik dış gebelik.

[*]Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?

diyete eltim belindeki yağlara kaç numara südyen takıyon dedi arkanda da gögüs oluşmuş sanki dedi ve kendimden iğrendim ve başladım.

[*]En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.

artık ne film ne müzik nede kitap okuyorum uzun zaman oldu bu üçlüyü hayatıma koymadım. ama macera ve gerilim filimlerini aşk filimlerini severim.

[*]Hiç hayvan besledin mi? Açıklama

evet kedi, köpek bunları köyde beslemiştim.kuşumuz vardı ama kuşum geçenlerde öldü sebebini bilmiyorum bir baktım kafesinde kupkuru olmuş.

[*]Hobilerin nelerdir?

eşimle ve çocuklarımla vakit geçirmek sinemayı seviyorum ama ona da çok oldu gitmeyeli,

[*]Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?

lisede okulda 19 mayıs çalışmalarında tanıştım.

[*]Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?

kitap çoooooooook oldu okumayalı..

[*]En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?

eşimin herkese her konuda söz vermesine çok kızıyorum.eşimin süprizşeri son zamanlarda güzel oluyor.

[*]Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?

zayıflayınca beni ince gösteren bir kıyafet alıp dost düşman çatlatacağım.sürekli beni kilolu görenleri kıyas
yapanlara kapak yapacağım
..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…