yok canım kaçmaktan değil.58 oluncamı yani şimdi bana burda sürekli 58 in altına düşme yüzün çok küçük olmuş diyip duruyorlarda 58 olunca nasıl olurum eğer kötü durursam mezun olurmuyum diye merak ettim birde hedefim 56 değişmedi o kiloya illahaki geleceğim sadece 58 olunca bir bakarım diye düşündüm..%80 olması gerek canım, niye soruyosun doldurmadan kaçmak yoooookkkkk
%80 olması gerek canım, niye soruyosun doldurmadan kaçmak yoooookkkkk
cuma günü şehir dışına çıkacağımdan dolayı takımın başında bulunamayacağım.. kaptan yardımcılarım da izinde bu nedenle listeyi hazırlaması konusunda kimseyi bulamadım ... toprak sen yardımcı olabilirmisin...
aramıza hoş geldin canım.senin için güzel bir dönem başlamıştır artık sen azimli oldukça bizlerde destek oluruz canım benim..
şimdilik bilmiyorum 65 olunca listeden çıkıcam ama takımda kalır mıyım o zaman bakıcazyaaaaaaaaaa senin 65 e birşey kalmamış sen gidecek misin dolunca..:2:
olabilir bana daha şimdiden yeterler başladı, sanki 36 beden oldum durmadan yeter deyip duruyolar, kızıyorum haaaayok canım kaçmaktan değil.58 oluncamı yani şimdi bana burda sürekli 58 in altına düşme yüzün çok küçük olmuş diyip duruyorlarda 58 olunca nasıl olurum eğer kötü durursam mezun olurmuyum diye merak ettim birde hedefim 56 değişmedi o kiloya illahaki geleceğim sadece 58 olunca bir bakarım diye düşündüm..
sağol tatlım,Gökçe tebrik ederim canım.bende bi degişiklik yok geçen haftayla aynıyım.İnşallah izin dönüşü daha iyi olurum.
canısı resmen ac kalmısın sengünaydın sabah şekerlerim:
dünkü menümü yazayım:
sabah:yok aksilikler nedeniyle yapamadım,
öğle:öğleni akşama kadar yedim desem yeridir,
1 altın başak diyet bisküvi 1 ayran...biküvilerin hepisni aynı anda yemedim
her saat başı da 1 salatalık yedim,
1 bardak çay
akşam:
4-5 kaşık haşlanmış makarna salatası (içine 1 salatalık,1 domates,yarım kuru soğan,acı biber,limon tuzu koyup harmanladım yedim.sıfır yaz azıcık tuz.)
2 bardak çay,
3 lt. su
spor:1 saat yürüyüş.
günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnn
dünkü menümü yazayım önce sonra sizinkilere bakıcam kızlar
sabah
1 b.peynirli sandviç
yarım bardak limonata
ara
kuru kayısı
öğlen
7-8 tane bulgurlu sarma
ara
3 kaymaklı bisküvi
akşam
1 yumurtalı menemen
1,5 dilim ekmek
su 2.5 lt
spor 1 saat yürüyüş 15 dk aletlerle çalıştım parkta
canım benim tebrik ederim senide :)günaydınn kızlarr
dünki menüm
sabah
1 kase sakala çarpan çorba
1 dilim ekmek
gec kalktıgımdan ara yok
öğlen
tavuk sote sebzeli
ara
1 bardak lıght nescafeli süt
akşam
tavuk sote
su 4 lt
spor
juli 30 dk
bende yaparım hatta şimdi mercimek koydum haşlanıyor akşama pişiricem :)aaa biliyorum biz de yapıyoruz onu makarnayı kesme makarna koyuyoruz hazır değil yani el yapımı
merhaba tatlım hoş geldim aramıza :)))merhaba arkadaşlar
Anasayfadan bana ulaşan toprak öncelikle sana tabiki:)
bugün itibari ile sizden biriyken içinizden biri olucam ve umarım artık fazlalıklardan kurtulacağım.aslında yazmıştım tekrar edeyim ben şu anda 122 kilyum. hafta gürkan kubilaya başlayacağım. ama yanımda destekçi arıyorum. umarım desteklerinizi esirgemezsiniz.
deniz sabahları niye kahvaltı yapmıyorsnnnnnKızlar, günaydınlar hepinize:))
Dünkü menüm:
Kahvaltı:
3 adet form bisküvi, yeşil çay
Ara:
2 adet form bisküvi, şekersiz nescafe
Öğle:
5-6 kaşık ezogelin çorba, 2 adet küçük biber dolması, 2 lokma ekmek, 3 kaşık yoğurt
Ara:
3-4 mini lokum, şekersiz nescafe
Akşam:
Restoranda yedim, köri sosuyla ve bezelye ile sotelenmiş tavuk göğsü, biraz salata, biraz yoğurt, 2 kaşık pilav, sade soda
Su: 2litre
Spor: yok, ama hareketli bir gündü(
Dünkü menüm de dolu doluymuşş:/
ben seve seve veririm ablam :)Gökçecim haklısın bana ceza verin bu tatilde yaparımm, spor yapcam bi sürü zaten:))
ayyy canım yüzden gidince cok kötü oluyor eşim sabah bana eridin yeter artık dedi bir mutlu oldum ki :)))yok canım kaçmaktan değil.58 oluncamı yani şimdi bana burda sürekli 58 in altına düşme yüzün çok küçük olmuş diyip duruyorlarda 58 olunca nasıl olurum eğer kötü durursam mezun olurmuyum diye merak ettim birde hedefim 56 değişmedi o kiloya illahaki geleceğim sadece 58 olunca bir bakarım diye düşündüm..
dannnnnnn bir bozuldum bir bozuldum, öylece sebep oldu başladım:)))) |
bu sıralar ev ve iş arasında mekik dokumaktan hobilerimi unutmuşum:)) ne biliyim beni mutlu eden herşey, denizi seyretmek, kahve içip kitap okumak, yanlız başıma oturup hayal kurmak, gezmek, |
bende börek yapmaya gidiyorum :)) yarışmadayım :))))ayyy çok yoruldum azıcık mola:)))
afiyet olsun kuzumevet kızlar eski röpörtajları yayınladım, eksik olanlar soruları cevaplarsa sevinirim
benim eksik gördüklerim( şuan takımda aktif olanlar) izinli arkadaşlar da geldikçe yazarlar
ben yemeğe gidiyorum, midem kazındı açlıktan
byeeeeeeeeeeeeeee
rapunzel
cimcime
[TABLE="width: 136"]
[TR]
[TD="class: xl63, width: 136"]yellowmelon[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ikbal
- İsimin nedir?
- Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
- Dış görüntünü tarif eder misin?
- Boyun Kaç?
- Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
- Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
- Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
- Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
- Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
- Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
- Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
- Kilo alma maceran nedir?
- Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
- En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
- Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
- Hobilerin nelerdir?
- Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
- Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
- En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
- Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
deniz sabahları niye kahvaltı yapmıyorsnnnnn
akşamdan hazırla balım kahvaltı olmadan olmaz
ben seve seve veririm ablam :)
ayyy canım yüzden gidince cok kötü oluyor eşim sabah bana eridin yeter artık dedi bir mutlu oldum ki :)))
haaa bu arada kızlar ben karar verdim 3. bebegimizi yapıcam :))) ama ben karar verdim sadece eşimin haberi yok :)))))
canısı resmen ac kalmısın sen
sen bitanesin :)
canım benim tebrik ederim senide :)
bende yaparım hatta şimdi mercimek koydum haşlanıyor akşama pişiricem :)
merhaba tatlım hoş geldim aramıza :)))
deniz sabahları niye kahvaltı yapmıyorsnnnnn
akşamdan hazırla balım kahvaltı olmadan olmaz
ben seve seve veririm ablam :)
ayyy canım yüzden gidince cok kötü oluyor eşim sabah bana eridin yeter artık dedi bir mutlu oldum ki :)))
haaa bu arada kızlar ben karar verdim 3. bebegimizi yapıcam :))) ama ben karar verdim sadece eşimin haberi yok :)))))
küscem bak şimdi gidcem heeeeeee((
utanmıyosunuz di mi beni yanlız bırakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?