canısı pek olmamışşşKızlar, günaydınlar hepinize:))
Dünkü menüm:
Kahvaltı:
3 adet form bisküvi, yeşil çay
Ara:
2 adet form bisküvi, şekersiz nescafe
Öğle:
5-6 kaşık ezogelin çorba, 2 adet küçük biber dolması, 2 lokma ekmek, 3 kaşık yoğurt
Ara:
3-4 mini lokum, şekersiz nescafe
Akşam:
Restoranda yedim, köri sosuyla ve bezelye ile sotelenmiş tavuk göğsü, biraz salata, biraz yoğurt, 2 kaşık pilav, sade soda
Su: 2litre
Spor: yok, ama hareketli bir gündü(
Dünkü menüm de dolu doluymuşş:/
Hoşgeldin canım, tabii ki destekçin oluruz, hep birlikte kilo veriyoruz:) İsmini öğrenebilir miyim, benimki Deniz:)
Kızlar bu arada, malum yarın tatil olduğu için bu akşam iş çıkışı yazlığa gidiyorum ve biliyorsunuz orda internet yok, telefondan sık giremiyorum. Orda da tartılırım yarın kilomu söylerim de, ordaki tartının kilomu çok düşük gösterdiğine inanıyorum geçen hafta sabah tartıldım 62 gösterdi mesela:) keşke 62 olsam, belki de doğrudur annemler doğru olduğunu iddia ediyor:)) yine de her ihtimale karşı bu sabahtan tartıldım 65.2 çıktım haberiniz olsun kızlar:)
Gökçecim haklısın bana ceza verin bu tatilde yaparımm, spor yapcam bi sürü zaten:))canısı pek olmamışşş( sabah ve öğlen de bisküvi besleyici değil, arada lokum da gördüm hıııııı
ama üzülme yine de çok kötü değil
hoşgeldiiiiinnnn, ikbalcim biraz kendinden bahsedermisin?
kuralları okudun ama ben biraz daha bahsedeyim
her sabah birgün önce yediklerimiz yazıyoruz, diğer arkadaşlara yorum yapıyoruz
ve bolcana sohbet ediyoruz ki motivasyonumuz kırılmasın
2 hafta deneme süren olacak sonunda takımda senin için oylama yapılacak ve bu şekilde listeye alınacaksın
anlaştık mı
Benim ufak bir sorunum var işyerinde pc var ama evdeki her zaman evde değil. yani eşimin bilgisayarı. işyerinde bırakırsa hafta sonu giremeyebilrim. cumaları da şu an için süt iznindeyim. hafta içi kesinlikle sıkıntı olmaz. sizin için nasıl olur?
kendimden de biraz bahsedeyim. 31 yaşındayım. bir oğlum Kuzeyim var. 9 aylık. emziremiyorum. sütüm yok. evlenmeden önce 60 lı kilolarda geziyordum ama işi bırakıp evde ye iç yat yapınca bu hale geldim. şu anda çalışıyorum. 7 senelik evliyim bu arada. sormak istediğiniz başka birşey varsa ...
Gökçecim haklısın bana ceza verin bu tatilde yaparımm, spor yapcam bi sürü zaten:))
haftasonu biz de sakin oluyoruz fırsatın olursa girersin canım, hafta içi gelirsin ama tecrübe ile sabittir burada ne kadar vakit geçirirsen o kadar kolay zayıflarsın. Bir tek cuma günü sorun çünkü cuma sabahları kilo bildirimi yapıyoruz. en kötü perşembeden kilo bildirimi yaparsın olur mu?
tabiki perşembeden bildirim yapabilirm sorun yok.
aramıza hoş geldin canım.senin için güzel bir dönem başlamıştır artık sen azimli oldukça bizlerde destek oluruz canım benim..merhaba arkadaşlar
Anasayfadan bana ulaşan toprak öncelikle sana tabiki:)
bugün itibari ile sizden biriyken içinizden biri olucam ve umarım artık fazlalıklardan kurtulacağım.aslında yazmıştım tekrar edeyim ben şu anda 122 kilyum. hafta gürkan kubilaya başlayacağım. ama yanımda destekçi arıyorum. umarım desteklerinizi esirgemezsiniz.
cimcime, gogo ve kendimin röpörtajlarını bulamadım, geçmiş sayfalarda boğulmuş şekilde arıyorum
Canım eveet haftaya 63 olsam süper olur bol bol spor yapıcamm:))az kilo vermişsin bu hafta ama artıda değilsin bu hafta sonu güzel spor yaparsın haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden bak yetiştim sana nerdeyse
birşey soracağım benim hedefim 56 mezun olmam için en az kaç olmalıyım.% olarak kçta olursam mezun olma hakkına sahip olurum.
meraktan sordum sizden kaçmak istediğimden değil.
canım benim son röportajım yok ilk başta yapılanlar var ama son yapılan yanlış hatırlamıyorsam 8 temmuzda olacaktı o gün oluşan aksiliklerden dolayı yapamamıştık sonrasındada izinliydim canım isterseniz tekrar yapabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?