Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bu arada röpörtajları arıyorum hepsi tamam olsun sayfaya taşıycam, eksiklerle röpörtaj yaparız yine:))

Kızlar bu arada, malum yarın tatil olduğu için bu akşam iş çıkışı yazlığa gidiyorum ve biliyorsunuz orda internet yok, telefondan sık giremiyorum. Orda da tartılırım yarın kilomu söylerim de, ordaki tartının kilomu çok düşük gösterdiğine inanıyorum geçen hafta sabah tartıldım 62 gösterdi mesela:) keşke 62 olsam, belki de doğrudur annemler doğru olduğunu iddia ediyor:)) yine de her ihtimale karşı bu sabahtan tartıldım 65.2 çıktım haberiniz olsun kızlar:)

canısı pek olmamışşş ( sabah ve öğlen de bisküvi besleyici değil, arada lokum da gördüm hıııııı
ama üzülme yine de çok kötü değil

hep aynı tartıda gitmek gerek o yüzden seni yarın sabah 65,2 yazarız canım

Benim ufak bir sorunum var işyerinde pc var ama evdeki her zaman evde değil. yani eşimin bilgisayarı. işyerinde bırakırsa hafta sonu giremeyebilrim. cumaları da şu an için süt iznindeyim. hafta içi kesinlikle sıkıntı olmaz. sizin için nasıl olur?
kendimden de biraz bahsedeyim. 31 yaşındayım. bir oğlum Kuzeyim var. 9 aylık. emziremiyorum. sütüm yok. evlenmeden önce 60 lı kilolarda geziyordum ama işi bırakıp evde ye iç yat yapınca bu hale geldim. şu anda çalışıyorum. 7 senelik evliyim bu arada. sormak istediğiniz başka birşey varsa ...

haftasonu biz de sakin oluyoruz fırsatın olursa girersin canım, hafta içi gelirsin ama tecrübe ile sabittir burada ne kadar vakit geçirirsen o kadar kolay zayıflarsın. Bir tek cuma günü sorun çünkü cuma sabahları kilo bildirimi yapıyoruz. en kötü perşembeden kilo bildirimi yaparsın olur mu?

Gökçecim haklısın bana ceza verin bu tatilde yaparımm, spor yapcam bi sürü zaten:))

az kilo vermişsin bu hafta ama artıda değilsin bu hafta sonu güzel spor yaparsın haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden bak yetiştim sana nerdeyse

tabiki perşembeden bildirim yapabilirm sorun yok.

cimcime, gogo ve kendimin röpörtajlarını bulamadım, geçmiş sayfalarda boğulmuş şekilde arıyorum

aramıza hoş geldin canım.senin için güzel bir dönem başlamıştır artık sen azimli oldukça bizlerde destek oluruz canım benim..

cimcime, gogo ve kendimin röpörtajlarını bulamadım, geçmiş sayfalarda boğulmuş şekilde arıyorum

canım benim son röportajım yok ilk başta yapılanlar var ama son yapılan yanlış hatırlamıyorsam 8 temmuzda olacaktı o gün oluşan aksiliklerden dolayı yapamamıştık sonrasındada izinliydim canım isterseniz tekrar yapabiliriz..

birşey soracağım benim hedefim 56 mezun olmam için en az kaç olmalıyım.% olarak kçta olursam mezun olma hakkına sahip olurum.
meraktan sordum sizden kaçmak istediğimden değil.

[TABLE="width: 680"]
[TR]
[TD]1- İsimin nedir?
1. adım berıl soyadım bır hayvan adı ama yazmam.
2- Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
2. 27 mart 77 dogumluyum.burcla hıc ısım olmaz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3- Dış görüntünü tarif eder misin?
3. resımdekı gıbıyımçuyun boylu kıvırcık saclı esmer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4- Boyun Kaç?
4. 174 176 arası ama kızkardesım 172 olcuyor nedense............
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5- Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
5. 3 kardesım bır abım bır kızkardesım var.
gurbetcı bır aılenın kızıyım.aılem frankfurtta ysıyor.abım kardesım evlı.ben lıse yıllarınd tr. geldım.baba annemle kaldım.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6- Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
6. balıkesırlıyım. ıst.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7- Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
7. calısıyordum sınıf ogretmenıydım ama gerı donup donmeyecegım belırsız
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8- Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
8. hııııııııııı evlıyım 15 yıl olduçyaslanmısım yawwwwwwwwwww
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9- Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
9. 3 kızım var. ıkızler 12 okuyorlar malum.5 yasından berı bırı pıano bırı gıtar calıyor. bale gecmıslerı yerını modern dısko danslarına bıraktı.
3 numara 1 yasında evın soytarısı gorevını ustlenıyor suan. ıkızler avatarımda
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10- Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
10. ılkınde kılo sorunu yasamadım. bu hamılelıgımde 35 kılo uzerı aldım. hamılelıgın basında kanser oldugum ogrenıldı.
zor bır donem gectı.bebegım tehlıkesız bır donemınde dogurtuldu ve ben amelıyat oldum. su an 3 ayda bır kontrollerle hayatı goturuyorum.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11- Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
11. ben hep zayıftım.100 kıloları gordum.suan +70 lerdeyım.3-5 verecem bıtecek.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12- Kilo alma maceran nedir?
12. dogum ve lanet hastalıgımın bırlesmesı.benım herseyı o donem boslamamç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13- Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
13. eskı elbıselere gırememek.saglık sorunumun duzelmesı.merhaba hayat demek ıstemem. vs.....
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14- En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
14. o kadar cokkı ama goze kulaga hos gelen hersey.ama ahmet kzya nın ayrı bır yerı vardır
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15- Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
15. cokkkkkkkkkkkkkkkkk bırazdan resım eklıyecegım.bır de esım ben kızınca ıtın olurum karagozlum dıyorçbuda yoruma acık kalsınç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16- Hobilerin nelerdir?
16. alıs verıs.aılemle zaman gecırmek. hatırı sayılır bır kıtaplıgım var kıtap sevdamdan.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17- Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
17. kuzenıyle kankaydım unıde.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18- Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
18. cok okurumçson donemde kısısel gelısım alıyorumç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19- En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
19. esımden ayrı kalmak benı sınır eder. buyuk bır masada tum sevenlerımle bır arada olmak bana cennetı bahseder. malesef cok az oluyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20- Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
20. gercı ıstedım her seyı gıyıyorum ama tatıl oncesı ıstedıgım hale gelırsem kendıme bır gecelık alacam. gulmeyın ulennnnnnnnn bayagı hatırı sayılır bırsey................
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

birşey soracağım benim hedefim 56 mezun olmam için en az kaç olmalıyım.% olarak kçta olursam mezun olma hakkına sahip olurum.
meraktan sordum sizden kaçmak istediğimden değil.

%80 olması gerek canım, niye soruyosun doldurmadan kaçmak yoooookkkkk

tamam canım ben şimdi elimdekileri düzenleyip yayınlıyım sonra kalanlar cevaplayacak

Gökçe tebrik ederim canım.bende bi degişiklik yok geçen haftayla aynıyım.İnşallah izin dönüşü daha iyi olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…