- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
aman olurmu olur :)))) sülalede ikiz cocuk yok bakarsın ilk bizimkiler olur isimlerinide sen koyarsın goncam :)belki ikiz olur kız ablaaa
goncacım akşamdan listeyi hazırlayalım mı? yeni eklenecek kişiler var mı?
ay canım sanki bende 85 le girip 75 le çıkıp 78 le devam ediyordum 4 ayda 68 e düştüm son 7 aydır da 66-68 aralığından çıkamadım gitti. sende çok zor bir süreçtne geçmişsin canım.Tm ben kendimi tanıtayım o zaman yıllardır kilo verme çabasındayım 3 tüp bebek 1 kist ameliyatı ve 2. Tüp bebekte 2 bebeğimi kaybedince kürtaj oldum çok şükür 2 yaşında kızım var ama hormonlandım yani :)) tiroidim var su içsem yarıyor cinsindenim 80 le doğuma girdim 75 filandım çıktığımda sezeryan göbeği yanıma kar oldu:)devlet memuruyum ücretsiz izindeyim şuan hedef kilom 52 dedim ama idealibumu acaba?boyum 160 yaşım 36 sizlerle eski Halime dönüp bir baza dolusu eski kıyafetlerimi giymek için sabırsızlanıyorum şu anki kilom 60.2
valla benimde alıma o geli kzının renmini koymuştu ya beril acaba nazarımızmı değdi çocuğun eli yanı diye içimden geçti.neyse maşallah demeyi ihmal etmeyelim kızlar.Berilcim Elif'ime çok üzüldüm gündüz de dediğim gibi çok çok geçmiş olsun haddim olmayarak bi konuda yorum yapmak istiyorum geçen haftalarda seninle aramızda bi konuşma geçmişti ve sen eşine olan aşkını hepimizi duygulandıracak kadar güzel bir şekilde anlatmıştın ben şu an aranızın bozuk olmasını buna bağladım acaba birisi ya da birileri istemeden nazar değmiş olabilir mi?? topikteki diğer arkadaşlarım kesinlikle yanlış anlamasın kimseyi suçlamıyorum ama bazen çok sevgi dolu baktığımız bişeye de istemeden nazar değebiliyoruz öyle bişey mi oldu acaba?
heeeeeeeeyyyyyyy herkesler burdaymış :)
kambersiz düğün olur muuuuu
canım hepsi, öyle olucak diye bir sey yok kı allahım hayırlı evlat versin daha yasın cok genc olurrr cok olur2 defa biri 5,5 aylıkken kalbi durdu karnımda diğeride biyokimyasal gebelik çocuğum yok denemedim bi daha çünkü çok zor günler geçirdim psikolik tedaviler gördüm ve bi daha cesaret edemedim.
kızlar gündüz unuttum tamamen oylamayııı
nueva48 30 unda gelmiş msj sayısı 46
d çetiner 31 inde gelmiş msj. sayısı 42
ben ikisinede evet diyorum sizlerde fikriniz yazın yarın alalım listeyee
***4. TAKIM 334.ETAP***
gogo2405: (68.7/ / / )
cimcimesude: (65,0/ / / )
defne2222 : (63,7/ / / )
sponge_bop : (65,8/ / / )
beril7776,1 / / /)
beyza199081,5/ / / )
SsSiMqE73,8/ / / )
yellowmelon67,1/ / / )
4. Takım Ortalaması :
aman olurmu olur :)))) sülalede ikiz cocuk yok bakarsın ilk bizimkiler olur isimlerinide sen koyarsın goncam :)
canım senin gibi çok örnek var e yakını kuzenim şimdi azman gibi ikiz oğulları var 4yaşındalar. gör bak sende ilerde bu günlere bakıp ne kadar güleceksin. moralini yüksek tut Rabbim isterse olur.2 defa biri 5,5 aylıkken kalbi durdu karnımda diğeride biyokimyasal gebelik çocuğum yok denemedim bi daha çünkü çok zor günler geçirdim psikolik tedaviler gördüm ve bi daha cesaret edemedim.
süngerbobum hoş geldin :)
sevgidedir oooooo :)))evet canım bizim aramızda garip bir çekim gücü var :)
canım benim Allah hakkında hayırlısını versin, sen dua etmeye devam et, inşallah gönlüne göre olur2 defa biri 5,5 aylıkken kalbi durdu karnımda diğeride biyokimyasal gebelik çocuğum yok denemedim bi daha çünkü çok zor günler geçirdim psikolik tedaviler gördüm ve bi daha cesaret edemedim.
uçmuşsunuz siiiiiiiiiiizzzzzzzaman olurmu olur :)))) sülalede ikiz cocuk yok bakarsın ilk bizimkiler olur isimlerinide sen koyarsın goncam :)
tamam canım ben listeye hakim değilim sabah son halini bırakırsan ben gündüz devam ederim üstünden aklınızda kalmasınhazırlamıştım ben canım 2-3 sayfa önce galiba.kızlar için oylama yapalım yazdım ama oda geride kaldı.dcetiner ve nueva evet derse herkes yazcaz.
hoşbulduk gülüüüüüüüümmmmmmmay canım sanki bende 85 le girip 75 le çıkıp 78 le devam ediyordum 4 ayda 68 e düştüm son 7 aydır da 66-68 aralığından çıkamadım gitti. sende çok zor bir süreçtne geçmişsin canım.
valla benimde alıma o geli kzının renmini koymuştu ya beril acaba nazarımızmı değdi çocuğun eli yanı diye içimden geçti.neyse maşallah demeyi ihmal etmeyelim kızlar.
hoşgeldin gökçeeee
kızlar yaa çok heyecanlıyım yarın sabah kaç çıkcak kilom acaba inşallah en az 1 kilo vermişimdir tam 91 günüm kaldı bu sürede 12 kilo gider mi sizceyaa çocukluğumdan beri hep şişkoydum ya o yüzden bi türlü inanamıyorum çıtır bi hatun olabileceğime
ay canım ebnim ua neden kürtaj oldun ??bende kızımdan önce 3 defa kürtaj olmak zorunda kaldım.benim eşimde başka çocuk istemiyo şimdi
buldum mesajlarımııı
ikiz yokssa ihtimalde yok zeynep abla :))
canım senin gibi çok örnek var e yakını kuzenim şimdi azman gibi ikiz oğulları var 4yaşındalar. gör bak sende ilerde bu günlere bakıp ne kadar güleceksin. moralini yüksek tut Rabbim isterse olur.
hoşbuldum zeynep abla sizleri görmek ne güzel ya kopmadınız buradan.
kızlar biri bana gaz versin
canıııımmmmmmm bu listelerle bu azimle senin elinden kurtulmaz ve hatta 4. takımdasın sen kendinden kurtulsan bizden kurtulamazsın
ay canım ebnim ua neden kürtaj oldun ??
bendede kızınma hamileliğimi bilmiyordum antibiyotik kullanmıştım. hangi doktora gittiysem aldır dedi. bende devam etme kararı aldım. am o kuşku beni yedi bitirdi 9 ay ruh hastası etti. doğumda kzımı görünce panik atak geçirdim.gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı o dönwemde
canım bende evet diyorum demiştim belki bulmakta zorlanırsın diye yinelemek istedim.
inşallah canım allahım dualarımı geri çevirmez umarım.
iyi dimi kızın..boş kese oldu tokso plazma çıktı enson bebek ölmüş dediler.ama hepsi geçti gitti inşallah.Allah'a emanet 9 yaşında kızımız var.
wc işini hallaedin tartılın kısmına bayıldım :)))Sana bir Gun yasadiklarimi anlatiyim
Ben Anne olduysam tas bile Anne olur canini sikma
Bizim toplantimiz basliyor hasoyla bakalim ne diyecek
Dusa giriyordum cocugunu uyurmus kahve icelim dedi.dusa girecem dedim.cevabi söylemeyim
Gelirmiyim bilemiyom yarina size guveniyom
Uyanir uyanmaz tartilmayin bir 10 dakika evde dolmasin wc isini halledin sonra tartilin
Cezalar yinede varrrrrrrrrrrr
Sana bir Gun yasadiklarimi anlatiyim
Ben Anne olduysam tas bile Anne olur canini sikma
Bizim toplantimiz basliyor hasoyla bakalim ne diyecek
Dusa giriyordum cocugunu uyurmus kahve icelim dedi.dusa girecem dedim.cevabi söylemeyim
Gelirmiyim bilemiyom yarina size guveniyom
Uyanir uyanmaz tartilmayin bir 10 dakika evde dolmasin wc isini halledin sonra tartilin
Cezalar yinede varrrrrrrrrrrr
gelinliğini de görürsün İnşallah güzelimmmiyi dimi kızın..boş kese oldu tokso plazma çıktı enson bebek ölmüş dediler.ama hepsi geçti gitti inşallah.Allah'a emanet 9 yaşında kızımız var.
gökçemmmm aradığım kan yine senden geldi canımsın yaa bi başkası bana gelse dese ki 3 ayda 12 kilo verebilir miyim, ona çok rahat 3 ayda 15 kilo bile verirsin diyebilirim ama söz konusu kendim olunca bi türlü inandırıcı gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?