Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

goncacım akşamdan listeyi hazırlayalım mı? yeni eklenecek kişiler var mı?

hazırlamıştım ben canım 2-3 sayfa önce galiba.kızlar için oylama yapalım yazdım ama oda geride kaldı.dcetiner ve nueva evet derse herkes yazcaz.

ay canım sanki bende 85 le girip 75 le çıkıp 78 le devam ediyordum 4 ayda 68 e düştüm son 7 aydır da 66-68 aralığından çıkamadım gitti. sende çok zor bir süreçtne geçmişsin canım.
valla benimde alıma o geli kzının renmini koymuştu ya beril acaba nazarımızmı değdi çocuğun eli yanı diye içimden geçti.neyse maşallah demeyi ihmal etmeyelim kızlar.
heeeeeeeeyyyyyyy herkesler burdaymış :)
kambersiz düğün olur muuuuu

hoşgeldin gökçeeee

2 defa biri 5,5 aylıkken kalbi durdu karnımda diğeride biyokimyasal gebelik çocuğum yok denemedim bi daha çünkü çok zor günler geçirdim psikolik tedaviler gördüm ve bi daha cesaret edemedim.
canım hepsi, öyle olucak diye bir sey yok kı allahım hayırlı evlat versin daha yasın cok genc olurrr cok olur

kızlar gündüz unuttum tamamen oylamayııı

nueva48 30 unda gelmiş msj sayısı 46

d çetiner 31 inde gelmiş msj. sayısı 42

ben ikisinede evet diyorum sizlerde fikriniz yazın yarın alalım listeyee

buldum mesajlarımııı

bende kızımdan önce 3 defa kürtaj olmak zorunda kaldım.benim eşimde başka çocuk istemiyo şimdi

aman olurmu olur :)))) sülalede ikiz cocuk yok bakarsın ilk bizimkiler olur isimlerinide sen koyarsın goncam :)

ikiz yokssa ihtimalde yok zeynep abla :))
2 defa biri 5,5 aylıkken kalbi durdu karnımda diğeride biyokimyasal gebelik çocuğum yok denemedim bi daha çünkü çok zor günler geçirdim psikolik tedaviler gördüm ve bi daha cesaret edemedim.
canım senin gibi çok örnek var e yakını kuzenim şimdi azman gibi ikiz oğulları var 4yaşındalar. gör bak sende ilerde bu günlere bakıp ne kadar güleceksin. moralini yüksek tut Rabbim isterse olur.
süngerbobum hoş geldin :)

hoşbuldum zeynep abla sizleri görmek ne güzel ya kopmadınız buradan.

evet canım bizim aramızda garip bir çekim gücü var :)
sevgidedir oooooo :)))

canım benim Allah hakkında hayırlısını versin, sen dua etmeye devam et, inşallah gönlüne göre olur

aman olurmu olur :)))) sülalede ikiz cocuk yok bakarsın ilk bizimkiler olur isimlerinide sen koyarsın goncam :)
uçmuşsunuz siiiiiiiiiiizzzzzzz

hazırlamıştım ben canım 2-3 sayfa önce galiba.kızlar için oylama yapalım yazdım ama oda geride kaldı.dcetiner ve nueva evet derse herkes yazcaz.
tamam canım ben listeye hakim değilim sabah son halini bırakırsan ben gündüz devam ederim üstünden aklınızda kalmasın

hoşbulduk gülüüüüüüüümmmmmmm

kızlar biri bana gaz versin

bende kızımdan önce 3 defa kürtaj olmak zorunda kaldım.benim eşimde başka çocuk istemiyo şimdi
ay canım ebnim ua neden kürtaj oldun ??
bendede kızınma hamileliğimi bilmiyordum antibiyotik kullanmıştım. hangi doktora gittiysem aldır dedi. bende devam etme kararı aldım. am o kuşku beni yedi bitirdi 9 ay ruh hastası etti. doğumda kzımı görünce panik atak geçirdim.gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı o dönwemde

buldum mesajlarımııı

canım bende evet diyorum demiştim belki bulmakta zorlanırsın diye yinelemek istedim.

inşallah canım allahım dualarımı geri çevirmez umarım.

canıııımmmmmmm bu listelerle bu azimle senin elinden kurtulmaz ve hatta 4. takımdasın sen kendinden kurtulsan bizden kurtulamazsın

gökçemmmm aradığım kan yine senden geldi canımsın yaa bi başkası bana gelse dese ki 3 ayda 12 kilo verebilir miyim, ona çok rahat 3 ayda 15 kilo bile verirsin diyebilirim ama söz konusu kendim olunca bi türlü inandırıcı gelmiyo

iyi dimi kızın..boş kese oldu tokso plazma çıktı enson bebek ölmüş dediler.ama hepsi geçti gitti inşallah.Allah'a emanet 9 yaşında kızımız var.

inşallah canım allahım dualarımı geri çevirmez umarım.

Sana bir Gun yasadiklarimi anlatiyim
Ben Anne olduysam tas bile Anne olur canini sikma

Bizim toplantimiz basliyor hasoyla bakalim ne diyecek
Dusa giriyordum cocugunu uyurmus kahve icelim dedi.dusa girecem dedim.cevabi söylemeyim
Gelirmiyim bilemiyom yarina size guveniyom
Uyanir uyanmaz tartilmayin bir 10 dakika evde dolmasin wc isini halledin sonra tartilin

Cezalar yinede varrrrrrrrrrrr

iyi dimi kızın..boş kese oldu tokso plazma çıktı enson bebek ölmüş dediler.ama hepsi geçti gitti inşallah.Allah'a emanet 9 yaşında kızımız var.

neyseki hepsi bitmiş canım ya ne zor ne yıpratıcıdır. kızım çok şükür iyi.ama bana o ilacı yazan doktorun gidip bıyıklarını yolacaktım.

wc işini hallaedin tartılın kısmına bayıldım :)))

bana da ceza ver berilcim :))

gelinliğini de görürsün İnşallah güzelimmm

talısıııııınnnnnn merak etme çıtır olacaksın

arkadaşalar bu kadar bebek probleminin olması normal değil. yeni çağın gereği bu; hepimiz gıda terörüne maruz kalıyoruz. tepemize baz istasyonlarından radyasyon yağıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…