Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3 gundur pansumana gittik baloncuklar patlamadi
Ama benim cok Bilmis esim bandaji cikardi aksam uyurkende patlatmayi planliyor
Deneyecem ama

aslında sarmamak daha iyi hava alması gerekiyor yanık konusunda oldukça çok bilgim var biraz sakarlığım varda :) akının içince geliştiği için civciv mesela sürekli yenileme özelliiği var denemeni tavsiye ederim.su yada buz tutma bebek ve çocuklarda acıyı unutturmak daha zor.serinlik gidince yanma hissi ortaya çıkıyor ve daha çok acı çekiyorlar akını ayır kır bir kaseye oynasın dursun içinde :)

yihhu aşşağısı bayram yeri mübarek.

bende uyuduydum kızım hala uyumadı uyandırdı sinirendim kalktım bende bi bakayım dedim iyiki bakmışım.

teşekkür ederim. bu derdim bu içimdeki acı ne zaman doğururum ozaman geçer ancak.

sabah spora gitmeden burdayım kızlar ben yatıyorum hayırlı geceler hepinize. hepinize iyi kilo vermeler diliyorum sabahı iple cekiyorum :gökceyi göremiyorum ugramıyor mu artık ?:44: :44:

heeeeeeeeyyyyyyy herkesler burdaymış :)
kambersiz düğün olur muuuuu

aslında patlatmamak gerekiyor ama ben de dayanamaz patlatırdım, sonrasında enfeksiyon kapmasın çok dikkat et
Esim dr o ne derse o

Yok Canim ya esim gec Baba oldu cocuklarada dusun.dogumlarima bile girdi.nazari bilmem gidip sarilmak istiyorum.ah bir bilse Onsuzken ne Kadar oksüzüm
Benim alindigim kazandin suan yetmiyor, Buna yetmiyor niye calusiyon demesi.beni anlamadi
Sabah kesin deneyecem balim

Zeynep basbakan sozu dinleyecem diyorsun yani

Temem temem yapcam

4. diye yola cikacamda tekmi kizimi olur bilmem
Adetten keilene Kadar doguracam arkadas
Cok calismam lazim cok

Aman Bizi duymasin
ben her fırsatta girerim telden.
3 gundur pansumana gittik baloncuklar patlamadi
Ama benim cok Bilmis esim bandaji cikardi aksam uyurkende patlatmayi planliyor
Deneyecem ama
patlatsında ama sonra enfekte olmasın dikkat edin.

doğru bi mantık bizdede çok oluyo arkadaşlar bişeyler söylese ertesine kavga ediyos

berilcim çok geçmiş olsun canım, içim acıdı kıyamam ben ona (

goncacım akşamdan listeyi hazırlayalım mı? yeni eklenecek kişiler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…