Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Burda birbirimize destek icin variz
Unutalim son mesajlari
Neye dislanasin ki Burda kimse birbirine tanimiyorki

bilmiyorum işte dedimya bende çok zor durumdayım 26 yaşındayım sanki 70 yaşında gibi hissediyorum kendimi iş ev eşim kendi ailem kaynana eşimin kardeşleri aldığım kilolar kaybettiğim bebeklerim. ve daha bir çok şey...

Kizlar cepten yazdigimdan ne begenebiliyom sizi nede duzgun yazabiliyom

Allah çocuk isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip etsin iyi düşünürse insan herşey iyi oluyor
amin canım
kuzuummm kıyamam kocaman bül olmuş , geçmiş olsun canım
Ama Ben pes etmedim yine doguracam yine doguracam

kaçıncıyııııııııııı,

Bu ne leynnnn
Butun bebek dertlileri bir arada ilanlami toplandik diyet topigine
Takma bu gunlerde gececek neler gecmediki

sen yapcan canım ben çalışıyom bütün gün işyerinde internet yok geçen yazdıydım ya..
Temem temem yapcam

amin canım

kuzuummm kıyamam kocaman bül olmuş , geçmiş olsun canım

kaçıncıyııııııııııı,
4. diye yola cikacamda tekmi kizimi olur bilmem
Adetten keilene Kadar doguracam arkadas
Cok calismam lazim cok
Pes etme canım benim eşim istese bende 2. Çocuğu isterdim ama istemiyor
Aman Bizi duymasin

evet canım hergin 1.30 saat spor salonunda hocalarla spor yapıyorum ve yürüyüşde yapıyorum

akşam dışında güzel
benim sonucumda şu
geçen hafta 63.7
bu hafta 63.3
400 gr.gitmiş...eh işte ama az daha hızlanabilsem...
tebrikler canım kilo azaldıkça verdiş de yavaşlıyor takma aynı azim ve sabırla devam et
afiyet olsun sabah ziyafet çekmişsin..

sağol tatlım arada bir gerekiyor

üzülme canım ya hepsi geçer , derdine çare olamayız belki ama paylaşabilrisin bizimle
Pes etme canım benim eşim istese bende 2. Çocuğu isterdim ama istemiyor

benimki de istemiyordu
ama geçenlerde tek çocuk olan bir arkadaşı var ' anne-babamın bana yaptığı en büyük kötülük kardeş yapmamaları oldu onları affetmeyeceğim' demiş
bizimki de tutturdu sonra yapalım mutlaka diye

yumurta akı plesanta görevi yapıyormuş akını yanıklarda hep kullanırlar sür ve sonra bol su ile durula. biraz rahatlatır.

3 gundur pansumana gittik baloncuklar patlamadi
Ama benim cok Bilmis esim bandaji cikardi aksam uyurkende patlatmayi planliyor
Deneyecem ama

kızlar yaa çok heyecanlıyım yarın sabah kaç çıkcak kilom acaba inşallah en az 1 kilo vermişimdir tam 91 günüm kaldı bu sürede 12 kilo gider mi sizce yaa çocukluğumdan beri hep şişkoydum ya o yüzden bi türlü inanamıyorum çıtır bi hatun olabileceğime

3 gundur pansumana gittik baloncuklar patlamadi
Ama benim cok Bilmis esim bandaji cikardi aksam uyurkende patlatmayi planliyor
Deneyecem ama

Berilcim Elif'ime çok üzüldüm gündüz de dediğim gibi çok çok geçmiş olsun haddim olmayarak bi konuda yorum yapmak istiyorum geçen haftalarda seninle aramızda bi konuşma geçmişti ve sen eşine olan aşkını hepimizi duygulandıracak kadar güzel bir şekilde anlatmıştın ben şu an aranızın bozuk olmasını buna bağladım acaba birisi ya da birileri istemeden nazar değmiş olabilir mi?? topikteki diğer arkadaşlarım kesinlikle yanlış anlamasın kimseyi suçlamıyorum ama bazen çok sevgi dolu baktığımız bişeye de istemeden nazar değebiliyoruz öyle bişey mi oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…