Ben geldim kızlar nasılsınız. Ben nobetteyim malum.nescafe iciyom simdik.
Ben geldim kızlar nasılsınız. Ben nobetteyim malum.nescafe iciyom simdik.
yanlış hatırlamıyosam öğretmensin dimi? ben de öğretmenlik bitirdim atanırsam bize daha çok ayrılık görünüyo off yaa bi 50 yıl önce yaşasaydık böle dertlerimiz olmazdı ewimizin kadını çocuklarımızın anası olurdukcanım çok iyi anlıyorum seni. bizim flört donemimiz 9 sene ama 3 ayda bir görüşebilirdik.evlendik hala aynı. Toplam 15yildir beraberiz ama sadece 6yil ayni şehirde ayni çatı altinda yaşayabildik. inşallah bu son olur diye umut edyorum
afiyet olsun canım menü güzel ama öğleni yazmayı unuttun mu yoksa yemedin mi???Günaydınlar menumu yazayım hemen
sabah ilik su peynirli yumurta 1 dilim ekmek 1 lokma reçel 3 ceviz
Salatalik
ara mandalina 2 ceviz
ara 3 k.kayisi 2 ceviz
aksam 2 kaşık pilav 5_6 istavrit salata
ara 1 küçük nar
su 2 lt
spor 1 st. Yürüyüş
aşk olsun yaaa tombul kelebekler denir mi çok alındımMinislerim gunaydinnnnnn
Nasilmis bakalim berilin tombul kelebekleri
aynenMenülerimi yazamiyorum.
Lütfen cümleye dikkat yazmiyorum degil YAZAMIYORUM
Cünkü
UTANIYORUM
Hasan'ın duymasınEki Görüntüle 855621 Eki Görüntüle 855619 Eki Görüntüle 855620
Bugun önce ütüyü bitirip sonra calisma odasini toplayacam
Bu arada utuyu neden balkonda yaptima gelince
Her pazar tenis oynayan bir Adam var
Adam degil yawww
Cillop, kaymakli ekmek tatlisi Yok Yok lokummmmmm
offf aynen yaaa ama sabahın köründe kalktım koşturmaca yeni bitti bi ton misafir vardı uykusuzluktan ölcemmmherkese merhaba..sabahtan çocuklarımla törene gittik çok yağmur var burda...
şimdi evdeyim hava yağmurlu ev soğuk ve karanlık..bi tatlı uykum var canım iş falan istemiyor...
ben tavuk yapıyorum gel yiyelimsabahtan çorba içtim..eve gelince kahvaltı yaptık ..üşümüşüm..akşama ne yapsam acaba?
geç de olsa burdayımkızlar nerdesiniz
bence de ama işten güçten uyunmuyoevet aynen öyle...uyku havası tam..
afiyet olsun bebeğimBen geldim kızlar nasılsınız. Ben nobetteyim malum.nescafe iciyom simdik.
Sizi uykucularrrrrr.....ö
Bizde bir enerji patirdamasi yasiyoruz sormayin.niden acaba?
Az sonraaaaa
Eveeettt ameliyathane hemsiresiyim canım.kolay gelsin canım sağlıkçısın sanırım, nerde çalışıyorsun
Evet olmamış bebeeemkızlar geciktiğim için özür dilerim bir sürü misafir vardı geleceklerinden de sabah haberimiz oldu o yüzden yataktan kalktığımdan beri koşturuyorum yeni çıktılar daha yemek yapıp evi toplıycam menü gecikti hemen yazıyım ama kızmayın
sabaheynir, zeytin, salatalık, domates, 2 dilim kepek ekmek
ara: 5-10 tane kuru üzüm, 1 çay bardağı süt
öğle:yarım peynirli pide, çay
ara: 2 yulaflı bisküvi, 1 mandalina
akşam: öğleden kalan yarım pidem, çay
ara: 2 elma
su: 3 litre
spor: 1.5 saat yürüyüş
menüm çok kötü farkındayım ama merak etmeyin bugün telafi ediyorum
Biz geldikkkkkk amma velakin kimseler gelmemissssss
Simge bende sinif ogretmeniyim simdilerde evimin kadini, cocuklarin anasi, hasanin kredi karti dismaniyimmmm
Calisma kuzummmmm
maalesef doktorum canım siirtte mecburi hizmetimi yapıyorum, mecburi bitince inşallah döneceğim yuvama aşkımayanlış hatırlamıyosam öğretmensin dimi? ben de öğretmenlik bitirdim atanırsam bize daha çok ayrılık görünüyo off yaa bi 50 yıl önce yaşasaydık böle dertlerimiz olmazdı ewimizin kadını çocuklarımızın anası olurduk
afiyewt olsun haftasonu genelde kötü oluyor menülerkızlar geciktiğim için özür dilerim bir sürü misafir vardı geleceklerinden de sabah haberimiz oldu o yüzden yataktan kalktığımdan beri koşturuyorum yeni çıktılar daha yemek yapıp evi toplıycam menü gecikti hemen yazıyım ama kızmayın
sabaheynir, zeytin, salatalık, domates, 2 dilim kepek ekmek
ara: 5-10 tane kuru üzüm, 1 çay bardağı süt
öğle:yarım peynirli pide, çay
ara: 2 yulaflı bisküvi, 1 mandalina
akşam: öğleden kalan yarım pidem, çay
ara: 2 elma
su: 3 litre
spor: 1.5 saat yürüyüş
menüm çok kötü farkındayım ama merak etmeyin bugün telafi ediyorum
allah kolaylık versin canım ben de göğüs hast uzmanıyım, bizde nöbet yok ama icap var.Eveeettt ameliyathane hemsiresiyim canım.
evet ya bulaştık şu çalışma işine ayrılamıyoruz da
ev hanımlığını özledim valla
maalesef doktorum canım siirtte mecburi hizmetimi yapıyorum, mecburi bitince inşallah döneceğim yuvama aşkıma
afiyewt olsun haftasonu genelde kötü oluyor menüler
allah kolaylık versin canım ben de göğüs hast uzmanıyım, bizde nöbet yok ama icap var.
evet yaaa 2. çocuğu yapınca 2 yıl ücretsiz izin alcam valla
Günaydın dün misafir vardı çok yoruldum ve bir sürü hamur işi yedimama pes etmek yok kaldığım yerden devam
günaydın canlarım nasılsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?