canım aslında menün kalori bazında abqartı değil ma dengeli bir beslenme olmamış ama en azından akşamı hafif atlatmışsın
canım tekrar geçmiş olsun sonuçların nasıl geldi??
birde menüelrin abartı değil güzel ama sebzeyi hayatına sokmalısın bence.mesela ben eskiden sebze yemeği yapıodum tupper kaplara koyup buzluğa atıp hergün öğlen işe giderken 1 çeşit götürüyordum.ama geçi biber közlemelerin var onalrda sebze yemeği sayılır.
canım sen patlatmamaışdıyn yarayı sanki eşin patlat diyordu yanlışmı hatırlıyorum. kıyamam fıstığıma ya.
sabahki börek çörek dışında çok sağlıklı ve güzel olmuş. ama böreklerinde çok değil zaten.
bir daha olmaz inşallah kıyamam kuzucuğaCok patlatmadim babasi patlatmaya kiyamadi sen patlat dedi.kötü kadin müzeyyenim ya....
Ama baloncuklar pörsüdü.bol bol yagli Krem sürüyorum gerilme olmasin diye
Devletemi gittin özel diyetisyenemi
patlamış mısır 1 kasedir , sağolsun benim oğlan çok seviyor günaşırı patlatıyorum kokunca da dayanamıyooooooommmmcanım iyi de biraz düzensiz gibi geldi..bu patlamış mısır ne kadardı,
harikasın yaaa işte buuuuuuuuucanım sonuçlar haftaya çıkacak hayırlısıyla..1 saat açık havada yürüyüşümü yaptım ohhhhhh mis gibi kendime geldim.arkadaşla yürüyecektik sonra onun hac ziyaretine gitmesi gerekiyormuş bende yanlız gidip gitmemekte çok kararsız kaldım sonra bu kilolar benim beni rahatsız ediyor kimseyi değil git yürü dedim verdim gazı kendime koca parkta tek yürüyen bendim gelen giden bakıyordu oarlı olmadım.kesin bizdemi yürüsek diye içlerinden geçiriyorlardır.
bir daha olmaz inşallah kıyamam kuzucuğa
patlamış mısır 1 kasedir , sağolsun benim oğlan çok seviyor günaşırı patlatıyorum kokunca da dayanamıyooooooommmm
harikasın yaaa işte buuuuuuuuu
canım sonuçlar haftaya çıkacak hayırlısıyla..1 saat açık havada yürüyüşümü yaptım ohhhhhh mis gibi kendime geldim.arkadaşla yürüyecektik sonra onun hac ziyaretine gitmesi gerekiyormuş bende yanlız gidip gitmemekte çok kararsız kaldım sonra bu kilolar benim beni rahatsız ediyor kimseyi değil git yürü dedim verdim gazı kendime koca parkta tek yürüyen bendim gelen giden bakıyordu oarlı olmadım.kesin bizdemi yürüsek diye içlerinden geçiriyorlardır.
canım özel diyetisyene gidiyorum ama henüz ilk tanışma yaptık cuma günü esas başlıcam.Cok patlatmadim babasi patlatmaya kiyamadi sen patlat dedi.kötü kadin müzeyyenim ya....
Ama baloncuklar pörsüdü.bol bol yagli Krem sürüyorum gerilme olmasin diye
Devletemi gittin özel diyetisyenemi
canım sonuçlar haftaya çıkacak hayırlısıyla..1 saat açık havada yürüyüşümü yaptım ohhhhhh mis gibi kendime geldim.arkadaşla yürüyecektik sonra onun hac ziyaretine gitmesi gerekiyormuş bende yanlız gidip gitmemekte çok kararsız kaldım sonra bu kilolar benim beni rahatsız ediyor kimseyi değil git yürü dedim verdim gazı kendime koca parkta tek yürüyen bendim gelen giden bakıyordu oarlı olmadım.kesin bizdemi yürüsek diye içlerinden geçiriyorlardır.
olmaz tatlım benim müstakbel kocam seninki gibi doktor değil mühendis maaşları da çok yüksek değil aileden zengin de değiliz tek maaş benim lükslerime yetmezBiz geldikkkkkk amma velakin kimseler gelmemissssss
Simge bende sinif ogretmeniyim simdilerde evimin kadini, cocuklarin anasi, hasanin kredi karti dismaniyimmmm
Calisma kuzummmmm
anladım canım inşallah kavuşursunuz bir an öncemaalesef doktorum canım siirtte mecburi hizmetimi yapıyorum, mecburi bitince inşallah döneceğim yuvama aşkıma
afiyewt olsun haftasonu genelde kötü oluyor menüler
allah kolaylık versin canım ben de göğüs hast uzmanıyım, bizde nöbet yok ama icap var.
evet yaaa 2. çocuğu yapınca 2 yıl ücretsiz izin alcam valla
günaydın tatlım biraz geç oldu ama :)günaydın canlarım nasılsınız....
olmamış benceherkese günaydın..
hemen dünkü menümü yazayım
sabah:çok erken kalktım az çorba içtim
sonra geldim kahvaltı yaptım zaten öğlen olmuştu
haşlanmış yumurta
ekmek
3 zeytin
1 kaşık reçel
çay
ara_
akşam:
1 kıymalı pide ayran
ara:4-5 tane fındık
öğle akşam bir arada olmasaymış iyiymişdünkü mneüm
sabah sucuklu yımırta, 1 dilim ekmek , 1 dilim peynir, domates salatalık yeşillik
ara: yarım nar
öğle-akşam birarada( saat 3-4): 2 kase yayla çorbası, salata 1 dilim ekmek
ara: patlamış mısır, azıcık kuruyemiş
ara: 1 nescafe, 2 tane diyet püskevit
su 2 lt spor: 45 dk yürüyüş
iyyyk kötü menü kötüüü
bence çooooooookkkk mantıklıkızlar aklıma birşey geldi. cuma gününden önce salı günüde tartılıp kilo bildirimi yapsak kendi içimizde acaba olumlu yönce motive edermi
mesela cuma günü tartılacaz diye perşembeleri yiyip içmiyoruz ya bu sayede haftasonu salmayı engelleyebiliriz
Bende Gaza gelmek istiyom....
Senide kiskandimmmm,,
canım özel diyetisyene gidiyorum ama henüz ilk tanışma yaptık cuma günü esas başlıcam.
işte budur canım arada bir yapak lazım tebrik ediyorum canım sakın bırakma
ay şekerim öyle güzel yazmışınki be bile gaza ggeldim akşam sadece salata yiyim bide spor yapayım dicem ama ütü yapmam lazım, pöfff ama neyse nasılsa yarın yüzmeye gideceğim.arkadaşlar daireye gelmişlerdi aradılar nerdesin bende yürüyüşteyim gel kısır yapmışız yiyelim dediler.olmaz yürüyeceğim dedim.geldim sen nasıl tek yürüdün dediler ben yürürüm hırs yaptım.yürükrn göbişim sallanıyor resmen kendimden tiksindim.artık kararlıyım...gidecek kısa bir sürede mezun olacağım göreceksiniz.
bende önce beyinde bitiyor.olmuyor diyince olmuyor.yaparım diyince yapıyorsunuz.yapanlardan neyimiz eksik.hafta sonu tülin şahini izliyordum ohhh nasıl ip atlıyordu maşşallah gerçekten bende ip te atlayacağım sprumu şenlendirmem lazım..
canım çok güzel yazışsın.Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın mutluluğu daim olsun içinde bizde dahil olalım.kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba , geçen hafta bi elektrik gitti işlerim birikmişti bi misafir derken haftasonu geldi geçti :) size yazamadım kusura bakmayın ama durumu telafi edicem :)
menüm klasik aynı sabah ılık ballı limonlu su. müsli süt öğlen sebze ağırlıklı ve akşamlarıda geçiştirdim ama sporumu asla aksatmadım.
kiloma gelince kendimde inanılmaz bir hafiflik hissediyorum. ve bu beni çok mutlu ediyor çünkü özlemini kurduğum hayallere birazdaha yaklaştımı hissediyorum. ve bana bu konuda destek olan sizler ve canım kocacıma çok teşekkür ediyorum.
mutluluk? mutluluk nedir bilir misiniz? bir pencere kenarında dertden uzak olabilmek mi? hayatı hiç hak etmedigi biçimde yaşamak mı? sevdiğine kavusmak mı yıllar sonra, ayrılmak mı sevmediğini düşünüp de? ana kucağı mı, baba dayağı mı? ben deli degilim diyen birisine inanmak mı? kücük kız çocuğunun o pencereden gözlerini kocaman açıp seni sevmesi mi? kaybettiğin umutlarının yerini başkalarının alması mı? yoksa birilerinin hala seni sevdiğini bilmen mi? zıpkın gibi delikanlıyken hastalanman ve direndiğini bilmen mi? mutluluk elle tutulur mu, istediğinde kucaklayabilir misin? yoksa son noktasını gördüğün ufuk kadar uzak mı? yenir mi! canın çektiginde şifa diye sallasan? peki gülmek mutluluk mu haksız yere kazanılmış zafer den? illetten kurtulmak mı, yoksa karşılaşmamak mı? aşk mıdır mutluluk, sürekli sevmeyeceğini bildiğin? bu nasıl birşeydir ki uğruna göz yaşı döktüğün? deli der misin mutluyum diyen birisine? evlenince yakalanır mı mutluluk? zamanı bitirmek mutluluk mu asker icin? sence mutluluk mutlu mudur kendince? tencerenin kapağı mutlu mudur, kapatılıp yanmadığında? aşk, sevgi gibi kelimeler mutluluk mu saçar insana? bir akıl hastasının gülüşü mutluluktan mıdır? ne için mutluluk vardır, sana olmadığında mutsuzluğunu hatırlatması için mi? uçmak mutluluk verir mi özgürlüğe? "yalandan mutluluk var" mıdır gerçeğini aradığımız bu alemde? ritim tutmak mutluluktan mıdır, yas yakanda ritim tutmaz mı? uzüm bagğı mutlu mudur, meyvesini verdiğinde? son nefesini verirken mutlu mudur insan? düşününce mutlu olunabilir mi? ayaklarına kapansan affeder mi mutluluk seni? şeytan mutlu mudur sence kulları saptırırken? patlak teker mutlu mudur, artık ezilmeyeceğini bildiğinden? analar mutlu mudur asker yetiştirdiğinden? bu nasıl birşeydir ki ömür boyu sürmez? dogar mı mutluluk güneş gibi, ısıtır mı insanı?
kaç kilodur bu yaa! ezilen var mıdır mutluluktan? nedensizce sevmeye benzer mi, karşılık beklemezsin ama senden cok sey almıştır?
haram mıdır mutluluk, izinsiz alındığında? mutluluktan ölen var mıdır, cennetlik midir yoksa cehennemlik mi? neden türk filmleri mutlu sonla biter hiç düşündünüzmü, oradaki gibi akustik midir mutluluk? oltaya gelir mi mutluluk, yem takmadığında? ana evinden giden gelin mutlu mudur ağlarken? ay ışığında yaşatabilir misin, gel-gitlere maruz kalır mı? gurbetten dönüşünü bekler mi mutluluk?
ölme sebebi olabilir mi yada yaşama? mutluluktan küfür edilir mi hic, teklif edebilir misin mutluyken? mutluluktan uçulur da yüzülmez mi hiç? mutluluğa talep nedir! ihalesi yapılmaz mı? mutluluğun yolları bir yerde ayrılmaz mı? cok cani midir mutluluk ulaşılması uğruna can yakar mı? nefret eden var mıdır başkalarının mutlulugundan? yeniden yaşanır mı eski mutluluklar? salıversen kaçar mı mutluluk senden? hoşnutluğun ne derecedir, başkaları senin mutluluğundan üzülürken? kanun mudur ki! yaşamını etkiler? boş çerçevede bulamaz mısın onu? gömleğinin olmaması mutluluk vermez mi? dereceli midir, kaynama noktası varmı dır mutluluğun? hayatını zehir eder mi hiç, istemediğinde bile mutlu olabilir misin? yaşamı neye bağlıdır, parçalansa birleştirebilir misin onu? kafiyesi -luk mudur her zaman? neden sevgilin seni değil de mutluluğu seçer o zaman? yakışıklı mıdır yoksa mutluluk? sevdiğini nedensiz yere öpmek mi, yagmur altında? havanın güzel olması mı sence o, bir çicek olabilir mi yada kuşlar? delirdim mi yoksa ben ağlıyorum nedensizce, bu mudur!! yeni yerlerini keşif midir yoksa, her yanını bildiğin bu şehrin? salıvermek mi kendini boşluga? karınca mutlu mudur sence çalışırken? yagmurlar mutlu mudur, yaşam katmak için yere düşerken? peki o halde mutluluk nedir bilir misiniz?
ben söliyim size o kadar mutluyumki güneş var sıcacık oldu içimde dışımda öyle biryerdeyimki yanlızım huzur doluyum. deniz karşımda o kadar yakınki dalgaların sesini duyuyorum şömine var tam karşımda sadece duyduğum ses ocak yanarken çıkarken çıtırtılar ve denizin dalgası. çam ağaçları o kadar güzel kokuyorki sizin içinde derin bir nefes aldım ohh miss gibi bir hava ve ben bugün çalışmıyorum. eşim şehirdışında köpeğim bobi ile geziyorum sahil boyu epeydir ilgilenemiştim şımarıklık yapıyor :) ailem var eşim var annem babam hayatta ve sebebini bilmediğim içimde bir huzur var :) allahım sana binlerce kez şükürler olsun bana bu nimetleri verdiğin için :)
ben yavaştan kaçıyorum kızın okulu erken dağılıyor.öpüyorum hepiciğinizi..
iyi akşamlar yarın görüşürüz.
dünkü menüm
cok üzgünüm ama o kadar cok ve karışık yedimki hatırlayamıyorum bile kısır bolca yedim börek pasta un helvası vs. Kaç günlerdir ilk defa bozdum diyeti
Dünkü menüm
cok üzgünüm ama o kadar cok ve karışık yedimki hatırlayamıyorum bile kısır bolca yedim börek pasta un helvası vs. Kaç günlerdir ilk defa bozdum diyeti
bence süper fikirkızlar aklıma birşey geldi. cuma gününden önce salı günüde tartılıp kilo bildirimi yapsak kendi içimizde acaba olumlu yönce motive edermi
mesela cuma günü tartılacaz diye perşembeleri yiyip içmiyoruz ya bu sayede haftasonu salmayı engelleyebiliriz
harikasın süper motive olmuşsun umarım bizi de gaza getirirsinarkadaşlar daireye gelmişlerdi aradılar nerdesin bende yürüyüşteyim gel kısır yapmışız yiyelim dediler.olmaz yürüyeceğim dedim.geldim sen nasıl tek yürüdün dediler ben yürürüm hırs yaptım.yürükrn göbişim sallanıyor resmen kendimden tiksindim.artık kararlıyım...gidecek kısa bir sürede mezun olacağım göreceksiniz.
bende önce beyinde bitiyor.olmuyor diyince olmuyor.yaparım diyince yapıyorsunuz.yapanlardan neyimiz eksik.hafta sonu tülin şahini izliyordum ohhh nasıl ip atlıyordu maşşallah gerçekten bende ip te atlayacağım sprumu şenlendirmem lazım..
afiyet olsun az olmus amaselam kızlar dünkü menüm
sabah: 1 kase yulaf (bi önceki günün telafisi olsun diye)
ara: 1 elma
öğle: 1 kase kısır, yarım kase yoğurt, turşu, çay ( anladığınız üzere gün vardı)
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam: 1 tavuk baget
ara: 1 fincan şekersiz nescafe
spor: yaklaşık 3-4 saat koşuşturmaca
su: 3,5 litre
uffffffff ne gusel seyler yemissin ama artık toparlanma zamanıDünkü menüm
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba , geçen hafta bi elektrik gitti işlerim birikmişti bi misafir derken haftasonu geldi geçti :) size yazamadım kusura bakmayın ama durumu telafi edicem :)
menüm klasik aynı sabah ılık ballı limonlu su. müsli süt öğlen sebze ağırlıklı ve akşamlarıda geçiştirdim ama sporumu asla aksatmadım.
kiloma gelince kendimde inanılmaz bir hafiflik hissediyorum. ve bu beni çok mutlu ediyor çünkü özlemini kurduğum hayallere birazdaha yaklaştımı hissediyorum. ve bana bu konuda destek olan sizler ve canım kocacıma çok teşekkür ediyorum.
mutluluk? mutluluk nedir bilir misiniz? bir pencere kenarında dertden uzak olabilmek mi? hayatı hiç hak etmedigi biçimde yaşamak mı? sevdiğine kavusmak mı yıllar sonra, ayrılmak mı sevmediğini düşünüp de? ana kucağı mı, baba dayağı mı? ben deli degilim diyen birisine inanmak mı? kücük kız çocuğunun o pencereden gözlerini kocaman açıp seni sevmesi mi? kaybettiğin umutlarının yerini başkalarının alması mı? yoksa birilerinin hala seni sevdiğini bilmen mi? zıpkın gibi delikanlıyken hastalanman ve direndiğini bilmen mi? mutluluk elle tutulur mu, istediğinde kucaklayabilir misin? yoksa son noktasını gördüğün ufuk kadar uzak mı? yenir mi! canın çektiginde şifa diye sallasan? peki gülmek mutluluk mu haksız yere kazanılmış zafer den? illetten kurtulmak mı, yoksa karşılaşmamak mı? aşk mıdır mutluluk, sürekli sevmeyeceğini bildiğin? bu nasıl birşeydir ki uğruna göz yaşı döktüğün? deli der misin mutluyum diyen birisine? evlenince yakalanır mı mutluluk? zamanı bitirmek mutluluk mu asker icin? sence mutluluk mutlu mudur kendince? tencerenin kapağı mutlu mudur, kapatılıp yanmadığında? aşk, sevgi gibi kelimeler mutluluk mu saçar insana? bir akıl hastasının gülüşü mutluluktan mıdır? ne için mutluluk vardır, sana olmadığında mutsuzluğunu hatırlatması için mi? uçmak mutluluk verir mi özgürlüğe? "yalandan mutluluk var" mıdır gerçeğini aradığımız bu alemde? ritim tutmak mutluluktan mıdır, yas yakanda ritim tutmaz mı? uzüm bagğı mutlu mudur, meyvesini verdiğinde? son nefesini verirken mutlu mudur insan? düşününce mutlu olunabilir mi? ayaklarına kapansan affeder mi mutluluk seni? şeytan mutlu mudur sence kulları saptırırken? patlak teker mutlu mudur, artık ezilmeyeceğini bildiğinden? analar mutlu mudur asker yetiştirdiğinden? bu nasıl birşeydir ki ömür boyu sürmez? dogar mı mutluluk güneş gibi, ısıtır mı insanı?
kaç kilodur bu yaa! ezilen var mıdır mutluluktan? nedensizce sevmeye benzer mi, karşılık beklemezsin ama senden cok sey almıştır?
haram mıdır mutluluk, izinsiz alındığında? mutluluktan ölen var mıdır, cennetlik midir yoksa cehennemlik mi? neden türk filmleri mutlu sonla biter hiç düşündünüzmü, oradaki gibi akustik midir mutluluk? oltaya gelir mi mutluluk, yem takmadığında? ana evinden giden gelin mutlu mudur ağlarken? ay ışığında yaşatabilir misin, gel-gitlere maruz kalır mı? gurbetten dönüşünü bekler mi mutluluk?
ölme sebebi olabilir mi yada yaşama? mutluluktan küfür edilir mi hic, teklif edebilir misin mutluyken? mutluluktan uçulur da yüzülmez mi hiç? mutluluğa talep nedir! ihalesi yapılmaz mı? mutluluğun yolları bir yerde ayrılmaz mı? cok cani midir mutluluk ulaşılması uğruna can yakar mı? nefret eden var mıdır başkalarının mutlulugundan? yeniden yaşanır mı eski mutluluklar? salıversen kaçar mı mutluluk senden? hoşnutluğun ne derecedir, başkaları senin mutluluğundan üzülürken? kanun mudur ki! yaşamını etkiler? boş çerçevede bulamaz mısın onu? gömleğinin olmaması mutluluk vermez mi? dereceli midir, kaynama noktası varmı dır mutluluğun? hayatını zehir eder mi hiç, istemediğinde bile mutlu olabilir misin? yaşamı neye bağlıdır, parçalansa birleştirebilir misin onu? kafiyesi -luk mudur her zaman? neden sevgilin seni değil de mutluluğu seçer o zaman? yakışıklı mıdır yoksa mutluluk? sevdiğini nedensiz yere öpmek mi, yagmur altında? havanın güzel olması mı sence o, bir çicek olabilir mi yada kuşlar? delirdim mi yoksa ben ağlıyorum nedensizce, bu mudur!! yeni yerlerini keşif midir yoksa, her yanını bildiğin bu şehrin? salıvermek mi kendini boşluga? karınca mutlu mudur sence çalışırken? yagmurlar mutlu mudur, yaşam katmak için yere düşerken? peki o halde mutluluk nedir bilir misiniz?
ben söliyim size o kadar mutluyumki güneş var sıcacık oldu içimde dışımda öyle biryerdeyimki yanlızım huzur doluyum. deniz karşımda o kadar yakınki dalgaların sesini duyuyorum şömine var tam karşımda sadece duyduğum ses ocak yanarken çıkarken çıtırtılar ve denizin dalgası. çam ağaçları o kadar güzel kokuyorki sizin içinde derin bir nefes aldım ohh miss gibi bir hava ve ben bugün çalışmıyorum. eşim şehirdışında köpeğim bobi ile geziyorum sahil boyu epeydir ilgilenemiştim şımarıklık yapıyor :) ailem var eşim var annem babam hayatta ve sebebini bilmediğim içimde bir huzur var :) allahım sana binlerce kez şükürler olsun bana bu nimetleri verdiğin için :)
Bencede....olmaz tatlım benim müstakbel kocam seninki gibi doktor değil mühendis maaşları da çok yüksek değil aileden zengin de değiliz tek maaş benim lükslerime yetmez
Anaaaaaa dr cok almiyorki.....
Allahtan hic maasliyim calusmadi
Bizimkinin kicini kaldirabildigim bana kaynana yediren fistik, incir iki yildirda Turunc bahceleri
anladım canım inşallah kavuşursunuz bir an önce
günaydın tatlım biraz geç oldu ama :)
olmamış bence
öğle akşam bir arada olmasaymış iyiymiş
bence çooooooookkkk mantıklı
Bugun beni kiskandirma gununmu bacimmmmarkadaşlar daireye gelmişlerdi aradılar nerdesin bende yürüyüşteyim gel kısır yapmışız yiyelim dediler.olmaz yürüyeceğim dedim.geldim sen nasıl tek yürüdün dediler ben yürürüm hırs yaptım.yürükrn göbişim sallanıyor resmen kendimden tiksindim.artık kararlıyım...gidecek kısa bir sürede mezun olacağım göreceksiniz.
Askitom bu cok uzun bir yazikızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba , geçen hafta bi elektrik gitti işlerim birikmişti bi misafir derken haftasonu geldi geçti :) size yazamadım kusura bakmayın ama durumu telafi edicem :)
Bye seker seyben yavaştan kaçıyorum kızın okulu erken dağılıyor.öpüyorum hepiciğinizi..
iyi akşamlar yarın görüşürüz.
Guzel bir seyler yazilmus Merak ettim simdiay şekerim öyle güzel yazmışınki be bile gaza ggeldim akşam sadece salata yiyim bide spor yapayım dicem ama ütü yapmam lazım, pöfff ama neyse nasılsa yarın yüzmeye gideceğim.
canım çok güzel yazışsın.Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın mutluluğu daim olsun içinde bizde dahil olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?