cumartesi
sabah;1 yumurta haşlama,2 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim peynir, 3 yarım ceviz1 tatlı kaşığı bal domates salatalık
ara;2 porsiyon meyve 2 yarım ceviz
öğlen;4 köfte kadar etli domatesli biberli yemek, 1 dilim tahıllı ekmek
ara;1 bardak süt
akşam;8 y.k. kabak yemeği 1 dilim tahıllı ekmek, yarım kase çorba, yarım kase yoğurt
ara;2 porsiyon meyve yerine 4 yemek kaşığı aşure diyetisyenimden 1 kerelik olmak üzere izin aldım üstelik ertesi günden 1 dilim ekmek azalttım.
spor malesef yok ama evi temizledim perişandım
su az 1-2 litre
pazar
sabah;3-4 halka sucuk,2 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı bal, 3 yarım ceviz, domates salatalık
ara;1 tatlı kaşığı çokokrem 1 lokma ekmek
öğlen;1 mandalina
ara;4 köfte kadar hamsi tava az yağlı
akşam;yok
ara;2 küçük svuç içi kadar kuru meyve
spor yok su 1-2 litre
pazartesi
sabah;1 yumurta haşlama,2 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı bal domates salatalık
ara;2 porsiyon elma 5 yarım ceviz
öğlen;4 köfte kadar tavuk ızgara, yağsız salata 1 dilim tahıllı ekmek
ara;1 bardak süt
akşam;8 y.k. yeşil fasulye, yağsız salata 1 dilim tahıllı ekmek, yarım kase sütlü brokoli çorbası
ara;2 porsiyon mandalina elma karışımı
spor yok su;1-2 litre
sabah;1 yumurta haşlama,2 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim peynir, 3 yarım ceviz1 tatlı kaşığı bal domates salatalık
ara;2 porsiyon meyve 2 yarım ceviz
öğlen;4 köfte kadar etli domatesli biberli yemek, 1 dilim tahıllı ekmek
ara;1 bardak süt
akşam;8 y.k. kabak yemeği 1 dilim tahıllı ekmek, yarım kase çorba, yarım kase yoğurt
ara;2 porsiyon meyve yerine 4 yemek kaşığı aşure diyetisyenimden 1 kerelik olmak üzere izin aldım üstelik ertesi günden 1 dilim ekmek azalttım.
spor malesef yok ama evi temizledim perişandım
su az 1-2 litre
pazar
sabah;3-4 halka sucuk,2 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı bal, 3 yarım ceviz, domates salatalık
ara;1 tatlı kaşığı çokokrem 1 lokma ekmek
öğlen;1 mandalina
ara;4 köfte kadar hamsi tava az yağlı
akşam;yok
ara;2 küçük svuç içi kadar kuru meyve
spor yok su 1-2 litre
pazartesi
sabah;1 yumurta haşlama,2 dilim tahıllı ekmek, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı bal domates salatalık
ara;2 porsiyon elma 5 yarım ceviz
öğlen;4 köfte kadar tavuk ızgara, yağsız salata 1 dilim tahıllı ekmek
ara;1 bardak süt
akşam;8 y.k. yeşil fasulye, yağsız salata 1 dilim tahıllı ekmek, yarım kase sütlü brokoli çorbası
ara;2 porsiyon mandalina elma karışımı
spor yok su;1-2 litre