• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. takim 346. etap***

beril77 (73.4/73.3/0.1/%0.13)
Ebrueva(77.0/ 76.4/0.6/%0.78)
masumcuk(85.3/ 84.3/ 1/%1.17)
Adigegupse(72.3/ / / % )
oluyoröylebazen(79.7/ 79.0/0.7/%0.87)
tutatse85(62.0/ / / % )izne ayrildi
Defne222(59.0/ / / % ) izne ayrildi
Merve10er(78.1/77.2/0.9/%1.15)
Poem35(77.8/76/1.8/2.31) yeni üye hedef kilosu 60 katilimina guvenip deneme suresini uzatmadik.

4.takim ortalamasi %

Kizlar poemi listeledim nedenine gelince cok Pis Gaza gelmisya motivasyonu bozulsun istemedim.sonra burasi sanal ve tanimadan guveniyoruz.bende guvenimi bosa harcamayacani paylasimina ve Kilo vermesine devam etmesini umuyorum.

Sevgili Lopez adaylarim adigupseyle konusup uzlastik özelden.arkadasimizin gelememek nedenini anliyorum.bu nedenle yola devam.
Ortak bir sorun var buraya ugradiginizda lütfen birseyler yazin.sizden sonra Gelen kimse gelmemis diye sogumasin.
4. takimin kapanmasini istemiyorum yardim edin lütfen

***4. takim 346. etap***

beril77 (73.4/73.3/0.1/%0.13)
Adigegupse(72.3/ 70.9/1.4/%1.93)
oluyoröylebazen(79.7/ 79.0/0.7/%0.87)
Poem35(77.8/76/1.8/2.31) yeni üye hedef kilosu 60 katilimina guvenip deneme suresini uzatmadik.

4.takim ortalamasi %1.19

Günaydın kızlar herkes kilo vermiş ne güzel cepten bütün geçmişi okudum çok yazamıorum dediğim gibi annemler ümreye gidiyor öğleden sonra eve geçicem haberleşiriZ :)
Allah kavustursun canım.
kızlar ben geldim.
geçen hafta: 72,300
bu hafta : 70.900
Ödem gitmiş tebrikler :)
kızlar geçmişi şimdi okuma fırsatm oldu.evdeki internetimiz kotalı limiti bu ay dolduğu için bildirimi yapayım diye komsuya geçmek durumunda kaldım. berilin yazdıklarını ve geçmişi de şimdi okuyabildim. böyle bir karar aldıysanız bana saygı duymaktan başka birşey kalmıyor ne yazık ki. umarım hepiniz sağlıklı kilolar verirsin. hoşçakalın

Ooo hemen hoşçakalın olurmu konuşuyoruz tartışıyoruz takım da düzen oturtmaya çalışıyoruz bu hep beraber olur. :)

Kizlar poemi listeledim nedenine gelince cok Pis Gaza gelmisya motivasyonu bozulsun istemedim.sonra burasi sanal ve tanimadan guveniyoruz.bende guvenimi bosa harcamayacani paylasimina ve Kilo vermesine devam etmesini umuyorum.
Hayırlısı olsun inşallah daha iyi olur..
Sevgili Lopez adaylarim adigupseyle konusup uzlastik özelden.arkadasimizin gelememek nedenini anliyorum.bu nedenle yola devam.
Ortak bir sorun var buraya ugradiginizda lütfen birseyler yazin.sizden sonra Gelen kimse gelmemis diye sogumasin.

Sevindim uzlaşmanıza hepimiz aynı amaçla buradayız sonuçta. umarım herşey daha güzel olur hepimiz için :)

***4. takim 346. etap***

beril77 (73.4/73.3/0.1/%0.14)
Adigegupse(72.3/ 70.9/1.4/%1.94)
oluyoröylebazen(79.7/ 79.0/0.7/%0.88)

4.takim ortalamasi %0,93

berilcigim ben sonucu böyle buldum canim..sanirim sen izinli üyeleri ortalamaya katmadin

sağ ol güzelim.Aranıza katılmaktan çok mutluyum.Müthiş motive oldum,inşallah olacak. Hep birlikte zayıflıyacağız,ama en çok teker teker sizi tanıyacağıma seviniyorum.İnsanları tanımaktan ve sohbet etmekten çok hoşlanırım.
Biz de seni tanimaktan cok mutlu olduk canim
motivasyonu arttiriyorsun hevesinle :)

evvvet kızlar.ben diyet günüme başladım bile. walk at home ile 20 dakika yürüdüm,2bardak suyumu içtim.Şimdi de hadi kahvaltıya.Kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeyi ve ekmeyin üstünü hafif kapatacak kadar lor peyniri veeeee bol zencefilli,bir az tarçınlı yeşil çay.tarçın bidiğiniz üzere tatlı isteğini öldürüyor. sizlerden de böğle küçük ama verimli bilgiler bekliyorum ya .denediğiniz ve faydasını gördüğünüz...
Canım oncelikle ac kalma kan sekerin dusmesin.
amac diyetten ziyade saglikli beslenmeyi ogrenmek olsun.tek tip beslenme benim gibi..her seyden tuketmeye calis.tatlilari hayatindan cikarmaya calis vee boll su biraz da sporla hic biseycik kalmaz :) hepimiz bunun icin ugrasiyoruz artik ne kadar yapabilirsek kardir bımbıllardan kurtulmak icin :1:
yaşasııın ben 1 kg 800 gr vermişim.77.8 idim geçen cuma sabahı şimdi 76yım.henüz takımda değilim ama bu bile şimdilik mükemmel.çok ama çok mutluyum kızlaaaar.olucam 60 kg çatlatıcam kocamı
Cok sevindim canim :))) guzel vermissin
Deneme süreside mi var kuşum?bilmiyodumki.kaç günki?ne yapa bilirim takıma katılmak için?hadi hadi çabuk alın takıma.
Sabret sabret :))
Perşembe günü listem

sabah:lıgt biskuvı 1 paket 1 bardak şekersız çay

ara:1 nescafe

öğlen:1 kepçe çorba 1 lahana sarması yoğurt

ara:ortaşekerli türk kahvesı

akşam :1 bardak ayran

2 lt su:56:
Canim cok az yemissiiiinnn sagliksiz bu :(

ebrucum annende kaçırmadın dimi beybim :27: tam gaz devam ediyosun cok sevindim

Ooo tatlım renk yapmışsın yakışmış :)) yok annemde kaçırmadım gayet dikkat ettim zaten annem 45 kilo ondayken kaçırmam çok mümkün değil :)[/QUOTE]
Pcde renkleniyorum kuzum :D benim de annem zayif ama memlekete gidince onunu alamiyorum :1:
ooo maşallah gelenler çoğalmış.benim annem de 56 kg öyle güzel duruyo ki giydiği herşey.beni gaza getirmeye çalışıyo bişey aldığında kendine sana da alırdım ama XL bedeni yoktu diyo.çıldırıyorum.kendisi M beden giyiyo ne güzel:43:
Yaaaa sormaaaa alisverisler beni mafediyo korkulu ruyam :(

Ben takimi arkadaslarimi cok sevdim.umarim kapanmaz ..
Gupseyle uzlastysaniz sorun yok tabi ama gidecekse bile keske bir gelip bize yazsaydi bi kendinize iyi bakin deseydi ..neyse.

Poemin listelenmesini ben de isterim cunku gercekten hevesli bize de iyi geliyor.

Izinli olanlar olmasaydı yüzdemiz daha yüksellebılırdı :44: Nabalım artık takım ruhu:42:

allah kavuştursun ebrucumm bu arada söylemeden gecemıcem zayıflayınca ayrı bir güzelleşmişsin

Canım saol çok teşekkür ederim saolasıın bu arada motivasyonum düştü bu hafta çok kilo veremedim falan filan moduna girmişsin girme :) her hafta 3 kilo veremezsin öyle olsa bi ayda 15 kilo verirlir zaten :) normali haftada 1 kilodur o nedenle şuan gayet iyi gidiosun

ah şu annelerin zayıflığı yokmu beni daha fazla gaza getiriyor.annem 45 yaşında 68kilo ama çok fit ve güzel duruyorona bakdıkça gaza geliyorum.Ama onlara gidince yememek mümkün diyil ki..

Canım yemiceksin çare yok ben annemlere geliyorum ve düzeni hiç bozmuyorum ve annem dioki aferin kızım böyle istikrarlı olman çok güzel aferin sana :)

canım saol çok teşekkür ederim saolasıın bu arada motivasyonum düştü bu hafta çok kilo veremedim falan filan moduna girmişsin girme :) her hafta 3 kilo veremezsin öyle olsa bi ayda 15 kilo verirlir zaten :) normali haftada 1 kilodur o nedenle şuan gayet iyi gidiosun

haklısın canım her hafta 1 kg versem ıyı ama bu kılolar ver ver bıtmez eşimde dr gıdelım yıne deyıp duruyor bebek için yenden başlarsam yıne hormon ilaçları yıne kılooo ufff çok yoruldummm

Canım yemiceksin çare yok ben annemlere geliyorum ve düzeni hiç bozmuyorum ve annem dioki aferin kızım böyle istikrarlı olman çok güzel aferin sana :)
Benim annem de zayıflamamı nerdeyse benden çok istiyor.annemlere gidince o kadar güzel yemekler yapıyor ki.yesen olmaz yemesen olmaz...ama yemediyim de annem de afferim Kızım diyor yani..

Öğlen yemeyimde 2 tane kibrit kutusu kadar haşlanmış klrmızı et ve 1kase yoğurt yedim.aksama 1tane havuçu rendeleyip yoğurtla yemeyi düsünüyorum.

Öğlen yemeyimde 2 tane kibrit kutusu kadar haşlanmış klrmızı et ve 1kase yoğurt yedim.aksama 1tane havuçu rendeleyip yoğurtla yemeyi düsünüyorum.

Kitlik mi var yoksa ölüm diyetimi yapixorsun
O etin yanina bol salata bir Dili m ekmek
Varsa bir kase corba iciyorsun Yoghurtta var

Back
X