• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu tablo olayınıda anlamadım gerçekten ..hani şu anket mi ?ben onu yapmıştım..biri açıklarsa iyi olur neyse ben de yaparım..

Donuslerini soylemediler

Hakkisiniz, suan Tatil diye cocuk evde olanlar var.katilim hep tstillerde Azalir
Masum annesinde
Ben kolum Dan spor yapamiyorum evime gece geldim ankaradan
Adigegupse dersleri varmis yogunuz diyor
Defne izinluydi bebegi hastaydi
Ebru i oluyoroyleyi bilemiyorum

Yukaridaki leer ek herkeze yorum yapmaya sorularini cevaplamaya calusiyorum

Daha ne yapacan ki.....ö.

Canlar ben daha öncede açıklamıştım tekrar açıklıyım benim yaptığım diyet fix hergün aynı şeyleri yiyorum o nedenle hergün yazmıyorum ama listemi tekrar paylaşabilirim yeni katılan arkadaşların görmesi adına :)

$1.webp

vallahi ben açıp okuyorum berilcim yazıları.ama sana bişey diyiim diyet kilo vermek adına az şey yazıyoruz.herkes rapor yazmıyor.burada amacımız biraz da birbirimizin yediğini içtiğini eleştirmek ya da takdir etmek sanıyorum ki.ben bol bol spor yapıyoorum az yiyorum bol hareketteyim.bu hafta gene birinci olucam söyliim sana.sabah wc den sonra tarıldım75.2 kg im.geçen cuma 76 idim.şimdiden 800 gr verdim bile cumaya kadar 250-300 daha versem super olur.ben çok çalışıyorum ve emeklerimin karşılığını alacağıma inanıyorum.

Canım ben sen daha aramızda yokken açıklamamı yapmıştım ben hergün fiks aynı şeyleri yiyorum bu nedenle hergün aynı şeyi paylaşmıyorum şuan bildiğim kadarıyla sen diyetin başındasın hızlı bir şekilde veriyorsun bende 2 ayda 11 kilo verdim tek çok çalışan sen değilsin ama artık yavaş yavaş duraksama dönemlerine geldim ve artık eskisi kadar hızlı gitmiyor yani bu çok çalışmadığımadığım anlamına gelmiyor.

diyorum ki burası diyet köşesi ama diyet spor konusu konuşması az.millet gerçekten diyette mi yaa hani motivasyon birbirini gaza getirme?yooooook...

Canım berilinde dediği gibi elimizden geleni yapıyoruz burası sonuçta sanal bir ortam eğer diğer gruplarda daha gaza getirici uygulamalar varsa incele bizimle paylaş yada bizimle motive olamıyorsan daha motive olucağın topikleride inceleyebilirsin.

BOY:167 cm
BAŞLANGIÇ: 92.8
ŞİMDİ: 84.3
HEDEF :62
TOMBİKLİK NEDENİ : Gebelik +genetik :)
ZAYIFLAMA NEDENİ: kedime güvenim gelsin, bel ağrım olmasın. Eski kıyafetlerime girebileyim... neden çok :)

Back
X