• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ben 12 kilo verdim şuan yüzmemde bir sakınca yok ayrıca ben zaten lisanslı yüzücüyüm 3 yaşımdan beri... istanbul marmara birinciliklerim ikinciliklerim var türkiye yedinciliğim var yüzmenin dediğin gibi bi zararı yok eğer dozunda yapılırsa çünkü bu mantıkla zaten yazın kilolu olan kimsenin yüzmemesi tatil yapmaması gerekir :))

Evet söylediğin gibiyse, yani kilolarından kurtulduysan tabisi sıkıntı yok :34:

Ama ben kilosu olan birkaç arkadaşımın yüzdükten sonra, istediği kiloları veremediğini ve yağ yakımının zorlaştığını gördüm ve bu yüzden bu konuda ister istemez temkinliyim.

Ben de kilo verdikten sonra yüzeceğim.

Sabırsızlanıyorummmmmm :52:

dün 8 saat dersim vardı birde nöbetçiydim..
8 defa 4kat inip çıktım akşam erkenden uyumuşum..hala ayaklarım zonkluyor valla
fazladan spor olmuş sana ne güzel
tamam canım.bekliyorum.zaten bir biz varız.birazdan belki gogocum gelir.
işe gitsem bakardım sabah evdeyim 2 gündür sabah kalkmadım o yüzden
kızlar ben çıkıyorum işe yürüyerek gitcem hadi kendinize ii bakın
keşke yürüyerek gidebilsem bende
Kızlar Merhabaaaaa,
Dün yediklerimi erkenden paylaşmıştım ama tekrar etmek istiyorum, bugün yoğun bir gün ve tamamlamam gereken işler var.
Bu yüzden ancak öğlene doğru tekrar girebilirim.
Öpüldünüzzzzzz :54:

Dün;

Kahvaltı :

- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 küçük dilim patatesli börek

Ara Öğün :

- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 kare çikolata

Öğle :

- 4 Kaşık Taze Fasulye
- 3 Kaşık Pilav
- Yeşil Salata

Ara Öğün :

- 1 bardak yeşil çay

Akşam :

- Meyve salatası

Litre bazında su miktarı:

2 litreye tamamladım ;)

Spor :

Yatmadan önce 1 saat evde yürüyüş yaptım.

*Pazar akşamı birşey yemediğim için dün aşırıya kaçmış olabilirim.
Ayrıca, Ara öğünlerim için yanıma birşeyler almayı unuttum.
Bugünden itibaren menüm daha sağlıklı bir hal alacaktır.
meyveden vazgeçemiyosun hepimizin vazgeçemediği bişeyler var tabii.
Kızlaarr okuldayım bir yogunluk var sürekli o yüzden ara ara bakıyorum ama tam anlamıyla geçmişi de okuyup cevaplayamadım daha.

dünün menüsünü bi yazayım ilk fırsatta da geçmişi okuycam.

dün diyetisyene gittiğim için kahvaltı araya kaynadı ama ben onu aralarda telafi ettim siz merak etmeyin:)

Kahvaltı: yarım simit

ara:5 hurma
1fincan kiraz saplı form çayı

öğle:2yemek kaşığı pirinç pilavı
1 porsiyondan az piliç haşlama
1 bardak ayran

ara:1 sade soda,3 kare bitter çikolata,
1fincan 5i bir arada çay

akşam:6 yemek kaşığı kabak yemeği,yarım kase yoğurt,2dilim ekmek
üstüne bir bardak Metabolizma hızlandırıcı çayımdan içtim

ara:1su bardağı yarım yağlı süt,2 elma,1su bardağı patlamış mısır(1dilim ekmek yerine geçiyormuş ekmek değişimi olarak kullandım hakkımı diyetisyenim öyle demişti öğlenki bir dilim yemediğim ekmeğin yerine yedim.
su 3 litre
düzenli olmuş canım.
ayy bu arada dün yine bir doğum günü partisi vardı laboratuvarda ama ben bir lokma dahi tadına bile bakmadım pastanın:):):)
tebrik ederim seni canım.
Geldim canlarım geldim.gerçi burda öğlen oldu ama neyse. Bu sabah yoğundum gelemedim.ama aklım sizdeydi vallaha.ben de akşamları kızıml yatırdıktan sonra rahat oluyorum.ama o zaman böyle kalabalık olmuyor.kıskandım vallaha.ben şuna eminim kızlarrr.insan kilo verdikce motivasyonu yükseliyor.bu hafta ben de iyi gidiyorum.geçen hafta regl yüzünden sadece 200 gr vermiştim.bu hafta iyi.ama karşıdakı 3gen misafirlik var.2si evde,biri arkadaşlarda.ama kaçırmıyacağıma dair söz veriyorum şimdiden.misafirliklerde kaçırmayınca eşimden taktir aliyorum bu da beni oldukca motive ediyor.dün bana sarıldığlnda aferin sana dedi artık elime katlat gelmiyor..:46::46::46:
boşver kaynanayıda duymayıver canım.
kızlar başkadığlnlzda fotograf çektiniz mi?ben çekdim.bu cuma 2.sini de çekicem.geçenlerde gemmişde ebrunun resimlerini gördüm.fark nasıl da ortada...ya benim zamanım olsa vallaha bu kk dan çıkmam.ne iyi olmuş da aranıza katılmışım.hayatıma renk geldi...artık kocam kanefede uyuduğunda ina kızlp kendimi yıpratmıyorum aksine işime geliyor nerdeyse.bi de şu kaynanam dlrdlrlanmasa...

benim fotoğraflarım var ama bilerek çekmemiştim.ama arkadaşlarım falan diyolar ne güzel zayıfladın diye hoşuna gidiyo insanın.

canım az az sık sık yedim hep ve beyaz çay içtim uno denge ligth ekmek yedim aşırı spor yapmadım haftada 3 gün falan yaptım karbonhidrat mümkün oldugunca hiç yemedim ekmek dışında bol bol meyve sebze ve sabahtan akşama kadar 7 öğün yiyodum.

Anladım canım, ben de öğünlerimi çoğaltmaya çalışıyorum.
Ne kadar düzensiz beslendiğimi öğünlerimi çoğaltmaya çalıştığım zaman farkettim.
Ben de azar azar ama sık sık yiyeceğim, bundan sonra :34:
Beyaz çay da temin edeyim o vakit...
Ekmek hiç yemiyorum, onda hemfikiriz.
Meyve ve sebze dersen işte orada (yubbiiiiiii :46: derim)
Çünkü çok fazla tüketiyorum :16:
Spooorrr.... Aslında yürüyüş yapıyorum, tabi arada farklı hareketlerde yapıyorum.

Tavsiyelerin için teşekkürler canım, öpüyorum kocaman :54:

Menümü yazayım bende.
Sabah 2 dilim ekmek peynir 1 lokma pekmez zencefil limonlu çay

ara 3 kuru kayısı

öğlen 1 dilim ekmek peynir ıhlamur yanlız olunca bişey istemedi canım

ara 1 muz

akşam kıymalı ıspanak 2 kaşık, 2 kaşık makarna, yoğurt 1 kepçe çorba

ar yarım portakal 1 nar 1 mandalina

Su 3 lt
spor yok

Okudum ve çok şey öğrenmiş oldum.böyle linkleri paylaşmak gerek...
Menümü yazayım bende.

ara 3 kuru kayısı

ara 1 muz

Su 3 lt
spor yok
Oh oh meyve bolmuş.ben de meyve canavarıyım...bie elmayı ve ayvayı fazla sevmem.elms 1tek kırmlzısınıseverim.ama evde yesil varsa onu da yerim yani..
fazladan spor olmuş sana ne güzel

işe gitsem bakardım sabah evdeyim 2 gündür sabah kalkmadım o yüzden

keşke yürüyerek gidebilsem bende

meyveden vazgeçemiyosun hepimizin vazgeçemediği bişeyler var tabii.

düzenli olmuş canım.

tebrik ederim seni canım.

boşver kaynanayıda duymayıver canım.

benim fotoğraflarım var ama bilerek çekmemiştim.ama arkadaşlarım falan diyolar ne güzel zayıfladın diye hoşuna gidiyo insanın.

İnsan zaten en iyi kendisi anlıyor zayıfladığını...bir de aynaya yandan bakmak gerek.ben de doğum yaptığlm için karnımın derisi duruyor öyle yürüyüşle sıkılaşır mı sizce?ben 1 az kilo verdikten sonra başkamak istiyorum platese.eyer ki yürüyüşle sıkılaşır derseniz yapmama gerek qalmaz...bu konuda fikrinize ihtiyacım var.

Okudum ve çok şey öğrenmiş oldum.böyle linkleri paylaşmak gerek...

Oh oh meyve bolmuş.ben de meyve canavarıyım...bie elmayı ve ayvayı fazla sevmem.elms 1tek kırmlzısınıseverim.ama evde yesil varsa onu da yerim yani..

İnsan zaten en iyi kendisi anlıyor zayıfladığını...bir de aynaya yandan bakmak gerek.ben de doğum yaptığlm için karnımın derisi duruyor öyle yürüyüşle sıkılaşır mı sizce?ben 1 az kilo verdikten sonra başkamak istiyorum platese.eyer ki yürüyüşle sıkılaşır derseniz yapmama gerek qalmaz...bu konuda fikrinize ihtiyacım var.

Yürüyüş yapmaya devam et istediğin kiloya yaklastiginda sikilastirici hareketler yapabilirsin. Birde karın toparlamasi icin biberiye yağı suruyolardi okumuştum biyerde biberiye yağını sürüp strec film sarılıp yürüyüş karni toparliyomus

Yürüyüş yapmaya devam et istediğin kiloya yaklastiginda sikilastirici hareketler yapabilirsin. Birde karın toparlamasi icin biberiye yağı suruyolardi okumuştum biyerde biberiye yağını sürüp strec film sarılıp yürüyüş karni toparliyomus

biberiye neye diyorsunuz bilemiyorum hep araştırdım ama bulamadım azerice de ne oluyor.ben bildiğiniz biberin yağı oluyor onu karnıma sürüp streçle sarıp pilates yapıyodum baya terliyordu öyle böyle diyil yani,kıpkırmızı yanıyordu...

biberiye neye diyorsunuz bilemiyorum hep araştırdım ama bulamadım azerice de ne oluyor.ben bildiğiniz biberin yağı oluyor onu karnıma sürüp streçle sarıp pilates yapıyodum baya terliyordu öyle böyle diyil yani,kıpkırmızı yanıyordu...

tatlım aktarlara biberiye dersen gösterirler. aroması içimi de güzel. çam ağacının minik parçalarına benziyor biberiye bitkisi. başka adı var mı bilmiyorum.streçi bende kullanmıştım vücuda zararlıymış ayrıntısını hatırlamıyorum ama bırakmıştım.. iç hücresini mi bozuyordu öyle bir durum yaratıyordu. doktora danışmakta fayda var bence.. sevgiler:16:

slm kızlar bugün çok karmaşık bir gündü ne ara öğün yapabildim ne de su tüketimim iyiydi.. yogunluk koşuşturmaca moralim çöktü iyice. raporumu akşam vereceğim. kaçamak yapmadım ama hoş menü olmadığı kesin:43::43::43: akşama kadar toparlayayım bari:43::43::43::43:

Neden kuzum?ben öyrendim içmeyi.şimdi bağımlı oldum...
inş bende bağımlı olurumm

masanda 2,5 lt sürahi koyarsan gördükçe içersn. bardağını da dolu tut sürekli. yudum yudum bi bakıyosun bitmiş.. bugün toplumsal hizmette görev yaptık grupça o karmaşada çok içemedim. 1 lt olmamıştır.

benım işyerınde masam karmakarışık su sısesı koysamda görmem sanırım:1::1:

yesmoon:16/2/2014 :başlangıç 69.7 hedef:57
ılktan:17/2/2014 başlangıç:85 hedef:75

bilgileriniz doğrumu kızlar.

Güzelmiş bende denemek istiyorum..tadi güzeldir inşallah bide taze zencefil mi kullaniyoruz. Bu arada tebrik ederim canım diyetisyeninden aldığın güzel haberler için :)

Teşekkürler kuzum:) Canım yok normal kuru kök zencefil küçük bir parça yeterli oluyor. ben yaptım tadını da çok beğendim:) umarım siz de beğenirsiniz.

arkadaşlar menülerinize bakıyorum da bana diyetisyenim zeytini, muzu, çerezi yasaklamıştı. kan tahlilleriyle kişiye göre mi değişiyor bilmiyorum ama değilse söylemiş olayım.. cuma günü belli olur aslında.. yeni diyetisyen ne diyecek bilmiyorum ama şimdilik yemiyorum..

cnm çerez derken fındık,badem,ceviz,leblebi,bunlar ölçülü miktarda faydalı zaten ve genelde diyetisyenler izin veriyor.istersen miktarlarını yazarım bi ara.

Kızlar rapor vermeden yataöa girmişim uyuyamlyodum birden hatırladım.yazayım hadi so ra uyku.kızım 7_8arası kalklyor.
Sabah 1dilim ekmek,peynir. ,yeşillik,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öğlen bol yeşillikli(ıspanak,soğan,dereotu)az yumurtalı zeytinyağlı omlet,yi e yeşillik salata,2turp,1kase yoğurt.
Ara meyve
Akşam lahana yoğurt salatası ve 2kibrit kutusu kadar haşlanmış kırmızı et.
Ara yeşil çay

3litreden fazla su,1saat dışarıda tempolu yürüyüş(slrılsıklam terlemişitim)20dakika leslie yürüyüş,200tane ip atladım

Ve böylee günü kapattım. İyi geceler canlarımmmm...

tatlım menü de spor da güzel aferim:)

benim diyetisyen yasaklamıştı 15 güne, ayda 1 kontrol yerine 3 ay sonra gel demişti. ilk haftalar kilo alınca korkumdan bırakmıştım diyetisyeni.. yenisine gideceğim o zaman sorarım. uyku tutmadı o kadar yorgunum ki beyin zehir maşallah.. uyutur belki die yoga yaptım. normalde 50 dk filan 30 dk yaptım.. hala uykum yok malesef.. yine de bedenen biraz dinlendim. linkini atıyorum. denemek isterseniz süper..

cnm daha önce bende bir kaç diyetisyene gittim öyle yaptılar yani verdiler listeyi 2 ay sonra gel dediler. sen bu arada zorlanırmısın yaparmısın yapamazmısın hiç sormuyolar. diyet eğer ki öyle eline listeyi alıp yapabilmek olsaydı şu an kimse burda olmazdı. motivasyon,moral işidir ee tabi biraz düzen,biraz sağlıklı yeme alışkanlığı yani daha sayılacak çok şey var. belki yanlış olduğunu söyleyebilirsiniz ama ben diyette eğer ki imkanlar el veriyorsa diyetisyenle sık sık görüşmekten yanayım. o yüzden de 15 günde bir diyetisyenimle görüşecek olmak bana ayrı bir güç ve moral veriyor:)

http://www.youtube.com/watch?v=KfgnI0WTjVk

dünkü menümü yazayım
sabah:1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
az ekmek
yeşillik
ara:-işteydim
öğlen:
5 kaşık mercimek yemeği
az ekmek
az yoğurt
işe yanımda götürdüm
ara:2 kuru kayısı
akşam:
yine mercimek yemeği
salata 1 dilim ekmek

ara: birkaç tane çubuk kraker ve az leblebi

su:3 lt.
spor: 1saat yürüyüş
akşamları eşim sigarayı bıraktığı için hep atıştırıyor bende zor dayanıyorum:34:

cnm az ekmek, az yoğurt, derken kime göre az:) bence miktar belirtmelisin senin içinde bu önemli. ama menün güzel:)
günaydınlar geçmişi okuyordum.amma da yazmışsınız haa.

sorma cnm bu aralar sayfalar hızla ilerliyor yetişemiyorum bende::)

SABAH ılık ballı limonlu su,bir dilim tah. ekmek,az peynir,6 zeytin

ARA:elma

ÖĞLEN:maalesef dışarıdaydım) bir simit,bir ayran

ARA:türk kahvesi(böyle bir olamaz)

AKŞAM:iki servis kaşığı et sote,bir tabak yoğurtlu ısırgan

ARA:bir avuç çekirdek,üç bardak çay.

su:1 litre(çok çok az)

NOT:menümden hiç memnun değilim.sağlıklı beslenmek istiyorum.hem şartları ayarlamada sıkıntım var,hem de motivasyonum düştü:(iştahım artıı:( inşallah bugün biraz daha iyi olur.
o çekirdek hiçççç olmamış vala. evet sende farkındasın su çokkk az.

düzen dediğin dün başladı:34::34:
ama sende biran önce başla daha bahar gelecek gezeceğiz o montlar kabanlar çıkacak:52:
basenler meydana çıkacak:33:
öyle 3 5 kilo deme valla çok zor veriliyor dün açlıktan nutella kavanozuna saldıracaktım nerdeyse:56:

amannn deyim yapma öyle şeyler canın çok mu tatlı istedi al eline bir muz bolca tarçın serp üzerine ve tüket tabii gecenin çok geç vakitleri değilse.

diyetisyene gidenler daha ii yorumlar ama 6 zeytin fazla geldi bana yağlı çünkü..
1 simit 4 dilim ekmeğe eşdeğermiş..akşam ekmek yok .ama motivasyon en önemlisi bazen oluyor ama artık toparlanma vakti...
ya bu iş olacak yada olacak:52:

6 zeytin bencede çok tabi ama bana da 5 zeytin verdi diyetisyenim en fazla 5 e müsaade edebilirim dedi ben gibi bir zeytin canavarına:) bir günlük olabilir ama sürekli çok.

tebrik ederim seni canım.inşallah bir daha almamak adına gider kiloların.inan sevincin yazılarında taşmış bize kadar yansıyor.hadi azimle devam

akşam meyve olmamış gibi canım.öğlen yemeğini mi geç yedin de akşamı atladın.bir de akşam saatlerinde şeker oranı yüksek meyveler yememeye gayret et.

canim bence guzel olur bi arastiralim sagliksizsa yapmayiz

Baslangic icin cok guzel canim

Hosgeldin canim simdi gordum anca firsatim oldu

Teşekkürler canlarrr :16:

Meyve tüketmem ile ilgili olumsuz yorumlar alabiliyorum bazen ama meyveden vazgeçebileceğimi sanmıyorum :52:

Akşam kapanışlarda meyve ve spordan yanayım :nazar:

cnm hekes bişeylerden ödün veriyor diyet yaparken sende ödün vermelisin bence evet meyveyi çok seviyor olabilirsin ama sağlıklı beslenme tarzını yakalamak zorundasın eğerki kalıcı olarak zayıflamak istiyorsan. sonuçta ömür boyu aynı tempoda spor yapamayız..

Teşekkürler canım,
Öğle yemeğimi en geç 14:00 gibi yiyorum.
Ben de çok fazla öğün bölme alışkanlığı yok, o yönden biraz düzensiz olabilirim.
Yavaş yavaş öğünlerimi çoğaltmaya başlıyorum.
Ancak meyve benim vazgeçilmezim, meyveden vazgeçebileceğimi sanmıyorum :52:
Akşamları meyve ve spora devammmmmm :8:

kızlar başkadığlnlzda fotograf çektiniz mi?ben çekdim.bu cuma 2.sini de çekicem.geçenlerde gemmişde ebrunun resimlerini gördüm.fark nasıl da ortada...ya benim zamanım olsa vallaha bu kk dan çıkmam.ne iyi olmuş da aranıza katılmışım.hayatıma renk geldi...artık kocam kanefede uyuduğunda ina kızlp kendimi yıpratmıyorum aksine işime geliyor nerdeyse.bi de şu kaynanam dlrdlrlanmasa...

ayy çekmedim valla:( çeksem olar ama.

Menümü yazayım bende.

ara 3 kuru kayısı

ara 1 muz

Su 3 lt
spor yok
gogo zorla kendini biraz daha yemelisin yoksa iyileşme sürecin daha çok uzar vücudun halsiz kalır.

Bende hiç su içemıyorum nolucak boyle yaaa:5:
cnm bende öyleydim. şöyle bir çözüm yolu buldum eğer akıllı telefonun varsa google play store da WATER YOUR BODY diye bir proğram var onu indir. sen kaç kilo olduğunu giriyosun o da sana kaç litre su içmen gerektiğini söylüyo ve sürekli uyarıyo su içmediğin zaman:) ben onunla alıştım. onun dışında sürekli elinin altına su koy bardakla şişeyle sürahiyle hiç farketmez. görünce içersin:)

iyi akşamlar kızlar bugün benim için daha iyi bir gündü yürüdüm yine..hava güzeldi..
yediklerime dikkat ettim ama benim mücadelem bu saatten sonra başlıyor:52:

Back
X