Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bildirim yapmaya geldim dışarıda işlerim var öğlen den sonra ancak gelebilirim
herkesi tebrik ederim bu hafta bence iyiyiz :lepi:

4.TAKIM

sebnemselayfurkan ( 69,5 / 68,9 / 0,6 / 0,86 )
fguler ( 83,6 / 83,4 / 0,2 / % 0,24 )
kuzuzuzubambino ( 70,1 / 69,8 / 0,30 / %0,43 )
akrep33 ( 68.5
BeyazLilyum ( 65 / 65 / 0 / % 0 )
hasretim34 ( 73,00 / 72.5 / 0,50 / 0.68 % )
niloşş ( 81,5
deryaboran ( 63,7/ 62.8/ 0.90/ 1.41)
uaydın ( 73,8/72,7/1,1/%1,49)
Beci ( 80,6 / 80,0 / 0,60 / %0,74)
semiha ( 58,4 / 59,3 / -0,90 / -1,54 % )

Fundanın çok selamı var kızlar.

Özgecim nasıl gidiyor annende durumlar?

semiha hoşgelsin canım, tatil sana yaramamış:)) Telafi edersin haftaya.. Nasıl geçti?

yediklerime dikkat ettim sayılır ama arada dondurma kaçamağım oldu.tek eksiğim egzersiz sporumu yapamadım ama yürüyüşlerim tam gaz hatta evde yapabildiğimden bile fazlaydı.ama değişiklik yaradı bana.

Hayal saol tatlım sanada hayırlı cumalar. Maşaallah yine çok iyi vermişsin, 4 gün yaptın dimi 2. turu?

Bende dün akşam gözüne baktığım pilavı işyerine getirdim 2 kşk pilav 5 kşk bezelye, d. yoğurt 12 de yedim ama şu an aç hissediyorum kendimi.

5 gün gülüm teşekkür ederim, devam etsem ederim ama regl olcam çokta zorlamayım sabitlemeye bakayım ama malum hayal delidir ne yapsa yeridir belii olmaz işi :)))))),38 beden nede olsa :)
afiyet olsun gülüm soda iç varsa limonda damlat içine gidebilir açlık hissin yada az kalorili bişi at ağzına uzunca beklet öyle yut...

sağol zuzum bencede azcık beklemek lazım yakında reim kemiğe bincek afrikalı diye gezcem:roflol:,
şaka bi yana daha var ama biraz zamana yayyım kalanı tabe bu şuanki düşüncem yarın ne olur ben bilmem ruh halim bilir ...

şebom zaten millet var var bildirim günü yok ...

Yaa aynen öyle bu bir sorumluluktur, bir topluluğa kendi iradenle katılmışsın kurallarına da kimse sana hatırlatmadan, iteklemeden uyacaksın.

Hele işim varsa çıkacaksam şu bildirim yüzünden migrenim kalkıyor resmen.
Yarışmaya girdiğim 8 ay boyunca 8* 4= 32 sadece 1 kez 12 ye kadım. Diğerleri 10u bulmamıştır. kötükedihüso

şebom bilios biz seni gülüm diyoruzda o kadar gelemiyorsanız tel edin msnden yazın diye,
biz birbirimizi çok idare ettik öle bilion,
ben 2 ay gelemedim ama telle paylaşım yaptım,
1 kez yapamadım ondada rahatsızdım pınarım aradığında teli duymamıştım...

sinirlenme ortim...
kural belli 12-12:30 a kadar gelmedimi aynı geç uyarını ver gerisini herkes kendisi düşünsün...

niloş vermesi gerekeni verdi mi bilmiyorum. Ama zaten geç bildirimden, 3 gün üstüste yazışma yapmamaktan 3. uyarısını da aldı. Ve üzülerek diskalifiye oldu.

akrebin mazereti old. biliyoruz onu aynı geçerek bildirimi yapacağım artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…