Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok yok burdayım:)
biber hapını araştırdım siparişiyle falan ugrastım tum umudum onda yaa

hayalll amma çok kilo veriyosunuz yahuu bu sağlık diyetimidir yapmasıda çok zorrr :umursamaz:
bravo gerçekten 1 haftada 1 ayda verilecek kilolar maşallah

Bende şimdi bir arkadaşımla konuşurken onun tanıdığı biri geldi, kadın elma kromla 8 kg vermiş 3 ayda bırakınca 2 kg. daha vermiş.ınsanın aklı kaymıyor değil ama şu jelde yaşadığım fiyaskodan sonra çokda atılgan davranamıyorum. Ama arkadaşım alacak bakalım.

efenim gunaydinlar herkeseee=)

dun mayo aldım=/

bikini giyerim ben hep
mayo giydiğimi hatırlamam
ama işte kilolar fazla olunca naparsın
hem de etekli mayo

biber hapımı buyuk bi umutla bekliyorum
spora devam
cuma gunu bakıcaz neticeye:Saruboceq:

günaydın kızlar
gizem mayonu güle güle giy.
sağlık olsun nasıl olsa kilolarını bir çırpıda verip bikini giymeye devam edeceksin. çoook azimliyiz çoook

akşam sporumu yaptım arkadaşlar sütümü içtim yattım.
sabah kahvaltım yarım sucuklu tost biraz peynir yedim.

günaydın herkese.
dün akşamki konuları okudum şimdi.bende lcarnitin kullanmıştım.hiç faydasını görnedim.birde hurma yağından yapılan biley vardı adını hatırlayamadığım.200 lira verdim.püüüüüüüüf uçtu paralar.üstelik herherim koca koca sivilce doldu.3 ayda zor geçti.eczaneden almıştım.bunların hepsi boşmuş onu anladım.onları aldığında da diyet yapın diyo zaten.ozaman ona ne gerek.
bence sadece para tuzağı.kazıklanmış biri olarak, boşuna almayın derim.

dün akşam 2 köfte+1 dilim ekmek+3 kaşık börülce+salata
gece 1 bira

sabah:mısır gevrekli hahvaltı+kahve
40 dakika yürüyüş

dün akşam 2 köfte+1 dilim ekmek+3 kaşık börülce+salata
gece 1 bira

sabah:mısır gevrekli hahvaltı+kahve
40 dakika yürüyüş

ortim bravo yürüyüşünü yapmışsın..keşke uzatsaydın biraz 60 dk ya tamamlasaydın

ben geldim şekerler..
netim az önce bağlandı.ve hemen geldim buraya..işlerimi epey kolaylaştırdım.perşembe günü taşındık.akşam kadın geldi.gündüz doluymuş..yarın gelecek bakalım..geri kalanlarda biter inşallah..tabi ben hiç durmaksızın iş yapıyorum..kadıncağız bekle beni yorulma diyor ama ben duramam ki..
sizi çok özledim ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…