Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hedefim düşük değil ki benimbenim boy 153 ( tam bodur) kilo 56 şuan..50 ilk hedefim hani boy kilo oranına genelde herkesin koyduğu gibi hedef koysam 43 kg hedefim olması lazım
allahtan bacak boyum uzundur burdakiler dışında kimSe bilmez boyumu uzun görünürüm ben... genelde tahminler 160cm oluyor
![]()
hadi bende kaçayım kızlar görüşürüz yine kızım babasıyla matematik çalışıyordu dersi bitti uyku vakti şimdi..görüşürüz ilerleyen saatlerde...
Maşallah nazar değmesin kuzuyaAyyy canım benim Allah bağışlasın.benim de kızımın bir yaşına 9gün kaldı.çok şekerler ya bu çocuklar.bazen ona baktığımda gozlerim doluyor aşktan.bence anne olmayan kimse seviyorum,aşığım,geberiyorum demesin.resmini paylaşsana kuzunun...bak ben paylaşayım.dün çektim babası oyuncak sepetine koymuşdu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne güzel ben öyle süslü şeyler yapamam. Bi arkadaşım yapiyo şeker hamuruyla kendine biyer acarsa bizede kurs vericek.Maşallah canım Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsün inşallah çok şeker kuzu. Yeni yasida şimdiden kutlu olsun. Seni doğumgünü heyecanı sarmıştır simdi. Kızımın 1 yaş pastasını ben yaptım, şeker hamuru ile kapladım barbie pasta yaptım. Tüm detayları ben hazırladım masa örtüsü, tabaklar, catal kaşık vs.aldım. sen ne planlıyorsun canım.
Evlat sevgisi bambaşka gerçekten hiçbir sevgi önüne gecemiyor.
Canım bizim 2 yaşına kadar yasağımız var , babamız ambargo koydu resim koydurmuyor hiçbir internet sayfasına (kıskanç biraz) inşallah 2 yaşından sonra paylaşabileceğim. Eşime kalsa hiç koydurmayacakta ben 2 yaş dedim![]()
Telefon uygulamasından kolay yükleniyor resimler.Resmini yükleyeceğim ama olmuyo nedenki anlamadım canım.
Ben bi bakayım o programa bendede var bi yürüyüş programı.Canim benim burada daha oncede biri sormustu soylemistim ama kim sordu hatirlamiyorum. Hemen vereyim Run Keeper diye bir program iphone indirdim ben android icin iner mi inmez mi bilmiyorum. Yurume kosma kayak bisiklet gibi aktiviteleri var. Telefonda internet baglantisi olmasi lazim. Programi calistirmaya basladiginda gprs destegi ile konumunu buluyor start verdigin anda hizini, yaklasik kac kalori yaktigin, kac km yurudugun ve haritani gorebiliyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Havalar kötü bu ara ondandir.menü güzel yinede.Bana neler oluyor kizlar cok fenayim. Bahar carpti heralde benibutun gun yattim ve bir ara uyumus kalmisim bile kafami zor tutuyorum havada
yarin ne kadar kotu olursam olayim cikicam yurumeye bugun yapamadim
![]()
Menumu paylasayim sizlerle yazmaya bile halim yok![]()
Sabah
2 dilim kepek ekmek
2 kk peynir
Yesil zeytin 3 adet
Domates
Sekersiz cay
Turk kahvesi
Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)
Oglen
Yumurtali pazi 7 ck
Yogurt 3 ck
2 dilim cavdar ekmek
Ara
Yok, butun gun yatinca yapmadim bende
Aksam
Kapuska 6/7 ck
1,5 dilim kepek ekmek
3 ck yogurt
20.00 gibi yesil cay demlerim limonlu ve gunu kapatirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=629352
o değil o zaman canım burda yemek yarışmasında pastalar bölümünde... diyet grupları ardından orda ne işim var sormayın gari![]()
Güzel olmuş bence. Yürüyüş programı yürümeye basladiginda calismaya basliyo canım.Hadi canlarım ben raporumu yazıp uyuyayım.yedi xxl canım bu prograç nasıl çalışıyor.mesela yürüyüşe başladığımda neyi tıklayayım ki başlasın.anlamadın...her şeyi hazırladım ama nasıl çalıştığını bulamadım...
Kahvaltı peynir,3dilim halka ekmek(halkanın büyüklüyü 1.5yumurta kadar),turp,yeşil çay,meto çayı(çok acı olduğu için üstünden mutlaka 1lokma ekmek yiyorum)
Ara 5badem,5fındık,2kuru kaysı,yeşil çay
Öylen 3kepçe çorba,dereotu,tere,3dilim halka ekmek,1kase yoğurt(siz kaşıkla yiyorsunuz kızlar fazlası zararmı anlamadım ben yağ yakıyor diye çok yiyorum yoksa sevmem aslında),meto çayı
Ara yeşil çay
Akşam makarna,yoğurt(miktarlat resimdeki gibi)2 köfte(sanırım biz köfteleri büyük yapıyoruz.sizce?),yeşillik,meto çay.
Ara 1.5portakal,yeşil çay
Bu günkü raporum sorularla dolu.cevaplarsanız sevinirim.iyi geceler size.
selam kızlarr nasılsınız hemen dün yediklerimi yaziyim
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek salatalık 1 kk peynir
ara 1 elma
öğlen 3 köfte 1 ayran ve salata
ara 2 kaşık tarçınlı yoğurt
ara yarım bardak süt
akşam 1 kase çorba kabak yemeği 2 kaşık yoğurt
kızlar spor yapamadım malesef bu ara çok çok yoğunum spor yapamıyorum bile bu arada olmayan pantalonum bol geliyo resmen şaşırdım
çevremdekilerde a ne kadar zayıflamıssın diyolar şaka bir yana 7 kilo vermişimm![]()
Amannn çok ta şekermiş...Allah korusun canım.artık büyük ikinciyi düsünmüyon mu?Buda benim minik danam. Siz ekleyince kıskandım bende ekliyim dedim.
ara 1 elma
ara yarım bardak süt
kızlar spor yapamadım malesef bu ara çok çok yoğunum spor yapamıyorum bile bu arada olmayan pantalonum bol geliyo resmen şaşırdım
çevremdekilerde a ne kadar zayıflamıssın diyolar şaka bir yana 7 kilo vermişimm![]()
Güzel olmuş bence. Yürüyüş programı yürümeye basladiginda calismaya basliyo canım.
Güzel olmuş canım menün
teşekkür ederim saolGüzel olmuş bence. Yürüyüş programı yürümeye basladiginda calismaya basliyo canım.
Güzel olmuş canım menün
canım ben 24 şubatta geldim o zamandan beri devam ediyorum işteAmannn çok ta şekermiş...Allah korusun canım.artık büyük ikinciyi düsünmüyon mu?
E güzel canım.sen ne zamandır ki aramızdasın?ben 2 ayda 6kilo verdim burada.ama arada azcık boşladım...
Saol canım herkese Allah bağışlasın evladını. Biz dusunmuyoruz başka. Yani eşim hiç istemiyo kesinlikle ben istiyorum ama artık yaşım geciyo kizda büyüdü 9 yaşında.Amannn çok ta şekermiş...Allah korusun canım.artık büyük ikinciyi düsünmüyon mu?
E güzel canım.sen ne zamandır ki aramızdasın?ben 2 ayda 6kilo verdim burada.ama arada azcık boşladım...
Sende hangi proqram canım.yani sadece proqramı açıyorum çalışıyormu.mesela evde açık tutsam tüm gün kaç kalori de yaltığımı hesaplar mı ki. ?bi de diyer sorulara da cevap versene kaptanım.çok merak ediyorum
Hadi canlarım ben raporumu yazıp uyuyayım.yedi xxl canım bu prograç nasıl çalışıyor.mesela yürüyüşe başladığımda neyi tıklayayım ki başlasın.anlamadın...her şeyi hazırladım ama nasıl çalıştığını bulamadım...
Kahvaltı peynir,3dilim halka ekmek(halkanın büyüklüyü 1.5yumurta kadar),turp,yeşil çay,meto çayı(çok acı olduğu için üstünden mutlaka 1lokma ekmek yiyorum)
Öylen 3kepçe çorba,dereotu,tere,3dilim halka ekmek,1kase yoğurt(siz kaşıkla yiyorsunuz kızlar fazlası zararmı anlamadım ben yağ yakıyor diye çok yiyorum yoksa sevmem aslında),meto çayı
Ara yeşil çay
Akşam makarna,yoğurt(miktarlat resimdeki gibi)2 köfte(sanırım biz köfteleri büyük yapıyoruz.sizce?),yeşillik,meto çay.
Su 2.5litre,spor yarım saat yürüyüş...
Buda benim minik danam. Siz ekleyince kıskandım bende ekliyim dedim.
ara 1 elma
ara yarım bardak süt
Hadi canlarım ben raporumu yazıp uyuyayım.yedi xxl canım bu prograç nasıl çalışıyor.mesela yürüyüşe başladığımda neyi tıklayayım ki başlasın.anlamadın...her şeyi hazırladım ama nasıl çalıştığını bulamadım...
Ara yeşil çay
Su 2.5litre,spor yarım saat yürüyüş...
Kusura bakma canım haber veremeden cıktım, aniden misafir geldi, ancak gelebildim.İlahi canım ya zevkden 4köşe oldum vallaha...o kadar içten şirin anlatmışsın ki...bir de burdakı herkes kız annesi haaaa. ...çok super tesadüf...ama resimleri sadece ben paylaşıyom:banghead::banghead::banghead:
Çok güzel ya...denerim hemennn...super olur yüklenirse...
Sağ ol canım ya inşallah öyle olur...
Evet canım bundan yaptım, birebir aynısî değil ama. Yarın denicem tekrar resim koymayî canım.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=629352
o değil o zaman canım burda yemek yarışmasında pastalar bölümünde... diyet grupları ardından orda ne işim var sormayın gari![]()