• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar iyi haber bugünü çok hafif yiyerek geçirdim kötü haber bikac güne regl olucam.yarın tartı ne gostericek hic bi fikrim yok :53::52:
Ayyy canım ya a. Ben de aynıyım.bu günü çok çok hafif geçirdim.ama reglime de az kaldı...inşallah yarın iyi olur yaaa...
kk uygulamasını silmiştim tekrar yüklerim canım ben siteden resim yüklemedim hiç ama telde uğraştırmıyorsa yaparım öyle. Bence aslında böyle basit hazırlanan farklı şeyler yaptığımızda resmini koysak fikir olur birbirimize. Mesela gogo'nun bugün ki salatası hoşuma gitti.
Evet canım o kadar kolay ki insanın habire resim paylaşası geliyor...
Inşallah canım.

Teşekkürler canım pirinç kepekli bu arada

Tatlı canın istediğinde tarçınlı süt yoğurt tüket canım isteğini geçirir.

Ay saol canım iltifatin için

Ooo gezmelerdesin yani dikkat et kendine canım.

Takım ruhu canım yoksa çoktan bırakmıştım ben uzun zamandır sabit gidiyorum.

Yükle canım resim eklemek çok kolay oluyor.

Süper bende sabah yürüdüm kızı bıraktım yumurta alcam diye baya önce indim minibusten .

Hoşbuldum canım bi ara bakmistim görmedim yazdığını.

Evet kuzum ya kaçırmasam iyidir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Farkettim canım kepekli olduğunu çok saglikli diye düşündüm görünce canım.
Iltifat değil canım, toleranslisin gayet tatlı tatlı vakit geciriyoruz hep birlikte.
Önemli değil canım anladım zaten görmediğini ben.
Valla bende hafif yedim ama 80lerde olursam yarın hala çok üzülürüm çok canim ya , azami dikkat ettim biliyosunuz. Isin kötü tarafi bugün bağırsak faaliyeti yok bende.
Bence sende vermissindir bu hafta az yedin yuzmeye gittin aktiftin yani.

Toleransli olmak şart canım hepimizin bi hayatı var burda zaman geçirip biseyler öğrenip zayıflamaya uğraşıyoruz. Zor bi iş basariyoruz elimde telefonla gezdigim cok oluyo is yerinde, evde fazla bakmıyorum esim surat yapiyo o görmeden takılıyorum hepimiz yaşıyoruz zor durumları. Inşallah vermisimdir yaa. Bu arada kova burcu diyetinde bira mayası tuketin yazıyordu burda bulamadım eşim Eskişehir deydi dün ona soyledim bulmuş bakalım nasıl bişey deniycem bu haftakuru erik ceviz falan ismarladim burda iki kat pahalı oraya göre.

Raporumu vereyim.
Sabah 1domates,1haşlama yumurta,1dilim ekmek,çay
Ara çay
Öyle 1köfte,1yumurta haşlama,1dilim ekmek,1kase lahanalı yoğurt
Ara 1kaç minik kraker
Akşam 1kepçe çorba,1domates,yarım dilim ekmek
Ara çay,elma

Spor 30dakika yürüyüş,1litre su. ..baya karmaşık bir gündü su içmeyi unuttum...

Toleransli olmak şart canım hepimizin bi hayatı var burda zaman geçirip biseyler öğrenip zayıflamaya uğraşıyoruz. Zor bi iş basariyoruz elimde telefonla gezdigim cok oluyo is yerinde, evde fazla bakmıyorum esim surat yapiyo o görmeden takılıyorum hepimiz yaşıyoruz zor durumları. Inşallah vermisimdir yaa. Bu arada kova burcu diyetinde bira mayası tuketin yazıyordu burda bulamadım eşim Eskişehir deydi dün ona soyledim bulmuş bakalım nasıl bişey deniycem bu haftakuru erik ceviz falan ismarladim burda iki kat pahalı oraya göre.
Aynen canım, herkezin bir hayatı var, bir duzeni imkanlar dogrultusunda keyifle (olabildigi kadar-cunku çoğu zaman kısırdöngü ve sıkıcı) kilo vermeye çalışıyoruz. Hoşgörü çok önemli motivasyon açısından.
Canım dene bakalım birşey kaybetmezsin, neler yiyip icmiyoruzki kilo vericez diye.
Iyi geceler

İyi geceler canlarimmm isten simdi ciktim eve uctumm yesil kahvemi yaptim hemen buraya girdim.

Oncelikle hepinizden tek tek ozur diliyorum. Bildirim yapamadim, gelip gidemiyorum ama gercekten cok buyuk bir yogunlugun icine dustum. Bu elbette butun yaz boyle olmayacak. Duzene oturacak. O zmn surekli basinizda beeen dir dir edecegimmm :D

Gelelim bildirimlere kacinci bildirim yapmadigin hatirlamiyorum ama dunle bugunu yazayim. Zaten bi onceki gunu hic animsamiyorumm :D

Sali
Sabah
Yesil kahve
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Salatalik
Sekersiz cay
2 dilim kepek ekmek

Kahvaltiyi yine 12 de yaptim

Ara
3 adet gun kurusu

Aksam
6/7 ck kuru fasulye
2 dilim kepek ekmek
1 kepce kadar yogurt

Ara
6 adet kuru uzum

Bugun iseee kacamak yaptim ama cok acikmistim :(

Sabah
2 dilim kepek ekmek
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 adet yesil zeytin

Ara
Yok

Oglen
6 ck nesfit
Yarim bardak sut

Ara
5 adet kuru uzum ( bu iri siyah cekirdekli olanlardan)

Aksam
Otelde menude bugun kizartma varmis. Bendee

1 kepce ( kepceler biraz iri yani aslinda 1,5 kepce eder) corba
Bir adet tam yesil biber kizartilmisti yani ama yagi yoktu hic yani hic yagli durmuyordu illaki yagi vardir.
1 kepce yogurt
1 dilim kepek ekmek
Birde lahanali bir salata oda 3/4 ck

Ara
İki adet gun kurusu

Tabii boyle kotu bir menuye midem kazindi halim kalmadi marketten bizimkiler pogaca almislar yemicem dedim ama icim cok kiyilinca 4 lokma yedim yani ev pogacasinin yarisini yemisimdir :( hala açım amaa yapacak bisi yok.

Simdide yesil kahvemi iciyorumm

Boyle iste kizlar kotu bir menu cikarttim yani. Evde yemek yok. 4 te gidiyorum ise oglen sknti oluyor. Yarin kahvaltimi misir gevregi ile yapmayi dusunuyorum tabii erken kalkabilirsem. Kalkamazsam kahvaltimi oglene dusurcem.

Spor konusunds bugun ciddi manada yurudum adliye hastane nufus kayit vs hepsine yurudum iyi spor oldu. Oteldede zaten genellikle ayakta oldugum icin spor konusu iyi yani. Ama tempolu yurusem hep daha iyi olacak.

Su konusunada cozum buldum. Tupperware satan birini buldum kadininda elinde varmis 500 ml lik suluk hemde pembeee :D hemen aldim 3,5 lt su icmisimdir bitirdikce gittim doldurdum lobbyden onu da hallettim. Yarin tarti gunu. Bu sekil bir beslenme ile ben yarin ne cikar bilmiyorum ama moralimin bozulacagini hissediyorumm bir an once duzene girme dilegi ile hepinize iyi geceler diliyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Raporumu vereyim.
Ara çay
Ara 1kaç minik kraker
Ara çay,elma

Guzel olmus menun canim benim. Eksik bile olmus aksamin. Boyle tarti gunleri oncesi iyicene kisiyorsun yemeklerini. Elinde imkan varsa yapma kuzum. Kendine zarar.

Kızlar günaydın

29.04.14 (salı)

Kahvaltı: 1 kk peynir + 2 haş. yumurta + 2 dilim kp.ekmek + 1 çay

Öğle: 5 kaşık kabak yemeği + 4 kaşık makarna + 3 kaşık yoğurt

Akşam: 1 kepçe kuskus çorba + 3 kaşık makarna + 2 kaşık yoğurt + 1/2 dilim kp.ekmek

1 ad. tahıllı bisküvi + 2 top dondurma

45 dk yürüyüş

yeşilçaylı karışımla beraber 2 lt su

Akşam iki yemek türü de makarna oldu ama eşim dün evdeydi bitirmiş kabak yemeğini, sevmezdi güyaa bi de.

Sabah yumurta fazla olmus aksam kuskus corba makarna ekmek olmamis bu hic olmamis :D

Dünkü menüm
Sabah ılık limonlu su
peynir 1 kk ekmek 2 dilim bol yeşillik domates salatalık 1 haşlanmış yumurta

ara 1 muz

ara 1 dilim kek yağsız az şekerli

aksam kuru domates kavurmasi 4 kaşık. 1 dilim ekmek

ara 4 çilek az Çağla

su 2 lt
spor kızım la çarşıda yürüyüş 2 st.

Guzel olmus bitanem eksik bile olmus kek yerine salata olaydi super olurmus. Bakalim bu hafta nasil olacak ama sanirim regl olacakmissin. Bu haftada sabit olursan skma kendini sakin su regl bitsin ne durumdasin baktik aynen devam seni masaya yatiralim bebis

İyi geceler canlarimmm isten simdi ciktim eve uctumm yesil kahvemi yaptim hemen buraya girdim.

Oncelikle hepinizden tek tek ozur diliyorum. Bildirim yapamadim, gelip gidemiyorum ama gercekten cok buyuk bir yogunlugun icine dustum. Bu elbette butun yaz boyle olmayacak. Duzene oturacak. O zmn surekli basinizda beeen dir dir edecegimmm :D

Gelelim bildirimlere kacinci bildirim yapmadigin hatirlamiyorum ama dunle bugunu yazayim. Zaten bi onceki gunu hic animsamiyorumm :D

Sali
Sabah
Yesil kahve
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Salatalik
Sekersiz cay
2 dilim kepek ekmek

Kahvaltiyi yine 12 de yaptim

Ara
3 adet gun kurusu

Aksam
6/7 ck kuru fasulye
2 dilim kepek ekmek
1 kepce kadar yogurt

Ara
6 adet kuru uzum

Bugun iseee kacamak yaptim ama cok acikmistim :(

Sabah
2 dilim kepek ekmek
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 adet yesil zeytin

Ara
Yok

Oglen
6 ck nesfit
Yarim bardak sut

Ara
5 adet kuru uzum ( bu iri siyah cekirdekli olanlardan)

Aksam
Otelde menude bugun kizartma varmis. Bendee

1 kepce ( kepceler biraz iri yani aslinda 1,5 kepce eder) corba
Bir adet tam yesil biber kizartilmisti yani ama yagi yoktu hic yani hic yagli durmuyordu illaki yagi vardir.
1 kepce yogurt
1 dilim kepek ekmek
Birde lahanali bir salata oda 3/4 ck

Ara
İki adet gun kurusu

Tabii boyle kotu bir menuye midem kazindi halim kalmadi marketten bizimkiler pogaca almislar yemicem dedim ama icim cok kiyilinca 4 lokma yedim yani ev pogacasinin yarisini yemisimdir :( hala açım amaa yapacak bisi yok.

Simdide yesil kahvemi iciyorumm

Boyle iste kizlar kotu bir menu cikarttim yani. Evde yemek yok. 4 te gidiyorum ise oglen sknti oluyor. Yarin kahvaltimi misir gevregi ile yapmayi dusunuyorum tabii erken kalkabilirsem. Kalkamazsam kahvaltimi oglene dusurcem.

Spor konusunds bugun ciddi manada yurudum adliye hastane nufus kayit vs hepsine yurudum iyi spor oldu. Oteldede zaten genellikle ayakta oldugum icin spor konusu iyi yani. Ama tempolu yurusem hep daha iyi olacak.

Su konusunada cozum buldum. Tupperware satan birini buldum kadininda elinde varmis 500 ml lik suluk hemde pembeee :D hemen aldim 3,5 lt su icmisimdir bitirdikce gittim doldurdum lobbyden onu da hallettim. Yarin tarti gunu. Bu sekil bir beslenme ile ben yarin ne cikar bilmiyorum ama moralimin bozulacagini hissediyorumm bir an once duzene girme dilegi ile hepinize iyi geceler diliyorumm

Özür diliycek bişey yok canım benim hepimizin yoğun günleri oluyocokta kasmamak lazım. Menuler idare eder çok kötü değil bence. Tupper kızımla benimde var kızımın ki 750 lik.iyi yapmışsın almaakla bende kızıma hep diyorum okulda iki defa bitir şişeni diye.
Guzel olmus bitanem eksik bile olmus kek yerine salata olaydi super olurmus. Bakalim bu hafta nasil olacak ama sanirim regl olacakmissin. Bu haftada sabit olursan skma kendini sakin su regl bitsin ne durumdasin baktik aynen devam seni masaya yatiralim bebis

Yatir canım yatir. Sen gencsin ya metabolizman hızlı ah ah ben senin yaşındayken 1 ayda aldığım kiloyu 1 hagtada verirdim. Neneler gibi konuştum ama gerçek ben 1 senedir hep gram gram verdim ama takıldım bu 68 e ama aşıcam bu sınırı bu hafta.

Raporumu vereyim.
Ara çay
Ara 1kaç minik kraker
Ara çay,elma

Çok güzel canım, akşam az olmuş o kadar.

Sabah yumurta fazla olmus aksam kuskus corba makarna ekmek olmamis bu hic olmamis :D

akşam için farkındayım ama imkanlar o kadardı :D kahvaltıda ise başka çeşidim olmadığı için öyle oldu.

Tatlı canın istediğinde tarçınlı süt yoğurt tüket canım isteğini geçirir.
Aklımda bulunsun sağol canım.

30.04.2014 (çarş)

Kahvaltı: 2 yumurta + 2 dilim k.ekmek + 1 çay

Öğle: 6 kaşık ısırgan yemeği + 1 dilim k.ekmek

1 yeşil elma, 1 nektarin

akşam: 4 mercimekli köfte + 2 kaşık yoğurtlu makarna

2 dilim kek, 1 kurabiye, 2 bardak çay

2 lt (1 lt'si yeşilçaylı karışım) su
40 dk yürüyüş, 30 mekik

akşam yediklerimin acısı önümüzdeki hafta çıkar sanırım.

Günaydınlar :3: Bu arada ilk bildirimi ben mi yapacağım :1:

Yüzde hesaplamayı unuttum biriniz bildirim yapınca bende tekrar düzenleyeceğim bu mesajımı.
Geçen hafta: 58.5
Bu hafta: 58.3

Gunaydin cankuşlaaar uyumak icin kendimi zorlasamda uyandim ve tabisi tartiya kosturdum :D

Gecen hafta : 94,8

Bu hafta : 93,6

Fark : 1,2

Yuzdelik : 1,27

Günaydınlar :3: Bu arada ilk bildirimi ben mi yapacağım :1:

Yüzde hesaplamayı unuttum biriniz bildirim yapınca bende tekrar düzenleyeceğim bu mesajımı.
Geçen hafta: 58.5
Bu hafta: 58.3

Canim yuzdelik kilo farkini 100 le carp gecen haftaki kilona bol bu kadar

Cesite gerek yok ki yemeyebilirdin

Çeşitsiz olmuyor işte sabahın köründe kalkıp 1 yumurtayla idare etmekte imkansız :1: Kahvaltıya dikkat etmeye fazla gerek duymuyorum zaten vaktim olsa daha sağlam yaparım kahvaltıyı. Benim için akşam öğünü önemli. Bu arada iyi vermişsin tebrik ederim.

Çeşitsiz olmuyor işte sabahın köründe kalkıp 1 yumurtayla idare etmekte imkansız :1: Kahvaltıya dikkat etmeye fazla gerek duymuyorum zaten vaktim olsa daha sağlam yaparım kahvaltıyı. Benim için akşam öğünü önemli. Bu arada iyi vermişsin tebrik ederim.

Sen bilirsin o zmn :) bir sey diyemem ;)

Tesekkur ederim ayrica rica ederim :D

Günaydın evde olanlar star da melek var izleyin bence

Günaydın kızlar,
Ben çok kötü bişey yaptım sabah.
10da kapi caldi yeni uyanmistim bir baktim çok sevdigim bir arkadaşım 'hadi kahvaltiya gidelim'diyor. Uyku sersemi giyindim çıktım.
Su an kahvaltidayiz ben bol su bol çay ictim bol sebze yedim. Sorun şu ki tartilmayi unuttum.
Eve gidince tartilirim isterseniz bugün yaparim bildirim bu kahvaltinin üzerine farkedermi bilmiyorum kilom.
Yada yarın yaparım. Siz karar verin kızlar.
Su an kahvaltidayiz hala ama çok moralim bozuldu inanin.

Back
X