- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Verirsin canım 80 de olcan 70 de olcan.Simdilik evdeyim is 4 te baslayacak butun duzenim sasti valla. Diyete uydurmaya calisiyorum ama sacma sapan bir sey cikiyor ortaya yinede bu hafta vermisim kilo cok sukur ki :)
Saka maka 10 kiloyu supurdum sizlerle birlikte 93 leri gordum 2 3 haftaya artik 80 li rakamlari goruruz diyorum ben boyle size anlatamam hislerimi su kiloda bile oyle guzel hissediyorum ki kendimi hirslandikca hirslaniyorum. İs saatlerim birde duzene gireydi yuruyuslere baslasaydim cok iyi olacakti bakalim ne olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun canımKızlar kusura bakmayın ancak geldım 64,9 tartı falan aldım artık tartımla sabıt olarak tartılırım arkadaşlar
Kocanla vakit gecir kuzum keyfine bak sen.selam güzellerim nasılsınız bakalımsonuçlar gayet iyi maşallah hepinize... bende artıda değilim sabitim çok şükür ama bildirim yapmıyorum
arada okuyorum yazdıklarınızı ama 2 kelime yazacak fırsatım olmuyor açıkçası.. bu gün cuma bi ortalığı kolaçan edeyim diye geldim meraklı olunca insan dayanamıyor işte
öpüyorum hepinizi görüşürüz...
anammm ben tartı aldım ya şu habere bak cok ıyıymiş ya tükkk
Aaa daha önceden de yazmıştım ama kacirdin aliba yeni aldin ya değiştir istersen geri iade de edebilirsin