- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
Güzel olmuş canım daha ne olsun
Iyi geceler kızlar.
Aklımdayken menumü paylaşayım.
Sabah: nesfit 4 kasik , yarim bardak sütle hazırladım. 1 salatalık,1 domates,1 acı biberden salata yaptım. Az lor ekledim içine.
Öğle:tonbalıklı salata (suda ton kullandım)
Ara:2 tane m&m draje
Akşam:el kadar göğüs fırında yağsız, bol salata,2 kaşık yogurt
Ara:1 elma,1 c.b. süt
Bol salatalı oldu bugün ama nedense hep salata yemek iatedim , yanında yediklerimi zoraki yedim.
3 litre su
30dk yürüyüş
50 tane cömelme hareketi yaptım, dünde yapmistim yazdımmı bilmiyorum ama şu an bacaklarimın iç kısmı baya sızlıyor oturup kalkarken demekki etkili oluyor. Şu an da kızımı sallıyorum, bacaklar hala hareket halinde.
Günümü böyle bitirdim.
Haftasonu durgunlugu bugünden başladı. Kızlar biz yarın kuzucumla edirne gezisine gidiyoruz yarın gece cikcaz pazar gezcez pazar akşam doncez.
Günaydın canlarım . yine haftasonu yine 2günlük durgunluk. ..benim bu gün işim çooook.daha savaş alanına dönmüş mutfağımı,evimi temizliycem,sonra kızımı uyutur,yemek yapar,kızımı dışarı çıkarır,yürürüm güzelce inşallah.çünki 2güne 66 olmuşum.bugüne yarlna regl olucam tabi onun da etkisi vardır kesin.bugünü hafif geçirmeyi düşünüyorum inşallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi geceler kızlar.
Aklımdayken menumü paylaşayım.
Sabah: nesfit 4 kasik , yarim bardak sütle hazırladım. 1 salatalık,1 domates,1 acı biberden salata yaptım. Az lor ekledim içine.
Öğle:tonbalıklı salata (suda ton kullandım)
Ara:2 tane m&m draje
Akşam:el kadar göğüs fırında yağsız, bol salata,2 kaşık yogurt
Ara:1 elma,1 c.b. süt
Bol salatalı oldu bugün ama nedense hep salata yemek iatedim , yanında yediklerimi zoraki yedim.
3 litre su
30dk yürüyüş
50 tane cömelme hareketi yaptım, dünde yapmistim yazdımmı bilmiyorum ama şu an bacaklarimın iç kısmı baya sızlıyor oturup kalkarken demekki etkili oluyor. Şu an da kızımı sallıyorum, bacaklar hala hareket halinde.
Günümü böyle bitirdim.
Çok iyi olmadı bu gün menüm ama yazayım.
Sabah 2dilim ekmek,lor peyniri,çay
Ara 1kaç badem.çay
Öyle 1dilim balık kebap,1dilim pizza,dereotu
Ara çay
Akşam 2tavuk kanadı,1 patates ,peynir,dereotu,yarım bardak komposto
Ara yok
Su 1.5litre,spor yok.
Günaydın kuzum.iyi eylenceler sana.ben de işlerimi bitirdim çok şükür bakım yapıcam kendime.saç maskesi falan.yarında ben de gezmelerdeyim...Günaydın hatunlar yataktan kalkamadim daha. Buraya bakiim dedim sakin bayaa. Benimde reglim başlamak üzere bugün yüzmeye gidebilirim sanırım ama yarın yok zaten gezmelerde olcaz nasipse. Hepinizi öpüyorum 4. Olmusuz ugrarim yime.
Biliyorum canım ya.bakalım bu hafta ne olucak...Hic olmamis hemde damlam. Az daha sık dişini şurada hedefine ne kaldi? Korumaya gectigin zaman yersin bu sekilde birazcik idare kuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
02.03.14 (cuma)
Sabah: 1 bardak süt (tek şekerli)+ 1/2 dilim k. ekmek
Öğle: 5 kaşık nohut yemeği + 1,5 dilim k.ekmek
1 kase sütlü tatlı
Akşam: 4 kaşık nohut+ 3 kaşık pilav + marul salata + 1 dilim tambuğday ekmek
Dibek kahvesi (Kalorisi neredeyse Türk kahvesinin 2 katıymışşimdi öğrendim )
Yaklaşık 2 lt. su, 75 mekik
Günaydın hatunlar yataktan kalkamadim daha. Buraya bakiim dedim sakin bayaa. Benimde reglim başlamak üzere bugün yüzmeye gidebilirim sanırım ama yarın yok zaten gezmelerde olcaz nasipse. Hepinizi öpüyorum 4. Olmusuz ugrarim yime.
Günaydın canlarım . yine haftasonu yine 2günlük durgunluk. ..benim bu gün işim çooook.daha savaş alanına dönmüş mutfağımı,evimi temizliycem,sonra kızımı uyutur,yemek yapar,kızımı dışarı çıkarır,yürürüm güzelce inşallah.çünki 2güne 66 olmuşum.bugüne yarlna regl olucam tabi onun da etkisi vardır kesin.bugünü hafif geçirmeyi düşünüyorum inşallah...
Evde yapılabilecek en kolay ama en zor hareket sanırım. Baya ağrıyor bacaklarım, hamlasmisim amma yılmak yok şimdilik sayıyı arttırmadan devam etmeyi düşünüyorum.Çok güzel menün. o hareket çok fena yapıyor ya, 2. gün pert oluyorum ben, ama etkili olduğuna eminim.
Keyifli gezmeler size
Canım çalışma saatin düzene giriyormuş artık sende öğün atlamamaya gayret et, kahvaltı, öğle, akşam. Kac gündür ogleyi atlıyorsun bi yerden patlak vereceği belliydi.Gunaydin canlarimmm. Az once uyandim. Kendimi uyumaya zorladim ama nafile yok yani uyku gelmedi, gelemedi. Yarin sabah 8 de is basi yapicam hakkimda hayirlisi olsunartik leyla gibi dolanirim ortalarda
Yesil kahvemi yaptim simdi. İcerken bildirimlerimi yapayim istedim.
Sabah
Yesil kahve
8 ck nesfit
1 su bardagi sut
( yine saat 12 ydi bunu yedigimde. Evde de yiyecek bir sey yok. Peynir ekmek yemek istemedim. Keske yeseydim)
Ara
3 adet kuru kayisi
Aksam
6/7 ck turlu
2 dilim kepek ekmek
1 kepce kadar yogurt
Ara
1 adet elma
Menu boyle olunca acliktan olecektim aksam. Saat 22.20 gibi otelde yemek cikti etli yahni yedim 3/4 ck birde firinda yagsiz kup kup patates vardi 3 ck kadarda ondan yedim. Yemeseydim bayilcaktim. Acil duzen yapmam lazim kendime farkindayim. Ne yapacagimi hic bilmiyorum. Bu sekilde kotu bir menu cikarttim. Umarim persembe gunu beni bu durum uzmez. Tek dilegim bu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kuzum.iyi eylenceler sana.ben de işlerimi bitirdim çok şükür bakım yapıcam kendime.saç maskesi falan.yarında ben de gezmelerdeyim...
Biliyorum canım ya.bakalım bu hafta ne olucak...
Nohut tokluk hissi veriyor.iyi yapıyorsun canım yemekle.ama kalorisi ne bilmiyorum...
Evde yapılabilecek en kolay ama en zor hareket sanırım. Baya ağrıyor bacaklarım, hamlasmisim amma yılmak yok şimdilik sayıyı arttırmadan devam etmeyi düşünüyorum.
02.03.14 (cuma)
Sabah: 1 bardak süt (tek şekerli)+ 1/2 dilim k. ekmek
Öğle: 5 kaşık nohut yemeği + 1,5 dilim k.ekmek
1 kase sütlü tatlı
Akşam: 4 kaşık nohut+ 3 kaşık pilav + marul salata + 1 dilim tambuğday ekmek
Dibek kahvesi (Kalorisi neredeyse Türk kahvesinin 2 katıymışşimdi öğrendim )
Yaklaşık 2 lt. su, 75 mekik
Bence de arttırma belli bir zaman sabit git sonra vücut alışır artırırsın. Yoksa o hamlık 3 gün sürüyor. Benim için en zoru 1. ip atlamak, 2. bu hareket
Buzdolabı varmı işyerinde, evin ile is arasi mesafe uzunmi? Tavuk sıcakta beklemez canım çok çabuk bakteri üretiyor, en çok zehirlenme tavuktan. Yumurta, mercimek bunlard protein iceriyor mutlaka yumurta ye et hazirlayamiyorsan. Baska besinlerde var muhakkak aklıma gelmedi bir googlela istersen.Bende bilmiyorum kalorisini tatlım bir sitede 250 yazıyor 200 grlık yemeği için. Mecbur akşam ne piştiyse onu yiyorum gün boyuEt tüketemiyorum hiç yaa. öğle için evde tavuk falan haşlayıp getirsem mi diyorum, yemek yapma konusunda biraz daha zorlamam gerek kendimi... çünkü 2-3 gün neredeyse aynı yemekleri yiyorum bu da zayıflamamı engelleyecekmiş gibi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?