Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün biraz arastirdim vücudun ihtiyacı her 20kg için 1lt imiş. Ben olcuyorum artık kesin 4lt icecegim. Ictigimi düşünüyorum ama emin olmak için 1lt şişe hazirladım sayarak gidiyorum 2.5 litre oldu bugün.

Ben de kaç zamandır iyi su içmedim. Bugünden dikkat ediyorum ona.daha 1.5l içmeliyim.şimdi leslie yaparım.o zaman 1litre içiyorum en az...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi geceler kuzular. Ben karnıma belime biber suyu sürdüm,streç filmle sardım ve 3mile yaptım. Çok çok iyi oldu. Streçi açdığımda içindeki su bacaklarımdan aşağl akmaya başladı.çok zevkliydi.kötü olan yanmanın hala devam etmesi...aslında belki de iyidir. Bilemedim çok.birde saçıma da maske yapmıştım.terleme ona da iyi geldi vallaha...

Raporumu da vereyim.şimdiden söyleyim arada dondurma yedim.ama onu cıss olarak saymıyoru.çünku hafif çikolatasız falan sade dondurmaydı.sütlü tatlı yani...

Sabah yağsız lor peyniri,1.5dilim ekmek,domates,çay
Ara çay
Öyle 5kaşık zeytinyağlı yumurtalı taze fasulye,3kaşık yoğurt,1.5dilim ekmek
Ara dondurma
Akşam 5kaşık zeytinyağlı sadece ıspanak yemeyi,3kaşık yoğurt,salatalık
Ara çay

Su 3litre,spor 45 dakika leslie...hem suyu hem sporu düzeltdim.e menü de fena olmamalı bence...

Gece kuşlarım nerdesiniz ya?gogo,ellenaz,sadness...gogo gezmeye gitti ya.şimdi hatırladım . bakıyorum da takımda bizden başka da zaten gelen giden yok.ebru,kararsabr,tutatse,masum nerdeyse gelmiyor.tabi herkesin kendince nedeni var biliyorum ama.bize se arkadaş gerek.gogom ya takıma yeni arkadaşlar alsan mı acaba...ama genel olarak sayımız çok fakat uzub süredir katılımı kötü olan arkadaşlar var...

Bu gece 11 bucukta yola cikcaz inşallah canım. Yeni arkadaşlar su an alamayız 12 kişiyiz izinde olanlarda var sayımız üst sınırda zaten. Ama kendimizi toparlamamiz lazım.

Canım kuzumla uğraşıyorum gelemedim, telefonu elimden alıyor ya.
Gelicem menulerinizede bakıcam. Öptüm.

Canım dondurma en düşük kalorili tatlılardan evet ama tatlı yiyince biseylerden kısmak gerek sanki. Mesala öğlen yedin akşam yemegindeki ekmeği yememelisin.
Bunun gibi kendimizi ayarlamamız lazım bence. Ben olsam öyle yapardım mutlaka.

Canım biber suyu zararlı olmasın cildine. Pek fikrim yok ama arastırdınmı?

Merhaba, hoşgeldin.
Eski uyelerdensin sanırım, ben Eylül.

Merhaba
evet geçtiğimiz sonbaharda mezun olanlardanım canım, uzun zamandır vefasızlık yapıp takıma uğramamıştım
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış

Merhaba
evet geçtiğimiz sonbaharda mezun olanlardanım canım, uzun zamandır vefasızlık yapıp takıma uğramamıştım
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış

Ay canım nasıl bir duygu mezun olmak burdan merak ediyorum.
Sanırım sende yiyip yiyip kilo almayan o şanslı azinlıktan değilsin benim gibi.
Tanistigimiza memnun oldum, senin acindan gelmemen tabiki daha iyiydi ama bizim için iyi olur takima biraz hareket gelir belki, cok aktif ve etkin olamadık bi suredir.

benim aşkom takıma uğramadan çıktı. Arkadaşlar gogo benim yol arkadaşım, şu an kaptan o sanırım hala:)
eğer takımda yer varsa ki bana ayrıcalık tanınacağını umut ediyorum
daha fazla şişmeden size ihtiyaç vaaaaaarrrrrrrrrr

Maalesef gogo yolda gormeyebilir hemen mesajini, mutlaka yardımcı olmak isteyecektir sana.

Mezun olamk çok güzel ama sonra geri almak kötü maalesef, ben buranın da yardımıyla 30 kilo verdim. Şimdi 7 kilo geri aldım. Bizim dönemimizde çok çok güzel günler geçirdik. Harika bir ekiptik. Arada bizim de durulduğumuz oldu tabi ama burada geçirdiğim günleri ve edindiğim arkadaşlıkları hiç unutmayacağım.

fıstık vaktin varsa biraz anlatsana takım ne alemde, neler yapıyorsunuz?
eskilerden bir tek gogo kaldı galiba, beril ayrıldı mı mezun mu oldu acaba:44:

30 kilomu maşallah sana ya, tebrikler. Bende 89la basladim su an 79 kusurlerdeyim. Bizde iyi bir ekip olduk ama durgunuz biraz herkez kendince yoğun çok katılım olamiyor dolayısıyla verilen kilolarda sınırda.
Inşallah yer vardır, katılımınla bizde canlanirız sende eminim kisa sürede verirsin.

teşekkür ederim, sen de güzel vermişsin , böyle devam
bakalım kabul görürsem başlarım hemen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…