• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Size yoldan ay resmi çektim kızlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oooh mis.gece gece düşmüşsün yollara. Hava da güzeldir kesin.ne güzel.ben de yarın akşam evime giderim her halde.kaynanatörsüz,kızımla,kocamla evim nasıldır acaba...

Günaydın kuzularım....herkese güzel ve kaçamaksız haftasonu diliyorum. ..

Amannn.ne kilolu ya.hatırladığım kadarıyla çok ta kilolu deyildin canım sen.hmmm.görücez o zaman senin resimleri de inşallah...

Ya ben baktım ama hiiiç bir şey anlamadım.zaten bir şey yapamam,kredi kartım yok ama anlamadım da.pro üyelik falan ne...

Bir problem yaşamışsın ama geçmiş çok şükür.iyi gezmeler sana canım.

Canım pro üyelik var, kart gonderiyorlar , diğer uyelerden farklı olarak profilini renkli yapabiliyorsun, görünmez oluyorsun vs. Para toplamak için izin almak gerekiyor prosedür fazla olduğu için Bağış karşılığı pro üye oluyorsun.
Günaydın kuzularım....herkese güzel ve kaçamaksız haftasonu diliyorum. ..

Günaydın canım iyi haftasonları sanada.opuyoruum

günaydın kızlar iyi haftasonları herkese..
Tatlımmm.ben de bugün içimde tam seni anıyordum.yoksun bir kaç gündür.bu hafta dönüyorsun dimi?
Canım pro üyelik var, kart gonderiyorlar , diğer uyelerden farklı olarak profilini renkli yapabiliyorsun, görünmez oluyorsun vs. Para toplamak için izin almak gerekiyor prosedür fazla olduğu için Bağış karşılığı pro üye oluyorsun.

Günaydın canım iyi haftasonları sanada.opuyoruum

Hmmm.tamam kuzum anladım. Pro üyelik içi ödenen para yardı amaçlı kullanılıyor..

Günaydın hepinize.
Sadnesim burdasin sana özellikle gunaydin.
Gogo ne yaptı vardılarmı acep eskisehire?

Günaydın canım. ya bu pro üyeliği bende isterdim ama sadece k.kartı geçerli. Bende kullanmıyorum, bankalarla hiç bir ilişiğim yok :( Umarım bir yolunu buluruz yardım için. Katılanlardan ve aracı olanlardan Allah razı olsun.

Tatlımmm bitti mi senin zor haftan?düzene giriyormu artık?

Canım 2 gün gittim sadece oraya, sizlere söylemeyi unuttum. benim patron o ofisle ortaklığı bitirmiş :1: Yeni bir dükkan açma hevesine kadar rahatım. 3 gündür düzenim iyi gidiyor.

günaydın diyeyim tekrardan canlarım donuyorum evet hatta döndüm... sabah sabah leslie 3 mil +60 mekikle sağlıklı beslenme düzenime de başladım.. :1:
eşimi gönderdim annemle kızımla 3 nesil başbaşayız evde e haliyle diyet çok kolay olacak, eşimin gitmesinin tek iyi yanıda bu heralde bardağın dolu tarafına bakarsak:1: kaç gündür üzüldük soma içimizi yaktı kavurdu izleyemiyorum bile artık haberleri..

Tatlımmm.ben de bugün içimde tam seni anıyordum.yoksun bir kaç gündür.bu hafta dönüyorsun dimi?

Hmmm.tamam kuzum anladım. Pro üyelik içi ödenen para yardı amaçlı kullanılıyor..

Aynen canım.
Günaydın canım. ya bu pro üyeliği bende isterdim ama sadece k.kartı geçerli. Bende kullanmıyorum, bankalarla hiç bir ilişiğim yok :( Umarım bir yolunu buluruz yardım için. Katılanlardan ve aracı olanlardan Allah razı olsun.

Anladım canım, oraya şahsen giden birileri oluyor facebookta takip edebilirsin belki öyle ulastirabilirsin , ben şahsen öyle yaptım.
Buradaki kampanyadada baya yardım toplanmış, sevindim , azda olsa bi eksik giderilir.

günaydın diyeyim tekrardan canlarım donuyorum evet hatta döndüm... sabah sabah leslie 3 mil +60 mekikle sağlıklı beslenme düzenime de başladım.. :1:
eşimi gönderdim annemle kızımla 3 nesil başbaşayız evde e haliyle diyet çok kolay olacak, eşimin gitmesinin tek iyi yanıda bu heralde bardağın dolu tarafına bakarsak:1: kaç gündür üzüldük soma içimizi yaktı kavurdu izleyemiyorum bile artık haberleri..
Hoşgeldin canım, Allah kavustursun.

Günaydın canım, güne çok güzel başlamışsın ben kahvaltı bile yapamadım henüz. Haberleri her geçen gün yıkıyor hepimizi :( Rabbim yardımcıları olsun ailelerin.

Aynen canım.

Anladım canım, oraya şahsen giden birileri oluyor facebookta takip edebilirsin belki öyle ulastirabilirsin , ben şahsen öyle yaptım.
Buradaki kampanyadada baya yardım toplanmış, sevindim , azda olsa bi eksik giderilir.

Bir yoluna bakacağız canım, eşimde çok istiyor kendi araştırıyor. Ben bu konuda hükümete güvenemiyorum zaten. Ne varsa vatanını seven halkımızda var.

canım buralardaydım aslında geldim okudum hep takip ettim sizi ama bişey yazasım gelmedi canım biraz sıkkındı haliyle bundan sonra bol bol muhabbetimizi de yaparız yine..

Günaydın canım, güne çok güzel başlamışsın ben kahvaltı bile yapamadım henüz. Haberleri her geçen gün yıkıyor hepimizi :( Rabbim yardımcıları olsun ailelerin.

Bir yoluna bakacağız canım, eşimde çok istiyor kendi araştırıyor. Ben bu konuda hükümete güvenemiyorum zaten. Ne varsa vatanını seven halkımızda var.
Aynen canım ya, yalan soyleyip kendileride inanıyorlar. Nerde bunlarda vatan millet sevgisi.. off offf

Hoşgeldin canım, Allah kavustursun.
sağolasın cancağızım

canım ben burdan yapıcam yardımı kredi kartımla zaten az bir miktar artıırabilirmiyiz biilmiyorum şimdilik bu kadar olsun da... arkadaşlaın akrabaları falan var benimde soma da vefat edenlerden o kısmını ayrıca araştırıcaz bakalım..

Dünkü menümü paylaşayım.

Sabah: 1/2 domates, 1 salatalık, 1 yumurta, 2 dilim tb ekmek, çay

Öğle: azıcık yoğurtlu yarmalı çorba, 3 kaşık makarna, 2 kaşık barbunya (konserve,yağını süzdürdüm)

6 erik, 1 kayısı

Akşam: 1 kepçe menemen, 6 ad. sarma, 1 dilim tb ekmek, çay (evde yemek yoktu ortaya karışık oldu :1: )

dondurma

2 lt su, spor yapamadım ama kv. rahatsızdı bulaşıklarını yıkadım, merdivenleri sildim derken 11de oturdum ancak.

Back
X