Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın hepinize,
Dünkü menumu yazayım, unutuyorum hep.
Sabah:1 dilim cavdar ekmek, peynir, domates, salatalık, cay
Öğle:3 yk mercimek çorbası, 1 tane biber dolma,2 kaşık yogurt
Ara:2 top dondurma (kulahini yemedim)
Akşam:4 yk mercimekli bulgur pilavi.
Disardaydik böyle sacmasapan oldu menü. Spor sahilde yürüdüm 45 dakika kadar, eve gelince de kızım durmadı 20 dakika da onunla yürüdüm hızlı tempo diyemiyorum hic halim yoktu.
Su 2 litre icmisimdir, dışarda çok icemiyoeum.

Çokta fena deyil canım.
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir. Bir ara okuyacağım geçmişi, öpüldünüz.
Günaydın canım.
Iyi olmaya calisiyorum canım ya, bi kaç gün surundurecek beni bu illet belli oldu canım. Bugün islerimde var disarda, bakalım onlari nasıl halledicem. Sen nasılsın tatlım?

Kolay gelsin canım, iyi dinlenmeler.

Canım 15dakika öncesine kadar superdim.hayat güzeldi bana.ama kocam telefon açdı ve annesinin akşama geliceyini söyledi.ve ben şöyle sönmüş bir şekilde uzanıyorum.sadece 4gün sürdü huzurum.hemi de misafirle geliyor.kocamın halası da geliyor.of Allahım of...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay kiyamam ya ama zatrn bugün yarın gelir diyodun canım, m8safirle gelmesi iyi olmamis ama kendi evinde kalir misafirle sanırım

Ay kiyamam ya ama zatrn bugün yarın gelir diyodun canım, m8safirle gelmesi iyi olmamis ama kendi evinde kalir misafirle sanırım

evet canım ya tahmin ediyordum ama bu kadar çabuk gelmez diye de düşünüyordum.yok tatlım ya hiç inanasım yok hep burada kaldı kadın gelince.hem sana daha kötüsünü söyleyim mi kaynanam da onunla birlikte burada kalıuor.halimi görün ya.sinirlerim çok bozuk,mahv etti bu kadın beni.içimi öyle çok kinle doldurmuş ki kendimi tanıyamıyorum.o geldiyi,bu eve girdiyi andan saracak tüm vücudumu kötü bir gerginik,sıkıntı,kin....

Of canım ya haklısın ne diyim. Insan evinde rahat rahat vakit geçirmek ister, çok doğal bu. Sen yokken gelmese al kuzunu çık dışarı diyeceğim de senin evde olup olmaman pek bişey farketmiyor. Ne anliyorlar, nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum. Allah sabır versin ne diyim canım.

Bu arada kızımı artık yavaş yavaş sütten kesiyim diyorum biraz iyilesince ben ama nasıl yaparım kara kara düşünüyorum, tiksindirmek istemiyorum. Dün koca bir gün bir lokma bişey sürmedi ağzına, eşim bile farketti hak verdi bana. Doymuyo meme meme yapisiyor yiprandik ikimizde artık. Faydası tartisilmaz ama zarar veriyor artik. Bu haftayi geciriyim degismezse iştahı önümüzdeki hafta girisicem bu işe ama çok korkuyorum valla gözüm kesmiyor.

Zor bir süreç olucak ama yapmalısın.bir gün olucak zaten bu.zamanıysa yapmaya başla.ben sadece 4ay süt verdim.zaten çik azdı bir de 2gün veremeyince kendisi bıraktı,yemedi sonrasında.ben de tualet eğitimine başlamak istiyorum ama çekiniyorum.çünki başladığımda bırakmamam pes etmemem gerek.

Gogo,tutatse,masumcuk nerede ya.gelmediler hiç..

Geç saatte yemişsin ondandir canım.
Hadi geçmiş olsun canim
Saçma olmamış iyi bence
Bi kitapta okumuştum maydanoz haşlayıp lapa yapip göğsüne sıcak sıcak koyarsan tabi yakmiycak kadar sıcak olcak sütü kesiyomus süt gelmezse kuzununda umudu kesilir bi dene istersen.
Gogo,tutatse,masumcuk nerede ya.gelmediler hiç..

Geldim gülüm gece geç yattım gunduzde gec kalktım anca kahvaltı falan. Şimdi çarşıya gitcez sonra akşamüstü yola çıkarız. Anne kız takım mayo gördüm ona bakıcaz kizimlaa

Tuvaletini yaptiginda soylüyorsa hazirdir diye biliyorum canım ben. Erken baslanirsa altina kacirma olabiliyormus.

Sağol canım bu hafta hem reglim hemde sogukalginligi var bi atlatayim haftaya benimde psikolojim daha iyi olur azaltarak baslarim. 12den beri emzirmedim simdi emziriyorum huysuzlandi azalticam inşallah sonrada bitiricem, en son çare dediğini uygularim artik.

Oyyy ne güzel.benim kocam mayo giymeme izin vermiyor.bakayım belki bu yaz bir az kapalı olanlarından aldıra bilirim...

Hmm.onu bilmiyordum.ben de 18ayından sonra başlanması gerektiyini duydum ama daha küçük çocuklarln da çişini dediyini duydum.tuvalet eyitimi de yanlış yapılırsa çok sıkıcı,yorucu bir dönem olur.onun için iyice okuyup araştırıp başlamam lazım.

Bu gün burası pek pek pek bir sakin.nerede şu minnoşlar acaba...

Bakın kızlar işte ben böyle duyqu karmaşası yaşıyorum.az önce kaynanamla konuştum,sesi çok sevecendi ve o andan geleceyi için seviniyorum.hep böyle oluyorum. köyden döndüyünde önce çok sinirlenirim sonra sevinmeye başlarım.ne garip yaaa.ama biliyorum geldiyinde 1kaç saat içinde ne yapar eder beni deli eder.çok komik ya...

bebeğim aslında senin içinde kin, nefret, kötülük adına bir şey yok kaynanan için :) ben bunu anladım.

bebeğim aslında senin içinde kin, nefret, kötülük adına bir şey yok kaynanan için :) ben bunu anladım.

Ben de bazen onu çok çok sevdiyimi düsünürüm bazen de aksi...duygu karmaşası yaşıyorum işte.

Ben de bazen onu çok çok sevdiyimi düsünürüm bazen de aksi...duygu karmaşası yaşıyorum işte.

o olay bende de oluyor canım ya bazen çok sevecen olurum kaynanama karşı, bazen her dediği batar içten içe nefret ettiğimi düşünürüm. Biz yine de sevmeye bakalım sonuçta yakın oturuyoruz mecbur yüz yüze bakıyoruz zaten 3 günlük dünya onlarda gelmiş bu yaşa, değişmeleri imkansız. Duymayalım görmeyelim bir çok şeyi:)

Canım doktorumuz soylemisti, ne zaman cis yaptım , kaka yaptım derse o zaman hazirdir diye. Benim kızım kakasî gelince söylüyor ama lazımligina oturup yapmiyor bu sebeple daha erken diye düşünüyorum ben. Sende doktorunuza sor yada iyice araştır bence canım, hazır değilse zorlamanın zararı olur.
Canım bunaltiyor seni bence sadece, hislerin bundan karmaşık bu kadar bence.

Kıskanç demekki. Benimki bikiniyede bişey demiyoda ben yakistiramiyorum kendime.
Sen seviyosunda surekli tepende diye kiziyosun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…