Valla isimiz zor canım.Ben saldım hepten, ev işlerine bakamıyorum 1 haftadır bulaşık ve çamaışır hariç elimi sürmüyorum eve. Halılarım hala etrafa yün verdiği için ekstra pisleniyor iyice deliriyorum zaten, bu hafta baya pintiyim, neyse yarına evdeyim umarım rahatsız edenim olmazda yaparımbenimde ders çalışmam lazım ama vakitsizlikten değil unutkanlıktan kitaplarımı ya evde unutuyorum ya iş yerinde koptum gidiyorum valla
Bu arada kızlar bileniniz vardır misal bir porsiyon bulgur pilavı (250 gr) yazıyor, bu kaç yemek kaşığı eder? Porsiyon olaylarından anlamıyorum ya bir siteye üye oldum kalori tutuyorum hep porsiyon olarak yazıyor.
http://kadin.ihtiyacodasi.com/?Syf=15&cat_id=18&baslik_name=MSBBZGV0IEthw6cgS2Fsb3JpPw==
Bu linke bakın kızlar, fikie verir size.
canım tam annemle oturduk kahve yanına muhabbet ederken karbonhidrat yediğimizde acıktıgımızı konuşurken senin poğça çarptı gözüme.. be artık düzeni oturttuğumu düşünüyorum beyaz ekmek karbonhidrat almıyorum ve kalorisi uygun ama doyurucu şeyler yiyorum.. keşke 2 dilim tam buğday arası beyaz peynir falan koyup çantanda bulundursan poğçalar yerine... sebze yemekleri vakit alır ama 1 akşam önceden hazırlayıp koyabilsen... o zaman diyet değil sağlıklı beslenme olacak işte yaptığımız... yapılan evişlerinin kalorileri yazıyor canım google dan bak istersen anlarsın ne demek istediğimimerdiven yorucu gerçi bak bakalım belki yakmışsındır biraz.. ay olayını bende takip ederdim bi ara dolunaya dönerken iştah artar küçülürken bizde küçülürüz o kadarını biliyorum sadece
canım burdaydın nereye gittin ki?ne güzel ya yardımda bulunmuşsun ve pro üyelik almışsın.çok ta ne olduğunu anlamadım ama iyi işte ek özellikleri var...
bulundum canım azda olsa pek bişey değil zaten.. ben pek anlamadım farklı olan bişey yok gibi geldi bana imzamı yapabiliyormuşum falan karıştırıcam bir ara.. yazı rengimi değiştirdim bakalım nasıl olacak.. kimse yoktu çıktım az önce bende, 1 porsiyon 8 kaşık diye biliyorum ama emin değilim pek..
Yazı rengin aynı ama ismin kırmızı çıkıyor.bir de ben 4kaşık 1porsiyon biliyordum ama ben de emin deyilim. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım aynı olmuş yapamamışımbiraz daha karıştırıcam bakalım becerebilecekmiyim
Iyi akşamlar diyim bendegünaydın kızlar iyi haftasonları herkese..
Bende baktım kredi kartı var ama eşim olmaz dediCanım pro üyelik var, kart gonderiyorlar , diğer uyelerden farklı olarak profilini renkli yapabiliyorsun, görünmez oluyorsun vs. Para toplamak için izin almak gerekiyor prosedür fazla olduğu için Bağış karşılığı pro üye oluyorsun.
Günaydın canım iyi haftasonları sanada.opuyoruum
Vardık canım gece11 bucukta.Günaydın hepinize.
Sadnesim burdasin sana özellikle gunaydin.
Gogo ne yaptı vardılarmı acep eskisehire?
Hadi gözün aydın canım.Canım 2 gün gittim sadece oraya, sizlere söylemeyi unuttum. benim patron o ofisle ortaklığı bitirmişYeni bir dükkan açma hevesine kadar rahatım. 3 gündür düzenim iyi gidiyor.
Allah kavustursun canım.günaydın diyeyim tekrardan canlarım donuyorum evet hatta döndüm... sabah sabah leslie 3 mil +60 mekikle sağlıklı beslenme düzenime de başladım..
eşimi gönderdim annemle kızımla 3 nesil başbaşayız evde e haliyle diyet çok kolay olacak, eşimin gitmesinin tek iyi yanıda bu heralde bardağın dolu tarafına bakarsakkaç gündür üzüldük soma içimizi yaktı kavurdu izleyemiyorum bile artık haberleri..
Fena değil canım.Dünkü menümü paylaşayım.
Sabah: 1/2 domates, 1 salatalık, 1 yumurta, 2 dilim tb ekmek, çay
Öğle: azıcık yoğurtlu yarmalı çorba, 3 kaşık makarna, 2 kaşık barbunya (konserve,yağını süzdürdüm)
6 erik, 1 kayısı
Akşam: 1 kepçe menemen, 6 ad. sarma, 1 dilim tb ekmek, çay (evde yemek yoktu ortaya karışık oldu)
dondurma
2 lt su, spor yapamadım ama kv. rahatsızdı bulaşıklarını yıkadım, merdivenleri sildim derken 11de oturdum ancak.
Benim iştahım da bi değişiklik yok yaa kaçamak yapmamak için uğraşıyorum.Siz bugün beni burada yalnız bıraktınız affetmeyeceğim sizi
Bu arada 'Ay'a göre iştah olayından bahsediyorduk ya benim iştahım yok hakikaten ya normalde kahvaltıyı 10:30 gibi yaparım 14:00'e kadar zor beklerim öğle yemeği için, bugün hala yiyesim yok yemek, üstelik yoğundum zaten 11 gibi bir poğaça yedim sadece yani kahvaltıyı da ahım şahım yapamadığım halde nasıl durdum bu saate kadar hayret
Bugün bi tur gezdik yarın bakalım neler yaparızgez gez canım anlatırsın gelince bol bol
Ben telefona fatsecret yükledim ordan takip ediyorum canım.Ben saldım hepten, ev işlerine bakamıyorum 1 haftadır bulaşık ve çamaışır hariç elimi sürmüyorum eve. Halılarım hala etrafa yün verdiği için ekstra pisleniyor iyice deliriyorum zaten, bu hafta baya pintiyim, neyse yarına evdeyim umarım rahatsız edenim olmazda yaparımbenimde ders çalışmam lazım ama vakitsizlikten değil unutkanlıktan kitaplarımı ya evde unutuyorum ya iş yerinde koptum gidiyorum valla
Bu arada kızlar bileniniz vardır misal bir porsiyon bulgur pilavı (250 gr) yazıyor, bu kaç yemek kaşığı eder? Porsiyon olaylarından anlamıyorum ya bir siteye üye oldum kalori tutuyorum hep porsiyon olarak yazıyor.
Canlarım ben eve döndüm.kocam beni bırakıp arkadaşlarıyla maç izlemeye gitdi.anlayacağınız bu akşam yıllardır hasret kaldığım şeyi yaşıycam.yalnız olucam.inşallah kızım da rahatca uyur da ben de güzel bir akşam geçiririm...gelicem geçmişe bakarım...
evet canlarım.aslında şu 3gün hiç de korktuğum kadar olmadı.hatta bu gün tam bir diyet günü oldu benim için.çok mutluyum.inşallah bu hafta 63leri görücem.şimdi de yalnızızm aslında leslie yapmak istiyorum ama bir yandan da yalnızlığımı deyerlendirmek istiyorum.olsun bu gün de spor olmasın.bakıcam artık.Hepiniz çok özledim gelemeyince.bu gün güzelce alış veriş yaptım.kendime bir jean pantalon,1tişört,1bluz aldım.çok mutluyum.29 ölçü(türkçe nasıl denir bilemedim,beden mi diyecektim yoksa)pantalon aldım.hala inanamıyorum.naıl da verdim ben şu pis kiloları.buraya,sizlere o kadar şey borçluyum ki bana doğru beslenmeyi öyretdiniz.inşallah bir daha asla böyle kilo almıycam. hamilelikde bile...
Iyi akşamlar diyim bende
Bende baktım kredi kartı var ama eşim olmaz dedibaşka yoldan bişeyler yapıcam artık
Vardık canım gece11 bucukta.
Hadi gözün aydın canım.
Allah kavustursun canım.
Fena değil canım.
Benim iştahım da bi değişiklik yok yaa kaçamak yapmamak için uğraşıyorum.
Bugün bi tur gezdik yarın bakalım neler yaparız
Ben telefona fatsecret yükledim ordan takip ediyorum canım.
Küçük beden alinca motivasyon tavan yapiyo canım Supersin
Güzel olmuş canım.Raporumu verip de uyumam lazım çok acıktım çooook.
Sabah salata,lor peyniri,2dilim ekmek,çay
Ara 1tane tavuk etli milföy,çay
Öyle 1yumurtadan pul bib.li omlet,1dilim ekmek,yarım bardak cacık
Ara çay
Akşam 1domates,1salatalık,2kaşık lordan pul bib.li salata yaptım.
Ar çay
2.5litre su...spor yok
Bende kaynanamdayim kilo almadan donersem iyi burdanHoş geldin hayatım. Özledik ya...güzelce dinleniyorsundur inşallah.ben kaynanatörsüz müthiş duygularla mutlu günler geçiriyorum...
Hmm başarılı sporda süper.bende menümü yazayım kızlar yarına kalınca unutuyorum..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi kuru meyveli yarım yağlı sütle
öğle: 2 yumurtadan yeşil biberli omlet, 1 dilim tam buğday, 1 domates
ara: yarım pk çubuk kraker
ara: 2 kuru kayısı
akşam: 2 kase sebzeli tavuk suyu çorba unsuz, yoğurtlu semizotu salatası
ara: kalan yoğurtlu semizotu salatası
su 2 lt kadar, spor leslie 3 mil+ 60 mekik+ 45 dk dışarda yürüyüş, 3 kupa meto çayı
Supersin hayatım.diyete koymuşsun bile kendini...bende menümü yazayım kızlar yarına kalınca unutuyorum..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi kuru meyveli yarım yağlı sütle
öğle: 2 yumurtadan yeşil biberli omlet, 1 dilim tam buğday, 1 domates
ara: yarım pk çubuk kraker
ara: 2 kuru kayısı
akşam: 2 kase sebzeli tavuk suyu çorba unsuz, yoğurtlu semizotu salatası
ara: kalan yoğurtlu semizotu salatası
su 2 lt kadar, spor leslie 3 mil+ 60 mekik+ 45 dk dışarda yürüyüş, 3 kupa meto çayı
Güzel olmuş canım.
Bende kaynanamdayim kilo almadan donersem iyi burdan
Hmm başarılı sporda süper.
Kızlar dün aldıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?