Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarım ben eve döndüm.kocam beni bırakıp arkadaşlarıyla maç izlemeye gitdi.anlayacağınız bu akşam yıllardır hasret kaldığım şeyi yaşıycam.yalnız olucam.inşallah kızım da rahatca uyur da ben de güzel bir akşam geçiririm...gelicem geçmişe bakarım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla isimiz zor canım.
1 yk 15gr diye biliyorum silme , tepeleme 20grdır canım yaklasik.

evet canlarım.aslında şu 3gün hiç de korktuğum kadar olmadı.hatta bu gün tam bir diyet günü oldu benim için.çok mutluyum.inşallah bu hafta 63leri görücem.şimdi de yalnızızm aslında leslie yapmak istiyorum ama bir yandan da yalnızlığımı deyerlendirmek istiyorum.olsun bu gün de spor olmasın.bakıcam artık.Hepiniz çok özledim gelemeyince.bu gün güzelce alış veriş yaptım.kendime bir jean pantalon,1tişört,1bluz aldım.çok mutluyum.29 ölçü(türkçe nasıl denir bilemedim,beden mi diyecektim yoksa)pantalon aldım.hala inanamıyorum.naıl da verdim ben şu pis kiloları.buraya,sizlere o kadar şey borçluyum ki bana doğru beslenmeyi öyretdiniz.inşallah bir daha asla böyle kilo almıycam. hamilelikde bile...

canım burdaydın nereye gittin ki?ne güzel ya yardımda bulunmuşsun ve pro üyelik almışsın.çok ta ne olduğunu anlamadım ama iyi işte ek özellikleri var...

canım burdaydın nereye gittin ki?ne güzel ya yardımda bulunmuşsun ve pro üyelik almışsın.çok ta ne olduğunu anlamadım ama iyi işte ek özellikleri var...

bulundum canım azda olsa pek bişey değil zaten.. ben pek anlamadım farklı olan bişey yok gibi geldi bana imzamı yapabiliyormuşum falan karıştırıcam bir ara.. yazı rengimi değiştirdim bakalım nasıl olacak.. kimse yoktu çıktım az önce bende, 1 porsiyon 8 kaşık diye biliyorum ama emin değilim pek..

Yazı rengin aynı ama ismin kırmızı çıkıyor.bir de ben 4kaşık 1porsiyon biliyordum ama ben de emin deyilim. ..

Yazı rengin aynı ama ismin kırmızı çıkıyor.bir de ben 4kaşık 1porsiyon biliyordum ama ben de emin deyilim. ..

evet canım aynı olmuş yapamamışım biraz daha karıştırıcam bakalım becerebilecekmiyim

günaydın kızlar iyi haftasonları herkese..
Iyi akşamlar diyim bende
Bende baktım kredi kartı var ama eşim olmaz dedi başka yoldan bişeyler yapıcam artık
Günaydın hepinize.
Sadnesim burdasin sana özellikle gunaydin.
Gogo ne yaptı vardılarmı acep eskisehire?
Vardık canım gece11 bucukta.
Canım 2 gün gittim sadece oraya, sizlere söylemeyi unuttum. benim patron o ofisle ortaklığı bitirmiş Yeni bir dükkan açma hevesine kadar rahatım. 3 gündür düzenim iyi gidiyor.
Hadi gözün aydın canım.
Allah kavustursun canım.
Fena değil canım.
Benim iştahım da bi değişiklik yok yaa kaçamak yapmamak için uğraşıyorum.
gez gez canım anlatırsın gelince bol bol
Bugün bi tur gezdik yarın bakalım neler yaparız
Ben telefona fatsecret yükledim ordan takip ediyorum canım.

Küçük beden alinca motivasyon tavan yapiyo canım Supersin

Raporumu verip de uyumam lazım çok acıktım çooook.
Sabah salata,lor peyniri,2dilim ekmek,çay
Ara 1tane tavuk etli milföy,çay
Öyle 1yumurtadan pul bib.li omlet,1dilim ekmek,yarım bardak cacık
Ara çay
Akşam 1domates,1salatalık,2kaşık lordan pul bib.li salata yaptım.
Ar çay

2.5litre su...spor yok

Hoş geldin hayatım. Özledik ya...güzelce dinleniyorsundur inşallah.ben kaynanatörsüz müthiş duygularla mutlu günler geçiriyorum...

bende menümü yazayım kızlar yarına kalınca unutuyorum..

sabah: 1 kase yulaf ezmesi kuru meyveli yarım yağlı sütle

öğle: 2 yumurtadan yeşil biberli omlet, 1 dilim tam buğday, 1 domates

ara: yarım pk çubuk kraker

ara: 2 kuru kayısı

akşam: 2 kase sebzeli tavuk suyu çorba unsuz, yoğurtlu semizotu salatası

ara: kalan yoğurtlu semizotu salatası

su 2 lt kadar, spor leslie 3 mil+ 60 mekik+ 45 dk dışarda yürüyüş, 3 kupa meto çayı

Güzel olmuş canım.
Hoş geldin hayatım. Özledik ya...güzelce dinleniyorsundur inşallah.ben kaynanatörsüz müthiş duygularla mutlu günler geçiriyorum...

Bende kaynanamdayim kilo almadan donersem iyi burdan
Hmm başarılı sporda süper.

Supersin hayatım.diyete koymuşsun bile kendini...
Güzel olmuş canım.

Bende kaynanamdayim kilo almadan donersem iyi burdan

Hmm başarılı sporda süper.

Yaaa ben öyle çok çok yemememe rağmen 400gram almışım.çok sinir oldum çok...

Günaydınlar 4.takımın güzelleri.ben bu gün gelemeye bilirim.arkadaşımıza kız istemeye gidiyoruz

Kızlar dün aldıklarım

Eklentiler

• $1400392482391.webp
    9 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…