Ayy teşekkür ederim canım.inanamadım gerçekten aradaki fark çok büyük:) muhteşem olmuşsun cnm:)
Güzel olmuşkahvaltı:1 yumurta
1kk kaşar 2 dilim çavdar ekmeğinden yapılmış yağsız tost, 5 zeytin,
ara:1 elma
öğle:4-5 kaşık patlıcan (yoğurtlu),2 dillimekmek
ara:yok
akşam: 2 bardak ayran,patlıcan közleme
ara:1 kupa yeşil çay,2 elma
Yapma dur meydanı boş buldun dimiiKızlar benim motivasyon çok düştü ya.yemek yemek istiyorum tıka basa.çok sinirliyim.ne yapıcam ya...şimdi 2 tane 2parmak büyüklüyünde içi reçelli milföy tatlı yedim çayla.ve doğal olarak yine istiyorum iyiki bitti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belki şekerin düşmüştür hurma yeseydin.Kötü olan da hiç pişman deyilim ve olsa yine yerim.
Hoşgeldin canımSelam şekerler ben geldim. Sabah yoğundum bakamadım öğlen de kuzuyla beraber uyumusum yeni kalktik :) sizden ne haber.
Ben saldım düşünmüyorum artık artıda olunca listeyi olumsuz etkiliycem diue çok uzuluyodum önümüzdeki bikaç hafta uzulmiycem.çok taktigimi farkettimanladım canım bilerek yediğini zatenama olmaz tartıya kızıp böyle yaparsan hedefine az kaldığı için artık ufak kaçamaklar bile etkilecek böyle, son kilolar zor gidiyor şekil A : ben gogoyla ikinizin sıkıntıyı okudum canım ama daha öncede yazmıştım bende 3 hafta sabit kalmıştım ama pes etmiyorum burdayım bak... daha da hedef düşürücem hırsımda yerinde duruyor..
dün menümü de yazmadım ekliyeyim hemen:
sabah: 1 kase müsli yağsız sütle
öğle:4 köfte, yeşil salata, 1 bardak ayran, 1 dilim tam buğday
ara: 2 kuru kayısı
akşam: 6 kaşık kadar taze fasulye,yeşil salata, 1 dilim tam buğday, 1 kaşık kızımdan kalan makarna
ara: yarım kase antep fıstığı
spor: leslie 2 mil+80 mekik+ 45 dk dışarda tempolu yürüyüş, su 2 lt kadar, 3 fincan meto çayı
Kızma cnm bünyeye de hak vermek lazım sabret biraz eski alışkanlıklardan vazgeçmek pek kolay olmuyor. O da bu kadar kilo verdi alismasi gerek:)
Ayy teşekkür ederim canım.
Güzel olmuş
Yapma dur meydanı boş buldun dimii
Belki şekerin düşmüştür hurma yeseydin.
Hoşgeldin canım
Ben saldım düşünmüyorum artık artıda olunca listeyi olumsuz etkiliycem diue çok uzuluyodum önümüzdeki bikaç hafta uzulmiycem.çok taktigimi farkettim
Oldukça başarılı olmuş canım
Galiba yukarldakı başlık kısmına yazıyor isimleri biz de tel.den göremiyoruz.pcde gözüküyor.canım sen alıntı yapamıyormusun kime yazdığını çözemiyorum
Evet vallaha boş buldum hemen kendimi salı verdim :)Ayy teşekkür ederim canım.
Güzel olmuş
Yapma dur meydanı boş buldun dimii
Belki şekerin düşmüştür hurma yeseydin.
Hoşgeldin canım
Ben saldım düşünmüyorum artık artıda olunca listeyi olumsuz etkiliycem diue çok uzuluyodum önümüzdeki bikaç hafta uzulmiycem.çok taktigimi farkettim
Oldukça başarılı olmuş canım
Bu konuda haklı ola bilirsin. ..Kızma cnm bünyeye de hak vermek lazım sabret biraz eski alışkanlıklardan vazgeçmek pek kolay olmuyor. O da bu kadar kilo verdi alismasi gerek:)
Su güzel canım.3litre içiyorum gün içinde...yürüyüç de hep yaparım ama 5 6 gündür yapamadım.Cnm imkanın varsa çık dışarda yürü biraz bol su iç elinde şişe midende yer kalmasın:)
sağol canım sanada kolay gelsin... takımda sporun S si yok cidden bu ara
Ooooh ben hep artılardayım.aslında galiba spor bana çok fayda ediyor.
Biliyorum aslında son günlerdir spor da yapmıyorum.akşam leslie yapayım bari.ondan da ola bilir böyle.neyse ki motivasyonum çok düştü.
Bir ara ip atliyorduk hergun yine baslayalim mi.
Bir ara ip atliyorduk hergun yine baslayalim mi.
Galiba yukarldakı başlık kısmına yazıyor isimleri biz de tel.den göremiyoruz.pcde gözüküyor.
Evet vallaha boş buldum hemen kendimi salı verdim :)
Bu konuda haklı ola bilirsin. ..
Su güzel canım.3litre içiyorum gün içinde...yürüyüç de hep yaparım ama 5 6 gündür yapamadım.
aman tatlım ya takıma gelen giden varmı ki sporun da olup olmadığınl görelim...
Selam kızlar,
Bol bol yazisilmis yetisemedim yine
Damlam al bendende o kadar ya, reglim hastayim bide canım habire yemek yemek istiyor, çıktım 1.5 saat yürüdüm kızım hic uyumadi sabah parka götürdüm geldim uğraştım uğraştım uyumaz yine çıktım dışarı bide hic halim yok yani.
Kararsabir, masumcuk, danes sizde gelmissiniz haklısınız valla motivasyon yok spor yok dagildik bu hafta.
Sadness canım burdasin sen, çıkış saatin sanada iyi akşamlar.
Topraks gel bir hafta yer degiselim))
Selam kızlar,
Damlam al bendende o kadar ya, reglim hastayim bide canım habire yemek yemek istiyor, çıktım 1.5 saat yürüdüm kızım hic uyumadi sabah parka götürdüm geldim uğraştım uğraştım uyumaz yine çıktım dışarı bide hic halim yok yani.
Kararsabir, masumcuk, danes sizde gelmissiniz haklısınız valla motivasyon yok spor yok dagildik bu hafta.
İyi gezmeler canım.Naber kızlar. Ben yemeğimi yedim birazdan cikcaz kitap fuarı var burda oraya gitcez. Sonrada markete gitmemiz lazım. Akşam görüşürüz artık.
Kolay gelsin canım, ben 6 gibi cikiyorsun diye hatirladim. Ben dinlenwmedikce yiyip icmek istiyorum, kızımda sagolsun 1.5 saat park 1.5 saat yürüyüş sporumu yaptirdi.evet bu hafta paylaşımlar iyi ama spor yok sanki... ben kızlar sayesinde gaza geldim akşam bir engel çıkmaz ise leslie yapacağım 250-300 kalori yaktırıyor diyorlar topiklerdebugün kaçamağım yok ama dün vardı onu telafi ederim en azından.
Yok canım ne çıkışı 1 saat daha buradayım ben daha
Oh ne güzel canım, bayılırım fuara hele bide kitapsa. Iyi eğlenceler.Naber kızlar. Ben yemeğimi yedim birazdan cikcaz kitap fuarı var burda oraya gitcez. Sonrada markete gitmemiz lazım. Akşam görüşürüz artık.
İyi gezmeler canım.
herkese iyi akşamlar... bazı işler var sabaha bırakmayayım, yarın görüşmek üzere
Sağolasın canım, kendimi topigin en çürük insanı ilan ediyorum , hepinizin masallahı var ben hep hasta oldum bu aralar, evlat olsam sevilmem öyle biri oldum ciktim ya.hoşgeldin canım hasta hasta yürüdünmü birde sen..kolay gelsin diyeyim kızınla anne olunca hasta olmaya da hakkımız olmuyor..
Size ne kız?ne aradan kaçlyon öyle.sen de yapıcaksın kuzucuk...Vayy ip miçok yorucu ama çok faydalı. Size kolaylıklar dilerimm
Evet ya hiç iyi bir hafta deyil.paylaşlm az spor yok.ve sadece 2 günümüz kaldı...Selam kızlar,
Naber kızlar. Ben yemeğimi yedim birazdan cikcaz kitap fuarı var burda oraya gitcez. Sonrada markete gitmemiz lazım. Akşam görüşürüz artık.
Valla beni oldursen ip atlayamam damlam, bittim okeye dönüyom ben.Size ne kız?ne aradan kaçlyon öyle.sen de yapıcaksın kuzucuk...
Evet ya hiç iyi bir hafta deyil.paylaşlm az spor yok.ve sadece 2 günümüz kaldı...
Oh ne güzel.hemen akşam olsun da gel kuzum.been de kızımı uyuttum.annemle konuşup sonra leslie yaparım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?