afferim enişteyee belkıde senın sakınlıgın onu bu hale getırmıştır canım baktı yemek falan yedınız hıc sesını çıkarmıyor bu hatun mutlu etmek ıstedı demekkı
olabilir valla pek konuşmadım ama gayet sakindim gerçektenhır gür çıkarsaydım yapmazdı :)) bir de bana diyor ki unuttuğumu sandın dimi falan. yok dedim unuttugunu dusunmedım ama aramız bozuk diye umursamadığını düşündüm öyle olsaydı çekeceğin vardı dedim. yani bence unutması daha kabul edilebilir bir şey ama sırf küsüz diye kutlamaması kabul edilmez
:-d aynen canım olsun bu arada geçmiş doğum gunun kutlu olsun
Tamam sorun değil canım.Günaydın kızlar çok özür dilerim dün unutmuşum ben
Geçen hafta 80,2
Bu hafta 80,1
yüzde 0,12
Oh süper olmuş hatirlanmak yetiyo zaten.Sağol canım benim :) kutladı valla
sağol şekerim. anlatacak pek bir şey yok aslında canım ya yemekten sonra dışarı çıkıyorum dedi pasta almış kapının önünde mumları falan yakmış zile bastı açtım ama şaşırdımnasıl duymadım hiç bişey. Hediye almaya gücü yetmemiş garibimin :)) Bu hafta 4 tane düğün var akrabaların o yüzden herhalde olsun zaten pasta mutlu etmeye yetti beni en azından inadını kırmayı öğrendi küsken böyle jest yaparak :)
Kızlar bu arada günaydın demeye bile fırsatım olmadı, umarım iyidir herkes. Ben paramı dünkü eteğimin cebinde unutmuşum parasızım ya, bir de sabah aynanın önünde 2 TL gördüm aa bunu alayım bozuk param yok minübüse vermeye dedim. Sanki bütün olanı yanıma almışım gibikahvaltı da yapamadım, eksiğim çok cüzdanı boşa taşıyorum ya kullanmayı bir öğrenemedim eteğin cebinde ne işi var paranın
Tamam sorun değil canım.
Oh süper olmuş hatirlanmak yetiyo zaten.
Bende cüzdan kullanamam parayı çantanın muhtelif yerlerine koyarım.
Sağol canım benim :) kutladı valla
sağol şekerim. anlatacak pek bir şey yok aslında canım ya yemekten sonra dışarı çıkıyorum dedi pasta almış kapının önünde mumları falan yakmış zile bastı açtım ama şaşırdımnasıl duymadım hiç bişey. Hediye almaya gücü yetmemiş garibimin :)) Bu hafta 4 tane düğün var akrabaların o yüzden herhalde olsun zaten pasta mutlu etmeye yetti beni en azından inadını kırmayı öğrendi küsken böyle jest yaparak :)
Kızlar bu arada günaydın demeye bile fırsatım olmadı, umarım iyidir herkes. Ben paramı dünkü eteğimin cebinde unutmuşum parasızım ya, bir de sabah aynanın önünde 2 TL gördüm aa bunu alayım bozuk param yok minübüse vermeye dedim. Sanki bütün olanı yanıma almışım gibikahvaltı da yapamadım, eksiğim çok cüzdanı boşa taşıyorum ya kullanmayı bir öğrenemedim eteğin cebinde ne işi var paranın
Gunaydin kızlar sabah tartildim dünden de eksik cikti.. Tarti dogruymus yani...bu haftada boyle gider umarim diycem de listeler o kadar berbatti ki konuda diyomuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne güzel işte...bundan güzel şey mi olur...galiba bu kocalardan
küsmek gerek özel gün öncesi.o zaman daha dikkatli ve yaratıcı oluyorlar.benim de sevgililer günü böyle güzel olmuştu...
ayyy canım çok güldüm anlatmana...ben cüzdana bayılırım bu arada. ..
Reglden hayatım Reglden. Ne güzel işte kabullensene artık.kilo verşimsin kızııııım...
Gunaydin kızlar sabah tartildim dünden de eksik cikti.. Tarti dogruymus yani...bu haftada boyle gider umarim diycem de listeler o kadar berbatti ki konuda diyomuyorum
3 tarti sonrasi kabullendim artik canim :)) bir gecede 3 kurabiye 3 şerbetli tatli yediğim oldu.. Diğer gece 3kurabiye ve 2 kek diğer gece pasta vs.. Sen inanabiliiydin bu kadar yesen? Ve bütün hafta boyle geçti gunduzlerde pek masum değildi.. Bu hafta nazil olacak bakalim kilomu Sabitlemem lazim
Ne güzel işte...bundan güzel şey mi olur...galiba bu kocalardan
küsmek gerek özel gün öncesi.o zaman daha dikkatli ve yaratıcı oluyorlar.benim de sevgililer günü böyle güzel olmuştu...
ayyy canım çok güldüm anlatmana...ben cüzdana bayılırım bu arada. ..
Reglden hayatım Reglden. Ne güzel işte kabullensene artık.kilo verşimsin kızııııım...
Aynen canım, toparlaniriz bu hafta inşallah, bizim kisa bir tatil durumu var bakalım.Kızlar 14cü takıma casusluk yapmaya gittim.yaaa yine döktürmüşler. Hepsinin yüzdesi 1in 2nin üzerinde...biz de hepimiz artıda...çok fena oldu bu hafta çok...hem de hepimiz birden...
Hadi bakalım , inşallah canım.Bu hafta toparlayalim kendimizi.benim misafirlerim bugün gidiyolar haftaya gün aşırı 3 nobetim var salı perşembe cumartesi sadece pazartesi mesaide olucam diğer günler kuzumla evdeyiz. Bol su bol spor az yemek
Bak tatlım kutlar demistim, ne güzel olmuş.Sağol canım benim :) kutladı valla
Oy Kıyamam ya, kötü olmuş, yakın olsak birakirdim canım sana ben.Kızlar bu arada günaydın demeye bile fırsatım olmadı, umarım iyidir herkes. Ben paramı dünkü eteğimin cebinde unutmuşum parasızım ya, bir de sabah aynanın önünde 2 TL gördüm aa bunu alayım bozuk param yok minübüse vermeye dedim. Sanki bütün olanı yanıma almışım gibikahvaltı da yapamadım, eksiğim çok cüzdanı boşa taşıyorum ya kullanmayı bir öğrenemedim eteğin cebinde ne işi var paranın
Canım bak stres neler yapiyor bünyeye, yemissin kendi kendini.3 tarti sonrasi kabullendim artik canim :)) bir gecede 3 kurabiye 3 şerbetli tatli yediğim oldu.. Diğer gece 3kurabiye ve 2 kek diğer gece pasta vs.. Sen inanabiliiydin bu kadar yesen? Ve bütün hafta boyle geçti gunduzlerde pek masum değildi.. Bu hafta nazil olacak bakalim kilomu Sabitlemem lazim
Ah ah keşke benim metibolizmam da öyle şaşsa vallaha onu öyle bir şaşırtırım ki şaşar kalır:sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly:Süper yaa. Metabolizma sasmis bayaa
Kabullen bence de kuzum. Darısı başıma
aynen öyle damlacım, aslında benden daha dusunceli bir bakıma. Çünkü ben hediye işini son ana bırakınca alamamıştım benimki umursamazlık oldu ama oturdum valla ellerimle pastasını yaptım
Sen gülüyon ama ben ağlıyorum açlıktancumadan sonra eşim getirecekmiş para, bakalım
3 tarti sonrasi kabullendim artik canim :)) bir gecede 3 kurabiye 3 şerbetli tatli yediğim oldu.. Diğer gece 3kurabiye ve 2 kek diğer gece pasta vs.. Sen inanabiliiydin bu kadar yesen? Ve bütün hafta boyle geçti gunduzlerde pek masum değildi.. Bu hafta nazil olacak bakalim kilomu Sabitlemem lazim
Kuzular kitap okumayi sevenleriniz varsa diye soylüyorum.
Migrosta tüm kitaplarda % 40indirim var, birde D&R'da 5tl günleri baslamis, muazzam kitaplar var 5tl'ye.
Ben talan ettim geldim.
Kuzum 29 liraydı 5liraya aldığım kitap, düşün ne kadar indirimde. Çok seviyorum bende okumayı ama ilk çıktığında kitaplar ciddi pahali oluyor, böyle kampanya yakalayinca çok seviniyorum ya anlatamamAy ne güzel ya.keşke ben de orda olsam ya.ve imkanım olsa.o kaddddar kitap alırdım bayılıyorum kitaplara.hem okumaya hem evde bulundurmaya...5tl mi?benim cüzdanımda sadece 6tl var yaaa:what::what::what:
Oo süper burda d&r varmı bilmiyorum ama migrosa bakalım Teşekkürler canımKuzular kitap okumayi sevenleriniz varsa diye soylüyorum.
Migrosta tüm kitaplarda % 40indirim var, birde D&R'da 5tl günleri baslamis, muazzam kitaplar var 5tl'ye.
Ben talan ettim geldim.
Aslına bakarsan ben de olsam inanmazdım.mesela bu hafta eksik çıksam çok gülerdim çok.benim sorunum şuydu galiba bu hafta.hani ben kaç haftadır çok az yiyordum ya bu hafta normal diyet yeyince böyle oldu işte.sabit kalsa sevinirdim de artmış.ki ben normalimde bunun 3katını 5katını yerdim.ben ondan önceki haftalar az yememe bağlıyorum durumu...yoksa öyle çok yemedimki 3 4 güne 1kilo alayım...ne bileyim ya kafam çok karışık bu konuda.yani şimdi bir hafta normal yesem 1kilo dahamı alıcam.bence hayır...
Sağ ol canım benim.düşünmen yeter...sen benim yerime de okursunKuzum 29 liraydı 5liraya aldığım kitap, düşün ne kadar indirimde. Çok seviyorum bende okumayı ama ilk çıktığında kitaplar ciddi pahali oluyor, böyle kampanya yakalayinca çok seviniyorum ya anlatamamkızım için güzel kitaplar alıyorum büyüyünce okusun diye.
Baküde olmayaydın alır gonderirdim canım sanada
Oo süper burda d&r varmı bilmiyorum ama migrosa bakalım Teşekkürler canım
Yaa bende 1 kilo alsam sasirmazdim bu hafta doğru dürüst spor yapmadim düzensiz yedim çok fena bi haftaydi benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?