Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Huhuuuuu benim ex rakibeler nerdeee?
Artıdamısınız yoksa, gelin gelin bu hafta takım olarak coşmuşuz.

Senin rakibeler kimdi canim karistirdim iyice.. Kararsabir yok ortalikta masumcuk bide onlarmiydi rakibeler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ed2006'cım paylaşım için teşekkürler, Allah razı olsun bir çoğunu bilmiyordum bile. "Aile efradıyla merhametli konuşmalı, onlara iyi davranmalı." cümlesi dikkatimi çekti, bugün benim doğum günüm ve hala aramız bozuk diye arayıp kutlamayan eşime iyi davranmayı düşünüyorum. Cezasını başka zamana keserim artık bu mübarek geceyi ona sinirlenerek boşa geçirmek istemiyorum. Bu arada hepinizin kandilini kutlarım, Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.

Doğumgünün kutlu olsun canim nice güzel yaşlara.. Anneminde bugün doğum günü

Deryacım Teşekkürler paylaşımın için , kandilin mübarek olsun.

Canım doğumgünün mü?
Kutlu mutlu olsun.
Danescim annenin doğumgünü de kutlu olsun.
Bu arada o yemekteyiz topigine gitme, etme eyleme marifetli hatunlar dökturmus insanin istahi kabariyor saddnesss etmeeer

Allah razı olsun canım doğum günüm ama sevdiceğim dışında herkes kutladı
Aaa yakalanmışım ama karamel yazısını görünce dayanamadımm

Guzelim akşam kutlar , dert etme, iyi düşün pozitif ol bak ne güzel hem kandil bugün.

Bakma kuzim bakmaaa, etmee. Sen dayanamiyodun ben öyle hatırlıyorum

bugün çalışıyor mu onuda bilmiyorum, eğer çalışmıyorsa ve facebook'a falan girmediğine göre bir surpriz yapabilir diye düşünüyorum ama bilemiyorum sabah ilk defa benle beraber kalkıp 2 dkda kahvaltı hazırlayıp beni de davet etti ama çok geç kaldığım için davete icabet edemedm. Ona kızdıysa yapmaz daha bişey
Evet dayanamıyorum ben ama dışarıdan alınacak tarif değil o yaa bişey olmaz akşam yapmaya da hiç uğraşamam şimdilik türk kahvesiyle bastırdım onuda güzel yapamamışım midem bulanıyor canım bişey istemiyor zaten

Bende krem karamel yaptım az önce, bizim ev ahalisi bayiliyor. Karamel günümüdür nedir?

al iştee :)) ama bak bunu yapıp bi oturuşta 2 tane rahat yiyebilirimm

Son düzenleme:
Ama kahvaltı hazırlamış adam gitmemissin olmaz. Bence vardır bir sürpriz. Yarın anlatirsin bize demedi deme.
O tarif çok basit 5 dakikada pisiyor ben yaparim arada yağ yok içinde iyi bir alternatif. Koy ocaga arada karistir bitti gitti
Benim krem karamel de çakma zaten, karameli içine katıyorum çok kolay oluyor ama evde 2 gün durmuyor eşim gidip gelip yiyor bende 2 haftada 1 yapıyorum kıymeti olsun diye

ama çok kalmıştım işe erken kalkıp hazırlasaydı oda Aramız bozuk ya tatlım yapmaz o yüzden yarın anlatacak bir şeyim olmaz ama kısmet diyeyim :)

Benim eşim hiç sevmiyor o tatlıyı kalıyor bizde. ben fırına veriyorum 1 saate anca pişiyor bir de pütür pütür oluyor kenarları kaseden çıkardığımda hiç estetik durmuyor netteki tariflerle bire bir yapıyorum ama olmuyor :) senin yaptığın hazır karışımlardan mı dr. oetker'in falan?
iyi yapıyorsun valla sonra yiyip yiyip hevesleri geçince eskisi kadar güzel yapamıyosun falan bile diyorlar

Bende krem karamel yaptım az önce, bizim ev ahalisi bayiliyor. Karamel günümüdür nedir?

Aksam bizde yemek programında denk geldik annem yapalim dedi vazgecirdim :) cidden herkesin ayni anda aklina düşmüş ..bende severim ama yapmiycam.. Bende bi bakayim oralara beni etkilemez pek..

Canim benim tarifte firinda pişiyor.. Ellenazim senin tarifi de versene deneyelim

Hahaha aynen ya. Bugünü karamel günü ilan ettim bize.

Canım üzülme, olsun, olmasada olsun. Sen degerlisin gerisini boşver.
Benim tarif fırına bile girmiyor dedim ya cakma diye.
Veriyim tarifi dene istersen canım.
1 bardak şeker
Yarim litre süt
1 yumurta sarisi
1 tk tereyagi.
1,5 yk nisasta
1,5yk pirinc unu,-tepeleme olmasin
Tereyagi ve yarim bardak seker haric hepsini ocaga koy cirpiciyla karistirarak pisir.
Baska bir ocaga sekeri koy erit, orta ateste.karistirarak ve erimeye baslayinca altini kisarak yapki yanmasin.
Muhallebi pisince icine tereyagini at karistir.
Seker eriyince kisik atese muhallebiyi al, icine karameli koy karistir (erisin icinde tekrar, donacak çünkü ) cirp. Eriyince altina meyve dizdigin borcama dökebilir (muz cilek cok yakisir ve pasta gibi olur) yada kaselere paylastirip servis yapabilirsin. Üstü kabuk baglamasin diye strecle streçi del 6-7 yerinden at dolaba.
Cok güzel oluyor.

Canim benim tarifte firinda pişiyor.. Ellenazim senin tarifi de versene deneyelim

Tatlım yazdım bir önceki mesaja. Lezzetli oluyor pütür felan olmuyor asla çirpiciyla arada karistirarak ocaktan uzaklasmadan pisiriyorum ben, karamelle muhallebiyi ayni anda. Gayet başarılı oluyor ama dedigim gibi çakma biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…