• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım sürekli yapıp içen bi ben kaldım heralde :52: yaz gelince çayları biraz kenara bırakıyoruzda soğukta içiyorum ben sıcak daha etkilidir büyük ihtimallede.. vereyim ben tam tarifi
2yeşil elma( yada herhangi bi çeeşit ama yeşil elmayla tadı daha güzel oluyor)
1 limon kabuklarıyla
1 tatlı kaşıgı tane karabiber
yarım demet maydanoz saplarıyla
1 kabuk tarçın
1 parça taze zencefil
istersen 1 kaç tane karanfil ben katmıyorum..
2 lt su 20 dk kaynat 20 dk demle süz afiyet olsun..

Teşekkür ettim canım. :54:

canlarım netten baktım da sena çayı sinameki çayıyla aynı.. damlanurum iyi değil o kullanma bence.. emzirirkende vermiyorladı onu senin kız büyük artık ama..cidden bağırsakları alıştırıyor içinde sinameki olan 9lu çayları bile kullanmıyorum ben..

Sağol ddanes. Aşısı derecede ishal yapan bir çay. Direk barsak kaslarının peristaltiğini artırıyor. Benim fizyolojik bir engelim yok ama yine de denemekten vazgeçtim. :45:

Selam kızlar.
Teşekkür ederim hepinize. İnşallah toparlayacak. Yemek yemiyor hiç uğraşıyorum 2 gündür bir lokma yesinde ilaç icirebileyim diye. Mutfakta geçiyor ömrüm. Anneme geldim sabah değişiklik olsun dedim belki acıkır toparlar ama keyfi iyi sadece onun dışında durumlar aynı. Akşam dönerim tartı yok annemde, sabah kilo bildirimi yaparım. Sizlerde iyisiniz umarım. Öpüyorum hepinizi.

Hastalıkların tedavisinde eskiden bilinçli olarak aç bırakıyorlarmış. İyileşme daha hızlı oluyormuş.Tabii uygulamak zor. Ama en azından zorlamamak lazım. Çünkü zorla yedirileni vücut kullanmıyor zaten. Umarım hızlıca iyileşir.

kizlar ben menulerimi yine fotolu paylascaktim ama goruntu ekle butonu kaldirilmis sizde ne durumda bi bakarmisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kofteler kendi yagiyla tavada pisti

yumurtada az zeytin yagi var
meyveli yogurdun icinde yarim seftali nektari 5 uzum ve 3 kiraz var

oglen uyandim kavalti tabagi oglen
meyveli yogurt ara
semizotlu kofte tabagi aksama ait

aksam yatarkeb bitki cayi icicem
bugun fazla su icemedim sanirim cumartesi kpssye kadar spora da cikamicam

Eklentiler

• $1404315432886.webp
    $1404315432886.webp
    12 KB · Görüntüleme: 43
  • $1404315449129.webp
    $1404315449129.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $1404315462839.webp
    $1404315462839.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 46
geçmiş gitmiş olsun bidahaki nöbetin güzel olsun :) yatabilirsen uyu canım.. ramazanda sakin olurdu bizim nöbetler bu yıl ne olduysa hareketli girdik ramazana:1: sdporumu yaptım sabah sabah vicdanen rahatım bugün enazından..şimdi de komşuya geçiyorum görüşürüz..
Yattım uyudum hiç bişey yapamadım kızları aldım dışarı çıkarttım birazdan eve doneriz.
Arkadaşlar benim bir sıkıntım var. Çok su içiyorum hatta listenin dışında da 2-3 bardak içtiğim oluyor. Ancak kabızlık problemim arttı. Sebebini anlayamıyorum. :5: Dün başladığım ilaçlar da iştahımı korktuğum kadar açmadı ama umarım kabızlık sorunumu artırmaz.
Limonlu ılık su iç canım büyük bi bardağa bütün limon sık.
Eve gidince okuycam.
Merhabalar herkese bılmem kaç yıl önce bu topiği ben açmıştım. Sızlere bır soru sorucam cevap verırsenız sevınırım.aranızda 100 kilonun ustu yada vki si 40 uzerı olan varmı varsa bılgı versın lütfen
Merhaba hoşgeldin. Şu anda yok canım izinde olup 100 ün üstünde başlayan arkadaş var ama 90 hatta daha aşağı inmiştir sanırım.
yav kizlar bisey dicem ben simdi evde genelde yalnizim kendime gore biseyler yapiyorum ediyorum da ben bu pazar memlekete gitcem butun duzenim alt ust olcak yine. yatmam kalkmam yemekler annem de sagolsun tuzu basar yemeklere evde habire yemek yeniyo herkes alakasiz saatlerde acikiyo cok korkuyorum ya inanin gitmek bile istemiyorum eve

Sen kendi duzenine uygun beslenebilirsin anneye selam söyle tuz zehir gibi düşünsün atmasın yemeklere.
Ben kilo problemimden obezıte ameliyatı olarak kurtuldum arkadaslar su an 59 kıloyum 48 kılo verdım. Kılosu cok fazla olanlar ıcın cok etkılı bır yontem burdan duyurmak ıstedım acıkcası
Güzel evet etkili ama zorda kalmadikca yapmamak lazım.
eyvah eyvak çok tehlikeli.. kendi liste yap gitmeden yemek saatleri araöğünler hepsinin yazdığı.. ancak öyle kurtarırsın..

anladım şimdi bende anket tarzı bişey mi var acaba diye düşünmüştüm.. diyetle sporla veremeyenler için son çare olarak olabilir ameliyat elbette ama öncelikle sağlıklı beslenmeyle kilo vermeye çalışmak gerekir diye düşünüyorum herhangi bi rahatsızlıkta yoka kilo vermeye engel olan.. kelepçe takıldı heralde size değil mi?
Benim annem hasta olduğu için Laparoskopik mide rezeksiyonu oldu şimdi kuş kadar ama ameliyat sonuçta hastalık yoksa gereksiz.
Dünkü menüleri yazayım;

Gece: 2 köfte, 1 dilim pide, 1 kk peynir, 1/2 domates, 2 çay

Akşam: 1/2 kase yeşil mercimek çorbası, 1 dilim pide, 3 kaşık türlü yemeği, 3 kaşık bulgur

üzüm, 1/2 şeftali

Sanki bişeyler daha varda unutmuşum gibi geliyor, varsa gelir aklıma zaten eklerim.
spor yok, eve zor gidip geliyorum :1:
Su ise çok az :( suyun önemli miktarını gece içiyorum, ve bu gece sahura kalkamadım :14:
Ya su olayı ister istemez fazlasıyla azalıyor ramazanda, acaba bu sebepten mi bağırsaklarım çalışmıyor:31:
Su çok icmelisin.
Tabii ya. Ben geçen haftalarda sık sık mate-funda çayı demliyordum işyerinde. Ramazan girince çayı kaldırdılar. Sıcak su olmayınca demlemiyorum. Eve gidince de yeşil çay içiyorum genelde. Sağolasın iyi hatırlattın. Evde yaparım ben de. Eskiden Manuela diye bir Brezilya dizisi vardı. Belki hatırlayanlar vardır. Orada sürekli mate içerlerdi. Üstüne su ekleyip hem de. Onların geleneksel içeceği imiş. Ama Funda eklemesem acı oluyor. Bir de 80 derece sıcaklıktaki suya demlenince acı olmuyor.:52:
Mate kullanıyorum bende yağları yakiyo demişti diyetisyen.
kızlar ya tansiyonum düşüyor benim akşam zaten az yemiştim gece de kalkamayınca daha kötü oldu. Bağırsak sıkıntımdan karnımda ağrıyor. Azcık uyumayı deneyeceğim:58:
Dikkat et canım yat dinlen.
Selam kızlar.
Teşekkür ederim hepinize. İnşallah toparlayacak. Yemek yemiyor hiç uğraşıyorum 2 gündür bir lokma yesinde ilaç icirebileyim diye. Mutfakta geçiyor ömrüm. Anneme geldim sabah değişiklik olsun dedim belki acıkır toparlar ama keyfi iyi sadece onun dışında durumlar aynı. Akşam dönerim tartı yok annemde, sabah kilo bildirimi yaparım. Sizlerde iyisiniz umarım. Öpüyorum hepinizi.

Keyfi yerindeyse sorun etme canım yemeyede başlar.

canlarım netten baktım da sena çayı sinameki çayıyla aynı.. damlanurum iyi değil o kullanma bence.. emzirirkende vermiyorladı onu senin kız büyük artık ama..cidden bağırsakları alıştırıyor içinde sinameki olan 9lu çayları bile kullanmıyorum ben..
Ayy doğrumu canım ya?bilmiyordum hiç.ben çox killanmıyorum zaten.3haftada bir kez,ama öyle aşırı oshal falan da yapmıyor.ondan 1zararı olmaz diye düsündüm..

meyveli yogurt ara

Super canım.aferin sana. ..

ben de yeni katıldım arkadaşlar aranıza herkese selam

kilom 73.. bu kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz bilen var mı?

Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Bize biraz kendini tanitirmisin. Ben takimin kaptaniyim hergün bir önceki günün menüsünü içtiğimiz su miktarı ve yaptığımız sporu paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz. Kilo cetvelinin nasıl yapıldığını gosteren bi başlık vardı bulursam paylasirim linkini.

kizlar ben menulerimi yine fotolu paylascaktim ama goruntu ekle butonu kaldirilmis sizde ne durumda bi bakarmisiniz

Ekleniyo bende ama hızlı cevap dersen eklenmiyo

meyveli yogurt ara

Güzel görünüyor

İyi geceler kızlar.ben menümü paylaşayım hemen. Yarın da bildirim herkese iyi şanslar.
Sabah salata,peynir,2dilim ekmek,çay
Ara şeftali
Öylen 1yuumurtadan yağsız omlet,salata ,1dikim ekmek,peynir
Ara çay
Akşam 2kepçe mercimek çorbası,1dilim ekmek,salata
Ara çay,dondurma,5 6 tane fıstık

2saat güzelce yürüyüş,2.5litreden fazla da su...

kizlar ben sabahtan meyveli yogurdun kalanini buzluga koymustum dondurma gibi yedim onu :D yalniz ben regl olucam yakinda canim fena fena halde tatlı çekiyo ne gibi bi cozum bulabiliriz?

hoşbulduk:) ankaradan katılıyorum.. yazın hep evdeyim. arkadaşlar havalar baya sıcak yürüyüş yapabiliyormusunuz gündüz pek çıkılmıyor.. sabah yada akşam yapmak lazım

iyi geceler kızlar menümü yazıp yatıyorum geç kaldım bu akşam..
sabah: domates salatalık, 1 kk beyaz peynir, yarım kk kaşar, 1 kaşık cacık, 1 minik fırında börek, 1 küçük poğaça, bolca çay
öğle yok kahvaltı geç bitti
ara:1 probiyotik yoğurt
ara: vişne soda
akşam: 3 kaşık kepekli makarna yoğurtla, semizotu salatası, 1 yumurtadan biberli omlet
ara vişne soda
su 2 lt kadar meto çayı 2 kupa spor leslie 3 mil

Back
X