Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 2gündür denize gittim.cumartesi evde yiycek bir şey yordu.iftar garip oldu
Cumartesi menüm
Sahur lor,2dilim ekmek,domates,yeşil çay,1litre su
İftar 1.5kepçe yoğurt çorbası,2dilim ekmek,salam,yeşil çay hurma.1.5litre su
Pazar menüm
Sahura uyuyup kalmışlm
2küçük lahana sarma,1kanat ve yarım patates fırında,karpuz,2dilim ekmek,peynir,1.5litre su...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
farkettim canım ya tekrarda yazdım uzun uzun ama gönderemedim. İnkılap tarihinden yoktu derken, Osmanlı tarihinden miydi sorular? öyleyse şaşırmam.canim sonucta kızın icin dogrusu buysa yapicak bisey yok.duygusal dusunme
valla forumda bunu konusmak ne kadar dogru bilmem ama zaten sinav tamamen hukumet ideolojisine goreydi.sozde muslumanlar ama emegimizi somuruyolar baska bisey degil.yani hic o kpss kitaplarina bakmasaymisim da olurmus.zaten sinavda isime bile yaramadi resmen. son yillarin kpss sistemiyle alakasi yoktu.inkilap tarihimizden bile soru yoktu düşünün..
Yandım resmen.açlık sıfırdı yani ama susuzluk mahvetti beni...Yine de güzel olmuş menün canım. Sahurda en azından su içebilseymişsin. Nasıl dayandın akşama kadar?
Tamam canım benim sakinleşin artık. Geçti gitti işte...farkettim canım ya tekrarda yazdım uzun uzun ama gönderemedim. İnkılap tarihinden yoktu derken, Osmanlı tarihinden miydi sorular? öyleyse şaşırmam.
Konuştukça daha sinirleniyor zaten insan.
Günaydın güzeller,
Mutlu bir hafta dilerim hepinize.
Kaptan merthaba. Hedef kilomu 69'dan 64'e indirmek istiyorum. Tabi onaylarsan.
Tabiki olur canım yazarım püsküüt e düzeltir .
Kilon azaldıkca dizlerin rahatlar canım.Aslında eşim fazla kilo vermemi istemiyor ama dizim rahatlamayacak gibi. O yüzden inebildiğim kadar inmeyi düşünüyorum.
Kizlar hepimizde durgunluk var su siralar sanki...
Kilon azaldıkca dizlerin rahatlar canım.
Durgunluk var ama hizlanmamiz lazım kızlar tam dereceye girmisken birakmayalim dimiii
Sağol bitanem, biraz nazlaniyor haliyle gece ve bugün hiç istemedi şükürler olsun. Alışacak ama gezdirip unutturuyorum bende, yorucu oluyor süreç canım. Bi mahsun yavrum bugün.Yandım resmen.açlık sıfırdı yani ama susuzluk mahvetti beni...
Tamam canım benim sakinleşin artık. Geçti gitti işte...
Günaydınlar tatlım.nasıl gidiyor kuzuyla durumlar?
Afiyet olsun canım. Menün güzel olmuş.Günaydın yavrular nöbetten çıktım kahvaltımı yaptım kahvemi içiyorum. Dünkü menümü yazayım nihayet duzenli oldu.
Sabah nesfit süt
ara 3 ceviz 3 hurma
öğlen 2 dilim ekmek arası peynir 3 dilim karpuz
ara elma
ara 2 ceviz 8_10 kuru üzüm
akşam 2 kaşık patlıcan salatası 3 yaprak sarma 2 kaşık yoğurtlu semizotu salatası 2 dilim karpuz
su 2 lt
spor 20 dk yürüyüş
Evet canım, ramazandan sanırım, bende bu sütten kesme durumundan muzdaribim, oruca baslayacağım kısmetse, iyice durulurum artık korkarım.Kizlar hepimizde durgunluk var su siralar sanki...
Haklısın bitanem, benim istah kesildi zaten, regl oluyorum sanırım, oruç tutmak istiyorum artik yarin yada öbürgün duruma göre baslayacağım, regl olmazsam tabi.Kilon azaldıkca dizlerin rahatlar canım.
Durgunluk var ama hizlanmamiz lazım kızlar tam dereceye girmisken birakmayalim dimiii
Vallaha havalar sıcak,oruçluyum ben epey durgunum.ama diyet bozmamaya çalışıyorum.dün sahurda kalkmamışdım akşama kadar dura bildim,hiç acıkmadım,bugün de yemek yemedim 2hurmayla 1litre su içdim.acaba diyetimi kötü yönde etkiler mi?yiyip uyuyunca çok rahatsız oluyorum.
Menü güzel gogocum.Günaydın yavrular nöbetten çıktım kahvaltımı yaptım kahvemi içiyorum. Dünkü menümü yazayım nihayet duzenli oldu.
Sabah nesfit süt
ara 3 ceviz 3 hurma
öğlen 2 dilim ekmek arası peynir 3 dilim karpuz
ara elma
ara 2 ceviz 8_10 kuru üzüm
akşam 2 kaşık patlıcan salatası 3 yaprak sarma 2 kaşık yoğurtlu semizotu salatası 2 dilim karpuz
su 2 lt
spor 20 dk yürüyüş
Vallaha havalar sıcak,oruçluyum ben epey durgunum.ama diyet bozmamaya çalışıyorum.dün sahurda kalkmamışdım akşama kadar dura bildim,hiç acıkmadım,bugün de yemek yemedim 2hurmayla 1litre su içdim.acaba diyetimi kötü yönde etkiler mi?yiyip uyuyunca çok rahatsız oluyorum.
Kilon azaldıkca dizlerin rahatlar canım.
Sağol bitanem, biraz nazlaniyor haliyle gece ve bugün hiç istemedi şükürler olsun. Alışacak ama gezdirip unutturuyorum bende, yorucu oluyor süreç canım. Bi mahsun yavrum bugün.
Afiyet olsun canım. Menün güzel olmuş.
Evet canım, ramazandan sanırım, bende bu sütten kesme durumundan muzdaribim, oruca baslayacağım kısmetse, iyice durulurum artık korkarım.
Haklısın bitanem, benim istah kesildi zaten, regl oluyorum sanırım, oruç tutmak istiyorum artik yarin yada öbürgün duruma göre baslayacağım, regl olmazsam tabi.
Canım Ramazanda mecbur yiyip yatılıyor aç aç tutulmaz bu sıcakta oruç.
Bende bir gece kalkamamıştım ve daha iyi tuttum ama bence kalk ye canım, çünkü öğün olarak zaten az yiyoruz birde sahuru atlarsak metabolizma hepten durur gibi geliyor bana. Ben bayılacak duruma geliyorum az yiyince :)
Kesinlikle canım ben ramazanda kilo alırım diyordum ama baya umutluyum.
Nasıl gidiyor peki, istiyor mu kuzun hala? Ben ramazan başından bu yana acayip sıkılıyorum işsizlikten :) orucum diye kendimi hiç yormuyorum öyle mesgale de bulamıyorum. Youtube de makyaj bloggerlarını takip ediyorum arada. Düşün artık nasıl sıkılıyorsam pek ilgim olmayan videolarla vakit geçiriyorum :)
Mahsun canım ya, üzgün gibi biraz. Kolay değil 22 aylık alışkanlık onda bu. Bende üzüldüm bugün haline açıkçası. Moralim bozuldu öyle mutsuz gorünce ama yılmıyorum. Hele bugün markette muzlara, seftalilere saldırıp dişlediğini görünce dedim doğru yoldayım 2 senede ilk kez böyle istahlı meyve yedi kuzum.
Kitap oku canım. Kafan dagilır vakit geçer hemde
Damlacım bi lokma gecmiyordu bogazından yoksa 2 ay daha idare edecektim,2 yaş olsun diye ama azaltmaya çalıştıkça dahada baglandı. En dogrusu bu artık 1 hafta 10 gün üzülücez , inşallah sonra gececek.Evet canım yılma sakın.daha iyi olacal.önemli olan ağlayıp tutturmasın,dayanması zor olur...
Mahsun canım ya, üzgün gibi biraz. Kolay değil 22 aylık alışkanlık onda bu. Bende üzüldüm bugün haline açıkçası. Moralim bozuldu öyle mutsuz gorünce ama yılmıyorum. Hele bugün markette muzlara, seftalilere saldırıp dişlediğini görünce dedim doğru yoldayım 2 senede ilk kez böyle istahlı meyve yedi kuzum.
Kitap oku canım. Kafan dagilır vakit geçer hemde