- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar bildirim sonrasi durgunlasma olmus sanki yarin benim kpss sinavim var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi istirahatler canımgünaydın kızlar nöbet bitti evimde yim bi bakayım dedim.. birazdan ortalıgı toplamaya geçicem görüşürüz yine..
Güzelmiş rüyan canım bende iki gündür iştahımı bastirmaya çalışıyorum.Günaydın canlarım. Büyüyen ay fazını duyunca içim rahatladı. Perşembe gece bir rüya gördüm ve şekeri mi özlüyorum bilinçaltımda acaba diye yorumlamıştım. Koca bir pastayı yedim rüyam da ve sonra da pişman olup çıkarmaya çalıştım ama midem kilitlenmişti. Kan ter içinde uyandım. O gün iştahım da iyiydi. Hayra yorayım.
Dünkü menüm:
Kalkınca: Ballı limonlu 1 bardak ılık su
sabah (07.30): 2 dilim peynir, 5 adet zeytin, bir dilim tam buğday ekmeği,
bol yeşillik, şekersiz çay
Ara: yarım muz, 2 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen: somon balıklı(238 kalori) bol salata, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 bardak kefir
30 dakika hafif yürüyüş
Ara:3 kayısı, 7 adet badem içi
30 dakika yürüyüş
Akşam: 1,5 kepçe mercimek çorbası, salat, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
Yatmadan önce 3 adet erik ve 2 kaşık yoğurt.
Geçmiş olsun canım. Kefir mayası bendede var plastik kapaklı cam saklama kabinda sütün içine koyup buzdolabında sakliyorum bozulmuyo ve üstelik çoğalıyor yanlışmı yapıyorum acaba sen daha iyi biliyosundur.Eşim rahatsızlandığı için iş çıkışı yanına geldim. Eve uğrayamadım. Kefir bakterisi ölmesin diye de komşuma emanet ettim. 2-3 gün kefir yok yani. Alışmıştım iyi geliyordu. Umarım küçük canavarlarım ölmez. :18:Tayinim çıksa da bu çileden kurtulsam tabi eşim de.
gunaydin kizlar bildirim sonrasi durgunlasma olmus sanki yarin benim kpss sinavim var
bir an once kavusun inşallah :)
Kefir çok kompleks bir yapı. Zararlı bakteriler karışmasın diye mümkün olduğunca sık mayalamak lazım. Hergün olmasa da en geç 2 gün. Elde ettiğimiz kefir 2 gün dolapta saklanır ama gittikçe ekşidiği için içimi zor olur.Mayası biraz daha hassas. Havadaki bakteriler de etkiler. KPSS'ye girmekten vazgeçmiştim. Ama eşim biraz düzeldi. Sık sık yemek hazırladım. Biraz düzelince dönüp sınava girmeye karar verdim. Şansızlık işyeri adresini vermiştim sınav için. Akşama evdeyim.Iyi istirahatler canım
Güzelmiş rüyan canım bende iki gündür iştahımı bastirmaya çalışıyorum.
Geçmiş olsun canım. Kefir mayası bendede var plastik kapaklı cam saklama kabinda sütün içine koyup buzdolabında sakliyorum bozulmuyo ve üstelik çoğalıyor yanlışmı yapıyorum acaba sen daha iyi biliyosundur.
Başarılar dilerim canım.
Bence yatarken fazla olmuş canım...sabah
bi kase nesfit
ara
1 kayisi 5 kiraz 5 uzum
oglen
yogurtlu bugday corbasi
aksam
3 kasik yogurtlu bugday corbasi
1 kase kiymali mercimek
yatarken
kepekli sert cubuklar var ya adini bilemedim onlaran ve 1 dilim peynir
Iyi geceler kızlar yine haftasonu durgunluğu çökmüş topiğe ben Eskişehir deyim kızları birakmaya geldik yarin doncez. Sonuç listeleri hazırdı 3.olmusuz hepimizi tebrik ediyorum öpüyorum.